Loop Earplugs Anmeldelser

8.140

3,6

Generelt fine produkter, men en aldeles håbløs kundeservice. Når man vil returnere en vare, så bliver man henvist til en returneringsportal, som det var umuligt at få til at fuldføre anmodningen. Så t... Se mere

Deres produkter er af prima kvalitet og der er rigtig god service når man kontakter dem. Desværre måtte jeg for nyligt finde en anden løsning, da ørepropperne skubbede min psoriasis ind i øret og dann... Se mere

Jrg bestilte d. 19.8.2026. Pakken ser ud til at være gået tabt i Amsterdam. Jeg fik dog fat på kundeservice, som har refunderet mine penge. Jeg fik valget om en ny ordre eller pengene. Jeg tør ikke b... Se mere

Jeg er autist (Hypersensitiv høresans) og har både Quiet og Experience modellen, og jeg er meget tilfreds. Bruger Quiet hver nat, og sover endelig uden at vågne af de mindste lyde. Experience hjæl... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Butik med modetilbehør

Om Loop Earplugs

Your life, your volume.

At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.

Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.

Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.

Middel

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(8.140)

3.577 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God støjdæmpning

Super fint produkt (engage og quiet), som har reddet mit migrænehoved, deet kræver lidt tilvænning at kunne høre sig selv og indstille egen stemme til det, men fordelene opvejer det for mig.

10. november 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Lene, thanks for leaving your feedback! We're so glad to hear the Loops have been helpful for the migraines and that you're now able to continue with your daily tasks. All we want is to contribute to your well-being, and hearing this truly warms our hearts. Keep enjoying them!

Super glad for mine loop engage.

Super glad for mine loop engage.
Det fungerer upåklageligt og man reducerer en del støj samtidig med at man kan høre personen, som man snakker med.
Fint lille etui hører med.
Hurtig levering til Danmark

16. november 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Line, thanks for taking the time to leave your review! We're glad to hear that the Loop Engage has been helpful to reduce the background noise without missing the conversation, that's exactly what we have in mind and it is music to our ears knowing that it's been achieved. Keep enjoying them!

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!
Jeg skulle returnere et par ørepropper, udelukkende fordi jeg hellere ville have et andet par (udseendets skyld).
Jeg fik mine penge retur og lov til at beholde den vare jeg ville returnere.
Jeg kan varmt anbefale Loop og er kæmpe fan af deres engage plus <3

8. februar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Helena, thanks for taking the time to leave your feedback! We're so happy to hear that you enjoy your Loops and that our customer service was able to address your needs in a friendly and effective manner, as your satisfaction will always be a priority for us. Keep enjoying them!

Fantastisk returpolitik

Jeg bestilte et par ørepropper(engage plus) via Loops egen hjemmeside. Ørepropperne havde ikke den rette effekt, men returprocessen og returnering af pengene foregik på en totalt problemfri måde. Tak til Loop earplugs for god behandling.

8. februar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hello Ole, thanks for taking the time to leave your feedback. We're sorry that they didn't work as you were hoping for. We try our best to make them universal but we know that sometimes they may not work perfectly for everybody, and we're happy to know that our customer happiness team was able to address the return real quick for you.

Ikke til små ører

Havde glædet mig til at prøve dem, men alle størrelserne af “dutter” var for store, så kan desværre ikke rigtig bruge dem..:(

7. februar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hello Frida, thanks for taking the time to leave your feedback. We're sorry that they didn't work as you were hoping for. We try our best to make them universal but we've heard this was not the case, so we've sent you a Trustpilot request to follow up accordingly.

Købte Loop Quiet da jeg skulle bruge…

Købte Loop Quiet da jeg skulle bruge dem til søvn. Jeg har for nogle år siden købt Loop Experience og har været meget begejstret for dem, derfor jeg igen valgte Loop. Men denne gang er jeg virkelig skuffet over kvaliteten og pasformen. Det er meget svært at få dem til at sidde godt og selve Loopet er meget stort, hvorfor det gør ondt at ligge på siden med dem i ørerne. Det er langt fra den oplevelse jeg havde sidst og ikke det lækre produkt jeg forventede. Desuden meget lang leveringstid.
Det er synd, for jeg ved hvor godt det kan være og hverken hjemmeside eller køb var problematisk og deres mission er jo god.

