Livinnzevenaar Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komen geen afspraken na, Tafels verkeerd geleverd, stoelen in de verkeerde kleur. Afgesproken om alles te wisselen ruim 1 jaar verder en nog niets. Uiteindelijk gezegt dat we geld terug willen vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik zocht een tafel een leuke ronde tafel en toen zag ik er een bij jullie en gelijk besteld vond hem schitterend op de site maar nog meer toen ik hem klaar gezet had in huis super mooi bij mijn blauwe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

7 weken geleden een tafel gekocht, zou tussen 2 a 5 weken levering zijn, op dit moment nog steeds geen tafel nog steeds geen contact gehad met ze, maar na de recensies te zien krijgen we hier ook wein... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

3 weken geleden een eettafel, 4 stoelen en een lounge stoel besteld. Vrijdag de 29ste is alles geleverd. Zelf hadden wij gekozen voor een 160 tafel. Deze bleek toch niet geheel naar wens te zijn.... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Slecht ervaring

Eet tafel besteld. Slechte klantenservice. Worden afspraken gemaakt en vervolgens niet na geleefd. Levertijd klopt niet en ze hebben bij elke klant de zelfde excuses. Bestel hier niet.

18. marts 2026

Drama

Was Drama
Eetkamer stoel besteld 25-2 via bol zou uiterlijk 5 maart geleverd worden gebeld naar de klantenservice zij ze dat kan bol wel zeggen dus ik vroeg kan het dan op me vrije dag dat kon niet want ze bezorgen gratis ze kwamen alleen maar mijn richting op als ze meer spullen in mijn omgeving moesten bezorgen
Ging niet helemaal goed met leveren stoel geleverd 10 maart alleen de stoelpoten niet ( was ook een rare bezorgservice hij zette zo de stoel voor de deur in de regen zonder aan te bellen maar voor dat je contact heb met de zaak ben je vele e-mails en belletjes verder nu eindelijk zijn. De stoel poten geleverd maar dan zijn we wel weer 1,5 week verder
Dus voor ons geen bestellingen bij deze winkel

18. marts 2026

Besvarelse fra Livinnzevenaar

Beste Brigitte, Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij uw bestelling. Dit is uiteraard niet de manier waarop een levering hoort te verlopen en wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is geweest.

We zijn blij om te horen dat het uiteindelijk naar wens is opgelost. Desondanks nemen wij uw feedback serieus en gebruiken wij deze om onze service verder te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en geen enkele communicatie. Absoluut geen aanrader.

Op 25 januari heb ik deze stoelen besteld met een uiterlijke leverdatum van 7 februari. Inmiddels is die datum ruim verstreken en heb ik nog steeds niets ontvangen.

Wat vooral onacceptabel is: de leverancier reageert nergens op. Niet op telefoontjes, niet op e-mails. Er wordt geen duidelijke uitleg gegeven en ook geen concrete leverdatum.

Afspraken worden niet nagekomen en communicatie ontbreekt volledig. Dat is niet hoe je met klanten omgaat.

Voor mij reden om hier nooit meer te bestellen.

7. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestellen, betalen, maar de bestelling niet ontvangen

Ik heb op 1 september 2025 een stoel besteld en deze zou binnen 6 tot 8 weken worden geleverd. Toen dit niet gebeurde heb ik contact opgenomen en de stoel zou nu eind november worden geleverd. Ook toen werd die niet geleverd. Begin december weer zelf contact opgenomen en de stoel zou in de week van 15 december binnenkomen. Ook dit gebeurde niet en heb ik zelf eind december weer contact opgenomen. De stoel werd in de de week van 5 januari bij hen verwacht en zou de week daarna aan mij worden geleverd. En ook nu weer geen stoel. Ik heb zelf weer contact opgenomen op 20 januari en de stoel zou de volgende week binnenkomen. Maar, natuurlijk weer geen stoel. 6 februari heb ik wederom gevraagd naar de stoel en nu bleek er een probleem te zijn met het type leer van de stoel. Toen uiteindelijk maar de order geannuleerd.

1. september 2025

Teleurgesteld

De bezorging ging twee keer mis en toen eindelijk mijn bestelde tafel en stoelen bezorgd werden had ik de verkeerde kleur stoelen en een grote barst in het mangohouten tafelblad. De stoelen zijn inmiddels opgehaald en ik zou €50 tegemoetkoming krijgen voor de tafel. De tafel en stoelen was een combideal, maar omdat de stoelen geretourneerd werden, wat niet mijn schuld was, moest ik evengoed nog €200 voor een kapotte tafel betalen, terwijl ik eerder een mail had gehad dat er €50 meer teruggestort zou worden. Al met al een heel verhaal en veel gedoe gehad. Twee en een halve maand ellende en heen en weer mailen. Het positieve was dat mijn e-mails beantwoord werden, maar ik ben zeer teleurgesteld over de afhandeling van de tegemoetkoming.

3. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kapot product en geen restitutie

Helaas kan ik mij aansluiten bij de negatieve reviews. Op tweede kerstdag 2024 heb ik een tafel aangeschaft. De levering vond later plaats dan was aangegeven, maar verder prima. Bij het monteren van de tafel bleek al snel dat het onderstel defect was.
Na contact met de winkel werd mij medegedeeld dat er een nieuw onderstel besteld zou worden, met een verwachte levertijd van 6 tot 7 weken. Na meerdere keren zelf contact te hebben moeten opnemen, werd de levering uiteindelijk pas een half jaar later ingepland. Op de dag van levering werd ik gebeld met de mededeling dat het onderstel tijdens transport beschadigd was geraakt. In plaats van proactief contact vanuit de winkel, moest ik hier zelf opnieuw achteraan.
Er werd wederom een nieuw onderstel besteld, opnieuw met een aangegeven levertijd van 6 tot 7 weken. Na herhaaldelijk navraag doen werd het onderstel bijna drie maanden later geleverd, maar bleek dit bij levering het verkeerde onderstel te zijn.
Na bijna een jaar wachten had ik geen vertrouwen meer dat dit goed opgelost zou worden en heb ik verzocht om restitutie van het onderstel. Hiervoor werd geen redelijk voorstel gedaan, zeker niet in verhouding tot prijsstellingen bij andere leveranciers. Vervolgens heb ik aangegeven restitutie te willen voor de volledige tafel. Hierop kreeg ik als reactie dat alleen restitutie voor het onderstel mogelijk was, aangezien er met het tafelblad niks mis is. Het gaat hier om een aankoop van een complete tafel die sinds de levering niet naar behoren heeft gefunctioneerd.
Na inmiddels 48 e-mails, een slechte telefonische bereikbaarheid en het uitblijven van een reactie op mijn laatste verzoek tot ontbinding van de koop, ligt de zaak inmiddels — ruim een jaar later — bij een jurist.
Mogelijk een prima winkel op het moment als het product goed is, maar als er een gebreke is kan u fluiten naar uw geld en product.

3. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag een tafel omgeruild omdat de…

Vandaag een tafel omgeruild omdat de eerste waarschijnlijk een fabrieksfout had omdat deze gebarsten was. Vriendelijke chauffeur kwam brengen. Toen kwam ik erachter dat de tafelpoot niet pasten. Meteen telefonisch contact gehad met livinn zevenaar. Vriendelijk te woord gestaan en werd meteen opgelost en we kunnen genieten van de nieuwe tafel. Groetjes linda

30. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb stoelen besteld via bol.com en…

Ik heb stoelen besteld via bol.com en zouden vandaag geleverd worden maar had niets gehoord dus heb ik gebeld en kreeg te horen nee vandaag niet en morgen ook niet! Er staat toch echt vandaag dus vind dat een slechte zaak maar meneer gaf mij gelijk maar kon niet vertellen wanneer ze wel komen nu zit ik zonder stoelen!! Besteld op 5 januari

15. januar 2026

Besvarelse fra Livinnzevenaar

Beste Gina, Wij vinden het erg vervelend dat er sprake is geweest van een miscommunicatie. De levering van bestellingen via bol.com verzorgen wij zelf met onze eigen chauffeurs. Zodra er een bezorgdatum voor uw bestelling bekend is, wordt u hierover telefonisch geïnformeerd door onze afdeling planning. De levertijden die door bol.com worden vermeld, zijn helaas niet altijd actueel. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

als klant behoorlijk in een hoek gedreven

Word als klant behoorlijk in een hoek geduwd als product die je ontvangt niet voeldoen aan het product dat je gekocht heb, meer als 1 jaar bezig geweest met een hele onbeschadigde en bewerkte tafel te ontvangen zonder dat zwart meteen los laat of er flinke beschadiging of krassen of uit zet is .
Beloftes als hij word bewerkt of na gekeken voor levering wat keer op keer niet gebeurde of iemand die langs zou komen na 12 weken om hem te bewerken .
Zeg al na meer dan 1 jaar ellende
Geen hulp als ik uiteindelijk slechte review schrijf .
geen fijn contact helaas ben uiteindelijk maar gestopt.
Hadden ze de tafel meteen maar gewoon netjes terug genomen en geld terug gegeven nu echt hoop koppijn om vervolgens met vervelend slopend gevoel te zitten terwijl wj gewoon je product graag wilt ontvangen

21. december 2025

Beste Kim,

Wat vervelend om te lezen dat u uw ervaring als negatief heeft ervaren.
Dat vinden wij uiteraard jammer.

