LwbilerAnmeldelser

4,5

Fantastisk oplevelse som køber hos LW Biler. Rigtige fair priser og troværdighed hele vejen igennem. Vi købte en lettere brugt Mercedes CLA, som efter 1 måned havde lidt problemer med vand, d... Se mere

LW Biler er et helt fantastisk sted at købe bil og efterfølgende få den serviceret. gode priser og utrolig høfligt personale. Altid meget professionel behandling, og klart et besøg værd hvis man ska... Se mere

Jeg har netop købt bil hos LW Biler, der glimrer med et både dybt og bredt udvalg af absolut bedre brugte biler Alle aftaler er overholdt so far - de virker top professionelle og meget opsatte... Se mere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse – både ved bilkøb og værkstedsbesøg! Jeg købte en lille bil her til min kæreste. Hele processen var simpelthen en fornøjelse. Personalet var imødekommende, pr... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

LW Biler - Mange nyere brugte biler på lager

4,5

God pris og efterfølgende opfølgning

Købte en Mondeo for nogle år tilbage til en virkelig attraktiv pris, så var egentligt lidt bekymret for om der var et eller andet fordækt, men nu flere år efter kan jeg se at det var et virkeligt godt køb. Der var et lille irritationsmoment. Ved prøvekørslen havde jeg bemærket at bilen trak til den ene side hvilket selvfølgelig skulle have været fikset inden afhentning, hvilket det så ikke var. Det blev det dog efterfølgende. Overordnet set en god oplevelse og en god pris.

8. april 2017

Endnu engang en super oplevelse

Har købt flere biler af LW biler og stilen holder hver gang. Super priser, super service og et super personale.
Har lige købt Mercedes C220 som blev leveret som aftalt. Fuld serviceret, pudset og plejet så den stod som en ny bil.
Kører fantastisk og igen en fantastisk oplevelse med hele personalet hos LW biler.

14. februar 2016

Godt køb

Super god service, dejlige mennesker i salg og på værkstedet. Købte en Peugoet 508 sw stationcar i august til en meget fornuftig pris og fik en rigtig god pris for min gamle Ford Mondeo. Har lige fået monteret vinterdæk og fælge lynhurtigt og til en super pris. mine varmeste anbefalinger.

25. november 2015

God service og kundehåndtering!

Lwbilers konkurrencedygtige priser var hovedårsagen til jeg startede med at handle med dem. Men efter 1. besøg, har jeg fortsat valgt lwbiler da jeg føler mig godt behandlet, og der aldrig har været problemer med service eller andet. Der er god gennemsigtighed, og man er tryg ved at skulle handle med dem.

12. november 2015

Super god behandling

LW gav mig en fin behandling da jeg købte en Renault Megane.
Blev gjort klar lynhurtig med indregistrering, finansiering og forsikring og den sidste klargøring, mens jeg ventede.
Det hele blev klaret indenfor 2 timer og jeg kørte tilbage til Silkeborg med bilen.

Kurt Kammer

9. november 2015

uærlig

Kan desværre kun nikke genkendende til de dårlige anmeldelser.
Umiddelbart virker alt til at være godt men når du først har købt bilen og noget så går galt vil de rigtigt gerne lave det så længe det dig der betaler. lyt til de dårlige anmeldelser og gå en stor bue udenom.

20. oktober 2015

Super køb

Vi har købt en brugt Ford Focus model år 2010 hos LW Biler.
Hos LW Biler fik vi en solid, professionel og yderst venlig behandling. Bilen har aldrig haft problemer og opfylder alle vore forventninger.
Næste gang, vi handler ny brugtvogn, vil det igen blive hos LW biler.

4. september 2015

Rigtig god service og gode priser

Jeg købte en Audi A3, gennem mit firma i oktober måned 2014. Det har været et rigtigt godt køb og til en god pris. TAK til Leif og Rasmus for rigtig god service og dialog gennem hele forløbet, til trods for at bilen skulle prøvekøres flere gange og prisen forhandles.

Jeg kigger helt sikkert forbi næste gang at jeg skal have en ny bil. God vind med jeres forretning :-)

Mvh Michael Fabrin Clausen, Alpha Akustik

29. oktober 2014

Snyder så vandet driver

Et bilkøb ente som et rent marridt.

1. Få alt på skrift, mundtlig aftaler giver jeg ikke meget for. -
2. De prøver at få dig til at ofre flere penge på bilen ved at lægge et service ind til 3800,
3. De penge man betaler for klargøring, ved jeg ikke hvad de bruger til. På deres hjemmeside skriver de at bilen bliver rengjordt, samt at alt bliver tjekket, ink aircndition. Jeg fik bilen i samme stand som da jeg kiggede på den indenvendig, samt aircondition virker ikke.
4. Garantien overholder de ikke, Først påstå de at garantien bortfalder når jeg har bilen hos en anden mekaniker. Dette er direkte løgn.
De fik lov at lave bilen mod betaling, dette kunmne de ikke magte og den gik is stykker på vej hjem fra dem. Derefter kommer de med alle mulige forsøg på at få en til at sige at man har fået en ven til at lave bilen, selvom jeg sjovt nok har fået en regning fra min egen mekaniker. Samt deres egne mekaniker er lidt for smarte at høre på. Og ejeren er den mest arugante person jeg til dato har set.
Helt sikkert sidste gang jeg køber noget hos dem.

