Lwbiler Anmeldelser 104

4,5

Fantastisk oplevelse som køber hos LW Biler. Rigtige fair priser og troværdighed hele vejen igennem. Vi købte en lettere brugt Mercedes CLA, som efter 1 måned havde lidt problemer med vand, d... Se mere

LW Biler er et helt fantastisk sted at købe bil og efterfølgende få den serviceret. gode priser og utrolig høfligt personale. Altid meget professionel behandling, og klart et besøg værd hvis man ska... Se mere

Jeg har netop købt bil hos LW Biler, der glimrer med et både dybt og bredt udvalg af absolut bedre brugte biler Alle aftaler er overholdt so far - de virker top professionelle og meget opsatte... Se mere

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse – både ved bilkøb og værkstedsbesøg! Jeg købte en lille bil her til min kæreste. Hele processen var simpelthen en fornøjelse. Personalet var imødekommende, pr... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

LW Biler - Mange nyere brugte biler på lager

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse – både ved bilkøb og værkstedsbesøg!

Jeg købte en lille bil her til min kæreste. Hele processen var simpelthen en fornøjelse. Personalet var imødekommende, professionelle og tog sig virkelig tid. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og bilen blev leveret fin klargjort, præcis som aftalt.

Efterfølgende havde jeg brug for hjælp fra værkstedet i forbindelse med en reklamationssag – og servicen var lige så god som ved selve købet. De tog problemet seriøst med det samme, fandt hurtigt en løsning og sørgede for, at bilen blev ordnet uden besvær for mig.
Derudover tilbød de mig muligheden for en anden bil imens.

Alt i alt en fremragende oplevelse. Jeg kan varmt anbefale både salgsafdelingen og værkstedet.

Tak for hjælpen!

1. december 2025

Fantastisk oplevelse hos LW Biler i…

Fantastisk oplevelse hos LW Biler i Stenløse
Jeg har for nylig købt en brugt bil hos LW Biler i Stenløse, og hele forløbet har været virkelig godt. Bilen lever fuldt ud op til mine forventninger, og jeg er meget tilfreds med købet.

Der var en mindre mangel ved bilen, men den blev håndteret professionelt, og jeg blev kompenseret uden problemer. Det gav mig ekstra tryghed i handlen og viser, at de tager ansvar for deres kunder.

Alt i alt en super god oplevelse – god service, god kommunikation og et trygt køb. Jeg kan varmt anbefale LW Biler til andre, der leder efter en brugt bil.

28. november 2025

Fantastisk oplevelse som køber hos LW…

Vi købte en lettere brugt Mercedes CLA, som efter 1 måned havde lidt problemer med vand, der lagde sig i bagklappen.

Her tog de hurtigt bilen ind og fik den i orden på ingen tid, helt uden udenomssnak.

Stor tak til Mads og resten af holdet for min klart bedste brugtvognsoplevelse.

23. april 2025

HOLD JER LANGT VÆK

SVINDLER
Jeg købte 4 nye dæk til min bil på Dækonline.dk - på deres side kan man også finde værksteder som der monter dækken og der er PRISER. hos LW Biler er det 110 kr. for Demontering, isætning af ny ventil og afbalancering, så alt skulle jo være ok.
Men ved mit besøg hos LW Biler, blev jeg taget så grusomt ved næsen.
Af og påmontering af hjul 360 kr. Montering af dæk på stålfælg 352 kr. Bortskaffelse af gamle dæk 49,60 kr. Balancering af hjul 173 kr. ALTSÅ 1.188,25 kr incl moms og ingen nye ventiler
det er jo LANGT fra det som stod på siden 4 x 110 kr = 440 kr.
SVINDLER hold jer langt væk.

3. juli 2025

Har lige hentet en Polo som prismæssigt…

Har lige hentet en Polo som prismæssigt ikke kunne fås i Jylland.
Urolig god service og en meget hjælpsom og behagelig ung mand, gjorde handelen til en fornøjelse.
Ydermere havde jeg en pragtfuld tur hjem fra Stenløse til Grenå på 380-km.
Bilen overstiger mine forventninger.
Det var værd at ta’ den lange tur derover, da jeg er meget tilfreds med bil og handelen. Kan varmt anbefale LW Biler og Leasing 👍👍👍👍👍

26. maj 2022

Kan Varm anbefales!

Jeg har købt bil her, og jeg kan kun sige det var en fantastisk oplevelse! både i værkstedet med højt humør og på kontoret med erfaren og professionel sælger!

9. februar 2022

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, jeg får altid super god service på værkstedet og en kop kaffe med på vejen. De sætter altid deres biler som den billigste på markedet så selvom jeg ikke fik en stor rabat på mit bilkøb så er jeg meget tilfreds med både køb og service.

8. februar 2022

Kommer aldrig igen...

De havde den rigtige bil til den rigtige pris, så derfor så jeg bort fra de lidt for mange dårlige anmeldelser.
Det var dårlig dømmekraft fra mine side.
Købte bilen, men håber inderligt at jeg aldrig nogensinde kommer til at sætte mine ben i den forretning igen.

28. januar 2022