Hurtig levering og okay gode priser så det var tilfredsstillende. Havde købt 2 parfumer. Den ene er i en bestemt pakke hvor parfumen er ret udsat. Der var ingen polstring i den lille pose de var komme... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Magasin.dk er Danmarks største online stormagasin. Som du kender det fra vores fysiske Magasin forretninger, forhandler vi et stort udvalg af populære brands indenfor fashion, beauty og lifestyle.
Kongens Nytorv 13, 1095, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hej alle mine venner og dem jeg enten kender eller ikke. Magasin var engang mit yndlings center, men det er det desværre ikke længere fordi... Her forleden skulle jeg mødes med en af mine gode veninder i Magasin. Det nåede jeg sgu aldrig. Hun sagde vi skulle mødes på anden etage, men da jeg så endelig kom derop blev jeg mødt af et skrækkeligt syn. Min veninde var i gang med at blive chikaneret i prøverummet af en ret så flot ældre mandlig skikkelse. Han stod med bukserne samt underbukserne af og havde sit kønslem i den højre hånd og i den venstre en pose med mugne appelsiner. Det var et stort spetakel. Da han så mig løb han i mod mig og skubbede mig ned af rulletrappen. Det gjorde ret ondt. Jeg ligger nuværde på hospitalet med samtlige brækkede knogler og et bristet nyre. Det var virkelig ikke en rar oplevelse, min veninde og jeg kommer aldrig til at glemme den dag. Vi har begge fået PTSD og går nu til parterapi. Jeg håber denne anmeldelse kan hjælpe jer derude til at undvige Magasin i fremtiden. Rigtig god dag derude og min kone Jytte hilser også. #HvadFanden #StoltFarAf28SmukkeUnger #MugneAppelsiner #AdamSandler
Jeg bestilte et par øreringe som gave til min mor og valgte at handle hos jer, fordi jeg normalt forbinder Magasin med god service og pålidelighed. Derfor er jeg meget skuffet over det forløb, jeg har oplevet.
Jeg har ventet i over en måned på min ordre uden at modtage pakken. I denne periode har jeg flere gange kontaktet jer både via kundeservice på telefon og via e-mail for at få en afklaring på, hvor min pakke befandt sig. På trods af mine henvendelser skete der tilsyneladende intet, og jeg modtog ingen reel løsning.
Nu har jeg så modtaget en e-mail med overskriften “Bekræftelse på returnering”, hvor I skriver, at I har modtaget min returnering, og at beløber bliver refunderet. Dette giver ingen mening, da jeg aldrig har modtaget pakken og derfor heller ikke har haft mulighed for at returnere den.
Det er meget frustrerende, at en gave til min mor aldrig nåede frem, og at jeg først efter mere end en måned får besked om sagen gennem en automatisk returmail. Dette er ikke den service, jeg forventer af Magasin.

Besvarelse fra Magasin.dk
Meget kritisabel oplevelse hos Plaza i Magasin Aarhus.
Jeg kom ind for at returnere et par øreringe, som jeg havde modtaget i gave. Øreringene havde min søster bestilt direkte fra Plazas egen hjemmeside med mulighed for returnering i fysisk butik. Selvom jeg kunne fremvise kvittering for købet samt det forhold, at øreringene aldrig havde været brugt, blev jeg gentagne gange beskyldt for at forsøge at returnere et brugt produkt af den kvindelige ekspedient fra Plaza, som nægtede at tage øreringene retur.
Det som virkelig kan undre mig er, at Plaza til at starte med vælger at sælge et par øreringe, som fremstår brugte, for derefter at påstå jeg har brugt øreringene og derfor nægte at tage dem retur. Det er fuldstændig ansvarsfralæggelse fra Plazas side, da det er deres ansvar at sikre, at brugte varer ikke bliver solgt videre til kunder. Min søster købte øreringene hos Plaza som en ny vare, og det kan ikke være kundens ansvar, at Plaza har solgt et produkt, som de selv mener bærer tegn af brug.
Jeg oplevede medarbejderens tone og behandling som både uprofessionel, respektløs og ubehagelig. At blive anklaget for noget, som jeg ikke har gjort, er ikke den kundeservice, man forventer. En meget skuffende oplevelse, hvorfor jeg vil fraråde andre at handle hos Plaza.

Magasin Ordre 07881555 REKLAMATION
Henvendelser siden 30.05.2026 besvares fortsat ikke. Pakkeselskab henviser til Magasin. Forsendelse af glas ødelagt.
Afventer svar.

