Komen geen afspraken na, Tafels verkeerd geleverd, stoelen in de verkeerde kleur. Afgesproken om alles te wisselen ruim 1 jaar verder en nog niets. Uiteindelijk gezegt dat we geld terug willen vi... Se mere
Virksomheden har svaret
ik zocht een tafel een leuke ronde tafel en toen zag ik er een bij jullie en gelijk besteld vond hem schitterend op de site maar nog meer toen ik hem klaar gezet had in huis super mooi bij mijn blauwe... Se mere
Virksomheden har svaret
7 weken geleden een tafel gekocht, zou tussen 2 a 5 weken levering zijn, op dit moment nog steeds geen tafel nog steeds geen contact gehad met ze, maar na de recensies te zien krijgen we hier ook wein... Se mere
Virksomheden har svaret
3 weken geleden een eettafel, 4 stoelen en een lounge stoel besteld. Vrijdag de 29ste is alles geleverd. Zelf hadden wij gekozen voor een 160 tafel. Deze bleek toch niet geheel naar wens te zijn.... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nieuwe eikenhoutentafel gekocht bij Livinn. Erg blij mee helemaal naar wens. Behulpzaam personeel, hij gaf mij goed advies, welke mogelijkheden er zijn. Tafel stond opvoorraad, levering was snel. Prijskwaliteit super!
In heel kort.
Bedrijf die geen goede klantenservice heeft moet je geen bestelling bij doen.
Er is geen slechter bedrijf met klantenservice dan deze Livinn Zevenaar.
Hun bestelling komen uit buitenland waar ze geen zekerheid hebben van de kwaliteit en de inleveren tijd plus geen kans oom hun te bellen.
SLECHT KLANTENSERVICE
Tafel besteld die 3 tot 5 weken levertijd had. Uiteindelijk ongeveer 11 weken moeten wachten erop. Hun levertijd is dus niet iets waar je vanuit kunt gaan. Wel tevreden met de tafel, niet met het contact en met de levertijd.
Salontafel 1 oktober aanbetaald met een levertijd van 4-8 weken. 1 december is aangebroken, ik neem eind van de week contact op: vracht vertraagd. Het is vandaag 25 maart en de vracht blijft een vertraging hebben. Deze winkel neemt GEEN contact met je op, je moet zelf achteraan gaan. Het ergste van allemaal: bieden geen compensatie aan noch een excuses.
Plaats geen bestelling bij deze firma!
De levertijd van de bestelde eettafel zou 2-3 weken zijn. Inmiddels zijn we 6 weken verder en nog steeds geen tafel. Nul communicatie vanuit Livinn. Ik heb zelf inmiddels al 3 keer gebeld en ik word elke keer aan het lijntje gehouden met ’volgende week wordt ‘ie geleverd’, of ‘volgende week weten we meer’. Vervolgens: niks. Radiostilte.
Dat levertijden uitlopen kan gebeuren, maar communiceer hierover met je klant. Dit is geen doen. En wanneer die tafel komt? Nog steeds geen flauw idee. Voor mij een reden om hier nooit meer te bestellen.
Had op begin februari een mooie ovale tafel gekocht,
De levering is afgesproken op 18 februari,en inderdaad stipt op tijd. En daar hadden ze de verkeerde spinpoot erbij,dus helaas was dit niet mogelijk om de tafel te monteren, tafel weer retour en sorry voor het ongemak.
Ze boden gelijk een nieuwe leen tafel aan en die werd prompt geleverd..En dat was een zeer mooie verrassing,want die net zo mooi als de uitgezochte tafel zo niet nog mooier. En die mocht ik ook houden of later nog ruilen. Dus maar besloten deze tafel te houden en gelijk maar de rekening gaan betalen,en daar krijg ik ook nog een leuke korting.
