Magasin.dk Anmeldelser

90.551

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 292 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere udtrykker stor glæde over at handle på platformen, hvor de konsekvent oplever hurtig levering af varer samt en venlig og yderst hjælpsom betjening fra medarbejderne i butikken. Flere fremhæver desuden, at produkterne lever helt op til forventningerne, og at hele købsprocessen generelt forløber gnidningsfrit uden større besvær. Dog nævnte nogle mennesker, at de har haft negative oplevelser med langsommelig kundeservice, manglende svar på henvendelser samt gentagne forkerte leverancer. Derudover var en række købere utilfredse med strenge betingelser omkring returnering af varer samt besværlige procedurer ved eventuel ombytning.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydig oplevelser med product. Mens nogle forbrugere er glade for de modtagede varer... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, da meningerne om hjælpen er meget delte. Mens nogle... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af order. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig levering inden for få... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet meningerne om kvaliteten er meget delte. Mens nogle anmeldere roser... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med return policy, hvor forbrugere ofte skal betale for og selv... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig levering og okay gode priser så det var tilfredsstillende. Havde købt 2 parfumer. Den ene er i en bestemt pakke hvor parfumen er ret udsat. Der var ingen polstring i den lille pose de var komme... Se mere

Bestilte en delonghi kaffemaskine. Hurtig levering - det skal de have. Maskinen er desværre defekt. Her 14 dage efter bestilling ved jeg ikke rigtigt hvad status er. Langsommelig kundeservice, d... Se mere

Købte en espressomaskine online med afhentning i butikken. Prisen var god hvorfor der gives to (små) stjerner. Varen blev placeret i en instabox i butikken. Fristen for afhentning var kun 2 dage, hv... Se mere

Hej Hvor er det dog trist at I ikke gider tale med jeres kunder pr telefon mere. Skidt tendens mange større virksomheder har pt., desværre. Min mor har muligvis glemt sin stok i Magasin Lyngby,... Se mere

1. Stormagasin

Magasin.dk er Danmarks største online stormagasin. Som du kender det fra vores fysiske Magasin forretninger, forhandler vi et stort udvalg af populære brands indenfor fashion, beauty og lifestyle.

Middel

91 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(90.551)

292 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlige returmuligheder ved onlinekøb

Jeg fortrød mit køb. Magasin giver mulighed for, at man kan annullere sin online-ordre. Selvom man gør det, og ordren står som annulleret på din ordreoversigt, sender de dog pakken alligevel. Man skal selv sørge for returfragt og -label eller returnere i en af deres fysiske butikker. Det kommer jeg ikke lige afsted til, da jeg er på barsel med en nyfødt. Kundeservice er ikke til hjælp. Undgå at købe noget online eller i appen, medmindre du er helt sikker på, at det ikke skal byttes eller returneres.

10. august 2026

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da du forsøgte at annullere din ordre.

Du kan som udgangspunkt kun annullere en ordre inden for ca. 15 minutter efter bestilling. Benytter du fortrydelsesretten, betyder det, at du meddeler os, at du ikke længere ønsker ordren og derfor ønsker at returnere den.

Vi tager naturligvis din feedback med videre, så vi kan forbedre vores kommunikation og kundeservice fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på online@magasin.dk, hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på din sag.