Besvarelse fra Magasin.dk
Webshop. Bestilte noget, modtog noget helt andet, men følgeseddel på de ting du burde have været i forsendelsen. Kun en af de bestilte ting dukkede op en uge efter, resten var pludselig ikke på lager alligevel. Pengene kom retur. Masser af skriverier og telefonsamtaler frem og tilbage.

Besvarelse fra Magasin.dk
Magasin.dk endnu engang en dårlig oplevelse.
Bestiller ordre og får mail den er på vej mandag. Der kommer ingen pakke torsdag og kontakter på mail ingen svar.
Ringer op fredag og bliver lovet svar på mail, ingen svar hvor pakken bliver af.
Ringer igen lørdag og bliver lovet de vil sende ny ordre og jeg ville få ny mail med pakkesporing.
Mandag ingen pakke er pakket og jeg ringer op igen og får nu en medarbejder som er meget kort for hoved og de vil blot sende penge retur, nu har de pludselig ikke varerne længere. En meget lidt service mindet person i kundeservice som kunne lære meget omkring kundeservice. Desværre anden gang jeg oplever manglende service.
Venter stadig på mine penge kommer retur efter en uge og som de skriver i mail går der yderlige 3-4 dage.

Besvarelse fra Magasin.dk
Bestilte på nettet torsdag og her tirsdag har GLS endnu ikke modtaget pakken hos dem, det må i kunne gøre bedre!

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg lagde i lørdags en ordre på magasin.dk med flere forskellige HAY produkter, som jeg faktisk rigtig gerne vil have!
Søndag aften jeg en sms om, at pakken ikke kan være i de rum, som instabox har og at den sendes retur og at de ikke kan levere den til mig. What?!?!
Kontakter straks Magasin og her er svaret, at den står til at blive sendt retur til dem, men at jeg kan lave en ny ordre - og er der difference, så skal de nok dække den.
Problemet er så nu: pengene er trukket?!?!? Pengene skal da ikke trækkes for en returernes ordre, som ALDRIG har været mig i hænde. Det er jo ikke mig, som returnerer den! Det er fragtfirmaet instabox, som træffer den beslutning.
Jeg ser det ikke som en løsning at blot lægge en ny ordre, før jeg har fået mine penge retur.
Så det vil jeg faktisk rigtig gerne vide, hvornår jeg får.
Og igen - kunne I ikke bare sende ordren til mig, når denne kommer retur til jer?
Ser frem til en god løsning for det her er meget utilfredsstillende!

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg modtog et par GANNI-sko, som på ingen måde fremstod som nye. De var beskidte, ridsede, og der manglede endda et “N” i logoet.
Efter kontakt med kundeservice blev vi enige om, at jeg skulle returnere skoene, hvorefter de ville sende et nyt par. Den nye pakke blev dog aldrig leveret, da den pakkeshop, butikken selv havde valgt, ikke havde plads.
I stedet for at sende skoene til en anden pakkeshop bad butikken mig om at bestille dem igen. Uanset om ansvaret ligger hos fragtfirmaet eller butikken, er det svært at forstå, hvorfor jeg som kunde skal håndtere konsekvenserne af en fejl, der oprindeligt blev begået af butikken. Jeg havde desuden ikke selv mulighed for at vælge pakkeshop.
Desværre efterlader forløbet mig med en oplevelse af manglende ansvarstagen og utilfredsstillende kundeservice.

Besvarelse fra Magasin.dk
Sjældent har jeg oplevet ringere kundeservice. En service, der var nærmest ikke eksisterende.
Mit pointsystem vidner om multiple køb og brug af penge hos pågældende kæde. Trods det, har jeg oplevet en ubehagelig og uretfærdig og uværdig behandling.
Jeg har forsøgt at få respons på
Misforståelse omkring rabatkode. Får oplyst at denne er udløbet ved kontakt, den var dog eksisterende ved ordreoprettelse. Forsøger så at gøre brug af koden ved mer-køb, hvilket afvises. Dertil siges at jeg kan sende varerne retur- dette skal jeg selv betale. Efter kraftig afvisning af anvendelse af kode eller yderligere hjælp, modtager jeg en reklame om at kunne købe varer i samme kategori med samme rabat som jeg lige har efterspurgt og er blevet afvist i? Jeg spørger ind til rimeligheden og afvises flabet med et svar om at de anså sagen som lukket.
Jeg kan ikke anbefale handel her- der findes heldigvis masser af andre muligheder!