31. januar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Stine, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. We're sorry that they didn't work as you were hoping for. Our products are meant to bring comfort, but sometimes things don't work out. If you wish to return them, we've sent you a TrustPilot request to follow up.

Highly recommend

Highly recommend. Can’t wait to try them

23. januar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Rikke! Thank you for taking the time to leave your review, we hope that you'll find our products helpful and comfortable once you try them! Keep us updated!

Jeg bestille et par ørepropper til en…

Jeg bestille et par ørepropper til en ferie, jeg skal på i morgen. Jeg bestilte dem 16 dage før jeg skulle afsted, og de er stadig ikke kommet, selvom hjemmesiden anslår 6-12 dages levering.
Super ærgerligt at bruge penge på dem til en ferie, og jeg nu ikke kan bruge dem på ferien alligevel.
Kundeservicen var ikke til megen hjælp desværre. De sagde blot, at når nu de kommer imens jeg er væk, bliver de sendt tilbage til dem, og så kan jeg få pengene retur, og bestille et nyt par til den tid. Ingen foreslag til andre løsninger, eller et undskyld for ulejligheden.

18. januar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Isabella, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive for your vacation. We understand how important it is for you to receive your Loops, and we want to make that a reality for you. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

Vildt lang leveringstid

Vildt lang leveringstid ! - Jeg får mine ting fra SHEIN hurtigere end de her.
Det må I simpelthen kunne gøre bedre her i 2023.
Håber snart mine earplugs kommer, der er gået over en uge nu.

18. november 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi there, we're so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive. We'll be glad to look into this for you, so I just sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

Loops ørepropper er en lifesaver<3

Købte fra dem for første gang i efteråret 2020, og Loops ørepropper er blevet en lifesaver i min dagligdag, både i supermarkedet, til familiesammenkomster og til fester på uni! De har en model til alle situationer, og deres Engage model er et kæmpe step up fra Experience (Dog savner jeg det metalliske look af experience, men det er nok en personlig sag). De lytter virkelig til feedback fra deres kunder. Jeg efterlod et review om at selv den mindste størrelse var for stor til mine ører, og et par måneder senere sendte de mig gratis deres nye xxs størrelse tips. De lytter efter deres community<3

5. januar 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Hannah, thanks for taking the time to leave your feedback! We're so happy to hear the Loops have made a positive impact on your life in different situations and that you feel we listen to your feedback, as it's very valuable for us. We thank you for being part of our family. Keep enjoying them!

Godt produkt og tryg købsoplevelse

Jeg er meget tilfreds med produktet (købte engage+) og selve købsoplevelsen var god og tryg. Min pakke kom efter 6 hverdage.

Jeg valgte forsendelse med Deutsche Post med tracking (4.95€) og alt gik nemt og hurtigt. Selve trackingdelen virkede upåklageligt, og min pakke blev omdelt med postnord som alm. brevpost, da pakken var så lille, at den sagtens kunne gå i postkassen. Alt var godt, og min usikkerhed over levering (grundet andre dårlige anmeldelser herinde) blev gjort til skamme.

Om selve ørepropperne:

Jeg har en diagnose, der gør, at jeg er ekstremt følsom over for lyde i hverdagen, både i og uden for hjemmet. Alm. ørepropper fungerer ikke for mig i de vågne timer, for jeg har brug for stadig at kunne høre, hvad der foregår omkring mig og føre samtaler. Så mit behov er altså ørepropper, der tager de højeste, skarpeste og mest generende toner og værste larm omkring mig.

