Visma LogBuy Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 94 anmeldelser, anmelderne havde en helt exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fortæller, at de konsekvent oplever en fantastisk, yderst kompetent og utrolig hurtig kundeservice, hvor vigtige og svære spørgsmål bliver besvaret på få minutter. Mange forbrugere fremhæver ofte, at medarbejderne er ekstremt venlige, professionelle og altid yder en effektiv indsats for hurtigt at løse tekniske problemer. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kundeservicen og påpegede direkte, at de modtog decideret værdiløse svar på deres vigtige henvendelser. Desuden bemærkede nogle personer også udfordringer med lange ventetider, hvor det tog uforholdsmæssigt lang tid at få den nødvendige hjælp fra supporten.

Det, folk taler mest om

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af svartid og roser den hurtige og effektive kundeservice. Mange... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice og fremhæver en generelt hurtig, effektiv og venlig... Se mere

Service

Anmeldere nævner generelt stor tilfredshed og positiv feedback om serviceoplevelsen. Forbrugere fremhæver... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med personale og fremhæver den hurtige betjening. Forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var usikker på hvordan man kunne genbruge et gavekort hos Zalando, når man returnerede den købte vare. Jeg fik svar under 24 timer efter jeg sendte mit spørgsmål. Super god service

Trods jeg ikke opnåede mit ønske, så forstår jeg at problemet ligger andet sted, fik hurtigt og venligt svar tilbage på mit spørgsmål, så intet at klage over. Glædelig jul.

Havde problemer med at nulstille password og skrev til deres support. Fik svar pænt hurtigt samme dag med en forklaring og en løsning så jeg kunne ligge ind og lave en ny kode. Super service. Sidder s... Se mere

Jeg havde et problem med en rabatkode, så jeg skrev en mail til Visma LogBuys kundeservice. Jeg sendte mailen en sen aften og fik svar kl. 10 om formiddagen dagen efter. Svaret var klart og tydeligt o... Se mere

1. Reklameartikelbutik

Visma LogBuy forhandler, håndterer og formidler attraktive Personalerabatter og fordele på vegne af de største virksomheder i Danmark - og på en nem og effektiv måde. Visma LogBuy har over 1 mio. brugere i Danmark. Visma LogBuy har over 2.800 attraktive rabataftaler og over 400.000 medlemmer.

Det tager typisk over 1 måned at svare

93 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flot service

Jeg forsøgte at benytte rabatten hos en af LogBuys samarbejdspartnere, men rabatkoden virkede ikke. Så Niki fra LogBuy tog fat i sagen, og kvitterede med en personlig rabatkode som gav mig samme muligheder. Flot service.

23. september 2024

Hej Jack

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Niki kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med servicen. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Rigtig god dag.

Super glad og tilfreds 😍

Super glad og tilfreds med de virkelig gode rabatter. Har netop sparet 1300 ekstra på et ellers super kampagne tilbud på et Samsung TV.

Alene VISMAs Google Chrome plug-in gør at man husker at bruge sine rabatter. Jeg har sparet mange penge efterhånden 🥳

19. september 2024

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du har sparet så meget, og at vores Fordelsknap (chrome extension) gør det nemt for dig at huske dine rabatter. Vi håber du opnår flere gode besparelser i fremtiden!

Team Visma LogBuy

Der kom lynhurtig respons på mit…

Der kom lynhurtig respons på mit forslag til nye rabataftaler - superfint!

27. september 2024

Hej

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre om din oplevelse og sætter pris på din feedback 😊

Fem stjerner

Hurtig svar, god hjælp og service! Alt i alt enkelt, lige som en god kundeservice skal være ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. september 2024

Hej Alberte

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du vil dele din gode oplevelse med vores kundeservice 😊

Fejl hos samarbejdspartner

Fejl hos samarbejdspartner

Der var en webshop som via LogBuy tilbød en god rabat, men når man så prøvede at bruge den, virkede det ikke.
Niki hos Logbuy tog hurtig action og fik kampagnen fjernet fra Logbuy, og efter et par dage fik jeg af hende en løsning der for mig som privatperson var ligeså god. Jeg fik mine produkter til den gode rabat.

23. september 2024

Hej Amund

Mange tak for din fine anmeldelse og feedback 😊 Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde en løsning, selvom rabatten ikke virkede til at starte med.

Vi ønsker dig en fortsat god dag ☀️

Team Visma LogBuy

Hurtigt behandling af min mail 👍 Også…

Hurtigt behandling af min mail 👍 Også selvom jeg ikke ønskede, at gøre brug af deres tjeneste !

