Først og fremmest vil jeg sige jeg elsker bestille fra jer. Da i altid har det jeg søger. Ved jeg at jeg altid kan finde hos jer. Har bestilt fra jer i mange år aldrig har været nogle problemer. J... Se mere
Jeg har aldrig oplevet udfordringer med Lookfantastic. De har ofte produkter til billigere priser end andre steder. Derudover er der hurtig levering :-)
Fantastisk kundeservice! Jeg havde bestilt fra hjemmesiden og alt forløb glat. Min pakke kom relativt hurtigt men da jeg modtog denne var en af olierne, jeg havde bestilt, spildt ud over det hele. L... Se mere
Dejlig hjemmeside, let og finde hvad man søger. Jeg er meget tilfreds med mine valg og vender snart tilbage. Kan varmt anbefale LOOKFANTASTIC Og så er det muligt og få leveret faktura i Danmark... Se mere
As Europe’s number one online premium beauty retailer, LOOKFANTASTIC® is the ultimate destination for all your beauty needs. Carrying over 22,000 products with complimentary worldwide shipping to over 200 countries, we have become the online partner of choice for many leading brands including MAC, Kérastase and Yves Saint Laurent.
With a portfolio of over 660 premium brands onsite, revenue share grown 40% year on year in the last 4 years, making LOOKFANTASTIC® one of the most successful beauty websites globally. With unrivalled technology and a team of world-class experts, we have created over 30 localised sites in as many languages, and attracted over 10 million visits per month in 2017 alone; 71% of which were international.
As we continue to build our luxury portfolio of partners, we are constantly adapting to and welcoming new trends in the industry. With more clean, vegan and organic beauty brands than ever before across skin, hair and body care, we have everything onsite to suit every individual beauty need and concern.
LOOKFANTASTIC® is part of THG Holdings plc, a globally renowned end-to-end tech platform specialising in taking brands direct to consumers across the globe. Using its proprietary technology and infrastructure, THG Ingenuity, the Group enables brands to grow at scale while driving unrivalled value and continuous performance.
LOOKFANTASTIC® is driven by a desire to create brilliant customer experiences, which are built from the insight and data executed through our integrated technology and expertise. Widening access to premium beauty and empowering men and women all over the world, we are leading the online beauty movement. Dedicated to delivering the very best in beauty, we also have an onsite blog led by our team of experts. Whatever your beauty concern or question, we have a bank of educational content to help you look and feel fantastic.
With new products and brands arriving at LOOKFANTASTIC® daily, sign up to our newsletter to receive the latest information and offers.
If you would like to discuss working in partnership with LOOKFANTASTIC® or supplying your brand to any of it's portfolio of websites please contact us on: partnerships@thehutgroup.com.
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Cheshire, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har modtaget 6 gange nu og flere af gangene har det været uden en forklaring på medfølgende produkter. Ud af alle produkter jeg har modtaget er der kun to jeg ville købe igen. Og denne gang er alle produkter jeg har modtaget uden plumbering hvilket ikke er særlig betryggende. Jeg fornyer derfor ikke mit abonoment og ville heller ikke anbefale lf til nogen.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg bestilte fra LF på trods af de lidt dårlige anmeldelser. Jeg tog chancen, da de produkter jeg ville ha' kunne jeg kun finde på deres side.
Jeg er ikke skuffet.. bestilte den 14/05. 16/05 skrev i min pakke var sendt. 18/05 skrev postnord at min pakke snart ankom, og her i dag den 19/05 kunne jeg så hente den. Hurtig levering, alle varerne er intakte og i holdt mig opdateret løbende.. godt arbejde LF 💪

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Har for flere uger siden bestilt to produkter. For nogle dage siden kontaker jeg firmaet, som skriver at min ordre er forsvundet med posten. Efter mindst 5 skriverier frem og tilbage, har jeg stadig ikke fået tilbagebetalt mine penge.
Firmaet virker til at være et svindel firma, og man kan ikke ringe til dem, og de skriver de ikke kan ringe mig op, da deres telefon linje ikke virker??? Har aldrig hørt om noget lignende før.
Hold jer væk fra dette firma!

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Havde bestilt 3 produkter, der tog knap 10 dage om at komme - samt et af produkterne havde de alligevel ikke på lager, og så når det ankommer er en af produkterne ikke lukket ordenligt så det er lækket ud i hele pakken.
Kan klart ikke anbefale dette sted....