Uit onze e-mailgeschiedenis blijkt dat wij ons best hebben gedaan om samen tot een passende oplossing te komen.
Zo hebben wij de tafel drie keer bij u thuis omgeruild omdat deze volgens u niet naar wens was.

Daarnaast hebben wij u een korting aangeboden, waarmee u akkoord bent gegaan.

Wij streven er altijd naar onze klanten zo goed mogelijk te helpen en vinden het spijtig dat dit uiteindelijk niet tot een tevreden gevoel heeft geleid.

Livinn Zevenaar

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lijkt op oplichting – ze leveren niet, zijn onbereikbaar en verdwijnen met je geld

Ik heb op 3 oktober 2025 via de website van het bedrijf een tafel gekocht, met de duidelijke belofte dat de levering binnen 3 tot 5 weken zou plaatsvinden.

Er gingen 5 weken, 6, 7 weken voorbij en er kwam geen tafel. In deze periode heb ik meerdere keren contact opgenomen per e-mail en telefoon.
• Telefoon: geen van mijn telefoontjes werd ooit beantwoord.
• E-mail: op de meeste e-mails kreeg ik geen reactie en de enige reactie die ik kreeg was onbeleefd, met alleen de mededeling dat ik in de week vóór de levering gebeld zou worden.

Ik ben inderdaad gebeld (ik weet niet door wie, misschien de eigenaar), met de mededeling dat de informatie op de website fout was en dat de “echte” levertijd 10 weken zou zijn, en dat de tafel twee weken na dat telefoontje geleverd zou worden. Met andere woorden: de oorspronkelijke belofte werd volledig aangepast.

Toch is de tafel op de nieuwe afgesproken datum niet geleverd.
Daarna heb ik opnieuw meerdere keren geprobeerd te bellen en niemand nam op. Ik krijg op geen enkele manier nog contact met het bedrijf.

Alsof dat nog niet genoeg is, staat op de website nog steeds vermeld dat de levertijd 3 tot 5 weken is. Het gaat dus niet om een eenmalige fout in het systeem: ze blijven gewoon verkopen met een belofte die ze niet nakomen.

De situatie op dit moment:
• Ze hebben mijn geld,
• Het product is niet geleverd,
• Ik krijg geen enkele uitleg of update,
• De klantenservice bestaat in de praktijk niet.

Op basis van mijn ervaring lijkt dit sterk op oplichting.
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

Edit: they tried to delete this comment. Very bad company.

Edit 2: the company asked me multiple times to call them or send an email. I did both, no answer at all. They do not answer the phone nor the email. Again, very bad company.

11. december 2025

Beste Lorant,

Op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen wij helaas niets bij ons terugvinden.
Dit hebben wij ook via uw Google-review aan u gevraagd, maar hier hebben wij helaas nooit een reactie op ontvangen.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat er volgens u een aantal zaken zijn misgegaan.
Graag kijken wij samen met u naar een passende oplossing.

Onze klantenservice is per e-mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur.
Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar binnen dezelfde tijden.

Wij willen wel benadrukken dat wij nooit geld vasthouden zonder producten te leveren.
Het kan uiteraard voorkomen dat er sprake is van een vertraging, maar in dat geval wordt het product alsnog later geleverd.

Zonder aanvullende informatie kunnen wij dit helaas niet voor u nakijken.
Wij nodigen u daarom graag uit om contact met ons op te nemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Livinn Zevenaar

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en misleidende informatie

Tijdens het bestellen stond duidelijk vermeld dat de uiterlijke leverdatum 26 november zou zijn. Na meerdere keren bellen en mailen werd er eerst niet opgenomen, en wanneer ik wél iemand sprak, kreeg ik iedere keer een ander verhaal: eerst 8 tot 12 weken levertijd, daarna dat “de koerier morgen contact opneemt” — wat uiteraard nooit gebeurde. Steeds weer een nieuw smoesje, zonder duidelijke uitleg. Zelfs de e-mails die ik terugkreeg bevatten maar twee korte zinnen en hielpen totaal niet verder.

