Vi er for få dage siden rejst fra Hamburg til Athen med LOT, en enkelt kort mellemlanding i Polen, hvor det lykkes LOT at miste vores bagage. - og vores indtryk er at de gør INTET for at skaffe den. D... Se mere
Ved ikke en gang hvor jeg skal starte fra. De har mistet begge vores baggage og det er som om de absolut intet gør for at “finde” den. Vi kan se den er i deres besiddelse og får nu efter 3 dage at v... Se mere
Under min rejse fik jeg idag besked om min flyhjemrejse var aflyst, uden nogen begrundelse eller anden information. Jeg kunne kun vælge at acceptere to døgns udsættelse fra idag fredag til søndag. De... Se mere
Kan absolut ikke anbefale selskabet. Det virker utroligt meget som scam, at en ekstra tilkøbs service koster det samme som selve flybilletten. Jeg har købt flybillet til min datter som er 14 og skal f... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Skiftet gate
Ved mellemlanding blev vores fly i Warsawa forsinket 30 min, i mellemtiden har de skiftet gate placering. Derfor var vi 7 passagerer der missede flyet, der servicepoint var slet ikke behjælpelige og bad os om at købe en ny billet eller forlade lufthavnen. Man skal lede længe efter så ringe en service. Betal lidt ekstra og brug andet selskab end LOT!
Sender mail at de har aflyst vores fly…
Sender mail at de har aflyst vores fly fra Billund til Dubrovnik, uden begrundelse. Ingen alternativer, udover at de kan refundere penge. Men hvis jeg skal købe nyt billet via anden selskab så skal jeg betale dobelt så meget i pris. Det er slet ikke acceptabel.
Verdens dårligste service
Møder op to timer før i lufthavnen, og misser vores fly fordi de kun har en person ansat i skranken. Siger at de nok skal ombooke os. Hørte aldrig noget fra dem, og de nægter at hjælpe en bagefter.
Dårlig service
Dårlig service. Vi har booket billetter med LOT I Marts 2022, til en rejse den 23. Juli 2022 fra Kbh-warsaw-Beirut. Den 1. Juli bliver flyet fra warsaw-Beirut aflyst. Det er en træls situation at stille sine kunder I.
1 stjerne er for meget at give til…
1 stjerne er for meget at give til LOT!!! bookede et fly fra Billund-Warsaw og Warsaw-Katowice (mellemlanding i Warsaw).
Da jeg ankom til lufthavnen blev vi informeret at flyet er forsinket 1 time og 5 minutter. Det vil betyde at jeg havde kun 15 til at skifte fly. Brugte 50 minutter på at ringe til kundeservice hvor jeg blev informeret at jeg enten skal skynde mig ellers vente og få min flybillet ombooket til samme dag, dog i stedet for kl 13.25 kunne jeg først flyve kl 16.50!!
I selve flyet blev vi informeret at vi skal ikke være bekymrede og vi skal nok nå det næste fly men vi skal bare gå direkte til Gates. Det gjorde jeg også, jeg blev ved at løbe for at nå til min gate. Jeg ankommer kl 13.37 og bliver nægtet adgang!!!!! Jeg bliver henvist til informationen hvor jeg skulle selvfølgeligt også vente en halv time for at få at vide at de kun kan ombooke mit bilet!!! Ved senere ankomst til Katowice blev min mulighed for transport trukket tilbage og der var heller ikke ledige biller på airport i Katowice!!!! Skønt skønt service!! De tager ingen ansvar!! Endte med at gå rundt i alle de timer på selve lufthavn for de kommer engang med et plads hvor man kan sidde i stilhed efter de har fu’cket deres service så meget.
Absolutely no service. Umulig kontakt
Har forsøgt at komme i kontakt med LOT i over en uge, da jeg skal have ændret min rejse og det kan åbenbart ikke gøres på deres hjemmeside. Ingen kontakt til dem, hverken på telefon, mail, whats app eller facebook… og flere af de telefonnumre, der står oplyst på deres site er ugyldige.
Sidste gang jeg og familien flyver med…
sidste gang jeg og familien flyver med Lot. Mange forsinket flytider på rejsen og glemte at om booke vores rejse, så vi nær ikke var kommet med på rejsen.. De svare ikke på mail eller andet. Man kan ikke finde et telefon nummer man kan ringe til.
Super oplevelse
Vi rejste med LOT til Warszawa. Alt fungerede, vi kom afsted til tiden. Vi fik både snack og drikkevare på den korte flyvetur. Vi flyver gerne med den igen.
