Fantastisk oplevelse som køber hos LW Biler. Rigtige fair priser og troværdighed hele vejen igennem. Vi købte en lettere brugt Mercedes CLA, som efter 1 måned havde lidt problemer med vand, d... Se mere
LW Biler er et helt fantastisk sted at købe bil og efterfølgende få den serviceret. gode priser og utrolig høfligt personale. Altid meget professionel behandling, og klart et besøg værd hvis man ska... Se mere
Jeg har netop købt bil hos LW Biler, der glimrer med et både dybt og bredt udvalg af absolut bedre brugte biler Alle aftaler er overholdt so far - de virker top professionelle og meget opsatte... Se mere
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse – både ved bilkøb og værkstedsbesøg! Jeg købte en lille bil her til min kæreste. Hele processen var simpelthen en fornøjelse. Personalet var imødekommende, pr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
LW Biler - Mange nyere brugte biler på lager
Frydensbergvej 7, 3660, Stenløse, Danmark
- www.lwbiler.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bruger værkstedet hos LW biler og der…
Bruger værkstedet hos LW biler og der er altid fremragende service, god og hurtig rådgivning og rimelige priser. Nicolaj er en super og troværdig værstedsfører!
Købte min 508 i sommeren 2015 og har…
Købte min 508 i sommeren 2015 og har fået lavet service her lige siden, med fuld tilfredshed. Skulle så lige have nye skiver på for og bag og kom så hjem med en Mercedes A200 i stedet. Det var god vejledning og en yngre bil der har kørt 200.000 km mindre og koster kun 100 kr. mere om måneden. Det kunne jeg da ikke sige nej til. vel Så blev det alligevel Jul......
God og venlig service
Har købt flere biler hos LWbiler - altid til en god pris og god service. Har valgt at få bilerne serviceret på deres autoriseret værksted, også her til god pris og service.
Altid god service
Får lavet service af bilen her og er altid meget tilfreds, tilmed til en god pris.
LW Biler har et alvorligt problem med…
LW Biler har et alvorligt problem med arrogance og manglende integritet.
Vi købte desværre hos LW Biler, og da vi fik den, bar den præg af på ingen måde at være gennemgået på værkstedet – eller klargjort. Jeg mener, havde de brugt tid på at tjekke den, havde de i første omgang opdaget at håndtaget til at åbne motoren ikke sad fast, men lå i bunden af bilen. Og at der manglede nakkestøtte på bagsæddet. Ved henvendelse fik vi beskeden, at vi bare kunne have tjekket.
Efterfølgende har vi nu fået vinterdæk på (på et kompetent værksted) og her kan vi konstatere, at dækkene, der sidder på er slidt HELT i bund og skal skiftes. Ydermere er de fra 2013 – bilen er fra 2015 – så måske laver de alligevel noget på LW's værksted! Igen henvender vi os til LW Biler, men får denne gang beskeden, at vi bare kunne have målt rillerne i dækkene, det burde vi have lært, da vi tog kørekort. Dækkenes alder vil de sjovt nok ikke kommentere på ... Ydermere viser gennemgangen af bilen, at bremserne er slidt ned og skal skiftes til foråret, når vi går tilbage til sommerdæk. Da vi henvender os til LW biler omkring det ... kan de konstatere – uden at kigge på bilen – at bremserne fejler intet!!
Og sidst men ikke mindst, da jeg ytrede min utilfredshed på deres Facebook side, blev mit opslag slettet. Så sådan håndtere LW Biler utilfredshed.
Jeg tror sjældent, jeg har mødt et firma, der behandler deres kunder med så stor arrogance og opererer med så lav integritet.
Jeg må på det kraftigste advare om at…
Jeg må på det kraftigste advare om at købe bil hos LW Biler. Da vi købte havde bilen mangler som ikke var beskrevet, da vi ringede fik vi af vide at vi bare kunne have kigget på billederne. Da jeg senere kørte bilen til et kompetent værksted for at få vinterhjul på fik jeg information om at dækkende som var fra 2013 (bilen er en 2015 model) var helt møre og med under 1,4 mm. da jeg igen ringede fik jeg svaret, du kunne bare havde kigget på dem inden du købte den, det lærer man når man tager kørekort.. Desuden er bremserne ikke i orden, men de har ikke problemer med at sætte en ulovlig bil på gaden.. når du har betalt er de fuldstændig ligeglade. Lad være med at handle der.
Dårlig reparation i…
Dårlig reparation i reklamationsperioden!!!
Super søde mennesker og ok pris
Super søde mennesker og ok pris. Men ikke god opfølgning og udbering af mangler på bilen efter salg.
Meget tilfreds leasing kunde
Jeg har privatleaset en Citroen C4 af LW Biler og er yderst tilfreds med bilen. De gange jeg har skullet have skiftet sommer/vinterdæk, service etc. har fungeret uden problemer.
Medarbejdere i Værksted, Klargøring og Salgsafdeling er altid venlige og imødekommende. Kan varmt anbefales herfra.
Meget tilfreds!
Jeg har købt en Audi a3 hos LW biler og har været yderst tilfreds.
Jeg har været lidt uheldig efter købet med bagfjedre og baghjulsleje - men der har INTET været ved henvendelse til værkstedet, som har lavet det med det samme.
