Det er lidt noget rod. Man bestiller 15 ting og så kommer det i et hav af forsendelser. Når man bestiller får man ikke at vide at der er leveringstid, men når man så går ind og kigger på sin ordre ef... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Lomax A/S har markedets stærkeste sortiment inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, køkken & catering. Med over 35.000 varer er Lomax i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder. Lomax A/S er danskejet, grundlagt i 1962. Lomax.dk er kåret som bedste webbutik i kontorartikelbranchen tre år i træk.
Elsenbakken 37, 3600, Frederikssund, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Lomax A/S
Hurtig og nem bestillingsside. Gode rabatter og lynhurtig levering

Besvarelse fra Lomax A/S
Den 27/7 bestilte jeg en 2 trins stige hos Lomax med fragt inkluderet pris 447,69.
Jeg valgte levering til et servicepoint så jeg selv kunne afhente den når jeg havde tid.
Den 29/7 modtager jeg så en sms fra fragtselskabet DSV at de har levering til mig fra Lomax.
Jeg blev lidt overrasket da jeg jo havde bestilt levering til et servicepoint hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen.
Skriver så en mail d.2/8
hvor jeg påpeger at den skal afleveres til servicepoint og ikke til min hjemmeadresse.
Modtager en mail fra Lomax d.3/8
hvor de forklarer at varen var for stor til pakkeshoppen, men at de vil levere til min hjemmeadresse.
Skriver tilbage samme dag at hvis det ikke er muligt at den leveringaftale vi indgik kan overholdes kan de jo bare tilbagebetale det beløb jeg allerede har indbetalt d. 30/7.
Modtager en mail d.4/8
hvor de spørger om det er muligt at stille varen på adressen.
Sender en mail d.5/8
hvor jeg påpeger at det desværre ikke er muligt eftersom jeg bor i en opgang med lukket gårdmiljø, men strække mig så langt at jeg giver 4 datoer og tidsrum hvor det er muligt at jeg er hjemme.
Modtager en mail samme dag at datoer og tidsrum bliver sendt til DSV.
Sad og ventede der hjemme de 4 datoer og tidsrum uden at DSV kom forbi.
Sender en mail d.12/8
hvor jeg skriver at min tålmodighed er opbrugt og jeg bare ønsker at få mine penge retur.
Modtager en mail d. 14/8
hvor de skriver hvornår det er muligt jeg er hjemme den næste uge og at DSV har forsøgt levering 2 gange.
Sender en mail samme dag med 2 datoer og tidsrum hvor jeg kan være hjemme.
Der kom ikke nogen med min vare på en af de 2 datoer jeg skitseret som en mulighed.
Sendte en mail d. 23/8
Jeg skriver endnu engang for rykke for den vare ordre nr.10955245 jeg bestilte den 27/7 og betalte for den 3/8
Jeg har tidligere korresponderet med jer på ticket.nr. 1557140, i den mail tråd skriver i at pakken var for stor til pakkeshoppen og derfor skal leveres til adr. Har talt med indehaveren af pakkeshoppen og han siger at han for det første ikke har nogen leveringsaftaler med DSV og ydermere skulle pakkens størrelse ikke være et problem (2 trins stige).
Når han siger at han ikke har nogen leveringsaftale DSV hvordan kan i så som ansvarlig virksomhed skrive det som en mulig leveringsadresse på jeres hjemmeside, Det er jo decideret falsk information.
Jeg vil mene at I som sælger af den pågældende vare har et ansvar for at jeg modtager den ud fra de forudsætninger som jeg er blevet lovet, det vil sige levering til en pakkeshop i mit nabolag.
Modtager en mail d.30/8.
Jeg beklager mange gange, men det virker som en umulighed at få den bestillte stige frem til dig.
Vi kan prøve at sende den med GLS i stedet for. Hvorfor den bliver sendt med DSV i første omgang er fordi varen ikke kan gå i det normale pakkeflow hos GLS og Postnord.
Men nu prøver jeg at sætte den i ordre igen, og denne gang som skrevet med GLS.
Beklager de gener det måtte medføre.
Modtog en faktura d. 29/8
hvor leveringsadressen var blevet ændret til min privat adresse.
Sender en mail d. 30/8.
Fredag d.28/8 modtog jeg en sms fra DSV om at de ville levere min forsendelse fra jer på min adresse.
På den nye ordrebekræftelse sendt fra jer både d.27 og 29/8 er leveringsadressen blevet ændret fra den oprindelige ordrebekræftelse som var servicepoint til min private adresse.
Hvis I ikke kan levere ud fra den oprindelige ordrebekræftelse som vi indgik d.27/7 må I jo betale mig mine penge tilbage, så jeg kan finde en anden udbyder som kan levere ud for de betingelser som jeg ønsker mig.
Modtog en mail d.31/8
Vores transportør har forsøgt at levere din pakke d. 28/8 men der var desværre ingen hjemme på adressen.
Svar venligst på denne mail inden for 2 hverdage med en ny leveringsdato, eller giv tilladelse til, at pakken må stilles uden kvittering.
Hvis vi ikke modtager et svar inden for fristen, vil ordren blive returneret og krediteret.
Modtager mail d.31/8
Jeg beklager virkelig at det heller ikke lykkes med GLS.
Jeg får varen retur og tilbageføre beløbet hutigst muligt.
Status på hele miseren er at jeg pt har fået tilbagebetalt 98,94 kr ud af det samlet beløb på 447.69 som jeg betalte for en vare jeg aldrig har modtaget.
Konklusionen på ovenstående er du skal holde dig fra at handle med Lomax de ejer ingen etik eller foretningsmoral.
Hilsen en sur x kunde

Besvarelse fra Lomax A/S
Let at bestille- og hente i butik.
Unikt produkt til min dagligdag

Besvarelse fra Lomax A/S
Har handlet som privatkunde. Nem og oversigtlig webside, hurtig ordregang og levering. Overrasket over det store produktkatalog. Her handler jeg gerne igen.

Fejlkøb af en printer.
Dumt nok, men det kan jo ske.
I mit tilfælde fordi jeg ikke havde sat mig nok ind i de tekniske data.
Altså retur skulle printeren.
Ved kontakt med kundeservice blev mit problem hurtigt og effektivt løst, og mit problem blev givet videre til en person med viden om printere.
Her blev jeg via mail senere vejledt om andre muligheder.
Kort og godt - super service!!
Gode hilsener
Carsten P.

Besvarelse fra Lomax A/S
Leveringen er ikke helt optimal da postnord ikke fungerer helt godt

Besvarelse fra Lomax A/S
At I rykker, snart inden vi får fakturaen, her skal fakturaen køres ind, sendes til godkendelse, retur, blive bogført, kørt en gang betaling, de tre T'er (ting tager tid)

Besvarelse fra Lomax A/S
Som altid venlig service når man henter bestillinger

Besvarelse fra Lomax A/S
Som nyopstartet firma har jeg haft en rigtig god oplevelse. Det var dejligt nemt og hurtigt at oprette en konto, og dialogen har været både god og professionel.
Når jeg har haft brug for hjælp, har de været nemme at få fat på telefonisk uden lang ventetid. Derudover er der ordentlige og gennemskuelige bestillingsvilkår, hvilket jeg sætter stor pris på.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, helt klart 5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