Generelt fine produkter, men en aldeles håbløs kundeservice. Når man vil returnere en vare, så bliver man henvist til en returneringsportal, som det var umuligt at få til at fuldføre anmodningen. Så t... Se mere
Deres produkter er af prima kvalitet og der er rigtig god service når man kontakter dem. Desværre måtte jeg for nyligt finde en anden løsning, da ørepropperne skubbede min psoriasis ind i øret og dann... Se mere
Jrg bestilte d. 19.8.2026. Pakken ser ud til at være gået tabt i Amsterdam. Jeg fik dog fat på kundeservice, som har refunderet mine penge. Jeg fik valget om en ny ordre eller pengene. Jeg tør ikke b... Se mere
Jeg er autist (Hypersensitiv høresans) og har både Quiet og Experience modellen, og jeg er meget tilfreds. Bruger Quiet hver nat, og sover endelig uden at vågne af de mindste lyde. Experience hjæl... Se mere
At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.
Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.
Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.
Lamorinièrestraat 33/105, 2018, Antwerp, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Bestilte et sæt på Black Friday, som ikke var dukket op 14 dage senere. Kontaktede support, som straks bestilte et nyt sæt. Dette sæt dukkede heller ikke op lige med det samme, men dog inden nytår.
Her midt i januar dukkede det første sæt så op alligevel, så jeg nu har to sæt. Efter at have kontaktet deres support fik jeg at vide, at jeg kunne beholde det ekstra sæt uden beregning. Selvom det tog lang tid at få mine loops, synes jeg det var god service.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Har fået sendt en erstatning for de loops, som blev bestilt d 27.11. Anden pakke blev sendt d 28.12 og er stadig ikke ankommet. Når man skriver dertil får man fat i en robot, og den svarer, at pakken er sendt. Men DAO kender ikke til hverken den første eller den anden forsendelse. Det har været enormt tidskrævende og aner ikke hvor pakken er

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte den 11.12, har stadig ikke fået dem. Fik besked d. 27.12 om at de var blevet sendt retur, men som andre skriver eksisterer ordre nr ikke når jeg søger, og de svarer ikke på adskillige henvendelser, elendig kundeservice. Man kommer igennem til robot og kan ikke komme i kontakt med et menneske.
Har tidligere købt et par uden problemer og produktet er rigtig godt. Men er ved at være i tvivl om de overhoved kommer og så kan produktet jo være nok så godt!
OPDATERING:
Jeg har i dag næsten en måned efter jeg købte produktet modtaget det. Så hvis man er villig til at vente længe og ikke vide hvor ens pakke er henne, fordi man først efter en trustpilotanmeldelse kan komme i kontakt med et rigtigt menneske, så kan jeg sagtens anbefale produktet. Men forbered jer på dårlig kommunikation.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Fik loop earplugs i julegave men desværre i forkerte farver. På hjemmesiden reklamere de med at man nemt kan ombytte, men da det omhandler en bundle pakke skal der tages fat i kundeservice. Dette er gjort men desværre uden nogen respons endnu. Virkelig ærgerligt at det tager så lang tid at komme igennem til hjælp.
Redigeret:
Kan i sende requesten igen? Linket der er sendt er udløbet og jeg mangler stadigvæk hjælp. Har sendt 2 mails men stadig ingen kontakt med kundeservice.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte den 6.12, har stadig ikke fået dem, ingen julegave at give, og som andre skriver eksisterer ordre nr ikke når jeg søger, og de svarer ikke på adskillige henvendelser, elendig kundeservice kunne jeg give 0 stjerner fik de det.
Er begyndt at tvivle om der nogensinde kommer noget, trods pengene for længst er hævet…. Advarsel køb ikke hos dette sted

Jeg bestilte loop earplugs d 30/10
Der står pakken snart er hos mig. På dao står der pakken ikke eksistere.
Får jeg nogensinde mit køb?