Nickolai fra LW biler yder en fantastisk betjening og service! Kan kun anbefale LW biler - og specielt Nickolai som er meget professionel!
Dårlig reparation i reklamationsperioden
Jeg havde købt en bil ved Lw biler. Det viste sig efterfølgende at der var noget galt med listerne ved forruden. Jeg var forbi for besigtigelse hvor de meddelte at de skulle have forruden ud for at skifte listerne og derfor skulle bruge bilen i 2 dage. Min bopæl er på fyn og derfor blev der aftalt en tid hvor den blev bragt til LW biler for reparation. Det viste sig efterfølgende at de kun havde limet de nye lister på uden og skifte ruden. Dette arbejde kunne jeg selv have gjort og derved have sparet 2 gange storebælt samt 300 km kørsel.
Altid super betjening
Altid super betjening. Biler til gode priser. Og så er kaffen altid god.
Det er ikke sidste gang vi køber bil her. Dette er den 5 bil.
Anbefalelsværdige.
Alle aftaler er overholdt so far - de virker top professionelle og meget opsatte på at tilfredsstille kundernes behov.
Oveni hatten tilbyder de også en realistisk pris på byttebilen, så alt i alt er det et firma, jeg ingen problemer har med at anbefale.
Thumbs up!!
LW- biler kan varmt anbefales
Bilforhandler med meget konkurrencedygtige priser. God service
Og flinke medarbejdere. Firmaet kan varmt anbefales
køb af mazda anmeldelse 2
har anmeldt mit køb af bilen en gang, men efter anmeldelsen sker der følgende at bilens turbo og kobling går i stykker en rep. til mindst 50000kr.
det eneste lw biler siger er citat" det er noget p i s men vi må smøje ærmerne op" ingen dårlige forsøg på at slippe for regningen
ALT bliver lavet og jeg har en gratis lånebil imens.
Jeg er meget imponeret over lw biler og kan kun anbefale alle at handle bil der
Meget arrogant sælger
Meget godt tilfreds med bilen som jeg kiggede på, men jeg endte med at gå derfra med en dårlig købsoplevelse.
Jeg blev på ingen måde mødt i forhandlingerne om bilen, og blev yderligere spurgt om "...vil du have jeg skal betale dig penge for at du køber bilen.", da jeg sagde at de kunne spare klargøring til 2200kr, idet bilen fremstod flot.
Sælgeren mente, at han skulle kunne se sine kollegaer i øjnene, og dermed kunne der ikke ændres på pris eller leverings omk. Derimod er der ingen forståelse for, at jeg både skal kunne se mig selv og konen i øjnene efter et evt. køb.
Mange års success har vidst påvirket Deres mindset hos lwbiler, og de tror kunderne er til for Deres skyld...
Her gælder det værkstedet.
Jeg købte bil hos Lwbiler for 2 1/2 år siden, også det var en fremragende oplevelse. Siden har jeg udelukket benyttet mig af deres værksted, de få gange det har været nødvendigt.
De er skarpe og hurtige på aftrækkeren, der ydes en perfekt service og er til enhver tid hjælpsomme. Derfor 5 stjerner fra mig.
Jeg kan varmt anbefale LW biler i …
Jeg kan varmt anbefale LW biler i Stenløse.
da jeg selv har købt en Golf VI og mine forældre købt en Audi A4.
vi har fået en god service begge gange og super god behandling.
og vi er meget tilfredse.
Vi har købt 2 biler hos LW
Vi har købt 2 biler hos LW. Begge gange har vi oplevet at bilerne havde mangler. 1.bilkøb blev udbedret, men trods det at fejlen var en reklamation valgte LW at få den dækket med den forsikring som vi havde betalt.
2. bilkøb august 2014 er en helt anden historie. Ganske kort efter købet konstateredes fejl på air condition anlægget. LW fylder op og derefter fungerer det et stykke tid, anlægget er hurtigt tomt og bilen afleveres igen. Denne gang får vi at vide at condenseren skal skiftes (vinter 2014), og det er naturligvis ikke dækket af vores forsikring. Herefter fungerer det fint et stykke tid, vinteren kommer og første varme dag (2015) virker anlægget ikke igen. Bilen afleveres igen, vi får besked om at man ikke har skiftet pakningerne sammen med condenseren (mærkeligt) de bliver skiftet, anlægget påfyldt og virker et stykke tid. Nu har vi så kørt med en dårligt fungerende ac i et år, meget larmende, da anlægget har kørt uden væske og kun almindelig køling. Mangel på rigtig varme dage har gjort at vi først reagerer igen nu. Sender naturligvis ikke bilen til LW, da vi ikke synes de har løst vores problem. Den nye mekaniker oplyser os at condenseren skal skiftes (mærkeligt, da den er "skiftet" for 18måneder siden) men vi accepterer - og nu virker det. Ingen mislyde kølig bil - alt er super duper. Så tak til LW som nu har mistet en lokal kunde, det må være en ærgerlig oplevelse.
Husk iøvrigt at spørge hvor deres biler kommer fra. De to vi har købt har været hhv leasing og udlejningsbil. Det er en vigtig detalje...
Byens bedste kaffe fåes hos LW biler i …
Byens bedste kaffe fåes hos LW biler i stenløse og vi kan varmt anbefale køb af bil hos dem. Vi har selv købt en Audi A4 , vi fik en god behandling og service på stedet og var meget tilfredse.