Louis Motorrad Deutschland Anmeldelser

2.169

2,1

Vi bestilte 5 Sena kommunikations anlæg i starten af juni, vi modtog en beskadiget pakke hvor der manglede et Sena dobbelt sæt (elendig kasse til så dyre ting) vi meddeler det til post nord og får et... Se mere

Jeg er glad for mit køb, og min nye mc skjorte kom til Danmark på under en uge, ville have afbestilt men de havde sendt den før, de havde læst det, da jeg troede jeg have købt en for lille en, men den... Se mere

Pas på når du handler med det firma som kræver betaling omgående når du bestiller din ordre - du får ingen leveringstid og pengene bliver trukket med det samme , når man ringer til det danske nu... Se mere

Bestiller en ny vare en Abus alarm til cykler og modtager en brugt. Pakkens forseglinger var brudt og der mangle nogle ting, samt at produktet var ridset. Batterier var bare i nogle plast poser,... Se mere

1. Motorsportsbutik

Wir leben #motorradimherzen – du auch? Großartig! Entdecke bei uns über 55.000 Produkte von 500 Marken in mehr als 85 Filialen! Als Europas Nr. 1 bieten wir dir eine riesige Auswahl an Motorradbekleidung, Helmen und Technik-Zubehör. Ob Textil- oder Lederbekleidung, Integral- oder Klapphelm – wir haben alles, was du brauchst. Für Schrauber haben wir Verschleißteile, Pflege- und Wartungsprodukte sowie Anbauteile. Reisende finden bei uns das passende Motorradgepäck, Navis und Smartphonehalterungen.

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.169)

Har kun gode erfaringer med Louis.

Har handlet der flere gange og deres priser er rigtige gode lige som kvaliteten at varene som næsten alle er af de store kendte mærke, selv deres eget mærke er af urolig høj kvalitet.
Forsendelse tiden har alle gange i mit tilfælde været omkring de 4-5 hverdage så kan kun sige de fuldt har fortjent de 5 stjerner..

2. oktober 2013

Styr på det

Konkurrencedygtige priser, stort udvalg, hurtig levering.

Hvis jeg skulle købe tøj, hjelm eller støvler, ville jeg dog nok overveje at tage på besøg i én af deres butikker - men det er mest fordi jeg ikke har den store erfaring på feltet, og gerne vil prøve tingene.
Hvis man kender varen, så tror jeg ikke, der er nogen problemer i at købe via deres hjemmeside.

27. februar 2013

Udemærket

Jeg har handlet her et par gange og må sige at de har fine produkter og kort leveringstid.
Jeg må dog lige påpege at emballeringen har forebedringspotentiale.
Den ene gang bestilte jeg oliefilter og bremseklodser. Bremseklodserne var røget ud af deres emballage og olirfilterpappet var revnet og bulet, men varerne fejlede ikke noget - derfor 4 stærke herfra.

14. marts 2012

Det bliver ikke bedre

Jeg har handlet der gennem mange år efterhånden, og det er et tillidsvækkende firma.

Man kan trygt handle med dem.

Deres fysiske butikker (især Mega og giga-store) er forrygende forretninger at handle i, og der er god service og mulighed for at prøve tingen af.

4. marts 2012

Eldorado for motorcykelfolket

Selv om nogle af mine bedste fund er gjort direkte ude hos MC-forhandlerne, så står Louis.de som den uforlignelige leverandør af alt det imdimellem. Pris/kvalitetsforholdet på varerne er tårnhøjt. Servicen er fornem. Engang påtalte jeg en vare, der var leveret, men ikke bestilt! Hvilket gjorde at jeg fik lov at beholde varen, men fik pengene betalt tilbage! Louis' egne handelsmærker har oftest en kvalitet som er second-to-none til prisen.

23. maj 2011

Super hurtig levering og god indpakning

Købte 2 stk momentnøgler. Ankom med post danmark 3 dage senere. Meget god indpakning. Kvaliteten på nøglerne er væsentlige bedre end der findes i lavpris butikkerne i Danmark. Der var god mulighed for at følge orderen under vejs.
Klart en butik jeg vender tilbage til

20. maj 2011

God handel

fin shop, god kvalitet. men der gik 4 dage før de afsendte varen, derfor kun 4 stjerner

3. marts 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (2.169 anmeldelser)