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg brugte deres kundeservice chat, der snakkede jeg med en Catherine. Hun var super sød, og forståelig.
Til Cathrines chef jeg ville sige du skulle holde fast i den yndige medarbejder.
Og så har de super god leveringshastighed.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Priserne og tilbuddene er som sådan fine nok, men lookfantastic har da nok verdens dårligste kundeservice. Hvis du har et problem du skal have løst så er det stort set umuligt med deres kundeservice. Jeg har deres beauty box abonnement, og de har nu præsteret 4 ud af 5 måneder, at sende min boxs 2 byer væk. Min adresse er korrekt, alle mine informationer stemmer, vi har masser af dao, gls og postnord udleveringsteder her i min by, men lookfantastic sender den til alle mulige andre byer som mindst er 2 byer væk. Jeg har snakket med udleveringfirmaet, som siger at det ikke er dem der bestemmer hvor den bliver sendt hen, og jeg kan se på leveringsmailen at de taster andre byer ind som leveringssteder. Jeg har nu i en uge prøvet at få løst det via deres kundeservice, men der er vitterligt ingen hjælp at hente. Det er virkelig verdens dårligste kundeservice, og du har ingen retssikkerhed når det kommer til dem og deres ydelser.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg bestilte 2 ordre, varerne blevet leveret 5 uger efter, når der tydelig står 3-5 hverdags på deres hjemmeside. De værste var at varerne var ikke det jeg havde bestilt. Jeg fik ikke min penge tilbage, der er gået 3 måneder endnu.
Kundeservice svar ikke, eller giver nogle mærkelige svarer. De sagde at jeg skulle sende varer til England på egen regning. Sending er en pakke koster 270, der er to pakker. Jeg åbner en sage ved PayPal. HOLD JER VÆK FRA HJEMMESIDEN. FALSKE VARER OG DÅRLIGE SERVICE. De skylder mig stadigvæk ca. 1400 kr. for min ordre. 264614380 Og 265967902

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Det er åbenbart ikke muligt at få andet end auto-svar retur fra jer. Jeres hjemmeside har ikke en fungerende kontaktmulighed, så jeg prøver igen her.
Hvad er status på min ordre nr. 280297464?
Jeg fik en tom pakke tilsendt og har ikke hørt fra jer siden??

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Super effektivt firma, hurtig eksekvering af ordre. Vil bestemt bruge dem igen, hvis deres priser for det, jeg vil have, er ok sammenlignet med andre sites.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Dette er min anden anmeldelse af Lookfantastic, og det er det af den simple årsag, at de fortjener at få ros. Jeg har aldrig haft problemer med hverken produkter, levering eller kundeservice. Jeg har været kunde i mange år, og det bliver jeg ved med at være.
Stor ros til Cathrine, som hjalp mig med at finde de rigtige produkter. Hun var venlig og ikke mindst ærlig.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Bestilte varer og de trak pengene med det samme , får efterfølgende 2 mails om at ordren er ved at blive behandlet. Sker intet i en uge.
Spørger indtil ordren efter 8 dage og får at vide at de ikke har varen på lager og at jeg skal vente indtil de har et tracking nummer.
Og det var så 1. Og eneste gang jeg handler hos dem

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Har ventet alt for længe på del af min ordre, som de bliver ved at fortælle mig, de er opmærksomme på...

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
LAAAANGE LEVERINGSTIDER. Der står på hjemmesiden 10-12 dage men kundeservice siger 21 dage. Have some shame aa

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg har nu været fast modtager af beauty boxen i et par år, og jeg har intet at klage over. Ofte har jeg købt andre varer derfra og heller ingen problemer der, hverken med kundeservice (husk at kontakte dem når du er logget ind på din egen side), eller leveringen. Jeg har aldrig oplevet at ting manglede eller var i stykker. Jeg begriber ikke de dårlige anmeldelser, jeg fortsætter som altid med at bruge dem.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg bestilt en parfume den 26/12. Varen er endnu ikke nået frem. Ingen sporing af forsendelsen. Ingen info. Og pengene blev trukket med det samme!

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg bestilte varer 1. Januar. Siden blev ordren delt i 3 leverancer. Forleden modtog jeg den første 3. del. Jeg har endnu ikke fået den resterende del af orden 🙄👎
Den 2. stjerne gives pga. den lave varepris/tilbud

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg havde bestilt en pakke d. 2 Januar, hvor den formentligt skulle være her efter 3-5 dage, da jeg betalte 49 kr for leveringen. Siden har jeg snakket med Catherine fra kundeservice, som gjorde mig opmærksom på, at jeg havde indtastet den forkerte mailadresse. Hun sendte mig så track og trace nummeret, hvor den skulle have været her d. 13 Januar. Fair nok, de har nok stress på, men siden har jeg hverken set opdateret informationer vedrørende pakkens lokation eller set noget til min pakke. Jeg er efterhånden blevet træt af at vente på min pakke, og jeg håber i får styr på jeres ordrer, da jeg kan se, at MANGE andre har samme oplevelse!!

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Hos Lookfantastic aflagde jeg en ordre den 30. December 2020, men modtog aldrig varene. Leveringstiden sagde 3-5 dage, det passer ikke - man kan godt forvente at skulle vente adskillige uger på at få sin levering, i mit tilfælde modtog jeg dog aldrig mine varer. Der var ingen status beskeder på tracking nummeret, jeg fik dog en besked om at jeg ville modtage onsdag den 13. Januar, men det så ud til at den var fejlleveret. Da jeg kontaktede Lookfantastic fik jeg besked på at der var fejl i min ordre, og at ordren ville blive refunderet efter 3-5 dage. Der er så mange røde flag ved Lookfantastic, de sender deres varer fra hhv. Polen og England, forvent ikke at modtag dine varer.

Besvarelse fra LOOKFANTASTIC
Jeg får ligepludselig en mail om at en ordrer som jeg ikke har valgt at betale, ligepludselig går igennem. Denne her ordrer gik ikke igennem på grund af mangel af penge på kortet. Det var jeg egentlig ligeglad med fordi jeg skulle alligevel ikke bruge varen! Det kan ikke være rigtig at efter en måned sender i sp varen ud til mig når jeg på ingen måder har betalt det igen eller vil have det. Og nu skal jeg selv betale for returning? Det kan ikke være rigtigt!