Lomax A/S Anmeldelser

7.997

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 712 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver generelt det store sortiment af kvalitetsprodukter og roser den utrolig venlige service, som gør det nemt og trygt at handle her. Mange forbrugere her oplever desuden altid en meget hurtig ordregang samt professionel og effektiv hjælp fra medarbejderne ved eventuelle spørgsmål. Dog var nogle uenige om leveringsservice og nævnte, at ordrer desværre ofte bliver delt op i flere forsendelser uden tilstrækkelig information på forhånd. Nogle anmeldere var ikke glade for uventede og lange ventetider på restordrer samt utilfredsstillende oplevelser med kundeservice, som ikke vendte tilbage som lovet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor nogle kunder fremhæver hurtig levering,... Se mere

Product

Forbrugere finder produkt tvetydig, idet meningerne om produkternes kvalitet er meget delte. Mens nogle... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det høje... Se mere

Order

Kunder deler tvetydig meninger om ordre. Forbrugere nævner ofte problemer med forsinkede leverancer,... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor meningerne er stærkt delte. Nogle... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Min ordre blev del leveret og jeg måtte selv opsøge hvornår min rest blev leveret - det er en god service fra jer hvis I havde oplyst den af jer selv.

Købte en stor hængeparasol 3x4m inkl. fod m/hjul+overtræ kom som lovet super service når man ringer og spørger til noget

Personligt har vi tidligere brugt LOMAX en del, men syntes deres service har været stærkt nedadgående og deres priser opadgående. Ind fra højre kommer så rådgiveren Johannes Gruhler, der både gav sig... Se mere

1. nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Butik med kontorartikler
  2. nr. 50 af de 59 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  3. nr. 45 af de 52 bedste virksomheder i Gavebutik
  4. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Kontormøbelforretning
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Printer- og scannerbutik
  6. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Leverandør af printertoner

Lomax A/S har markedets stærkeste sortiment inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, køkken & catering. Med over 35.000 varer er Lomax i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder. Lomax A/S er danskejet, grundlagt i 1962. Lomax.dk er kåret som bedste webbutik i kontorartikelbranchen tre år i træk.

God

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(7.997)

Det fungerer bare

Det fungerer bare

20. august 2026

Hej Kristian

Dinna, Lomax A/S

Fuldstændig smadret pakke og ingen respons

Jeg har købt en masse pool produkter hos Lomax.

Da jeg får pakken af Postnord, er pakken helt ødelagt og det vælter ud med bl.a. klor, ph minus mm. I min indkørsel, hvor pakken er sat.
Jeg laver straks en transportskade anmeldelse.

Det er nu 14 dage siden.
Jeg har ringet til lomax for nogle dage siden, men der sker stadig ingenting.

Jeg har en pool jeg ikke kan bruge, jeg er 1200kr fattigere, men har en indkørsel fyldt med klor😡

Vil dog sige, jeg før har købt hos Lomax, og det gik smertefrit. Men det her show, er simpelthen for dårligt.

27. august 2026

Hej Daniel

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft – både med den beskadigede levering og den efterfølgende behandlingstid.

Vi kan se, at sagen nu er blevet behandlet, og at varerne er krediteret som ønsket.

Vi beklager endnu en gang de gener, forløbet har medført, og tager din feedback med videre.

nemt og hurtigt

8. august 2026

Hej Dorte

God service, hurtig ekspediton

Dinna, Lomax A/S

Jeg har handlet hos Lomax flere gange…

Jeg har handlet hos Lomax flere gange og har kun haft gode oplevelser.

Det er nemt og overskueligt at bestille, priserne er konkurrencedygtige, og leveringen er hurtig.

Det, jeg især sætter pris på, er den gode service. Hvis der opstår spørgsmål eller noget, der skal løses, bliver man mødt professionelt og hjælpsomt, og der bliver fulgt op på tingene.

Alt i alt en rigtig god og pålidelig leverandør, som jeg bestemt kan anbefale til andre virksomheder. Jeg handler gerne hos Lomax igen. ⭐⭐⭐⭐⭐

14. august 2026

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, både når det gælder bestilling, levering og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Dinna, Lomax A/S

Utrolig god og hurtig service

Købte 7 stole og efter kort tid var der problemer med den ene stol arm. Efter jeg kontaktede Lomax fik jeg omgående en ny stol arm. Utrolig god og hurtig service :-)

20. juli 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi gør altid, hvad vi kan for at gøre det nemt for vores kunder at handle ved os, så det er dejligt at få feedback.