Dus mijn ervaring is zéér positief 👍
In juni een boomstamtafel besteld, met een levertijd van 8-12 weken. Vol verwachting klopte ons hart, maar rond de 12 weken helaas nog niks van communicatie vernomen van Livinn, dus eens geinformeerd hoe het stond met de status van onze tafel. "Deze verwachten wij eind deze week binnen".
Vervolgens: niks.
Weer gemaild: de tafel komt begin volgende week binnen.
Week later: niks.
Na meerdere keren bellen en mailen, kwam de tafel uiteindelijk in november binnen. Dus VIJF maanden na bestelling.
Oke dan, tafel in elkaar gezet en in gebruik genomen. Ik had betaald voor een tafel die in de SKYLT gezet zou zijn, helaas bleek niks minder waar. De watervlekken en vetvlekken van de eerste maaltijd (kids) trokken DIRECT in de tafel met nare vlekken tot gevolg. Meteen contact opgenomen met Livinn.
Ze konden niet vaststellen dat de tafel in de skyltlak gezet was (dus nee), en zouden een meubelservicebedrijf inschakelen om het probleem op te lossen. Wanneer? "volgende week nemen ze contact met u op". Vervolgens "ik ga direct het bedrijf bellen en neem daarna meteen contact met u op" --> gevolgd door geen contact. Ik heb twee keer voorgesteld dat zij mij het bedrag voor skyltlak zouden crediteren, zodat ik het zelf op zou lossen. Hier kwam geen antwoord op, enkel dat het "meubelservicebedrijf zsm contact opneemt".
Uiteindelijk is het meubelservicebureau begin januari langsgekomen, om, zoals toegezegd, de tafel opnieuw te schuren vanwege de vlekken en te behandelen met skylt.
Alleraardigste mannen, echter ze hádden het wel erover dat ze skylt gebruikten, maar het label zei toch echt rambo interieurlak. De tafel werd geschuurd, de lak werd aangebracht, er werd 20 minuten gewacht en toen werd er opnieuw gelakt en geschuurd. Als leek verwacht je dat een professioneel bedrijf weet hoe de lak gebruikt dient te worden, maar helaas bleek een google search achteraf toch echt te leren dat óók deze lak minstens een paar uur moest drogen vooraleer over te kunnen lakken, laat staan te schuren.
Het resultaat leek veelbelovend, maar in goed licht bleek het toch echt schrijnend. Er was niet met de houtrichting mee geschuurd, waardoor er hele lelijke schuurvegen zichtbaar waren. En ondanks de, door het bedrijf geadviseerde, aangehouden droogtijd van 48uur, trokken ALSNOG de meest simpele watervlekken direct in de tafel.
Gezien alle schrijnende communicatie met Livinn, heb ik besloten het hierbij te laten, de tafel zelf GOED op te schuren en te investeren in ECHTE SKYLT (90 euro, in plaats van 15euro rambo lak) om de tafel in gebruik te kunnen nemen.
Vreselijke ervaring, vreselijke communicatie, zijn geld NIET waard.
Investeer in een duurder meubelstuk bij een fatsoenlijke winkel. Het gaat het waard zijn.
Het bestelproces is tot nu toe erg teleurstellend. Eerst werd de verkeerde tafelpoot geleverd, en na contact zou het de tweede keer écht goed gaan. Helaas konden ze geen exacte maten geven, maar ze verzekerden dat het zou passen. Nu, 10 weken verder, is de tweede levering opnieuw verkeerd en heb ik nog steeds geen tafel. Daarnaast krijg ik al twee dagen geen reactie op mijn e-mails over een oplossing. Dit is niet de service die je mag verwachten.
Op 20 december een stoel besteld. Gemaild gebeld zeer slecht te woord gestaan. Zou vandaag komen tussen 16.00 en 18.00 eerder van mijn werk terug gekomen hiervoor. Maar je raadt het al nog steeds geen stoel. Wordt een beetje moe van dit zeer amateuristische bedrijf.