Besvarelse fra Magasin.dk
Bestilte en jakke men de sendte et par børnesko? Tog billede af forsendelse og sko. Ikke godt nok til Magasin som bad mig om at tage et billede af stregkoden. Ingen info om min manglende jakke? Rykkede efter 7 timer og fik svar at billedet var for sløret, men det fremsendte foto var helt ok. Zoomede in og lavet et cut og nu kunne de så godt se stregkoden. Nu fik jag at vide, at min bestilte jakke var udsolgt, at mine penge var hævet og at jeg skulle sende de fejlagtige sko tilbage. Når de på et tidspunkt var registreret og behandlet på deres lager ville mine penge blive tilbagebetalt? Penge blev først trukket EFTER de var klar over at de havde leveret forkert vare.
Køb aldrig på magasin.dk

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg købte deres tilbud med 3 betal for 2 i butikken i Odense. Jeg købte seks dele og rabatten blev fordelt ud på alle seks dele, så jeg rigtig nok sparede to deles pris. Desværre skulle fem af delene være en størrelse større, så var inde for at bytte et par dage senere. De havde ikke to af delene i samme farve, men der var andre med samme tilbudsanvisning. Det ville dog blive 130 kr. ekstra.
Okay- det er mærkeligt. Returnede hele bunken og købte det hele over nettet.
Fik opgivet en pris, men kan se at der er hævet to beløb på min konto og når jeg lægger dem sammen, stemmer det ikke overens med det beløb de skriver det koster.
Følelse af at man med garanti bliver snydt.
De tilintetgjorde deres mad og vin afdeling efter corona. Der er intet liv tilbage dernede. Som en øde planet i en gammel science fiction film. Alt for dyre bolsjer og sandwiches og en skodkiosk og....intet andet...
Jeg var i Magasin lyngby 29/4 og spurgte efter produkter fra r.e.m. beauty. Medarbejderen ved kassen fortalte mig, at de ikke længere havde mærket i butikken, og at det kun kunne bestilles online — men at butikken på Magasin Kongens Nytorv stadig havde produkterne.
Jeg spurgte hende flere gange, om hun var sikker, fordi jeg ikke havde lyst til at køre hele vejen derind for så at finde ud af, at de ikke havde det alligevel. Hun sagde, at hun var helt sikker. Jeg spurgte også specifikt, om hun kunne hjælpe mig med at bestille varerne hjem, men det fik jeg afslag på, og jeg fik at vide, at det kunne de ikke hjælpe med.
I dag den 20. maj tog jeg så ind til Kongens Nytorv, hvor jeg får at vide, at de slet ikke længere har r.e.m. beauty i butikkerne. Jeg forklarede situationen og fortalte, at jeg var kommet hele vejen fra Lyngby. Medarbejderen i dag var heldigvis utrolig sød og hjælpsom, og hun fortalte mig, at de faktisk godt kunne have hjulpet mig med at bestille varerne hjem.
Det gør mig ærligt endnu mere ked af det, fordi det var netop det, jeg spurgte om fra starten, og lige præcis det, jeg fik afslag på. Hvis jeg bare havde fået den hjælp med det samme, havde jeg undgået at bruge en hel dag på at køre rundt forgæves.
Derudover var der 20 % rabat under Goodie Days den dag, jeg oprindeligt spurgte efter produkterne. I dag, hvor jeg så endte med at købe dem, var rabatten der ikke længere. Så jeg har både kørt forgæves og samtidig misset rabatten på grund af den forkerte information, jeg fik.
Jeg synes virkelig, det er super ærgerligt og dårlig service, især fra butikken i Lyngby. Til gengæld vil jeg meget gerne rose den pige, der hjalp mig i dag på Kongens Nytorv, for hun var virkelig sød, forstående og hjælpsom.
Alt dette foregik i Sephora-afdelingen i Magasin