Dinna, Lomax A/S

Pakkerne kom inden for to dage

Pakkerne kom inden for to dage, og kvaliteten levede op til forventningerne.

Hej Benedicte

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord.
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.

Langt leveringstid

Har stadig ikke modtaget varerne 11 dage senere, ingen status på det

13. august 2026

Hej Fei

Vi beklager naturligvis din oplevelse.

Vi kan desværre se, at din oprindelige forsendelse er bortkommet under transporten. Der er derfor afsendt en ny ordre fra os, så du kan modtage dine varer hurtigst muligt.

Vi beklager de gener og den ekstra ventetid, dette har medført.

Marie, Lomax A/S

Sælgeren var meget professionel og…

Sælgeren var meget professionel og meget imødekommende så det er rart i disse tider at handle med sådant et firma

13. august 2026

Hej Peter

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Dinna, Lomax A/S

Hurtig bekræftelse, besked om afsendelse og forventet levering. Og levering efterfølgende dag. Alt inden for 2 døgn. Så flot.

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Dinna, Lomax A/S

det er IKKE muligt at blive afmeldt…

det er IKKE muligt at blive afmeldt alle de forbandede reklame i sender.........
beklage, men produktet og levering er helt okay. Men når man bliver bombaderet med reklamer man ikke kan slå fra står jeg helt af !

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen, men beklager naturligvis, at du oplever udfordringer med at blive afmeldt vores nyhedsbreve og øvrige kommunikation.

Vi kan umiddelbart ikke se, at du har været i kontakt med os omkring dette, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe. Send derfor gerne en mail til salg@lomax.dk med den eller de mailadresser, du ønsker afmeldt, så sørger vi for at få det undersøgt.

Marie, Lomax A/S

Det er lidt noget rod men stort udvalg

Det er lidt noget rod. Man bestiller 15 ting og så kommer det i et hav af forsendelser. Når man bestiller får man ikke at vide at der er leveringstid, men når man så går ind og kigger på sin ordre efterfølgende, kan der være flere måneders leveringstid. Stort udvalg men noget rod.

Hej Andreas

Vi beklager, at du har oplevet leveringen af din ordre som rodet.

Med mere end 41.000 varer har vi flere forskellige lagerlokationer. Vi sender både fra eget lager, lagerhotel og direkte fra vores leverandører. Derfor kan en ordre med flere forskellige varer i nogle tilfælde blive leveret i flere pakker. Det samme gælder, hvis enkelte varer har længere leveringstid eller er i restordre.

Vi oplyser den forventede leveringstid på produktsiden under "Læg i kurv", i indkøbskurven samt på ordrebekræftelsen. Vi kan se, at nogle af varerne på din ordre har længere leveringstid, og det skulle derfor gerne have fremgået i forbindelse med dit køb.

Vi tager dog din feedback med videre, da vi naturligvis ønsker, at både leveringstider og delleverancer skal være så tydelige og overskuelige som muligt.

Hej Jytte

Dinna, Lomax A/S

Fejl på produkt og dårlig service.

Fejl på produkt og dårlig service.
Jeg bestilte en golftrolley, der kørte meget skarpt til højre. Efter en klage og en rykker på denne fik jeg et dårligt svar om, at jeg kunne prøve at skrue på nogle riller. Det virkede ikke og har igen rykket 2 gange for svar. Pengene har Lomax trukket, men jeg står med en trolley. Der ikke virker.

12. august 2026

Hej Peter

Vi beklager naturligvis din oplevelse og den lange behandlingstid i forbindelse med din reklamation.

Vi kan se, at der nu er taget hånd om sagen, og at der er igangsat en ombytning af varen.

Vi beklager endnu en gang forløbet og de gener, det har medført.

Marie, Lomax A/S

Med Lomax har jeg handlet i mange år

Med Lomax har jeg handlet i mange år, det fungerer bare, kan varmt anbefales. Mvh Robert

8. august 2026

Hej Fraenell

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os.

Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjælper os til hele tiden at forbedre os.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

Hej Lisa

Godt produkt

God service. Hurtig levering. Godt produkt

Hej Hans

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord.

Nem og overskugelig web shop

Nem og overskugelig web shop
hurtig levering
Ok priser

30. juli 2026

Hej Hans Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.