Mange hilsner,
Magasin

Den dårligste kundeservice

Jeg køber bukserne online. Det starter med at jeg får tilsendt den forkerte vare. Kontakter kundeservice med det samme og bliver bedt om at tilsende dokumentation på mail. Det gør jeg den samme dag. Dagen efter beder jeg om status, uden svar. Søndag kører jeg til Magasin i Hillerød og forsøger at levere den forkerte vare for at kunne få pengene tilbage. De vil slet ikke have noget med den at gøre, da varen ikke stemmer overens med kvitteringen i pakken. Mandag ringer jeg og får at vide at der blev sendt en mail til mig i lørdags (den fik jeg aldrig). Jeg beder om en returlabel og beder også om at de sender bukserne igen (en anden farve som ikke er på tilbud da i den anden farve, som jeg købte er udsolgt). Jeg får at vide at der bliver lavet en returlabel til mig som jeg vil modtage på mail. En dag går, fortsat ingen mail fra dem. Ringer igen og får at vide at nu var der sendt to mails til mig (som jeg aldrig modtog). Jeg forlanger at få tilsendt en returlabel til mig mens jeg har personen i telefonen, så jeg er sikker på at der bliver sendt noget og sjovt nok, mailen kommer i min indbakke uden problemer. Jeg sender bukserne retur med det samme. Jeg får samtidigt at vide at de kan ikke sende bukserne til mig i anden farve. Når jeg beder om en voucher eller kode hvor jeg kan købe bukserne i anden farve med 50% tilbud (som jeg købte de originale, men modtog en forkert vare). Får jeg at vide at det gør de ikke, men at jeg kan købe bukserne til fuldpris og sende mit ordrenummer til dem på mail, så skal de nok refundere 50% af prisen. Dvs. de har stadig mine 1000 kr. som de har trukket for de forkerte bukser og nu vil de have at jeg lægger ekstra 2000 kr. (i alt 3000 kr.), så jeg kan ordne refundering på mail, (en mail som de vælger jo ikke st svare på). De modtog bukserne retur fra GLS den 29/7 og det var først den 11/8 efter jeg eg rykkede IGEN over telefon at jeg har fået en mail om at pengene er retur på vej til mig. Indtil videre er de ikke kommet på min konto endnu. Mon ikke det kræver endnu et opkald for at få dem til at gøre noget, så jeg kan endeligt får afsluttet min sag. Det var fuldtidsarbejde at få det hele på plads og Magasin var fuldstændig ligeglad med at de har begået fejl. Det var mig der skulle knokle og rykke, for at få noget til at ske. Har aldrig prøvet så dårlig og langsom kundeservice. Har heldigvis fundet bukserne et andet sted nu. Holder mig væk fra Magasin fra nu af.

21. juli 2026

Kære Agata,

Mange tak for din feedback.

Vi er kede af at læse, at din oplevelse med din ordre og den efterfølgende kontakt har været utilfredsstillende.

Vi tager naturligvis din feedback med videre internt, så den kan indgå i vores arbejde med at gøre vores håndtering og kommunikation mere tydelig fremover.

Hvis der fortsat er spørgsmål til refunderingen, hjælper vi gerne med at se nærmere på sagen, så må du endelig kontakte os.

Reklamation fungerer ikke godt

Har købt en Delonghi kaffemaskine der er gået i stykker og er nu fanget i et meget langt og uklart reklamationsforløb. Om det er Delonghi eller Magasin.dk den er gal med ved jeg ikke, men vil nok gå uden om begge dele i fremtiden.

1. august 2026

Hej

Mange tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at din kaffemaskine er gået i stykker, og at reklamationsforløbet har været langt og uklart. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have hos Magasin.

Vi vil meget gerne have mulighed for at se nærmere på sagen og hjælpe dig godt videre herfra. Vil du derfor kontakte os med dit ordrenummer eller den e-mailadresse, som købet er foretaget med, så vi kan finde din ordre frem og gennemgå reklamationsforløbet?

Vi ser frem til at høre fra dig, og ønsker dig en dejlig dag.

Modtaget sko i 2 forskellige farver

Modtaget sko i 2 forskellige farver. Igen igen er det mit problem som kunde. Det koster tid og penge at køre frem og tilbage for at returnere jeres fejl.

7. august 2026

Kære Cathrine,

Mange tak for din henvendelse.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har modtaget skoene i to forskellige farver. Det er naturligvis ikke den oplevelse, du skal have hos Magasin, og jeg forstår godt din frustration over, at det både koster tid og besvær, når fejlen ikke ligger hos dig.

Har du stadig skoene hos dig, vil vi meget gerne hjælpe dig videre med dit køb fra magasin.dk. Skriv gerne til os på online@magasin.dk (mailto:online@magasin.dk) med dit ordrenummer og gerne et billede af skoene, så vi kan se nærmere på sagen og guide dig til den bedste løsning.

Du skal naturligvis være tryg ved, at vi hjælper dig med en retur uden omkostninger, hvis varen skal sendes retur.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Hav en rigtig god dag.

Ekstremt misvisende produktannonce

Jeg er virkelig skuffet over dette køb og synes, at produktet bliver markedsført på en meget misvisende måde.

På produktsiden vises flere forskellige Pokémon Mini Tins, og i beskrivelsen bliver de fem forskellige tins ligefrem oplistet. Der står også, at motiverne på de 'fem' tins tilsammen danner et større Lumiose City-motiv. Som kunde giver det et meget tydeligt indtryk af, at man køber det viste sæt – eller som minimum burde det stå meget tydeligt, hvis prisen kun gælder én enkelt tilfældig Mini Tin.

