Herfra de bedste anbefalinger. Fik den skønneste receptionsmad. Det var super flot og smagte dejligt. Der var virkelig value for money. Vender tilbage.
Havde bestilt på Sweetdeal nytårs-menu til Kr. 198,- God hummer til forret med kryddermayonnaise. Her kunne dog godt have været lidt brød med, som jeg selv købte Kalvemørbrad med tilbehør - Hel... Se mere
Jeg giver med stor glæde 5 stjerner til madministeriet , som leverede en skøn buffet til min 60 års fødselsdag. Maden smagte virkelig godt og var derudover lækkert anrettet. Gæsterne roste uden... Se mere
Fik leveret skøn lækker mad til konfirmation. Forret og hovedret lækker alt sammen og hjemmebagt brød Dessert lækker kage manglede måske lidt creme/ el lign lidt tør men velsmagende. Eneste men... Se mere
Catering til private og virksomheder - vi er det sikre valg når du skal holde fest. Mad ud af huset eller serveret i et af vores festlokaler. Vi har mange års erfaring, og vores dygtige kokke står klar til at svinge kniven over sæsonens råvarer for at resultatet skal blive perfekt. Det kan både ses og smages.
Ejgårds Tværvej 16, 2920, Charlottenlund, Danmark
- 5384 2171
- info@madministeriet.dk
- www.madministeriet.dk
Lækker mad fra Madministeriet
I anledning af en fødselsdag fik jeg leveret en menu fra Madministeriet.
Menuerne var såvel rigelige som meget lækre. Jeg selv og gæsterne var begejstrede for maden. Jeg kan varmt anbefale andre at købe middage til fester hos Roberto.
Per Clausen
Frederiksberg
Super lækkert
Vi fik månedens buffet leveret en søndag. Alt var frisk, lækkert og smagte rigtig dejligt. Det kom til tiden - endda før tid - og var flot præsenteret. DEr var rigeligt mad til alle og rester til dagen efter :0) Kan klart anbefale madministeriet til andre.
Super buffet fra Madminsteriet
Vi fik mad til vores fest fra Madministeriet. Det var fremragende og nemt at færdiggøre. Kontakten med Pia og Roberto var helt i top og alt fungerede perfekt
Det er ikke sidste gang vi benytter os af deres dejlige mad og gode service
Mange hilsner
Rie Fløystrup Sorø
Af hjertet tak
Tak for en supermenu til min 50 års fødselsdag (45 kuverter). Det var en rigtig positiv overraskelse - og der er så meget at vi udover at bruge til madpakker har fået det til aftensmad her til aften.
Lækker mad og præcis levering
Tak for dejlig brunch til vores dåbsfest med 41 personer. Virkelig lækkert sat sammen og masser af mad til alle plus rester til den følgende dag. Vi kommer igen en anden gang!
Dejlig mad. Fin service
Jeg købte på Downtown menu til 35 personer.
Jeg havde aftalt at få maden levret. Chaufføren havde fin styr på det hele og der var klar instruktioner for hvordan de forskellige ting skulle forberedes.
Maden smagte dejligt og der var meget salat og ost i overskud. Især kyllingespyd smagte fantastisk.
Billeder er meget taknemmelige-downtown tilbud
Vi fik leveret maden 1 time og 40 min senere end det aftalte tidspunkt - uden undskyldning eller beklagelse, og (måske) kun efter at vi selv ringede og rykkede for den? Maden lignede slet ikke billederne og var meget ordinær/rustik. Vi blev skuffede og vender ikke tilbage.
3 - retters nytårs menu.
Sjældent har vi smagt så mørt et stykke kalvekød.
Hele menuen var absolut førsteklasses, og kan varmt anbefales.
Selv emballagen og den korte og meget let forståelige instruks, var
for os førstegangskøbere, en meget positiv oplevelse.
Det er bestemt ikke sidste gang vi køber mad her.
Hartmann, Hellerup.
Lækker nytårsmad :D
Vi havde bestilt 3 retters menu og endda med særbestilling af en af kuverterne som skulle være en anden forret.
Vi fik rigtig lækkert mad og alt var som det skulle være inklusiv særbestillingen og vi havde en dejlig oplevelse omkring nytårsbordet.
Perfekt Nytårsmenú
Rigtig god Nytårsmenú bestilt igennem sweetdeal - 198 kr. for 3-retter, så kan det ikke gøres billigere.
