Komen geen afspraken na, Tafels verkeerd geleverd, stoelen in de verkeerde kleur. Afgesproken om alles te wisselen ruim 1 jaar verder en nog niets. Uiteindelijk gezegt dat we geld terug willen vi... Se mere
Virksomheden har svaret
ik zocht een tafel een leuke ronde tafel en toen zag ik er een bij jullie en gelijk besteld vond hem schitterend op de site maar nog meer toen ik hem klaar gezet had in huis super mooi bij mijn blauwe... Se mere
Virksomheden har svaret
7 weken geleden een tafel gekocht, zou tussen 2 a 5 weken levering zijn, op dit moment nog steeds geen tafel nog steeds geen contact gehad met ze, maar na de recensies te zien krijgen we hier ook wein... Se mere
Virksomheden har svaret
3 weken geleden een eettafel, 4 stoelen en een lounge stoel besteld. Vrijdag de 29ste is alles geleverd. Zelf hadden wij gekozen voor een 160 tafel. Deze bleek toch niet geheel naar wens te zijn.... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een mooie tafel met 6 stoelen gekocht, heel netjes geholpen en geleverd volgens afspraak!. Geholpen door vriendekije mensen.
Graag wil ik jullie bedanken voor de super fijne service
Een bedrijf wat erg klantvriendelijk is
Goed en eerlijk advies geeft
En een erg antrekkelijke prijs voor prachtige meubels met super kwaliteit!
Super blij met onze nieuwe bank en kom zeker terug voor de tafel en stoelen !
Zo blij met ons nieuwe bankstel en eetkamer stoelen! Kleur precies wat we wilden mede dank aan het fijne advies. En levering precies als afgesproken. Top!
Een prachtige eettafel ontvangen, en erg snel geleverd. Ben zeer te spreken over dit bedrijf, en zal het snel aanbevelen.
Wat een slecht bedrijf is dit. Een tafel besteld via bol.com bij dit bedrijf. Aantrekkelijke prijs en goede levertijden.. denk je..
De levertijd nadert, nog geen bericht voor bezorg afspraak. De levertijd verstrijkt.. geen bericht. Zelf proberen contact te krijgen, wat ontzettend moeilijk is omdat je vaak de voicemail te horen krijgt.
Uiteindelijk krijg je iemand aan de telefoon.. met vele excuses word je beloofd dat ze zo spoedig mogelijk terug bellen voor een bezorg afspraak.
Na een week niets meer te horen, weer proberen te bellen… weer die voicemail…
Dan maar contact zoeken met bol.com. Zij helpen mij gelijk en proberen ook contact te krijgen met livinn.. je raadt t al.. voicemail.
Bol.com biedt aan om te mailen en binnen no time een berichtje van livinn met de excuses.. wat vervelend dat wij nog geen bericht hebben en een bezorgdatum en tijd.
Van de tijd kan niet afgeweken worden, want rijroute en dus ‘‘s morgens vroeg om 7 uur wakker. Omdat vanaf dan ze kunnen komen tot 9.00 uur.
7.00 uur, niemand- 8.00uur, niemand -9.00 uur, niemand.. en je raadt t al.. na de volgende uren nog steeds niemand.
Ondertussen maar weer mailen en dan krijg je een kort bericht: sorry, er is wat fout gegaan in de planning, de tafel wordt niet geleverd (punt).
Dan maar weer bellen. We gaan het uitzoeken ik bel u zo snel mogelijk terug…………. Dat wordt weer zelf bellen aan het eind van de dag…..🙄
Ik ben er nog mee bezig wordt er gezegd. U krijgt bericht voor 17.30.
17.38- de mail.. we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een nieuwe afspraak.
Een week later, zelf weer bellen… want… dit bedrijf belt niet zelf en neemt niet zelf contact op…
Voicemail…
Bol.com weer bellen, zij proberen ook weer te bellen.. geen contact… ze mail weer en binnen no time krijg ik weer bericht van livinn… nee deze week kunnen wij niet leveren we nemen zo spoedig mogelijk contact met U op…
De laatste keer bellen was dan toch maar om de koop te ontbinden, en joh dat was geregeld binnen een minuut…
Wat een prut bedrijf.
Onze hoekbank, eettafel en 6 eetkamerstoelen vandaag bezorgd gekregen. De keuze is reuze dus ik vond het moeilijk om een beslissing te maken, maar daar ben ik goed in geadviseerd. Vriendelijk personeel en de bezorging is fijn verlopen. Bedankt!
Mooie bank gekocht bij Livinn Zevenaar goede prijs super snelle levering.
Wij zijn zeer tevreden.
Na een iets langere wachttijd voor meubel netjes teruggebeld door de directeur. Niet veel bedrijven waar de eigenaar persoonlijk contact opneemt. Zeer tevreden. Bedankt Living Home Heerenberg!
Levertijd was 4-6 weken. Na 8 weken eindelijk bericht met een bevestiging van de levering. Komen ze niet opdagen. Het lijkt op veel improvisatie bij dit bedrijf, er gaat te veel mis.
perfect geholpen in de winkel goed advies en netjes op tijd geleverd kom graag nog eens terug bij deze winkel mooie
Twee maanden geleden zijn de verkeerde stoelen geleverd, we wachten nog op de juiste. We hebben zelf al meer dan 7 keer contact gezocht en telkens horen we een andere smoes.

