Generelt fine produkter, men en aldeles håbløs kundeservice. Når man vil returnere en vare, så bliver man henvist til en returneringsportal, som det var umuligt at få til at fuldføre anmodningen. Så t... Se mere
Deres produkter er af prima kvalitet og der er rigtig god service når man kontakter dem. Desværre måtte jeg for nyligt finde en anden løsning, da ørepropperne skubbede min psoriasis ind i øret og dann... Se mere
Jrg bestilte d. 19.8.2026. Pakken ser ud til at være gået tabt i Amsterdam. Jeg fik dog fat på kundeservice, som har refunderet mine penge. Jeg fik valget om en ny ordre eller pengene. Jeg tør ikke b... Se mere
Jeg er autist (Hypersensitiv høresans) og har både Quiet og Experience modellen, og jeg er meget tilfreds. Bruger Quiet hver nat, og sover endelig uden at vågne af de mindste lyde. Experience hjæl... Se mere
At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.
Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.
Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.
Lamorinièrestraat 33/105, 2018, Antwerp, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Sidste år købte jeg modellen Experience Pro, da jeg efter en voldsom omgang virus på balancenerven er blevet ekstremt følsom overfor bestemte typer støj, som trigger mindre svimmelhedsanfald og gør mig sindssygt stresset og overvældet. Det første anfald var i februar 2022, og jeg døjer stadig med "efterveer".
Derfor bestilte jeg mine Loop Experience, som blev leveret lynhurtigt, og de lever fuldt ud op til mine forventninger og mere til. Jeg har dem altid med til koncerter - fordi nej, det har jeg ikke tænkt mig at fravælge pga. sygdom - og generelt når jeg tager steder hen, hvor jeg helt sikkert bliver udsat for de ubehagelige typer støj.
Nu har jeg så også bestilt Engage til at kunne føre samtaler i fx et gade- eller café-miljø, samt Quiet til søvn fordi jeg har nogle sindssygt trælse overboer, som holder mig vågen til klokken bæ. Jeg har tårnhøje forventninger til disse 2 modeller, da Experience Pro har været så fantastiske for mig.
Og så gør det ikke noget, at de har et totalt sejt design, jo. ❤️
Varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har prøvet mange ørepropper men nu behøver jeg ikke prøve flere. Loop er præcis hvad jeg manglede.
Loop Experience skærmer mig fra støj men lader mig høre det jeg gerne vil høre og Loop Quiet dæmper så meget at selvom jeg er meget lydfølsom bliver jeg ikke forstyrret og de er endda behagelige nok til at man kan sove med dem.
Et af hverdagens vigtigste hjælpemidler som hjælper mod ADHD overstimulering, jeg vil klart anbefale dem.
super gode øreproper
de koster lidt mere end normal ørepropper, men virkelig gode. ville helt klart anbefale til folk der syndes at verden larmer lidt for maget.
Hurtig levering, flere størrelser så de passer til alle ører, lukker fint lyd ude, ser super ud i øret. Har intet negativt 👌🏻
Jeg fik hurtigt svar på mails og hjemmesiden er intuitiv. Så jeg er tilfreds med serviceniveauet!
Jeg har adhd og aspergers. En af mine største udfordringer er lyde, samt at filtrere irrelevant støj/samtaler, jeg ikke er en del af fra. Dette distraherer samt overstimulerer.
Jeg købte både Quiet- og Engage ørepropperne. Indtil videre synes jeg ikke, at der er forskel på de to, og det ærgrer mig. Jeg håbede, at førstnævnte model kunne lukke mere lyd ude, end hvad tilfældet er.
Jeg gav 300 kroner samlet. Indtil videre er min vurdering, at jeg kunne have sparet pengene og købt de klassiske gule ørepropper, da jeg oplever samme effekt af dem. Mine over ear høretelefoner fungerer bedre, men de er noget opsigtsvækkende at sidde med i fx biografen eller til selskaber! Derfor tog jeg chancen og købte ørepropperne fra Loop Earplugs i håb om, at de kunne gøre mit neuroligiske handikap mindre synligt. Det kan de, men lydende er fortsat for høje til, at 'Quiet' lever op til mine forventninger.
Jeg købte et par loop ørepropper, der fungerer super godt. Har dog haft problemer med at plastic ringen falder ud eller bliver presset igennem siliconen. Jeg har dog modtaget ualmindelig god hjælp fra supporten, så kan kun anbefale at handle hos loop 😊
Jeg er super tilfreds med mine Loop ørepropper. Jeg har købt quiet modellen og bruger dem nat (tager mandens snorken) og dag bla. når jeg handler, laver mad og støvsuger. Jeg har autisme og ADHD og er meget lysfølsom og de gør at jeg bedre kan holde fokus og lukke baggrundsstøj ude.
De blev hurtigt leveret og kom fra Tyskland så ingen ekstra omkostninger.
Fuldstændig fantastiske ørepropper!
De er meget behagelige at have på, de virker og som bonus er de faktisk flotte at have på!!
Disse ørepropper giver mig helt nye muligheder for at leve mit liv, som jeg ønsker!!
Købsoplevelsen var perfekt! God vejledning på hjemmesiden. Hurtig levering, som lovet.
Jeg er mere end tilfreds!!!