Loop Earplugs Anmeldelser

8.137

3,6

Generelt fine produkter, men en aldeles håbløs kundeservice. Når man vil returnere en vare, så bliver man henvist til en returneringsportal, som det var umuligt at få til at fuldføre anmodningen. Så t... Se mere

Deres produkter er af prima kvalitet og der er rigtig god service når man kontakter dem. Desværre måtte jeg for nyligt finde en anden løsning, da ørepropperne skubbede min psoriasis ind i øret og dann... Se mere

Jrg bestilte d. 19.8.2026. Pakken ser ud til at være gået tabt i Amsterdam. Jeg fik dog fat på kundeservice, som har refunderet mine penge. Jeg fik valget om en ny ordre eller pengene. Jeg tør ikke b... Se mere

Jeg er autist (Hypersensitiv høresans) og har både Quiet og Experience modellen, og jeg er meget tilfreds. Bruger Quiet hver nat, og sover endelig uden at vågne af de mindste lyde. Experience hjæl... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Butik med modetilbehør

Om Loop Earplugs

Your life, your volume.

At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.

Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.

Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.

Middel

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(8.137)

3.577 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Købte et par loop for 12 dage siden

Købte et par loop for 12 dage siden, har ikke modtaget dem endnu. Har kontaktet kundeservice via mail, men bliver ved med at få en svar tilbage, hvor jeg skal bekræfte min mail, i stedet for hjælp. Når jeg tracker min pakker står der “leveret til dao depot” - uden andet info. Aner ikke, hvor pakken befinder sig, så det ligner penge ud af vinduet. Ærgerlig oplevelse :/

11. juni 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hey Stine! Thanks for sharing your feedback with us.

We’re really sorry to hear about the delay and the trouble you’ve had getting clear updates — that’s definitely not the experience we want for you.

I've sent you a Trustpilot request so we can follow up via email and provide you with the best resolution. Looking forward to your message soon!

Loop ørepropper er det bedste!

Jeg har 3 sæt Loop ørepropper.
Switch2, Quiet2 og LoopDream.
Da jeg er ret støj-sensitiv har det været fantastisk at finde ørepropper, som man kan holde ud at have på og som fungere helt fantastisk. LoopDream er det allebedste ørepropper jeg nogensinde har ejet fordi de bliver i øret om natten og jeg får ikke ondt i øret af at have dem på. Jeg har altid Loop med i tasken uanset hvor jeg skal hen.

8. juni 2025

Hey Lotte,

Thank you so much for sharing your wonderful experience with your three Loop earbuds — Switch2, Quiet2, and LoopDream! It’s fantastic to hear how well they support your noise sensitivity and that the LoopDream, in particular, have become your favorite for comfort and staying securely in place at night.

Knowing that you always carry Loop with you truly makes us proud, and it’s amazing to be part of your daily routine. Your trust and loyalty mean a lot to us!

Thanks again for being such a valued member of the Loop community!

Ingen problemer🤝

Ingen problemer🤝
Købte Experience 2 & Engage 2
Kan stærkt anbefale dem🎧👂

6. juni 2025

Hey Emille,

Thanks so much for your awesome review! We’re thrilled to hear you’re enjoying both the Experience 2 and Engage 2—what a great combo! Your recommendation means a lot to us, and we're so glad Loop is working well for you.

Enjoy every moment with them!

Samme problem som de andre

Samme problem som de andre.
Stadig ikke modtaget mine earplugs, bestilt d 23/5. Track and trace kan ikke finde pakken, dao kender heller ikke til den. Og når man skriver til kundeservice er det en robot der svarer.
Pengene, de er trukket.
Er spændt på om de nogensinde dukker op.

2. juni 2025

Hey Patricia,

Thank you for sharing your experience — we completely understand how concerning it must be to wait without clear updates on your order.

We truly appreciate your patience and want to assure you that we’re here to help. We’ve just sent you a follow-up request via email so we can personally look into this and assist you further.

Your satisfaction means a lot to us, and we’re committed to resolving this as quickly as possible.

Anmeldelse af levering og kundeservice

Denne anmeldelse er kun vedr. levering og kontakt til deres kundeservice.
Efter 7 dage og efter de har trukket pengene og sendt en mail til mig, at de er undervejs, så kan jeg stadig ikke se leveringen. Da jeg skriver til deres kundeservice, så skal jeg igen både svare på, hvilken adresse, mail osv. jeg har bestilt dem til. Det til trods for, at jeg naturligvis skrev ordre nummeret til dem først.
Da jeg spørger ind til, hvor de sender fra i EU, så vil kundeservicemedarbejderen Aura ikke svare på det, hvilket jeg bliver lidt mistænksom af !