Kvaliteten var helt i top på både hummer, kød og chokoladekagen 👍
Vil klart anbefale Madministeriet til alle.
Rigtig god nytårs-menu 2014
Havde bestilt på Sweetdeal nytårs-menu til Kr. 198,-
Kalvemørbrad med tilbehør - Helt perfekt
Chokolade fondant med tilbehør. Smagte pragtfuldt - Købte selv vaniljeis til også.
Alt i alt en meget positiv madoplevelse.
Tør godt bestille herfra igen. Samme sagde gæsterne
Trist kedeligt og intet spændene og bestem intet lukses.
Købt som en Luksus catering menu - HVOR VAR LUKSUSEN? ØH
Der var intet luksus og da vi kom og skulle hente maden på Emdrupvej 12, som stod på beviset, var der ingen - ingen steder. Vi ringede til det oplyste telf.nr, emaile, mange gange, lagde besked mm og intet lykkedes. Min mand stod 43 min på Emdrupvej i håb om, mad til vores gæster.
En helt igennem frygtelig oplevelse, her stod vi og skulle have gæster og ingen mad. Dette skulle have været en lettelse og blev et marit.
Jeg måtte drøne ned til den lokale Brug og rive ned fra hylderne hvad de havde som jeg kunne lave på kort tid.
Men efter ca. 2 timer blev ringet op og chaufføren ville komme med det. Vi takkede ja tak - men godt vi havde fået lækkert kød i ovnen, da maden bestemt ikke var noget luksus.
Trist og frygtelig oplevelse og tillid har jeg bestemt ikke til dette sted.
Fantastisk festmenu
Vi fik en fantastisk buffet. Lækre råvarer, spændende tilberedt og flot at servere. Det var flot og smagte skønt. Kan varmt anbefales
Trist "festmenu"
Havde købt en Deal til 10 personer (mindstekøb), selvom vi kun var 5 personer - hurra for det, ellers havde der nemlig manglet kød. Der var et meget lille kyllingespyd og en lille fadkotelet beregnet til hver, hvilket er meget lidt at invitere gæster på! Vi var alle enige om, at selv til halv pris, var det overpris for de billige råvarer, retterne bestod af.
Kan bestemt ikke anbefales til festlige lejligheder :-(
Lækker catering menu
Det var en meget positiv oplevelse af få buffet fra Madministeriet til 24 personer. Alt var veltillavet og vi fik fin service. Kan varmt anbefales!
Fantastisk Sweetdeal buffet
Det var en stor succes at servere denne buffet for mine fødselsdagsgæster. Vi hentede maden selv, den var nem at anrette, varme og servere - og der var masser af mad. Laksesalaten var så stort et hit, at der ikke blev spist ret mange kyllingespyd. Dejligt brød, og rigeligt af det også. Tusind tak !
Super lækker buffet til omkring 50 mennesker
Jeg har bestilt buffet fra Madministeriet flere gange. Super lækker fisk, salater og kød (kalvefilet), gode brød, desserterne er ligeldes gode. Alt lige til at sætte direkte på bordet. Maden kommer til tiden, kort sagt alt spiller, hvilket er vigtigt, når man skal have 50-60 personer til middag privat.
Mvh Lena K, Skovshoved
Fin buffet, til 65 mennesker
Det var spændende mad, vi måtte hente menukortet, da det var første gang vi så sorte sesamfrø, og sellerisalaten var så lækker at min mand spiste af den, og så var oksefileten bare mør og dejlig.
Jeg havde givet 5 stjerner vist der havde været sovs/dressing med, men det vil andre jo godt kunne undvære.
Super godt.
Vi havde bestilt en super god buffet til 15 personer, men der dukkede 21 op, og der var alligevel rigeligt.
Meget glade gæster = glad vært.
Tusind tak for lækkert mad til vores bryllupsfest den 16. maj 2014.
Kære Madministeriet
Fantastisk lækkert mad og ”Kokken” Frederik var eminent. Anrettede alt flot og præsenterede maden høfligt og kompetent. Når maden så også smagte godt, og gæsterne ikke kunne spise op skal I vide at , Frederik og Madministeriet får mine varmeste anbefalinger til venner, familie og andre vi møder på min vej.
Tak for mad/ Lone og Michael