Jeg bestilte derfor 10 stk., fordi jeg ud fra præsentationen forventede, at produktet svarede til det, der blev vist og beskrevet. I stedet viste det sig, at der kun er tale om enkelte Mini Tins.

Det er efter min mening helt utilstrækkelig produktinformation. Hvis der kun medfølger 1 Mini Tin pr. bestilt enhed, bør der stå stort og tydeligt:

“PRISEN GÆLDER KUN 1 STK. MINI TIN – MOTIV VÆLGES/TILDELES TILFÆLDIGT – BILLEDERNE VISER IKKE DET ANTAL, DU MODTAGER.”

Det gjorde der ikke tydeligt, da jeg foretog mit køb.

Jeg føler mig derfor vildledt af både billederne og produktbeskrivelsen. Havde det været tydeligt, at man kun købte én enkelt Mini Tin, havde jeg aldrig lagt den ordre, jeg gjorde.

1 stjerne. Produktannoncen bør ændres, så andre kunder ikke ender med at lave samme fejlkøb.

3. august 2026

Kære Bita,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback på din seneste shoppeoplevelse hos Magasin.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback, og går selvfølgelig videre med det til de relevante parter, så vi kan forbedre vores produktinformation fremadrettet.

Mange hilsner Magasin

Jeg har altid været kæmpe fan af…

Jeg har altid været kæmpe fan af Magasin
Men det er ikke let når man køber online
Et skal man selv betale retur label
Hente kæmpe kasse på posthuset
Og når de så levere noget forkert bliver den kundens problem
Jeg blev mødt medt af teæt og ikke service minded pige igår
Jeg havde fået en herreskjorte istedet for en bikinioverdel😢
Det var ikke deres skyld det er robotter
Du må bare udfylde formularen, og jeg har selvfølgelig intet hør
Ikke noget med, det er jeg ked af?
Kan jeg hjælpe?
Hvordan løser vi det for dig
Og pga deres fejl fik jeg ikke bikinioverdelen der nu er udsolgt
Virkelig skræmmende dårlig service eller mangel på samme
I må have råd til at miste kunder
Nu har jeg fået levringsomkostninger tilbage
Men intet hørt om bikini overdelen der ikke kom frem??
Og igen ingen svar
Det er trist efter at have været kunde i 33 år

6. august 2026

Kære Charlotte,

Da vi ikke kan identificere den konkrete sag ud fra anmeldelsen alene, vil vi meget gerne bede dig om at kontakte os direkte på online@magasin.dk med dit ordre- eller sagsnummer, så vi kan følge op på forløbet og finde en løsning sammen med dig.

Vi tager samtidig din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre både vores processer og kundeservice.

Dårlig kundeservice

Vi var i Magasin for en måned siden, hvor vi købte en Sage kaffemaskine. Ca. 20 kopper kaffe senere gik mælkeskummeren i stykker. Dette er hvad der kan ske. Vi kørte til Magasin, som oprettede en reklamation og sendte den til reparation. Vi fik at vide, at vi ville høre noget omkring status inden for et par dage, så vi kunne følge forløbet.

Vi hørte ingenting og i løbet af de næste 14 dage kontaktede vi kundeservice 3 gange. Den første ville tjekke op på det og vende retur. De to andre sagde bare, at man ikke kunne få noget status, og denne ville være retur, når den var retur.

Vi tog så til Magasin en fredag, hvor en medarbejder var enig i, at vi havde ventet for længe og hun ville tjekke op på det, og kontakte os om mandagen.

Medarbejderen kontaktede os ikke, så min kone måtte tage i Field’s og finde ud af, hvad status var, da det ikke var muligt at få noget at vide telefonisk.

Her påstod Magasin, at der var byttet om på vores og en anden sag, hvorfor de slet ikke var startet på vores kaffemaskine endnu.

Vi krævede pengene retur, men kunne ikke få dette. Efter lidt kamp sagde de dog, at de ville sende os en ny.

Vi mangler dog endnu en tur til Field’s, for at aflevere tilbehøret til den gamle maskine.

De får en enkelt stjerne for den nye maskine. Men dumper maks på den ikke eksisterende kundeservice.

4. august 2026

Kære Kasper

Tak for din ærlige tilbagemelding. Vi er rigtig kede af at høre om jeres oplevelse med både reklamationsforløbet og vores kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt frustrationen over at skulle rykke flere gange og endda tage turen til Field’s for at få en status.