Besvarelse fra Magasin.dk
Købt en sko på tilbud i 2024 som min datter kunne bruge i 2025… det betyder skoene har været liggende i næsten et helt år før den blive taget i brug i sommer 2025. I sidste uge der jeg skulle tage sommer sko fremme til min datter opdater jeg så at syning fra velcro er begyndt at gå op. Jeg sender et billede til magasin hvor jeg får svar en der hedder Clara. Hun skriver at man har 12mdr til at klage og fordi der en gået mere end det er der tale om slid. Sagen er kommet videre til forbrugerrådet tænkt. Så lange ude skal man før de forstår forskellen mellem reklamationsret og garanti. Hun vurdere skoen slid udefra et billede af et sted og anbefaler jeg henvender mig fysisk i butikken for yderligere vurdering. Selv om jeg er fysisk immobile og skal have ledsager osv er hun ligeglad med. Jeg har flere gange anbefalet skoen sendes ind til dem til vurdering men det er ikke muligt. Skoen har ikke været købt i butikken. Den er købt online.
Opdatering: kort tid efter jeg gøre Clara opmærksom på at jeg skriver anmeldelse får jeg en Carl på sagen som skrive det her:” Det er enormt svært for os at vurdere noget fysisk, når du kontakter os digitalt” og ar jeg skal henvende mig fysisk i butikken men han ikke kan garantere resultatet bliver anderledes. Så lade os sige hvis jeg booker ledsager(går igennem alle det stres med at få ledsager) kan jeg risikere dem som kigger på en sko der er brugt en håndfuld gange siger den samme🤦🏽♀️.
Svar til nedenstående tilbagemelding.
Hej igen. Jeg bliver i tvivl om du overhovedet har læst det jeg har skrevet, når jeg får sådan et svar.
Jeg har jo været i dialog med jeres kundeservice, som er ikke eksisterende og at der så bliver forslået at jeg igen skal tage kontakt til jer giver jo ingen mening ?
Endnu et godt eksempel på den ringe kundeservice som magasin udfører.
Så det skal se pænt ud som om der er blevet taget hånd om sagen, men sagen her er en bevis på det modsatte.
Har fortsat mistet mit gavekort på 850kr, min 40 % rabat og voucher. Så endnu engang tak for den “gode” kundeservice.
Hvad tænker du/I vil gøre for min sag ? Meget spændt på svaret..
Ordren blev ikke sendt, pengene blev hævet. Tjenesten virker ikke, bare tom snak. Ingen bekymrer sig om nogen. Ingen ordre, ingen penge, en uge er gået.

Besvarelse fra Magasin.dk
Super god service under reklamation af produkter pga beskadiget emballage under forsendelse. Hurtige til at svare på mail, og søde og hjælpsomme hele vejen igennem.
Modtog kerastase produkter hvor papæskerne var helt ødelagte. Returnerede og fik hurtigt nye - dog med nøjagtig samme problem.
Min anbefaling: anskaf jer nogle små papkasser til forsendelse, så i kan sende små produkter i pap-emballage i disse, i stedet for poser/kuverter.
Vi henvendte os med en reklamation og blev mødt af en hjælpsom medarbejder, som hurtigt fandt en god og smidig løsning. Vi følte os godt behandlet og taget seriøst som kunder. Det er præcis sådan service, der gør at man har lyst til at komme igen.
Stor ros til Magasin og medarbejderen for at finde en god og kundevenlig løsning!
Jeg er totalt skuffet over magasin retur politik. Min mor havde købt en gave til mig og fået sat byttemærke på. Varen havde kostet 85kr. Hun havde betalt 40kr kontant og 45 kr med en beauty voucher. Dette vidste jeg ikke noget om da jeg sendte min kæreste over for at bytte den. Jeg havde sagt til min kæreste at jeg ville have et tilgodebevis på beløbet. Min kæreste kommer derefter hjem og fortæller at han kunne ikke få et tilgodebevis. Men at magasin de overførte 40kr til hans kort. Det er da totalt at snyde folk når varen var 85kr værd. Havde jeg vidst det så havde jeg da aldrig returneret den og så skulle butikken aldrig have sat et byttemærke på. Dette var heller ikke noget der blev forklaret for min kæreste - de kunne godt have fortalt ham at hvis han returnerede den så ville han kun få halvdelen af dens værdi tilbage. Jeg har endda ringet til jeres kundeservice og fået at vide at i ikke kunne gøre noget. Min mor har købt så mange ting i tidens løb i magasin men det gider vi da ikke efter denne virkeligt dårlige oplevelse hvor magasin totalt har snydt os!
Det kan da aldrig nogensinde være rimeligt at i puttet byttemærke på en vare som så ikke kan byttes. Så skulle i da have sagt da den bæve købt at varen ikke kan byttes eller returnere. Ingen af os - eller min mor gider at handle i magasin længere.