7. juni 2014

Husk at få alt på skrift

Servicen er elendig, de gør ikke meget for at beholde en som kunde.
Man skal huske at få alt på skrift og ikke tage noget for givet, bilen blev ikke leveret som nysynet, som man ellers ville antage og enhver perlegrusmekaniker gør. I denne sammenhæng var det heller ikke noteret at der kun var et år til syn på pågældende bil, og da der tales om en bil til 80.000 er det under al kritik.
At der kommer reparationer på en sådan bil må forventes, men intet er dækket af deres "garanti".
Mekanikeren må dog siges at være en ærlig og behagelig mand, men desværre er det ikke ham der handles med her.
Hvis du overvejer at købe bil her, få gennemgået hele dynen og tag ikke noget for givet!

31. marts 2014

Fantastisk virksomhed

Jeg har kun rosende ord til overs for LW Biler. Købte vores Passat februar 2012 og de småting der har været ved den i starten blev lavet med et smil.
Altid en god stemning både i salgsafdelingen og på værkstedet. De har tid til en sludder og en kop kaffe.
Vi har dd. Købt vores anden bil hos dem. En Saab 9-3 capriolet til en super pris i forhold til de andre på markedet. Igen en super service, og både salgsafdelingen og værkstedet kunne huske min kone og mig. Det er overskud i den grad, og igen følte vi os meget velkomne.

Jeg vil til hver en tid anbefale LW biler til alle der skal bruge brugt bil i høj kvalitet og absolut til den rigtige pris i forhold til markedet.

Hilsen Pia og Dan Rønnenkamp

20. januar 2014

Useriøst

Havde søgt en del på nettet efter vores næste bil som skulle kunne rumme en barnevogn. Hver gang "poppede" LW Biler frem så tænkte vi blev nødt til at køre ud til dem for at kigge lidt på deres udvalg. Så det gjorde vi.
Servicen var da som sådan også helt fin og vi endte med at købe en Opel Vectra 2008.
Der gik så ikke længe før jeg havde det første der skulle laves på garantien. Der blev skiftet en thermostat, fartpilot (slog dog stadig fra af sig selv første gang jeg aktiverede den) samt den ene hattehyldesnor (blev dog fixet med en strips :-( ).
Skal siges vi betalte omkring 5000,- som åbenbart var obligatorisk, men så ville biler så være i tip top og ny serviceret..!! Kan ikke andet end tvivle på deres værksteds evner for de havde skrevet den skulle til service igen 15.000km senere og ikke 30.000km som Opel foreskriver. Så har de mon brugt den rigtige olie. Havde så problemer med A/C'en som de så mente var en opstået fejl som de ikke ville dække men jeg kunne godt få det lavet til en god pris. Nej ellers tak..!! Sjovt nok så virker A/C'en nu.

Min næste bil bliver med garanti IKKE handlet hos LW-Biler og skal med garanti heller ikke ha lavet/serviceret min bil hos dem..

31. juli 2013

Gode brugte leasing biler, til gode priser

Vi har købt to biler af LWbiler og begge gange har det været super.

Der er kun leasing biler, med stort flow, hvilket betyder ret lave priser synes vi. Men samtidig er det nemt at få finansieret og de har et værksted til at få fixet de småting der har været.

25. juni 2013

Et af de "Positive tilbageblik" jeg har fra året 2012

I sidste kvt. af 2012 kørte min kone og jeg en tur ud til LW biler i Stenløse, for at se på en bil som vi havde udset os, på LW bilers website. Vi fandt bilen og fik herefter mulighed for at køre en lang tur for at finde ud af om den svarede til det vi havde forventet os. Det blev denne bil vi skulle købe ! og dermed den 4. bil inden for "10" år vi skulle handle hos LW biler.
Vi fik en god pris for vores bytte bil, og kunne således få dage efter afhente vores "Nye bil". God service har vi altid fået, fra såvel salgs afd. som fra værksted ! . Og værkstedet får en udfordring denne gang, da jeg har konstateret en drille fejl ved El-bagruden, men jeg er sikker på at de nok skal få løst dette problem.

Jeg kan derfor anbefale at lægge turen forbi LW-biler, eller gå ind på LW-biler's "Website" hvis man går med tanker om at skifte eller købe ny "brugt bil"

M.v.h.
Leif Leican / Herlev, DK

28. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (104 anmeldelser)