Visma LogBuy Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 94 anmeldelser, anmelderne havde en helt exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fortæller, at de konsekvent oplever en fantastisk, yderst kompetent og utrolig hurtig kundeservice, hvor vigtige og svære spørgsmål bliver besvaret på få minutter. Mange forbrugere fremhæver ofte, at medarbejderne er ekstremt venlige, professionelle og altid yder en effektiv indsats for hurtigt at løse tekniske problemer. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kundeservicen og påpegede direkte, at de modtog decideret værdiløse svar på deres vigtige henvendelser. Desuden bemærkede nogle personer også udfordringer med lange ventetider, hvor det tog uforholdsmæssigt lang tid at få den nødvendige hjælp fra supporten.

Det, folk taler mest om

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af svartid og roser den hurtige og effektive kundeservice. Mange... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice og fremhæver en generelt hurtig, effektiv og venlig... Se mere

Service

Anmeldere nævner generelt stor tilfredshed og positiv feedback om serviceoplevelsen. Forbrugere fremhæver... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med personale og fremhæver den hurtige betjening. Forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var usikker på hvordan man kunne genbruge et gavekort hos Zalando, når man returnerede den købte vare. Jeg fik svar under 24 timer efter jeg sendte mit spørgsmål. Super god service

Trods jeg ikke opnåede mit ønske, så forstår jeg at problemet ligger andet sted, fik hurtigt og venligt svar tilbage på mit spørgsmål, så intet at klage over. Glædelig jul.

Havde problemer med at nulstille password og skrev til deres support. Fik svar pænt hurtigt samme dag med en forklaring og en løsning så jeg kunne ligge ind og lave en ny kode. Super service. Sidder s... Se mere

Jeg havde et problem med en rabatkode, så jeg skrev en mail til Visma LogBuys kundeservice. Jeg sendte mailen en sen aften og fik svar kl. 10 om formiddagen dagen efter. Svaret var klart og tydeligt o... Se mere

1. Reklameartikelbutik

Visma LogBuy forhandler, håndterer og formidler attraktive Personalerabatter og fordele på vegne af de største virksomheder i Danmark - og på en nem og effektiv måde. Visma LogBuy har over 1 mio. brugere i Danmark. Visma LogBuy har over 2.800 attraktive rabataftaler og over 400.000 medlemmer.

Det tager typisk over 1 måned at svare

93 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God kundeservice

Gode rabatter og tilbud og jeg får altid hurtigt svar og hjælp til mine spørgsmål.

10. december 2024

Hej Leonora

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du sætter pris på vores gode rabatter og tilbud, samt at du oplever hurtig og effektiv hjælp, når du har spørgsmål.

Team Visma LogBuy

Hurtig og god betjening i forbindelse…

Hurtig og god betjening i forbindelse med annullering af køb af gavekort

5. december 2024

Hej Nadine

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god betjening i forbindelse med annulleringen af dit gavekort 😊

Super god kundeservice

Super god kundeservice, fik løst problemet hurtigt og effektivt

6. december 2024

Hej Anne

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og at problemet blev løst 😊

Super god kundeservice!

Super god kundeservice. Jeg købte et gavekort, men det var ikke helt specificeret nok, hvad man kunne bruge gavekortet til på hjemmesiden. Dette gav nogle bristede forudsætninger for købet, og jeg skrev til kundeservice. De svarede inden for en time på mail, og annullerede gavekortet, og refunderede mig pengene.

29. november 2024

Hej Laura

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, selvom der opstod lidt forvirring omkring gavekortet.

Vi beklager, at informationen på hjemmesiden ikke var helt klar, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med en løsning, der passede dig. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, så vi kan undgå lignende situationer i fremtiden.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang! 😊

Super gode rabatter

Super gode rabatter. God og hurtig kundeservice ved fejlkøb.

1. december 2024

Hej Corneliah

Tak for din anmeldese og de 5 stjerner! Dem er vi meget glade for 😊

Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig med et fejlkøb og at rabatterne falder i god smag 🤗

Fortsat god dag.

Team Visma LogBuy

Hurtig svar og god vejledning til at…

Hurtig svar og god vejledning til at løse mit problem.

