Jeg har købt bil tre forskellige steder nu og LN Bilcenter er klart det bedste sted. Peter er så hjælpsom og man kan virkelig mærke, at han gerne vil sørge for at kunden har en god oplevelse og ikke b... Se mere
FANTASTISK god service. Denne forhandler kan VIRKELIG anbefales. Sjældent, at møde nogen - der så samvittighedsfuldt, gør sit bedste for at tilfredsstille kunden. Købte en dejlig Skoda. Der opsto... Se mere
Det var en fornøjelse at handle bil med Peter. Meget venlig og tillidsfuld og en meget fornuftig pris på bilen. Vil helt klart kigge på vores næste bil der og anbefale andre at kigge forbi.
Hos LN - gør Peter alle fordomme om brugtvognshandleren, fra gamle dage, helt til skamme. Super reel, fair prissætning, venlig, ærlig snak. Driftsikre nyere familiebiler solgt af en familiemand d... Se mere
Ærlig og god bilforhandler
Ærlig og god bilforhandler. Tager garantisager med et smil. Kan anbefales.
Glade kunder kommer igen
Glade kunder kommer igen. Og det gjorde jeg også! Endnu engang hjalp Peter mig videre med en meget meget fin bil til en god pris, efter jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse hos en anden forhandler. Fra nu af handler jeg kun hos Peter.
Super behagelig oplevelse
Jeg købte bil hos Peter og det har været en virkelig positiv oplevelse. Han har igennem hele forløbet været meget imødekommende og da vi havde nogle garanti reparationer var der overhovedet ingen problemer. Jeg kan klart anbefale at købe bil hos LN Bilcenter.
Behagelig bilhandel
Købte i maj 2017 brugt Renault Clio til en fair pris. Indehaver Peter Nielsen gav et tillidsvækkende indtryk og hele handelsprocessen og dato for levering fungerede perfekt.
Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse.
Man føler sig godt behandlet og får en super god service.
Rimelige priser sammenlignet med andre forhandlere.
Kan varmt anbefales
Fantastisk god oplevelse.
Fantastisk god oplevelse.
Peter er imødekommende og venlig, og gør, at man føler sig tryg i sit bilkøb.
Vi prøvekørte en bil, og allerede dagen efter kunne vi køre hjem i den (endda en dag, hvor LN-bilcenter normalt holder lukket!)
Vores køb var en fabriksny Up, som vi er meget tilfredse med - vi sparede alligevel nogle tusinde kroner i forhold til, hvad vi skulle give hos en VW-forhandler.
Tak for en god handel!
Fantastisk service!
Jeg har haft fornøjelsen af at handle bil med Peter, og kan helt klart anbefale LN bilcenter. Alle aftaler er blevet holdt til punkt og prikke, det er ikke ofte, man oplever at få mere end man forventer.
Yderst kompetent bilcenter!
Det er nu et par måneder siden vi købte en 10 år gammel Liana af Peter fra LN, og som kunde har oplevelsen været helt i top.
Kileremmen sprang på vejen hjem fra LN, men efter et telefonopkald til Peter kom der samme aften - efter åbningstid endda - en lånebil til os på vores egen parkeringsplads. Dét er service!
Super handel hos ln-bilcenter
Her 9 mdr mdr efter er jeg stadig glad for min Ford Mondeo 2,0 diesel
Har haft lidt problemer, men det er blevet lavet
Inden for garantien på de 6 mdr garanti
Peter Jeppesen
Købte en ældre Nissan stationcar til en af mine ansatte. Jeg fik utrolig meget bil for pengene - gav kun 9.000. Kan varmt anbefale Peter og Kurt fra LN Bilcenter. De behandlede mig super godt og jeg er yderst tilfreds med bilen og deres behandling af sagen. I kan roligt købe bil hos dem, for der bliver man helt sikker ikke snydt.
Super handel
Har lige købt en lækker top klargjort citroen c5 hos ln bilcenter. Fik super service og bilen blev lev med service og det hele
problemfri brugtbils-handel
Hej,
Jeg har købt en 12 år gammel Volvo V70 hos Kurt (den eneste fra firmaet, som jeg havde kontakt med). Det var helt problemfrit - jeg fik undervejs bilen en tur forbi FDM's brugtbilstest og der blev fundet en masse ting, som jeg fik lavet uden det mindste brok. Jeg fik efterfølgende tjekket hos FDM at alt var lavet, og det var det bortset fra en underlig motorstøj, som FDM bemærkede og som Kurt og hans mekaniker ikke kunne høre. En uge efter, at vi havde overtaget bilen gik den hydrauliske kobling og det fik vi straks lavet gratis - det kunne have været årsagen til motorstøjen som FDM efterfølgende ikke kunne finde igen.
Så ja - det var lidt frem og tlbage men jeg fik en super bil uden fejl og mangler og helt uden brok! FDM var ret forbløffede - det er de åbenbart ikke vant til :-)
Så 5 stjerner for super service, imødekommende og altid med et smil (og med FDM som bagstopper).
Hilsen
Stine
Problemfri brugtvognshandel
Jeg har for 3 uger siden købt en (for mig) nyere brugt bil, dvs. en 7 år gammel Nissan Primera og er kanon glad for bilen. Jeg gav min 14½ år gamle Primera i bytte.
Ud over at min "nye" bil er en fantastisk opgradering sammenlignet med den gamle har jeg haft et endog meget positivt forløb hos forhandleren, både da jeg kiggede på bilen, da vi forhandlede (nåja, man ville jo altid gerne have fået lidt mere for den gamle...), under klargøring/service/syn og under selve overleveringen.
Jeg havde kun kontakt med Kurt og kan ikke udtale mig om den anden af de 2 der driver biksen (Peter). Jeg har efterfølgende haft et par spørgsmål og har selv efter handelen fået rigtig god betjening og råd. Intet spor af "nu har han betalt så kan sejle sin egen sø". Jeg giver alle de stjerner jeg overhovedet kan.
Mvh, Jens K, Hvidovre