Til trods for et langt forløb endte vi…
Til trods for et langt forløb endte vi med at få vores penge tilbage. Vi havde købt billetter til Polen, men pga. corona blev turen udsat og ombyttet til en voucher, der blev forlænget, så vi kunne benytte den senere. Vi valgte efter noget tid at få pengene tilbage og efter MEGET LANG tids venten i telefonkøen (vi havde næsten opgivet), så kom vi igennem og LOT accepterede at udbetale pengene til os. Pengene kom ind på kontoen i løbet af 4 hverdage, så lidt ros skal de da have, men de kan godt stramme gevaldigt op på deres ventetid og huske at besvare mails og messenger.
Værste flyselskab i verden
Løgnagtige scammers!
Løgnagtige scammers!! Man kan ikke få udleveret en voucher uden et "ticket-number" men nummeret er ikke til at finde NOGEN STEDER! Man får bookingnummer og flynummer men ikke et "ticket-number". Samtidig er det umuligt at få fat på dem både på email og tlf.. Har prøvet at få fat på dem i 1 1/2 år!!! I skylder mig 1200 kr rø......r! :(
Ingen kundeservice
Umuligt at komme igennem til kundeservice. De svarer hverken på telefon, whatsapp eller messenger!
Forsinket fly og ingen hjælp at få.
Scam og dårlig kundeservice
Fik ikke lov til at checke ind, da jeg ikke havde en arabisk corona app. Jeg stod i en time og ledte efter denne app men fik ingen hjælp til hvad appen hed eller hvor jeg kunne finde den. Nåede derfor ikke mit fly og måtte tage et nyt dagen efter. Den efterfølgende dag var det ikke et krav at have denne app længere (da appen var defekt). Jeg modtager på min rejse en besked om at min returbillet med LOT også er aflyst. Vi kan ikke komme i kontakt med LOT, og når vi skriver til dem svarer de ikke på de spørgsmål vi stiller dem. To betalte flybilletter er nu gået til spilde og vi kan ikke få pengene tilbage pga. deres dårlige kundeservice.
Mildest talt elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Har ventet i timevis for at kunne komme igennem til en medarbejder uden at der sker noget. De svarer ikke på mails, via messenger eller whatsapp. Giver dem én stjerne, da det ikke var muligt at give dem nul!
Helt klart verdens dårligste…
Helt klart verdens dårligste kundeservice!! Det er umulig at komme i kontakt med dem! Har i 2 dage nu sat i kø i 4 timer og i dag er jeg oppe
På 3 time!! sidste gang tog det mig 5 dage at komme igennem! De svare heller ikke på mail’s eller whatsapp eller Messenger! Det virker som om det er bevist de har “travlt” men nægtet at tro på jeg er nr 97 i kø hver eneste dag jeg ringer til dem!!!
Vil aldrig anbefale dem aldrig!!!
Efter ydeligere 3 timer i kø blev jeg smidt af deres linje igen! Så samlaft jeg jeg været i kø i 7 timer i dag uden at få hjælp!!
Fair play
Fair play. Mindre end en uge efter jeg har ansøgt om refuision af corona aflyst flyvning var pengene tilbage på min konto. Det kunne Ryan Air lære noget af - de skylder mig stadig 1300,-kr
De snyder laver med at køber for dem…
De snyder lad være med at køber for dem jeg har købet billeter for 6 månder siden flyets er aflyst. og har stadig ikke fået min penge tilbage der er gået 6 måneder jeg ringet efter 4månder og spurgte hvornår jeg for min penge tilbage han sage næste måned . jeg ringer igen efter to måneder så siger de vi kan ikke hjælpe jeg skal vente.🤔 og han snakkede flabet til mig 🥴
Jeg aflyste returbillet booking number U6JFPB
Jeg aflyste returbillet den 23. marts 2020 grundet corona. (TBS-WAW-CPH) og bad om refund via hjemmesiden.
Fik det fulde beløb refunderet den 20. august 2020.
Lang ventetid men jeg fik trods alt alle pengene retur.
Her kunne mange andre flyselskaber lære en hel del inklusiv SAS!
Flyver helt sikkert med LOT igen.
Aldrig mere....
Aldrig mere....
Havde købt billetter før Corona, men sikke en farce. Masser af ændringer og aflysninger gjorde at jeg bad om refusion af mine penge.
Jeg blev nødt til at købe nye billetter gennem andet flyselskab, men nu står afgangene pludselig IKKE som aflyste, og jeg er i tvivl om hvorvidt jeg får penge retur. De svarer ikke på henvendelser og er umulige at komme i kontakt med
KUNNE GØRES BEDRE
Jeg skulle have været til italien med min kæreste i dag, men da vi kommer til lufthavnen, finder vi ud af, at flyet er aflyst. der var intet personale og det eneste der var associeret med LOT, var en lukket skrank. Heldigvis var Norwegian og Lufthansa gode til at hjælpe.
Fair nok at Corona gør at vi ikke kan flyve, men en lille mail havde været fint dog. og også en i kundeservice som kunne tale engelsk ville være fint.