7. maj 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Thank you for sharing your feedback, Michael! We’re sorry to hear about the frustration you’ve faced with delivery and customer service. We understand it can be frustrating to wait for an order after receiving a shipping confirmation, and having to repeat information.

Your concerns are absolutely valid, and we’ll make sure this feedback is shared with our team so we can continue to improve. If there’s anything still unresolved, we’d love to make it right, so I've sent you a Trustpilot request to properly follow up via email.

I been speaking to a bot for 2 days Who says the same I just want Them to take bake there bad product, that dont work

Har snakket med en bot i 3 dage og de vil ikke refundere dårlig lavet produkter

17. april 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hey Alexander! Thanks for sharing your feedback with us. We’re sorry for the frustration you’ve experienced with our return process and any inconvenience our bot caused. We'll make sure to take your review on board and continue to improve.

Please know we're here to help, and we’d like to make this right. I’ve sent you a quick Trustpilot follow-up to sort things out - hope to hear from you soon!

Ændret anmeldelse

Jeg ændre her med min mindre gode anmeldelse til en bedre. Nok var leveringstiden længere, men kun nogle dage. Det er nogen gange nok til at gøre forbrugerne nervøse forde der i forvejen er dårlige anmeldelser. Men når det så er sagt, har jeg ændret 1 stjerne til 4. Jeg er tilfreds med produktet, kunne dog godt tænke mig at de lukkede mere lyd ude. Men jeg er tilfreds. Jeg kan godt anbefale dette produkt.

1. april 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Suzanne, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive. We understand how important it is for you to receive your Loop Earplugs. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

De ankom efter en uge

Min pakke ankom efter en uge, til trods for jeg havde været inde og tracke hvor der stod de ikke havde sendt den.
Min datter blev glad for dem, så er spændt på hvordan de virker i klassen.

2. april 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Lene, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive. We understand how important it is for you to receive your Loop Earplugs. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

jeg har stadig ikke fået nogen…

jeg har stadig ikke fået nogen opdatering på min ordre det er snart en uge siden… så kan man virkelig ikke reklamere for at man får leveret dem indenfor tre til fem dage🙄

18. marts 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hello there, we're sorry to hear that you haven't recieved your order yet. We'll be glad to look further into your issue and find a solution for you as soon as possible, so we've sent a request via email so you can fill in the information for us to find your order and help you out.

Jeg elsker mine loop dream

Jeg elsker mine loop dream. De bedste sove ørepropper jeg har brugt.
Jeg syntes det er lidt synd at man har lavet selve ear tips at de ikke dækker over skummet, så de begynder at kravle op. Loop har video hvordan man kan rette dem ud igen, men skal gøre det hver anden dag. Derfor 4 stjerner.

24. februar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Camilla, thanks for leaving your review! We're so happy to hear your Loop Dream Earplugs have made a positive impact on your sleep and that they fit properly. We designed them to provide protection to your ears without losing comfort, but we really appreciate your feedback. Keep enjoying them!

Jeg elsker Loop earplugs

Jeg elsker Loop earplugs!
Jeg har bestilt fra dem flere gange og det bliver nok heller ikke sidste gang!
Har oplevet problemer under forsendelsen, hvor fejlen ligger ved postvæsenet. Kundeservice er så søde og hjælpsomme! Man skal lige forbi deres robot, som godt kan være lidt træls at komme videre fra, men efterfølgende er der intet at klage over.
Jeg elsker deres ørepropper, og bruger dem dagligt på arbejdet. De gennemsigtige Engage hænger fast på mit nøglebundt!
Snakker og anbefaler dem så meget, at man skulle tro jeg var en betalt reviewer eller sådan noget. I wish! Men nej, har betalt alt selv og er bare kæmpe fan!
Loop, hvis I skulle få brug for en tester og reviewer (selvfølgelig skrift på engelsk) så, så siger i bare til! :D
Det her firma har redet mit hoved og ADHD og kan kun anbefale deres produkter!

28. februar 2024

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Line, we appreciate you for your kind words and for taking the time to leave your feedback! We're so happy to know our customer service went beyond your expectations, as we always aim to provide service to ensure you have a positive experience with us. I'm also so glad to know your Loop Earplugs have made a difference in your life, as we designed them keeping your needs in mind. Keep living life at a better volume!

Manglende kundeservice

Har givet min datter et bundle med 3 loops i gave men desværre i forkerte farver. Vi har prøvet at få fat i kundeservice hele 3 gange siden jul for at ombytte men stadig uden held. Det virker helt umuligt at komme igennem til deres kundeservice. Det eneste svar man får tilbage er deres robot der spørger om ens oplevelse og på trods af at man svarer den med at man intet svar har hørt endnu, så hører man stadig intet.