Loop engage+ opfylder mit behov rigtig godt. De er nemme at sætte i, behagelige (og diskrete) at have på og de dæmper lydene tilpas meget til mit behov. Fordi jeg har valgt +versionen, kan jeg selv isætte en ekstra dæmpende del til mine loops, så der kommer lidt ekstra dæmpning. Det benytter jeg mig af efter behov, og jeg er glad for den mulighed.

Jeg bruger mine loops både hjemme og ude. Særligt når jeg kører med offentlig transport og handler ind er de fantastiske. Det bedste ved dem er, at det er muligt stadig at føre samtaler, selvom jeg har dem i.

For mig er det et virkelig fantastisk produkt, da de til fulde opfylder mit behov for "lyd uden for meget støj" - altså sorteres de skarpe toner væk. Det er genialt, men søger man total stilhed, er det ikke loops man skal bruge. Jeg sover stadig med almindelige bløde skumpropper i for at få total stilhed. Loop har godt nok en version, der er beregnet til komplet dæmpning, men decibel-mæssigt kan jeg læse mig frem til, at mine egne skumpropper er mere dæmpende.

Nåh ja, så er det jo totalt genialt, at man i pakken får et sæt af alle deres størrelser eartips (altså selve den del, der skal ind i øret), så man på den måde selv kan finde ud af, hvad der passer en bedst. Hvis/når man så på et tidspunkt måske har brug for nye tips, så ved man præcis hvilken størrelse man skal købe.

11. oktober 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi there, thanks for leaving your feedback! We're so happy to hear your order arrived in a timely manner and that the Engage went beyond your expectations. It's music to our ears to hear they have been helpful for having conversations and that you find they fit your needs. All we want is to protect your hearing without losing style and comfort. Keep enjoying them!

Godt produkt

Relativ hurtig levering. Samt et helt igennem moderne og godt produkt. Jeg købte Loop Quiet Earplugs og de virker faktisk rigtig fint!

25. september 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Oliver, thanks for leaving your feedback! We're so happy to hear the delivery was fast and that the Loops have been helpful. We designed them keeping your needs in mind. Keep enjoying them!

Fantastiske!! Elsker dem

*Update: Fik, som lovet, et nyt par Loop ørepropper. De er fantastiske, og lever 100% op til det, de lover. Jeg er så glad for mine Experience ørepropper, som jeg bruger til koncerter. De filtrerer støj fra, uden at ødelægge koncertoplevelsen. Man lægger næsten ikke mærke til, at man har dem på. De er så fede, at jeg har købt et par Quiet, til at dæmpe lyde på mit arbejde. De er også fantastiske. Jeg æder mine ord, undskylder meget, og ændrer stjerner fra 1 til 5. 10/10 anbefaler 👌🏼

*Update: Virksomheden har kontaktet mig og siger at pakken formegentlig er blevet væk i posten, og at de vil sende produktet på ny. Afventer spændt modtagelse. Såfremt jeg modtager den, bliver antal stjerne redigeret.*

Virker som et scam, hvis man ikke tilvælger den noget dyrere track and trace fragt mulighed. Fik ordrebekræftelse d. 18/07. I dag er det d. 28/08 og stadig intet. Kundeservice siger i korte træk at jeg skal vente, måske kommer pakken, men at jeg har valgt almindelig post uden tracking, så de kan desværre ikke garantere levering.
Selvfølgelig kan de være blevet væk i posten, men sandsynligheden er nærmere at ordrer med alm. post ikke bliver afsendt.
Faldt for Instagram annoncering. Aldrig mere.

18. juli 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hello Christina, thanks for taking the time to write us. I am sorry that your order is taking longer than expected to arrive. This is never our intention so we will be more than happy to take a look into your order, so I just sent you a TrustPilot request to have your order details to follow up accordingly.

Dårligt produkt og utilfredstillende…

Dårligt produkt og utilfredstillende kundeservice.
De to earplugs som jeg har modtager lukker forskellige niveauer af lyd ude, hvilket gør dem desorienterende at have på.
Jeg skrev til deres kundeservice og fortalte at der var noget galt med det produkt de havde sendt, hvor de bare skrev noget i stil med at de beklagede min ulejlighed.
Da jeg svarede på den besked, fik jeg at vide at jeg kunne snede produktet retur.
Ingen hjælp til ombytning eller andet.
Andre firmaer med tilsvarende produkter er nok at fortrække.