Gelukkig heeft uiteindelijk de klantenservice van bol.com zelf ingegrepen en de bestelling geannuleerd, omdat ook zij zagen dat dit niet correct ging. De verkoper zelf is voor mij absoluut onbetrouwbaar.
Ik bestel hier nooit meer en raad anderen dit bedrijf ook af.

14. november 2025

Topservice

Topservice. Eetkamerstoelen gekocht, met een levertijd van ca. 2 weken. Dit werd ook exact nagekomen. Toen het ons na enkele dagen opviel dat een van de stoelen een 'schoonheidsfoutje' had, een foto gemaakt en via e-mail contact opgenomen. Dezelfde dag reactie ontvangen dat de stoel de week erna zou worden omgeruild. Ook deze afspraak is keurig nagekomen. Van dit soort bedrijven kan ik blij worden

26. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt LivinnZevaar voor de goede service

4 weken geleden een mango eetkamertafel en eetkamerstoelen besteld in de winkel in Zevenaar. Super geholpen in de winkel en afgelopen week is alles netjes bezorgd. We zijn er super blij mee en alles van vanaf bestellen tot aan de levering is goed verzorgd.

23. november 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor de nieuwe woning 2 kasten een set…

Voor de nieuwe woning 2 kasten een set van tafel met stoeln hier gekocht. Sidebar en tv meubel werden met 4 weken geleverd samen met de stoelen, De tafel duurde wat langer maar dat was vooraf verteld. Alles keurig verpakt en geleverd zoals afgesproken. Al met al een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

19. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

valse beloftes…. Compensatie voor verwijderen van review

Op 27 juli heb ik een bestelling geplaatst bij Livinn, met een opgegeven levertijd van 8–10 weken. Vanaf dat moment ben ik alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd. Steeds nieuwe beloftes, geen duidelijkheid en nooit iemand die verantwoordelijkheid nam.

Pas toen ik eerder een negatieve review plaatste, werd ik ineens direct gebeld: mijn tafel kon opeens op 31 oktober geleverd worden. Daarnaast werd mij toegezegd dat ik een compensatie van €50 zou ontvangen als ik mijn negatieve review verwijderde.

De tafel is uiteindelijk gekomen, maar jullie raden het al… op 20 november heb ik nog steeds geen compensatie ontvangen. Ze kopen je dus om met €50, hopen dat je het vergeet en houden zich vervolgens niet aan afspraken.

Let heel goed op waar je bestelt. Bij Livinn worden negatieve reviews massaal verwijderd en klanten worden voortdurend aan het lijntje gehouden. Voor mij nooit meer.

20. november 2025

Besvarelse fra Livinnzevenaar

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat het proces rondom uw bestelling niet is verlopen zoals het hoort. Dat is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
We zijn blij dat de salontafel inmiddels geleverd is. Daarnaast willen we bevestigen dat de toegezegde compensatie van €50 deze week al was overgemaakt naar u.
Wij willen graag benadrukken dat wij een compensatie aanbieden wanneer er iets misgaat bij een bestelling of bezorging, zodat eventuele gemaakte kosten van u worden vergoed. Dit is nooit bedoeld als een vorm van omkoping voor het verwijderen van een review.
Wat betreft reviews: wij kunnen zelf geen beoordelingen verwijderen. Alleen degene die de review heeft geplaatst kan dit doen. Wanneer reviews verdwijnen, gebeurt dit doorgaans omdat klanten deze zelf aanpassen of verwijderen nadat een klacht naar tevredenheid is opgelost.
Nogmaals onze excuses voor de ontstane frustratie. Als u nog vragen heeft of iets met ons wilt bespreken, dan staan wij graag voor u klaar.

Blij met onze tafel.

Mooie tafel besteld via bol het zou twee weken duren. Ik stuurde een mail om te vragen of ze al een planning van levering hadden. Zelfde uur een antwoord met datum. De 18 de tussen 14.15 en 16.15 we werden netjes gebelt dat hij eerder was. Om twee uur hadden we de tafel. We zijn er super blij mee. Complimenten voor de nette en snelle levering en communicatie dankjewel. Een aanrader!

18. november 2025

eettafel mangohout bestelt

eettafel mangohout bestelt. deze moest helaas retour, was niet goed. mail gestuurd. en werd mij een nieuwe tafel gestuurd. op 10 nov de nieuwe tafel ontvangen door een vriendelijke bezorger. deze tafel past perfect goede service

13. november 2025

Kundig klantvriendelijk

Keurige behandeling in de zaak. Prettig gesprek over wat voor eetkamertafel en stoelen we wilden.
Daarna werden de zaken volgens planning thuis afgeleverd.
En we zijn er blij mee ook na ingebruikname.

2. juni 2025