Besvarelse fra Livinnzevenaar
Echt een ontzettend slecht bedrijf!
Edit na reactie: deze review is absoluut van toepassing op Livinnzevenaar, de ervaringen met zazuhome zijn bijna net zo slecht. We hebben regelmatig contact gehad, en ophalen, repareren, enz was allemaal naar jullie terug dus schuif dit niet op een tussen persoon af.
Zazu heb ik ook al een paar dagen terug geprobeerd te bellen en neemt net zo slecht op als voorheen. Bijzonder, hoe een slechte review ineens kan zorgen dat er wél gereageerd, ipv genegeerd wordt!
De slechte ervaringen met jullie zijn overal te lezen en ik deel alleen maar eerlijk hoe mijn ervaring met jullie was.
Veel succes!
We hebben een tafel gekocht waar een groot gat in kwam omdat een knoest niet goed gevuld was. Uiteindelijk zijn we RUIM EEN JAAR bezig geweest om dit gerepareerd/vervangen te krijgen. Steeds niemand bereikbaar, niet terug gebeld worden.
De reparateur die uiteindelijk een keer kwam schuurde de hele tafel kaal, vulde het gat half en kwam nooit meer terug. Daarna natuurlijk weer niemand bereikbaar.
Uiteindelijk, na een jaar zoeken naar contact, genegeerd worden, weggedrukt worden, niet terug gebeld worden enz enz enz, werd de tafel opgehaald voor reparatie, zonder vervanging en weer 6 weken radiostilte.
Die tafel hebben we nooit meer terug gezien maar uiteindelijk na juridisch dreigen wel een vervanger gekregen.
Nooit met dit bedrijf in zee gaan!

Besvarelse fra Livinnzevenaar
Tafel gekocht welke op de website vermeld stond met een levertijd van 4-6 weken. Na 6 wk gebeld, zonder enige vraag van ordernummer of naam werd geroepen dat de levertijd een fout was op de site. Het moesten er 12 zijn. Kan gebeuren. Daarna via mail contact gehouden. Elke keer zou de tafel eind van de week binnen komen en de week erop ingepland worden. Pluspunt, tafel werd uiteindelijk geleverd netjes tot aan de voordeur. Zonder bevestigingsmateriaal, de chauffeur gaf nog 4 ongelijke schroeven en 5 waaiertjes (1 op reserve met een knipoog). Tafelblad was redelijk goed ingepakt maar je kon zien dat ermee gerold is want de zijkanten van de rand zijn beschadigd. Communicatie binnen het bedrijf kan oprecht beter. Maar hier terug keren als klant nooit weer.

Besvarelse fra Livinnzevenaar
Bijzonder slechte ervaring met dit bedrijf. We bestelden een eettafel Mango Ovaal, Levertijd twee weken. We zijn nu twee maanden verder en nóg geen tafel. De levering wordt steeds met twee weken uitgesteld. De laatste smoes: het schip kan niet door het Suez kanaal en moet omvaren. Nou, heb even gekeken, er is niets aan de hand met het Suezkanaal.
Waarschijnlijk is dit zo'n dropshipping bedrijfje. Koop hier dus nooit weer!!
Wat gek?! Ik heb eerder hier een revieuw geplaatst hoe slechte service en hoe onklantvriendelijk ze zijn. En krijg net een mailtje dat ze die rapporteren. Laat aub al je revieuws achter of plaats opnieuw!!
Voor aantrekkelijke prijzen
Schnelle Lieferung.
Bei uns zuhause sind alle begeistert von dem Tisch und den Stühlen.
Alles top 👍🏽
Super goed geslaagd! Zowel een hoek bank, eettafel en salontafel gekocht en heel snel bezorgd. Er werd meegedacht en goed advies gegeven!! Heel tevreden en zeker een aanrader.
4 eetkamerstoelen besteld en snel geleverd. Heel blij mee. Dankjewel Livinn zevenaar wij komen zeker terug!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.