11. februar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Susanne, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear you're having a difficult time with this process. We understand how important it is for you to receive a solution, and we want to make that a reality for you. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

For lang leveringstid

Opdateret: ørepropperne kom frem efter henvendelse hverken SÅ godt.
Vil ikke være bange for at bestille igen, men forberede mig på lang leveringstid, noget længere end de selv skriver.

Bestilte et sæt d. 1/2-25 og har modtaget en besked om at de er ved at blive pakket, derefter er der ikke sket mere. Har skrevet mail, men får bare svar fra computer om at de er afsendt, men i følge linket som er vedhæftet for at følge pakken findes den ikke.

11. februar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Katja, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive. We understand how important it is for you to receive your Loop Earplugs, and we want to make that a reality for you. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

Stået stille i 11 dage

Min ordre har stået ready to ship i mange dage. Jeg bestilte for 11 dage siden og har prøvet at kontakte jer igennem mail, men intet svar fået tilbage. Og det sgu lidt ærgerligt der reklameres for 3-5 dages leveringstid når det så slet ikke bliver sendt.

31. januar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Cæcilia, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive. We understand how important it is for you to receive a response. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

Hjemmesiden er let at finde rundt i

Hjemmesiden er let at finde rundt i, vejledningerne er gode, produktet er pænt og stilrent.
Produktet virker efter hensigten.
Levering Ca en uge.
Jeg havde problemer med linket til at sporer min pakke, men det kunne kundeservice hjælpe med

3. februar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Sussanne, thanks for taking the time to leave your feedback! We're glad to read that your customer service experience was quick and easy! We want you to enjoy the best quality not only in our products but in our attention. Thanks for being a Looper!

Afventer fortsat at få mine penge retur

Stadig ingen returnering!!
De fungerer ikke for mig, så jeg har skrevet til LOOP, at jeg ønsker at returnere varen og få mine penge retur - dette skriver de, sagtens kan lade sig gøre.
Afventer derfor status og penge tilbage. Hvis det er så nemt, som det virker til, øger jeg min rating af dem, for så er det god kundeservice - jeg vil derfor redigere min anmeldelse løbende.

30. januar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hello Nathja, thanks for taking the time to leave your feedback. We're sorry that they didn't work as you were hoping for. We try our best to make them universal but we know that sometimes they may not work perfectly for everybody and sorry that you feel like that. We'd be happy to help you make the most of your pair so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

Helt perfekt!

Jeg bestilte d. 15. januar Quiet 2 plus sublime og Experience 2 og modtog dem i min postkasse d. 21. januar. Begge earplugs fungerer perfekt og fin detalje, at man kan justere størrelsen. Jeg er meget tilfreds.

15. januar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Lars, thanks for taking the time to leave your feedback! We're so happy to hear your Loop Earplugs arrived on time and exceeded your expectations All we want is to protect your ears from noise, while still allowing you to do your daily tasks without losing style and comfort. Keep living life at a better volume!

Jeg bestilte to par af deres earplugs…

Jeg bestilte to par af deres earplugs d. 23. December og har endnu ikke modtaget pakken. Har kontakten virksomheden, som siger at den er sendt og skulle være leveret, men dao som skulle levere den, kan ikke spore pakken. Kan ikke finde ud af om det er fup, kan se at nogle får deres ordre og andre ikke gør.

23. januar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Sofus, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive. We understand how important it is for you to receive your Loop Earplugs, and we want to make that a reality for you. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.

Lang leveringstid - god kundesupport

Bestilte lige før jul - og var klar over levering henover ferien ville være forlænget. En uge inde i januar skrev jeg til kundesupport - og fik at vide, at pakken var anset som gået tabt og de straks ville sende en ny. Efter yderligere en uges tid modtager jeg min pakke i postkassen med DAO leverandør.
Så man skal lige være lidt tålmodig - men havde intet problem med at få fat i kundeservice- som svarede indenfor 24 timer.

17. januar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Liza, thanks for leaving your feedback! I'm so sorry to hear your order took longer than expected to arrive, but glad our team was able to assist you effectively. Our focus is to answer all your concerns in a timely and friendly manner, as your satisfaction is a priority for us. Enjoy your Loops!

Bestilte loop earplugs og betalte 145…

Bestilte loop earplugs og betalte 145 d.kr. for at få dem sendt med DHL Express (1-2 arbejdsdage). En uge efter har DHL ikke modtaget dem fra Loop! Så ærgerligt at betale ekstra for noget man ikke har fået.
Og når man så skriver til Loop, er det en robot, der svarer, at varen er afsendt :-(

20. januar 2025

Besvarelse fra Loop Earplugs

Hi Helle, thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. I'm so sorry to hear your order is taking longer than expected to arrive and that you've had issues reaching our team. I'll be glad to look into this for you, so I have sent you a TrustPilot request to follow up accordingly.