Besvarelse fra Loop Earplugs
bestilte loop earplugs den 6. December. Jeg har INTET hørt siden, og pakken står bare som “your package is being prepared” nu den 21/12…. Pengene var de til gengæld hurtige til at trække. Mit ordrenummer er #2327718

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilt til Black Friday ikke kommet endnu over 20 dage senere. Tracking der ikke virker og al svar på mail. De er scam

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte hos Loop d. 28 november til en julegave og der kom hurtigt ordrebekræftelse og pengene blev trukket.
Pakken har jeg dog aldrig set og trackingnummeret er noget, som ikke eksisterer. Prøvede at chatte med dem ( AI Chatbot ) uden held. Dog skrev Gemini fra Loop til mig, baseret på chatbot samtalen at pakken nok var gået tabt, men de ville sendt en ny.
Denne er så heller aldrig kommet frem og alle forsøg på at få kontakt med Loop på email herefter er ikke lykkedes og uden svar.
De bør virkeligt få styr på deres kundeservice og indtil det sker kan jeg ikke anbefale at købe noget hos Loop.

Besvarelse fra Loop Earplugs
De loop jeg fik virker slet ikke. Du kan ikke høre forskel på om du har dem på eller ej. Totalt spild af penge.
Så svarer firmaet ikke på henvendelse.
Så anbefaler bestemt ikke at handle ved dem 🙁

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte i slut november, og har stadig ikke modtaget noget.
Der er ingen opdateringer at hente i de "trackinglinks" de har sendt.
Og når man forsøger at kontakte dem om problemet for man et AI svar som ikke besvare ens spørgsmål, men istedet bliver ved med at sende det samme ubrugelige trackinglink.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Bestilte den 29/11 og fik mail dagen efter med besked om, at det var afsendt. Jeg har endnu ikke modtaget noget og pakkenummeret, de sender, eksisterer ikke. Deres AI svarrobot er ubrugelig.
Pengene er trukket for længe siden.
Mit ordrenummer er 2254944

Besvarelse fra Loop Earplugs
Jeg bestilte mine loops på Black Friday, og var helt med på en lidt længere ventetid. Dagen efter fik jeg en “shipment is on the way” mail - nu er der gået to uger, de er stadig ikke afsendt, trackingnummeret eksisterer ikke. Pengene er dog trukket for længst 👍🏼 Deres kundeservice er en umulig labyrint af ubrugelige AI-svar, og selv da jeg fik hul igennem til en medarbejder, kunne det lige så vel have været dårligt AI-genereret. Begynder at tvivle på, om de nogensinde kommer frem. Miv.

Life saver!
Jeg lider af ivaliderende tinnitus og lydfølsomhed, og kunne ikke leve uden loop i min hverdag. Verdenen larmer mere og mere, men loop gør det igen tåleligt.
Tak for verdens bedste ørepropper og mange smukke farver at vælge mellem.

Besvarelse fra Loop Earplugs
De er okay til at dæmpe lydene omkring en, men ikke til at sove med. Kan stadig høre alt omkring mig på trods af, at jeg købte dem til at sove med. Samt jeg får ondt i ørene og de ind i mellem popper ud af sig selv.

Besvarelse fra Loop Earplugs
Jeg synes ikke det så rart at man kan hører sig selv trækkevejret dobbelt så højt.
Er der fordi jeg sætter dem forkert?
Den behagelig at have i bortset fra man er itvivl om man har sat dem rigtigt. Føler mig i en form for inden i en bobbel 🥵🤨😨🤔
Hvor har du sendt den til???

Besvarelse fra Loop Earplugs
Har købt jeres Engage 2 Kinetic Bubble Blue og experience 2 i Sublime Denim Dream glad for at bruge dem i svære situationer og de er virkelig stilet og brugbart

Besvarelse fra Loop Earplugs
Købte loops, men kunne desværre ikke bruge dem. Loop skrev til mig, at jeg skulle huske at jeg ku returnere dem.
Sikke en kundeservice !!
Jeg udfyldte de nødvendige papirer og fik hele beløbet tilbage.
Den eneste grund til at Loop får 5 stjerner, er at jeg ikke kan give 10

Besvarelse fra Loop Earplugs
Ørepropper levede ikke op til forventningen og jeg oprettede en retur på hjemmesiden. De svarede inden for kort tid og pengene var hurtigt tilbage på min konto. Så de lover hvad de holder med at gi penge tilbage! Det er trods alt rigtig god stil!!

Besvarelse fra Loop Earplugs
Desværre er de ikke pengene værd.
Man kan høre meget lyd selvom man har dem i, selvom der stod de var perfekte til at bruge til at sove med. Alt i alt et for dyrt produkt, da den ikke lukker nok lyd ude. Samtidig er deres kundeservice vrede og uforstående overfor dårlige anmeldelser. Pinligt.