28. november 2024

Hej Inger

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores support og fik den hjælp du skulle bruge 😊

Hurtig og effektiv hjælp

Supporteren lyttede og tog notater. Jeg blev taget alvorligt, og jeg blev lovet opfølgning dagen efter. Det kom på mail.
Hurtig og effektiv hjælp!

21. november 2024

Hej Carina

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du følte dig taget alvorligt, og at vores support kunne give dig hurtig og effektiv hjælp.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Tak for super rabatter!

Er virkelig glad for de mange steder, man via Visma LogBuy får rigtig fine rabatter, tak for det.
En helt genial ting, som mange andre foreningen, organisationer mm fint kunne kopiere, er fordelsknappen som i browseren tydeligt med et blåt bånd fortæller, at her får man altså Visma LogBuy rabat. Hvor mange gange har man ikke først bagefter erfaret, at man er gået glip af en rabat? Hvem kan i hovedet huske alle de steder, hvor fx medlemsskab af Ældresagen, Forbrugsforeningen osv giver fordele? Så tak, Visma 😀

20. november 2024

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord – vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med Visma LogBuy! 🌟

Det er dejligt at høre, at du får glæde af de mange rabatter, og vi er helt enige i, at Fordelsknappen er en genial funktion. Det er netop meningen, at den skal gøre det nemt for dig at få mest muligt ud af dine fordele – uden at skulle huske det hele selv.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – din feedback betyder meget for os! 😊

Hurtig og præcis kundeservice

Hurtig og præcis kundeservice.
Havde mistet et gavekort grundet ny mail og der gik ikke mere end et par timer og et par mails, så var der styr på det.

Tak til Visma :)

4. november 2024

Hej Martin

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at få styr på gavekortet 😊

Fortsat god dag!

Team Visma LogBuy

Mega god og hurtig hjælp

Mega god og hurtig hjælp. Fantastisk hjælp, når man bare gerne vil videre :O)

29. oktober 2024

Hej Annette

Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og at de kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt 😊

Stor ros til kundeservice

Jeg går desværre problemer med at tilmelde mig LogBuy. Men kundeservice er super hurtige til at svare og forsøge at hjælpe mig. Tak for det.

21. oktober 2024

Hej Randers

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du have en god oplevelse med vores kundeservice 😊 Du skal være velkommen at kontakte os i fremtiden, såfremt du har spørgsmål eller der opstår problemer.

Super service - og hurtig 🤗

18. oktober 2024

Hej Bente

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice 😊

Rigtig god dag.

Super god app

Super god app, med mange godt rabat ordninger.

14. oktober 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for 😊 Vi er glade for at høre, at du kan lide LogBuy-appen og de rabatter vi tilbyder.

Rigtig god dag ☀️

Team Visma LogBuy

Hurtig svar/hjælp over mail.

Hurtig svar/hjælp over mail.
Skrev en mail kl lidt i 10,(i dag den 10-10-24)
lidt over 12 fik jeg et svar,
og et svar med de ting jeg søgte svar på,
så hurtig og godt support over mail.

10. oktober 2024

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du fik hurtig og præcis hjælp. Skulle du få brug for yderligere hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak igen for de 5 stjerner 😊

Hurtig og korrekt support

9. oktober 2024

Hej Frank

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for 😊

Deres support svarer hurtigt

Deres support svarer hurtigt, hjælpsomt og præcist.

8. oktober 2024

Hej Maria

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores support 😊

Team Visma LogBuy

LogBuy tjekker jeg altid inden jeg skal…

LogBuy tjekker jeg altid inden jeg skal købe noget da de har rabatter på stort set alt hvad man skal bruge.
jeg har sparet mange penge ved at benytte dem.

2. oktober 2024

Hej Belinda

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du har sparet penge ved at bruge LogBuy og at du tjekker os, når du skal købe noget. Husk at du også kan downloade vores fordelsknap som fortæller dig hvor du har LogBuy-rabat når du browser online 😊

Team Visma LogBuy

Skulle bruge hjælp på en ordre

Skulle bruge hjælp på en ordre, fik hurtig og behagelig hjælp fra kundeservice

1. oktober 2024

Hej Martin

Du skal være velkommen at kontakte os en anden gang.

Fortsat god dag.