Først og fremmest vil jeg sige jeg elsker bestille fra jer. Da i altid har det jeg søger. Ved jeg at jeg altid kan finde hos jer. Har bestilt fra jer i mange år aldrig har været nogle problemer. J... Se mere
Jeg har aldrig oplevet udfordringer med Lookfantastic. De har ofte produkter til billigere priser end andre steder. Derudover er der hurtig levering :-)
Fantastisk kundeservice! Jeg havde bestilt fra hjemmesiden og alt forløb glat. Min pakke kom relativt hurtigt men da jeg modtog denne var en af olierne, jeg havde bestilt, spildt ud over det hele. L... Se mere
Dejlig hjemmeside, let og finde hvad man søger. Jeg er meget tilfreds med mine valg og vender snart tilbage. Kan varmt anbefale LOOKFANTASTIC Og så er det muligt og få leveret faktura i Danmark... Se mere
As Europe’s number one online premium beauty retailer, LOOKFANTASTIC® is the ultimate destination for all your beauty needs. Carrying over 22,000 products with complimentary worldwide shipping to over 200 countries, we have become the online partner of choice for many leading brands including MAC, Kérastase and Yves Saint Laurent.
With a portfolio of over 660 premium brands onsite, revenue share grown 40% year on year in the last 4 years, making LOOKFANTASTIC® one of the most successful beauty websites globally. With unrivalled technology and a team of world-class experts, we have created over 30 localised sites in as many languages, and attracted over 10 million visits per month in 2017 alone; 71% of which were international.
As we continue to build our luxury portfolio of partners, we are constantly adapting to and welcoming new trends in the industry. With more clean, vegan and organic beauty brands than ever before across skin, hair and body care, we have everything onsite to suit every individual beauty need and concern.
LOOKFANTASTIC® is part of THG Holdings plc, a globally renowned end-to-end tech platform specialising in taking brands direct to consumers across the globe. Using its proprietary technology and infrastructure, THG Ingenuity, the Group enables brands to grow at scale while driving unrivalled value and continuous performance.
LOOKFANTASTIC® is driven by a desire to create brilliant customer experiences, which are built from the insight and data executed through our integrated technology and expertise. Widening access to premium beauty and empowering men and women all over the world, we are leading the online beauty movement. Dedicated to delivering the very best in beauty, we also have an onsite blog led by our team of experts. Whatever your beauty concern or question, we have a bank of educational content to help you look and feel fantastic.
With new products and brands arriving at LOOKFANTASTIC® daily, sign up to our newsletter to receive the latest information and offers.
If you would like to discuss working in partnership with LOOKFANTASTIC® or supplying your brand to any of it's portfolio of websites please contact us on: partnerships@thehutgroup.com.
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Cheshire, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
ØV. Jeg har bestilt varer d. 28 11, og fik mail om at pakken stod til at blive leveret mellem d. 4 - 6. december, og jeg ville modtage enten en sms eller email når pakken var ankommet og kunne hentes i lokal pakkeshop. Det er nu d. 12. 12. Jeg har endnu ikke modtaget hverken email eller sms, eller nogen form for yderligere information. Jeg skulle bruge min bestilling til adventsgaver, og det er vildt frustrerende lige nu, og ikke til at gennemskue. Jeg er spændt på om jeg overhovedet får en pakke?

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Kan godt have min tvivl om hvor vidt produkter er ægte. Har købt en del der fra og konsistensen virker anderledes end dem jeg køber i butikkerne. MEGET anderledes.
Ordrenr: 177514669

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Har bestilt julesokker med lækkert indhold - den første 25/10 de 2 andre 4/11. Har ikke set noget til dem .De sidste to fik jeg til en god pris fordi jeg havde en rabatkode, da jeg også er abonnent på deres beautybox. Har rykket for ordrene - først på mail. Her fik jeg at vide at de var sendt (til trods for at der på hjemmesiden stod at de ikke var) - så ringede jeg og fik at vide at de ville komme i løbet af to uger. NU har de så aflyst min ordre - angiveligt pga en pricing error . Ringede igen - den flinke dame mente at jeg nok havde brugt en forkert rabatkode (altså den de selv havde sendt mig i min beauty box.....). Det mest morsomme er at sokkerne stadig er til salg - og til den nedsatte pris. Det kunne damen ikke forstå og hun kunne heller ikke hjælpe - hun har nu givet sagen videre..... Har ellers handlet der i mange år - men noget kikser vist for dem - både service og viden om egen butik er helt i bund

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Bestilte varer og betalte for levering dagen efter. Og varen kom som beskrevet dagen efter. God og hurtig handel.. 😀