Så Visma LogBuy er nemme at komme i kontakt med, hvis man har behov for det !

16. september 2024

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse, selvom du ikke ønsker at bruge vores tjeneste. Vi er her for at hjælpe, når du har brug for det 😊

God rabat protal

God rabat protal, med mange gode tilbud.

10. september 2024

Hej Lone

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glad for 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg fik svar på de spørgsmål jeg havde, og problemet blev løst.

3. september 2024

Hej Marianne

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe med at løse dit problem 😄

Mange penge at spare

Har brugt Visma LogBuy mange gange og sparet mange penge ved køb af rejser mm.

26. august 2024

Hej Torben

Tak for din fine anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre om din positive oplevelse med portalen og rabatterne 😊

Fortsat god dag!

Line Gustafsson

Firmaaftale med Visma…

jeg skal tegne en firmaaftale med Visma Logbuy og har fået promte svar og orientering om forløbet.

19. august 2024

Hej Sandra

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtig respons. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig 😊

Hurtigt og klar svar!!

Hurtigt og klar svar på min henvendelse om login problemer. Løst til ug.

19. august 2024

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med dit login-problem. God fornøjelse med portalen! 😊

Så dårlig oplevelse

Ingen support. Intet fungere. Synes Oister skal vælge anden udbyder.

13. august 2024

Hej Per

Vi er kede af at høre om din oplevelse og vil rigtig gerne hjælpe dig. Du kan kontakte vores support via mail (support@logbuy.dk) eller på +45 70206556, samt vores chat på hjemmesiden.

Vores åbningstider er:
Mandag til torsdag: kl. 8.30-16.00
Fredag: kl. 8.30-15.30

Vi håber at høre fra dig.

Med venligst hilsen

Rigtigt fint ved Quickpoint

Jeg har en meget gammel bil, 18 år og de kender mig ganske godt ved mekanikeren.
Derfor er det en god ting at have en rabatordning.
Jeg er godt tilfreds med rabatten og med Quickpoint.
Det virker helt gnidningsløst.

12. juni 2024

Hej Torben

Tak for din fine anmeldelse og feedback! Dejligt at høre, at du kan bruge rabataftaler som Quickpoint 😊

Fortsat god dag!

Team Visma LogBuy

Skrev at jeg ikke kunne logge ind på vismalogbuy og der var rigtig god service med at få det ordnet. Mange +++++ til dem herfra 🤗🤗🤗

9. august 2024

Hej Hanne

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og at vi kunne hjælpe dig med at logge ind på portalen.

God fornøjelse 😊

Spørgsmål til rabatkode

kontaktede support for hjælp til en rabatkode mandag aften og har svar og løsning tirsdag morgen.

6. august 2024

Hej Mikkel

Tak for din fine anmeldelse! Godt at høre, at vi kunne hjælpe dig med problemet relativt hurtigt 😊

Visma Logby har en aftale med Zalando og ikke Lounge by Zalando

Visma Logby har en aftale med Zalando. Og tag ikke fejl - det gælder IKKE Lounge by Zalando! Det synes jeg med fordel Visma Logby kunne præcisere i deres mulighed for at spare penge ved at købe et gavekort. Så kan de måske undgå fejl som dem de måtte retteo op på for mig :-). Jeg tog nemlig desværre fejl og så fik jeg købt et gavekort, som jeg IKKE kunne bruge på Zalando fordi den ikke har alle de muligheder for køb, som Lounge by Zalando har. Heldigvis var der lynhurtig repsons hos Visma Logby og inden der var gået en formiddag fik jeg besked om at mine penge er på vej retur. Nu mangler jeg bare at modtage dem om 1-3 dage som de skriver :-). Så alt blev godt igen. Bare havde jeg været glad for at vide at gavekortet ikke dækker Lounge by Zalando.

22. juli 2024

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse med køb af gavekortet og forstår frustrationen i et gavekort som ikke virker på ønsket produkt eller kategori. Vi sætter pris på din tålmodighed og er glade for at kunne hjælpe dig med at returnere gavekortet.

Vi har nu tilføjet denne del i brugerbetingelserne, så det fremgår tydeligt.

Fortsat god dag.

Havde problemer med oprettelse

Havde problemer med oprettelse, men det blev fixet ASAP

18. juli 2024

Hej Allan

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at kunne hjælpe dig hurtigt og håber du vil glædes af de mange rabataftaler vi tilbyder på portalen 😊