Vi er samtidig glade for, at sagen til sidst blev løst med en ny kaffemaskine.

Vi vil gerne gøre det sidste så nemt som muligt for jer. I stedet for at I skal en tur til Field’s igen, vil vi meget gerne sende jer et fragtlabel, så I kan sende reservedelene til os.
Send os gerne en mail med jeres oplysninger til kundeservice, så sørger vi for at få fragtlabelen afsted.

Vi beklager endnu en gang det besværlige forløb og takker for jeres feedback. Den tager vi naturligvis med videre.

Mangelfuld kundeservice

Jeres hjemmeside mangler en seriøs opdatering. I sender rabatter ud der ikke kan bruges, i sender det forkerte og så kan man ikke komme i kontakt med jer hvis man har hemmeligt nr. 😏

Jeg har skrevet til jer og bedt jer om at ringe?

28. juli 2026

Kære H.B,

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse og har haft problemer med at komme i kontakt med os, men vi tager desværre ikke imod kald fra hemmelige numre, for vores medarbejderes sikkerhed.

Vi går selvfølgelig videre med din feedback til de relevante parter, så vi kan optimere vores kundeservice fremadrettet alligevel.

Mange hilsner Magasin

Jeg købte en vare i fredags

Jeg købte en vare i fredags, og d.d. Er varen sat ned med 27%. Prisforskellen på varen kan de ikke refundere, men kræver at man refundere varen og køber den på ny. Dette virker meget bøvlet og er ærgelig over at prisen blot under en uge efter købet er faldet, og jeg ikke kan få det til den nye pris uden alt det ovenstående bøvl.

29. juli 2026

Kære Sarah,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at prisændringen har været en skuffende oplevelse for dig. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når en vare kort tid efter et køb bliver sat ned i pris.

Vores kampagnepriser gælder desværre kun for køb, der er foretaget i den aktuelle kampagneperiode, og derfor har vi ikke mulighed for at regulere prisen på køb, der er gennemført inden kampagnens start.

Hvis varen fortsat er ubrugt og har prismærket på, er du naturligvis velkommen til at benytte din returret og efterfølgende købe varen igen til kampagneprisen. Har du brug for vejledning i forbindelse med en eventuel retur eller et nyt køb, er du meget velkommen til at kontakte os på magasin@online.dk – så hjælper vi dig gerne.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang

0 ud af 10 stjerner

Har fået en HAY vare med fejl i, som derfor ikke kan bruges. Jeg kontakter kundeservice, som vil give mig 15% rabat (hvordan er 15% rabat nok for en dyr vare, som ikke kan bruges?), eller jeg kan sende den retur. Jeg klager over det, men det er sådan det er. Jeg får sendt returlabel, som skal printes, for man kan ikke bare få en kode. Jeg har ikke nogen printer, så jeg spørger, om jeg ikke kan indlevere det i varehuset. Det kan jeg ikke, når det er købt online, så de printer et fysisk returlabel, som de vil sende til mig med posten... altså... hvad foregår der. Så nu skal jeg vente på at modtage det med posten, så jeg kan sende det retur til magasin. Jeg skal bruge en helt masse tid og penge på indpakning for en fejl, der ligger på dem. 0 ud af 10 stjerner. Langt ude.
Jeg forventer så meget mere af et hus som magasin.

28. juli 2026

Kære Sofie,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback på din shoppeoplevelse hos Magasin.

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi tager din feedback videre så vi kan blive endnu bedre i fremtiden.

Vi ønsker dig en god dag.

Mange hilsner Magasin

Modtog en kjole der har været brugt

Modtog en kjole der har været brugt. Duftede kraftigt af parfume, sved under armene og pletter efter make up.
Ikke muligt at få andet tilsendt da det er købt online.

24. juli 2026

Kære Kristine,

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse og en uheldig dialog med vores kundeservice.

Vi går selvfølgelig videre med din feedback til de relevante parter, så vi kan optimere vores kundeservice fremadrettet.

Det er bestemt ikke meningen at det skal være sådan, vi sender vores uforbeholden undskyldning for forløbet.

Købt smykke online

Købt smykke online.
Det kommer og er skævt.
Sender billeder og kundeservice skriver tilbage, at de ikke kan se en fejl på billederne.
Jeg synes, det er ærgerligt, at en så stor og velrenommeret virksomhed ikke stoler på deres kunder.