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg har placeret min ordre d 11/11 og leveringstiden skulle være 3-5 hverdage. Nu 7 dage efter har jeg intet modtaget, og kundeservice som jeg har kontaktet 4 gange, siger at der ingen ordre er knyttet til mit bestillings id. Til gengæld er beløbet på 608kr trukket fra min konto, og jeg står desværre uden varer eller forklaring. Det er enten organiseret svindel, eller en rigtig uheldig fejl.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Alt alt for lang leveringstid.
Og pengene trukket før varen er modtaget.
Det var første eneste og sidste gang jeg handler der.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Bestilte en varer d. 06/10 og har stadig intet modtaget.. utrolig dårlig stil. Også svarer de ikke engang på deres mails.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Købte et GHD varmebørste og fik den leveret uden problemer (dog skal man huske at leveringstiden er længere, da varerne sende fra udlandet).
Men jeg modtaget et produkt med et GB stik, som jo ikke kan benyttes i DK. Det var ikke oplyst under beskrivelse af produktet.
Jeg får kontakter kundeservice dom tilbyder mig en refusion på 50 kr. Til køb af en adapter, hvilket jeg fær takker ja til. I indtil jeg gpr ud for at købe en adapter, som betyder at stikket kommer til at side ca. 10 cm uden for kontakten. Jeg kontaktede derfor kundeservice igen for at tak nej til tilbuddet og ønskede at returnere varen.
Fik fortalt at jeg selv skulle lægge ud for retur porten og så ville de refundere det når de havde modtaget pakken.
Først må jeg rykke 2 gange for at få refunderet beløbet og sende fakturaen igen, selv om jeg havde sendt en kopi med pakken.
Det viser sig st de ikke kune refundere beløbet da jeg havde betalt med ApplePay.
Eneste løsning var så at enten få det som en kredit eller via PayPal konto, som jeg ikke har eller ønsker (de tager også et gebyr for at jeg kunne modtage mine penge retur.
Enten med at jeg nu har en kredit på 120 kr.
Men må sige at jeg har brugt SÅ meget til at skrive og rykke kundeservice at jeg finder en anden leverandør fremover.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Altid en fornøjelse at handle her. Fin levering og mange forskellige produkter, som man ellers ikke kan få i Danmark.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg modtager deres Beautybox, og jeg synes det er hyggeligt at modtage en pakke hver måned med beautyprodukter. Den kommer som den skal, og byder på mange ting jeg ikke selv ville købe. Synes dog kvaliteten af boksene er noget svingene fra måned til måned, men det betyder ikke noget da prisen er ganske rimelig.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Først sidst og eneste gang jeg har handlet her, bestilte en vare, opdaget med det samme at det kom med engelsk tilslutnings stik, skrev 12 min efter bestilling, og ringede til dem dagen efter og fortalte at ordren skulle annulleres, ingen problem...... nu en uge efter er pakken kommet til mit posthus, og efter samtale med dem igen skal jeg selv ned til posthuset og sige nej tak til pakken... og pengene er trukket for flere dage siden. VERDENS DÅRLIGST SERVICE
Levering tager 100 år!
Væbn dig med tålmodighed, hvis du bestiller hos LookFantastic - leveringstiden er helt utrolig lang. Bestilte en vare, som jeg modtog efter næsten 10 dage...
Bestilte varer den 18. juli. Pengene blev trukket den 22. juli, men der er ikke kommet nogen varer endnu.
Jeg har skrevet til jer, men ikke fået noget svar.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Bundle offer koster mere end enkeltprodukt.
Firmaet har Imedeen Prime Renewal som bundle offer - 3 pakker til DKK 1.303 (ca DKK 434 per pakke). En enkeltpakke sælger de for DKK 351.
Det giver ingen mening og det er meget nemt at komme til at overse.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Handel aldrig med dette firma.
Købte 4 varer. Pengene blev trukket med det samme. Da jeg ikke modtog mine varer, og de blev ved med at udskyde leveringen, annullerede jeg min ordre. Fik penge tilbage for 1 stk.vare, men venter stadig på at få resten af mine penge, trods gentagende henvendelser.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
SNYD TOTAL SNYD jeg havde bestilt 5 varer. Fik også en pakke i går sendt fra the hut company/direct link. men pakken var TOM, med undtagelse af en miniflaske hårolie, som jeg ikke havde bestilt!!! Jeg kan ikke komme i kontakt med hverken look fantastic eller the hut company. De har booket beløbet men altså en tom pakke. Det er åbenbart TOTALT SNYD min ordre# fra 23.6 er 167348317
Jeg kan se jeres svar, MEN pakken var ikke beskadiget overhovedet, der var blot papir i den og så denne miniflaske. Ren snyd

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg har bestilt fra en uge siden og har ikke fået en ordre bekræftelse på min mail kan kun se de har trukket mine penge:((

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Grunden til jeg giver denne hjemmeside 1 stjerne, er fordi jeg bestilte en pakke d.10/05, den skulle senest komme den 17/05. Nu er det d. 01/06 og har hverken modtaget en pakke eller gmail om forsinkelse. Så vil virkelig ikke anbefale nogle at købe derfra, fordi de virker ærligt ligeglad om man får pakken:((