Bestilte stole i december,21. Leveringstid 5-6 dage. Og nu er vi gået ind i årets anden måned og stadig ingen stole! Har forsøgt kontakt via mail, mobil og Facebook. Ingen respons! Tilmed oplyses e... Se mere
Fik bestilt fra Living-room Fredericia rigtig god kvalitet og dejlig service til en rimelig pris!! Jeg blev serviceret af medarbejder som var Dygtig til sit arbejde og lytter til ens behov, u... Se mere
Helt ufattelig dårlig oplevelse, vi mangler at modtage de sidste 7 Kennedystole som vi købte og betalte 13000kr for i Aalborgbutikken mellem jul og nytår. Det lader til, at det hele er gået konkurs!... Se mere
Vi stod og manglede et vitrineskab, og faldt over de gode priser hos Living-room. Brisbane serien var lige det vi havde ledt efter – så vi skyndte os at bestille, og modtog varen kort tid efter. D... Se mere
Lang kamp som ikke er slut endnu
10 september 2020
Vi køber og betaler 10 Kennedy stole i Odense butikken. Bliver lovet levering efter 15 dage. Den korte historie er så at efter en lang kamp med virkelig dårlig service og løgnehistorier, så bliver stolene leveret d. 23 november.
Februar 2021 sender vi en reklamation ind da alle stole er flækket i limningerne. Dén reklamation er strandet fuldstændigt. Igen helt ubeskrivelig dårlig kundeservice, svarer ikke på henvendelser og lyver om levering.
Reklamationen er endnu ikke afsluttet.
Sagen er i august meldt til Center for klageløsning. Det fik dem til at vågne op og love os pengene tilbage. Men den aftale har de heller ikke holdt og de har nu fået en frist for indbetaling af pengene og afhentning af stolene - overholdes den frist ikke så er de informeret om at klagen ryger til Forbrugerklagenævnet - og så må vi jo tage den derfra!
Lang og sej kamp! Hvis du vil spilde din tid på inkompetent kundeservice og dårlige varer, så er det butikken du skal handle i… ellers hold dig væk - jeg har fortrudt lige siden oktober sidste år!
Fortsættelse følger helt sikkert

Stor forsinkelse på levering
Jeg bestilte varen, som kunne modtages indenfor 3 hverdage, men jeg hørte ingenting i ugevis. Kunne ikke komme igennem på telefon og fik ikke svar på mail.
Nu 4 uger senere har jeg stadig ikke modtaget mine varer - men dog endelig fået svar på at de er på vej.

Dårlig kommunikation
Jeg har oplevet mangelfuld kommunikation i købsprocessen af 2 dækstole.
- Butikken trak pengene 12 dage FØR de leverede den ene af de to købte stole.
- Jeg modtog ingen besked om hvorfor jeg kun fik leveret halvdelen af min ordre.
- Jeg skrev en mail samme dag og igen 2 dage efter uden svar fra butikken.
- Pludselig 7 dage efter modtog jeg den anden stol
Så jeg har modtaget det købte, men ikke med et tilfredsstillende forløb. Desuden er jeg lidt utilfreds over standen på en skrue på den ene stol, men har fået at vide at det ikke kan reklameres over og at der i stedet er to års garanti.
Opfølgning: inden for 1 måned knækkede skruehovedet af to skruer i dækstolen. Jeg har efter en del skriverier med butikken fået en erstatningsstol, men den mangler en hel skrue. Dermed - kvalitet og pris hænger ikke sammen. Jeg kan ikke anbefale køb på Living Rooms hjemmeside.

Besvarelse fra Lukket
Billedet på nettet stemte ikke overens med varen
Efter at have søgt på nettet efter dækstole i teak faldt valget på 2 dækstole hos Living Room. Ud fra billedet på deres hjemmeside var dækstolene meget anderledes end de 2 stole vi fik leveret. Vi kontaktede Living Rom som bekræftede at stole og billede ikke stemmer overens. Living Rom vil undersøge sagen og vende tilbage, hvilket de ikke gjorde. Vi kan efterfølgende se, at billedet nu er ændret på deres hjemmeside. Vi kontaktede Living Rom igen og fik her at vide, at vi bare kunne sende stolene retur, hvis vi ikke ville have dem alligevel. Stolen på billedet, som vi troede vi købte, forhandler Living Rom slet ikke. Mega dårlig service!

