Vi bestilte 5 Sena kommunikations anlæg i starten af juni, vi modtog en beskadiget pakke hvor der manglede et Sena dobbelt sæt (elendig kasse til så dyre ting) vi meddeler det til post nord og får et... Se mere
Jeg er glad for mit køb, og min nye mc skjorte kom til Danmark på under en uge, ville have afbestilt men de havde sendt den før, de havde læst det, da jeg troede jeg have købt en for lille en, men den... Se mere
Pas på når du handler med det firma som kræver betaling omgående når du bestiller din ordre - du får ingen leveringstid og pengene bliver trukket med det samme , når man ringer til det danske nu... Se mere
Bestiller en ny vare en Abus alarm til cykler og modtager en brugt. Pakkens forseglinger var brudt og der mangle nogle ting, samt at produktet var ridset. Batterier var bare i nogle plast poser,... Se mere
Wir leben #motorradimherzen – du auch? Großartig! Entdecke bei uns über 55.000 Produkte von 500 Marken in mehr als 85 Filialen! Als Europas Nr. 1 bieten wir dir eine riesige Auswahl an Motorradbekleidung, Helmen und Technik-Zubehör. Ob Textil- oder Lederbekleidung, Integral- oder Klapphelm – wir haben alles, was du brauchst. Für Schrauber haben wir Verschleißteile, Pflege- und Wartungsprodukte sowie Anbauteile. Reisende finden bei uns das passende Motorradgepäck, Navis und Smartphonehalterungen.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Defekt produkt, perfekt service
Jeg havde desværre en defekt på et Cardo headset. Sendte det ind for at få det tjekket ud, og de startede ud med at erstatte den dyreste del, selve cardo enheden. Desværre løste det ikke problemet. Da jeg fik den retur, var der fortsat mislyde. Meldte det til dem, og nu sender de et sæt højttalere, i håb om at problemet bliver løst. God service, og kommunikation, trods sprogbarriere :-) Rigtig god kundeservice!
Et speedometer er ankommet
Et speedometer er ankommet, men det har tydeligvis været brugt.. det står på 2 km og der er et lille skår i glasset samt krans er bulet..
Dårligt !
Uhørt ringe service og faktaresistent ift købeloven
Der shopper jeg så aldrig igen. Virksomheden trækker penge fra kontoen men sender ikke varen og tilsidesætter på trods af mange opfordringer, købeloven som de ikke mener de skal overholde. Vare som er i restordre i ugevis trækker virksomheden dermed betaling for up front uden aftale - måske med godt gemt vilkår i standard forretningsbetingelser - og gentagen opfordring til overholdelse af loven herover munder ud i at virksomheden cancellerer din ordre og (forhåbentlig) returnerer betaling herfor med besked om at de er tysk virksomhed og derfor ikke inderlagt EU forbrugerbeskyttelse. Arrogant virksomhed.
En opfølgning til det dårligere
En opfølgning
Efter ekstremt dårlig service, og et defekt produkt returneret. Kunne man vel sætte et punktum. Men nej. Efter næsten en måned har jeg stadig ikke fået mine penge retur.
Som altid en fornøjelse..
Som altid en fornøjelse... Tak
BILAGSNR.: 33879 / 17.08.2023
Oplyser leveringsdato i 2024
Bestilte og betalte idag et par mc jeans samt et halsrør og ordren gik fint igennem. Får så en afsendelsesbekræftelse på, at de sender halsrøret idag og at bukserne ikke kan leveres før uge 12/2024!!!!!!!! Så er det da fuldstændig lige meget med at sende dem. Har bedt om at få annulleret orden og tilbageført mine penge. Mon de også først kommer i 2024?!!
Har handlet hos louis Kiel Flensburg…
Har handlet hos louis Kiel Flensburg Stuttgart de sidste 20 år.
Aldrig før har jeg haft problemer med den firma.
Såvel nethandel som handel i butikker var et positiv oplevelse inden nu.
I april købt jeg en vario Spoiler til 93.99 euro.
Den kunne så ikke holder til en kraftig blæse vejer langs op af vestkyst i fredag.ok det blæst en pelikan.
Har prøvet at stille den lidt mere lige der var et trin tilbage.
Så knækkede den efter et par meter kørsel.
Louis nægte at bytte den spoiler så en knækker ikke i blæsevejr.
Jeg kan køb en ny en for 73.99 euro
Er meget skuffet.
Efter mit trust anmeldelse her.
Har jeg i dag modtaget det reservedel som knækkede. Helt gratis.
Mange mange tak
ADVARSEL - KØB IKKE NOGET HER - DÅRLIGSTE OPLEVELSE NOGENSINDE
Det er den ringeste oplevelse, jeg nogensinde har været ude for i en webshop.
Den 26. april køber jeg en dyr Dainese Misano 2 D Air til 13.500 kr. hos Louis. De reklamerer for den på Google. De sender en mail, hvor de bekræfter, at de har modtaget min bestilling og skriver, at jeg hører fra dem, når varen er sendt.
Den 28. april trækker de beløbet fra min konto, men jeg har ikke modtaget en mail om, at varen er sendt.
Den 1. maj skriver jeg til deres kundeservice og spørger, hvad status er.
Den 5. maj får jeg svar fra deres kundeservice. De skriver til mig, at den stationcar, jeg har bestilt, ikke længere er tilgængelig. Stationcar!?!? Hvad for noget???? Er det en seriøs virksomhed det her?