23. juli 2026

Hej Ane Sofie

Tak fordi du deler din oplevelse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med håndteringen af din henvendelse.

Vi har desværre ikke kunnet identificere din sag ud fra de oplysninger, der fremgår af anmeldelsen. Vi vil derfor meget gerne bede dig kontakte os direkte på [e-mail/telefon] med dit ordrenummer eller sagsnummer, så vi kan undersøge forløbet nærmere og finde en løsning sammen med dig.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Bestilte et par ikke billige sandaler…

Bestilte et par ikke billige sandaler hos Magasin, da jeg modtoger pakken og åbner den, ligger der et par brugte, godt udtrådte sandaler. Det er mig en gåde hvordan man overhovedet kan finde på at sende sådan nogle der tydeligvis har været brugt godt, selv bunden var slidt. Så pas på med at køb online herfra. Skrev til kundeservice og har intet hørt og kan ellers ikke komme i kontakt med dem. Jeg handler ikke her igen

15. juli 2026

Kære Caroline,

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, man skal have, når man modtager et par nye sandaler fra os.

Hvis du stadig ikke har hørt fra os, så giv os gerne et kald på 33 11 44 33.

Mange hilser

Magasin.

Kundeservice, der rent faktisk er kundeservice

En returforsendelse med GLS med label købt hos Magasin gik helt galt. Imidlertid intervenerede kundeservice hos Magasin, helt specifikt Vic og Jeanne, meget hurtigt og Jeanne kontaktede GLS og fik redt trådene ud, så jeg i dag fik mine penge retur. Dertil en særskilt mail fra Jeanne om, at returordren var blevet behandlet. Ikke kun service, kundespecifikt hårdt arbejde! Tusinde tak

16. juli 2026

Hader jeres youtube reklamer

Hader jeres youtube reklamer

14. juli 2026

Hej Mikael,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at du ikke synes om vores reklamer på Youtube. Vi håber, at du vil have en god oplevelse, når du handler hos os.

Rigtig god dag.

Advarsel til online køb på magasin

Advarsel til online køb på magasin
Jeg har købt et pop up UV telt , og da jeg modtager det (sendt uforsvarligt i en pose) er stellet totalt skævt. Man kan tydligt se ved modtagelsen, at det ser underligt ud. Da jeg åbner det op er teltet fuldstændig skævt, det står ikke plan på gulvet. Min veninde har et magen til, og mit ligner et en kunde har sendt retur.

Jeg klager derfor til Magasin over mit køb, og de vil ikke anerkende at der er en fejl, og vil ikke overholde den danske 2 års reklamationsret.

Er det ikke vildt en så stor virksomhed ikke overholder kundernes ret til 2 års reklamation?

Så PAS PÅ hvis I køber noget online og ikke har set det i virkeligheden. Magasin tillader ikke kundene at sende reklamationsvarer retur.
Så pas på med fx tøj også, hvis i modtager noget skrammel er der ikke mulighed for at reklamere.

1. juli 2026

Kære Malene,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os

Vi er ked af at høre om din oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi sørger naturligvis for at give den videre til de rette. Det hjælper os med at blive opmærksomme på, hvor vi kan gøre det bedre fremover.

Du må have en dejlig dag.

Ligefrem og let

Selve købsprocessen var simpel og nem, intet problem der. Selve pakken nåede rimelig hurtigt til pakkeshoppen. Det eneste problem jeg havde var at jeg betalte for gave indpakning af produktet, pakken var bare blevet lagt ned i en pose og så sendt afsted, ikke helt hvad jeg havde håbet på.

20. juni 2026

Jeg har for nylig købt både ballet…

Jeg har for nylig købt både ballet slippers og en guldbelagt halskæde herfra, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit køb. Komfortable sko til hele dagen. Skoene passer perfekt i størrelsen og har en fantastisk blød pasform. Jeg brugte dem til en hel dags storbyferie med over 15.000 skridt, og jeg fik overhovedet ikke ondt i fødderne. Designet er stilrent, så de kan bruges til både hverdag og en afslappet fest. Elegant halskæde med fine detaljer, halskæden er utrolig smuk i virkeligheden. Den har en god tyngde, føles luksuriøs og låsen virker meget robust. Det enkle design gør, at den passer til alt – og den gav lige det ekstra pift til mit outfit sammen med de nye sko.

24. juni 2026