Besvarelse fra Lukket
Sofaen vi bestilte er super fin
Sofaen vi bestilte er super fin, men elendig service..
Sofaen blev først leveret over 1 uge efter pengene blev trukket, da jeg kontakter dem for at høre hvordan sofaen kommer får jeg at vide det er min egen skyld fordi jeg er på arbejde om dagen og derfor kun kan få leveret sofaen om aftenen. Det eneste de kan sige er at den kommer i løbet af ugen.
Torsdag bliver jeg så ringet op at den er på vej og kommer om 2 timer, her får jeg at vide at jeg havde fået besked dagen før at den ville komme torsdag, men har intet modtaget.
Jeg bliver derfor enige om chaufførerne om at han kan sætte den udenfor eftersom jeg ikke er hjemme, fordi jeg ikke har fået besked på at den ville komme.
Efter jeg har snakket med chaufførerne bliver jeg ringet op af kontoret, der informere mig om at chaufførerne er kørt forgæves, her får jeg også at vide at jeg havde fået besked om at den kom torsdag fordi de havde skrevet at den kom i løbet af ugen, hvilket åbenbart betyder at man skal være hjemme hele tiden hele ugen…
Heldigvis holdt min aftale med chaufførerne og sofaen stod der da jeg kom hjem.
Men virkelig dårlig service fra kontorets side

Vare ikke modtaget
Jeg bestilte et sæt havemøbler 11/6 og fik en mail om at jeg ville modtage varerne i uge 24-25. Jeg har desværre intet modtage på trods af pengene er trukket. Jeg henvendte mig på mail torsdag 24/6 og har endnu ikke fået svar.

Besvarelse fra Lukket
Jeg har nu efter 3 uger stadig ikke…
Jeg har nu efter 3 uger stadig ikke modtaget mine varer, til trods for at pengene for længst er hævet fra min konto. Først da jeg truer med at gå til forbruger ombudsmanden bliver jeg ringet op at de er på vej. Og samtidig får jeg tilsendt denne mail til bedømmelse. Og mine varer er blevet lovet til i morgen. Det tror jeg når jeg ser det. Måske de skulle have ventet med at bede mig bedømme indtil efter varerne er kommet.

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering - allerede dagen efter bestilling. Fint havemøbelsæt.

Besvarelse fra Lukket
God service. Men da hynderne ikke var med i levering af stole, bliver det til 4 stjerner.

Besvarelse fra Lukket
Har bestilt et havesæt i teak hos Living Room i Taastrup.
Fin service og et meget flot tilbud.
Meget Tilfreds.
Peter Svendsen

Besvarelse fra Lukket
Super service - havde lavet en fejl i bestillingen, men blev straks kontaktet og det hele blev rettet.

Besvarelse fra Lukket
Jeg bliver bedt om at lave en…
Jeg bliver bedt om at lave en anmeldelse. Jeg kan ikke lave en anmeldelse, når jeg endnu ikke har fået varen.
Hvis jeg får min vare til tiden, vil jeg naturligvis ændre i denne anmeldelse.
Opdatering:
Jeg har fået min vare til tiden. En flot sofa. Det tog godt nok ret lang tid at samle den. Men til den pris, er det vel egentlig rimeligt nok.
Det var en meget imødekommende chauffør, der afleverede den. Jeg var blevet lovet, at han ringede før, han kom. Det gjorde han dog ikke. Men heldigvis var jeg hjemme.

Bestilte 12 spisebordsstole i grøn
Bestilte 12 spisebordsstole i grøn. Da de ankom var farven meget anderledes end på billedet. Jeg skrev til dem med det samme jeg modtog at jeg ønskede ombytning, men har endnu ikke fået svar. Har også forsøgt at ringe 2 gange uden at få kontakt til nogle - så nu står jeg med 12 forkerte stole jeg ikke kan komme af med. Kan bestemt ikke anbefale

Langt fra tilfreds
Indtil videre må det siges at være ret dårligt, har ikke hørt noget siden jeg bestilte sofa. Kun at der er betalt ingen levering nada.
Det kan man squ gøre bedre .

Meget skuffet
Meget skuffet. Modtog havemøbbelsæt som ikke var det jeg havde bestilt. Blev lovet i fysisk butik i City syd at jeg ville få et nyt bord i løbet af en uge. Det har jeg ikke modtaget endnu. Stolene måtte de beklage de ikke kunne bytte for det var de stole de havde og beklagede at det var andre stole der var på det billed jeg havde bestilt efter. På billedet kunne man se mærket for certificeret godkendt træ. De forkerte møbler er ikke mærket 🤔 Det er bare ikke i orden.

Besvarelse fra Lukket
Da varen var forsinket fik jeg hurtigt…
Da varen var forsinket fik jeg hurtigt besked og ved levering var der også super god service.