Louis MC har stadig mine penge, og jeg får formentlig aldrig den vare, jeg har bestilt.
Jeg aner ikke, om jeg nogensinde får mine penge igen. Jeg vil politianmelde Louis.de, da de teknisk set har stjålet mine penge.
Brug aldrig denne webshop - det er den værste kundebehandling nogensinde.
Mangler nøgle til lås
Modtog en kædelås, men ingen nøgler. Har skrevet, men indtil videre ikke fået noget svar.
God oplevelse med Louis
Jeg har bestilt 3 vare hjem fra louis.de som en gave til min far. Jeg bestilite om onsdagen og de blev leveret på min adresse mandag med postnord. alt i alt tilfreds med handlen
og indpakningen var også super god, så der er ingen rissiko med forsendelsen.
så man kan sagtens handle der selvom man bor i DK :)
kan se andre andmeldelser skriver at man ikke kan tracke pakken. Det kan man godt, man får et link til DHL og derefter kommer den automatisk ind i postnord appen.
Hva f….?
Hva f….. foregår der? Jeg bestilte en varer de havde på lager for halvanden uge side og der har været radiotavshed lige siden. Når jeg skriver og spørger dereskundeservice bliver jeg ved at få samme svar:
Thank you for your message.
In order to create an invoice, we need your full name.
Unfortunately we did not receive your complete name.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us via e-mail or under the telephone number you find below. Thank you in advance.
Jeg har givet dem mit fulde navn ved bestillingen og 2 gange siden som svar - aner ikke om jeg nogensinde modtaget noget fra dem selvom jeg har fået en ordrebekræftelse. Dette er så lidt ok og ville ønske jeg kunne give dem minus. Tjekkede ellers Trustpilot først hvor de har fået forbløffende 4,5 stjerner…
Det fungerede helt perfekt
Det fungerede helt perfekt. Varen kom i løbet af få dage lige til døren :-) pæn og i orden - lige som bestilt :-)
Bestiller en ny vare og modtager brugt
Bestiller en ny vare en Abus alarm til cykler og modtager en brugt.
Batterier var bare i nogle plast poser, som ikke var dem der normalt medsendes fra producentens side.
Virkelig en dårlig oplevelse.
Har dog fået pengene tilbage da der ikke er flere på lager. Men det ændre ikke på min vudering. De burde jo aldrig have afsendt alarmen
Ringe kundeservice!
Jeg efterspurgte et billede af en udstødning de havde fået retur fra en anden kunde, så der var eftersigende brugsmærker. Det har taget dem 1,5 uge, og en masse efterspørgsler, uden et billede, og nu er den naturligvis blevet solgt.
Modtog forkerte vare
Bestilte nogen forskellige motorcykel dele ved dem og de blev også sendt relativt hurtigt. Men da jeg åbnede pakken var det overhovedet ikke de rigtige ting jeg havde modtaget. Jeg skulle så sende de forkerte ting retur før de overhovedet ville sende den rigtige pakke. Da der så var gået en uge og jeg stadig ikke havde modtaget mine vare skrev jeg en mail til dem og fik at vide de ikke havde modtaget noget selvom ifølge post Nord var pakken afleveret dagen før. senere fik jeg endelig en mail om mine orignale pakke var klar til at blive sendt så snart jeg har overført penge for fragten og de ting jeg købte på tilbud skulle jeg også betale fuld pris forså man skal åbenbart straffes når de laver fejl. men jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage her efter næsten 3 uger.
ingen kommunikation, -det er bare ikke godt nok
Kære Louis, -det er bare ikke godt nok i 2022 :(
Jeg har bestilt flere forskellige vare, som alle var på lager og alle med 2-3 dages leveringstid. 14 dage senere har jeg nu modtaget mine varer, uden svar på hverken mail eller telefon. Ligesom det heller ikke har været muligt at tracke pakkerne.
Dont order at Louis.de, total amatours
Jeg har bestilt flere forskellige vare, som alle var på lager og alle med 2-3 dages leveringstid. Nu står jeg her godt 2 uge efter. De har trukket pengene, men de har intet sendt. Ikke nok med det, de kan ikke engang oplyse hvornår de sender eller forventer at sende.
Derudover er det umuligt at finde ud af hvor man kan annullere sin ordre og få refunderet sine penge. Det er helt uacceptabelt.
Jeg har handlet flere gange hos Louis og har ikke haft disse issues før, men jeg føler seriøst det er REN amatør firma. Tænk at have et call center der intet kan andet end at "svare" fhøftligt" det er fuldstændig til grin.
Dårlig service 👎
Nok det værste sted og handle. Bestildte en pakke d.18 januar. Skrev til dem d.4 febuarat pakken ikke er kommet frem. De skriver den lige er kommet til Danmark den har så været her længe kan jeg se og den er næsten på vej til Tyskland igen. De har lige glemt og informere mig om den er sendt og her er dit pakke nr så du kan følge den. Synd man ikke kan give minus stjerner for de havde ikke fortjent den ene stjerne
Total dårlige service.
Total dårlige service.. Har bestilt et par helly bikereyes 3.1 silver laser linse og bestiller dem 185 kr og får så en anden vare til ca 128kr som er de samme men bare i brune glas og sir så de andre ikke var hjemme men var hjemme da jeg bestilte dem og blev trukket 185 kr incl forsendelse. Et godt råd lad være at handle der.. De snyder folk.. Svineri..
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, både ved ombytning af varer og reklamation af defekte varer