27. juli 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi there, thanks for taking the time to write us. I am sorry to hear that they didn't work as you were hoping for, we always do our best to make them universal but we know that sometimes they may not work perfectly for everybody. You have 100 days return policy if you wish to return them, and you should be able to do so if you are within the time. I just sent yoiu a TrustPilot request so we can follow accordingly.

Fantastiske ørepropper

Fantastiske ørepropper

Har nu brugt Loop ørepropper i lidt over et år, hver gang jeg enten skal til koncert, eller et sted hvor jeg ved der er et højt lydtryk er de det første jeg pakker. Så jeg ikke går ud af mit gode skind

10. august 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Rasmus, thanks for leaving your feedback! We're so so happy to hear the Loops went beyond your expectations. We designed them keeping your needs in mind and it's music to our ears to hear they have been useful. Keep enjoying them!

I really love loop earplugs

I really love loop earplugs, but it sounds like I'm in af bucket

25. juli 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Caroline, thanks for leaving your feedback! We're so so happy to know you love the Loops. We're sorry to hear you've been having some difficulties with how they make you perceive sound, but glad to know they have been helpful!

Jeg elsker mine nye Loops

Jeg elsker mine nye Loops. De hjælper mig virkelig med at fokusere på arbejdet. De fjerner en del af den overflødige baggrundsstøj på arbejdet. Sidder på storrums kontor og det er en kæmpe hjælp. Mine loops kom indenfor en uge

1. juni 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Mette, we appreciate you taking the time to leave your feedback! I'm glad to know that they have been useful and that they arrived in a timely manner. Loops were designed to help people and we're happy that they're a huge help for you. Enjoy your Loops!

Jeg er autist og er meget tilfreds

Bruger Quiet hver nat, og sover endelig uden at vågne af de mindste lyde.
Experience hjælper mig især i butikker eller når sønnen er lidt for højlydt. Er desuden glad for muligheden for at skrue yderligere ned, med Mute.
Glæder mig til at se hvad Engage kan gøre for mig i samtaler!

11. juni 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Kunde, thanks for taking the time to leave your feedback! I'm so so happy to know the Quiet and Experience have been helpful for you, as all we want is to help you be more comfortable while doing your tasks in environments that can cause discomfort. The Engage will do wonders for you!

Super

På trods af at de er lidt dyre, syntes jeg bestemt de er det værd.
Man kan ikke nødvendigvis se at det er ørepropper, så det virker ikke som om andre folk lægger mærke til dem. De tager selvfølgelig ikke alt lyden , og ens egen stemme bliver meget høj hvilket kan være ubehageligt.
Super gode, hvis man er sensitiv overfor lyd eller nemt bliver overstimuleret.

1. oktober 2022

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi there, thanks for taking the time to leave your feedback! We're so so glad to hear the Loops have been useful for you. I'm sorry to hear sometimes they can be uncomfortable due to hearing your own voice, but I'm happy to know you feel they're good for noise sensitivity. Keep enjoying them!

Ringe effekt ift. den dyre pris

Desværre levede de slet ikke op til det jeg var blevet stillet i udsigt og til den pris de har, var det virkelig skuffende. De sidder ubehageligt i ørene, på trods af de forskellige størrelser, og effekten af dem er også meget ringe. Jeg har købt dem der hedder Quiet og sov med dem i nat, men kunne stadig høre de lyde jeg prøver at undgå. Halvvejs gennem natten skiftede jeg dem ud med de billige gule ørepropper fra supermarkedet og de virkede meget mere effektivt.

4. juni 2023

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi there, thanks for writing. Sorry to hear that they didn't work out for you, we always try to make them universal but we know that sometimes they may not work perfectly for everybody. If you like to return them for a refund, we have a great 100 days return policy.