Zeer slechte ervaring!!!
BESTEL HIER NIET!!
De levertijd van onze eetkamertafel zou 2 weken zijn. Nu 11 weken verder nog steeds geen tafel. Vandaag zou dan de bezorger eindelijk komen leveren. Hij komt niet opdagen want hij had zogenaamd autopech!! Ik hoop dat ik ooit nog een tafel ontvang van dit waardeloze bedrijf.
Wat een slechte service! Ik wacht ondertussen al 13 weken op mijn tafel, welke een levertijd van 4 weken had. Op de afgesproken leverdatum is de koerier überhaupt niet komen opdagen en een nieuwe datum inplannen blijkt bijna onmogelijk. Al 4 dagen lang bel ik om een afspraak te maken, waarop je continue te horen krijgt dat ze het gaan doorzetten naar de planning en dat zij hier geen invloed op hebben. Zelden zo’n slechte service meegemaakt!
Slechte communicatie en zeer slechte levering. Heb in september een salon tafel besteld welke na 8-10 weken geleverd zou worden. Ik heb uiteindelijk na de feestdagen zelf maar gebeld, en helaas konden ze me niets vertellen dan dat ik nog moest wachten. Nu weer 2 weken later krijg ik bericht dat de tafel pas eind februari geleverd gaat worden. En dat ik mag annuleren als ik dat zou willen, alsof ik daar iets mee opschiet. Voor mij eens maar nooit meer iets bij livinn zevenaar
Wij zijn zeer content met de mooie ovale mango= houten eettafel van de firma Livinn.
Op vragen werd direct gereageerd en we zijn dan ook zeer tevreden met de koop.
Echt aan te bevelen dus!
Familie Hornstra
Heb een licht mango houten eettafel besteld en bij levering ziet de tafel eruit als een soort kersenhout,
ik heb over en weer contact met ze gehad, dan moest ik de tafel maar op eigen kosten terug sturen, triest, dus dit was voor mij een 1 keer maar nooit weer.
Levertijd was 8 tot 12 weken. Inmiddels zijn we 18 weken verder en zou ik tot 4 keer toe terug gebeld worden over de status. Helaas nog steeds niks vernomen. Als je het mij vraagt geen normale gang van zaken en ga je niet zo met je klanten om. Ik ben zeer slecht te spreken en ben heel benieuwd of de tafel ooit nog binnen gaat komen bij ons.
Mooi ingepakte tafel en levering op tijd zoals beloofd, alvast bedankt voor de snelle reacties.
Artikel zoals beschreven en verdiend wel 5 *****
VG Nora
Hoera! 4 maanden na bestelling & betaling van 4 eetkamerstoelen is nu eindelijk alles geleverd! De beloofde termijn was 2-4 weken maar wat maakt het uit! Ik had alle tijd om de "klantenservice" ontelbare keren te bellen en mailen. Ze gingen pas aan het werk toen ik een slechte review achterliet op deze site.
Ik maakte me zorgen dat ik nooit meer iets zou zien van de reeds betaalde goederen, maar een slechte review leverde eindelijk beweging op.
Eind goed al goed, we zitten heerlijk op de eetkamerstoelen. En we waarderen ze extra nu we na 4 maanden eindelijk niet meer op de bank met een bordje op schoot hoeven eten.
⭐⭐⭐⭐⭐
Heute haben wir unsere Möbel erhalten: einen massiven Eichentisch, Polsterstühle und ein Sofa. Der Service war top, die Beratung ausgezeichnet! Die große Auswahl an schönen Stoffen hat uns begeistert. So ein Preis-Leistungs-Verhältnis findet man vor Ort in Deutschland nicht. Daher gebe ich gerne 5 Sterne und empfehle sie wärmstens weiter!
8 heerlijke stoelen besteld en binnen een week bezorgd ik werd netjes gebeld wanneer dit het beste uitkwam dus erg fijn geregeld