Bestilte stole i december,21. Leveringstid 5-6 dage. Og nu er vi gået ind i årets anden måned og stadig ingen stole! Har forsøgt kontakt via mail, mobil og Facebook. Ingen respons! Tilmed oplyses e... Se mere
Fik bestilt fra Living-room Fredericia rigtig god kvalitet og dejlig service til en rimelig pris!! Jeg blev serviceret af medarbejder som var Dygtig til sit arbejde og lytter til ens behov, u... Se mere
Helt ufattelig dårlig oplevelse, vi mangler at modtage de sidste 7 Kennedystole som vi købte og betalte 13000kr for i Aalborgbutikken mellem jul og nytår. Det lader til, at det hele er gået konkurs!... Se mere
Vi stod og manglede et vitrineskab, og faldt over de gode priser hos Living-room. Brisbane serien var lige det vi havde ledt efter – så vi skyndte os at bestille, og modtog varen kort tid efter. D... Se mere
Tak for den fine service i Fredericia. Første gang jeg handlede var det Gonca som ekspederede, anden gang tror jeg det var chefen. Helt sikkert en forretning jeg vil anbefale 🤗
Tak for den fine service i Fredericia afd.

God pris på kvalitet
Er igang med at indrette udendørs områder til bolig, og blev overrasket og pris og kvalitet. Teaktræstole i absolut godkendt design var en fed oplevelse, da det er min erfaring at havemøbler er alt for dyre, ift. kvalitet.

Besvarelse fra Lukket
Møblet er fint - kommunikationen dårlig
Møblet er fint - dog dårligt indpakket til transporten, løs pap der var slidt af, ned til hjørnerne på sofaen, men alt i alt fint nok.
Kommunikationen fra virksomheden, leveringen og oplevelsen ved at handle her generelt, er en hel anden historie… Kommer ikke igen foreløbigt.

Besvarelse fra Lukket
Vi har været igennem et utroligt træls…
Vi har været igennem et utroligt træls forløb med living room. Vi købte en hjørnesofa, som viste sig ikke at være en hjørnesofa. Vi kunne ikke få dem til at hente den igen, efter utallige henvendelser kom de endelig efter 14 dage og hentede den. Det tog så også en måned inden vi fik vores penge tilbage, så alt i alt et rigtigt dårligt forløb :-(

Venligt og hjælpsomt personale
Venligt og hjælpsomt personale i butikken i Fredericia.
Forsinket leveringstid på vores varer, men Gonca håndterede situationen imødekommende og venligt og ydede god kundeservice.

Besvarelse fra Lukket
Varm anbefaling af Living Room, Fredericia.
Jeg kan varmt anbefale Living Room i Fredericia. Goncha har en ærlig og tålmodig tilgang, når hun vejleder i, at finde det rigtige møbel. Vi endte med at købe et spisebord med hjem, da vi kom for at afhente sofa, desværre havde de ikke tillægsplader på lager i butikken. Goncha var så sød, at tilbyde at levere pladerne personligt, og hun hjalp endda med at bære dem op. Vi er yderst tilfredse med møblerne, og en virkelig kompetent og personlig kundeservice. Stor ros til Goncha, og også Kenneth(?), som uden tvivl har et stort overblik over lageret. Han vidste præcist, hvad man kom for at afhente, og hvad han havde på lager.

Røver historier
Jeg har aldrig nogen siden handlet med et firma, der har så mange undskyldninger og søforklaringer.
Historien er uendelig lang.
Virkelig dårlig service også, for bla. fejl de laver mht levering. Vi får levering efter Ca 2 1/2 mrd. Men der mangler en del vare (dem har de leveret til en anden kunde? Sent eftermiddag) vi må ringe når butikken åbner. Ringer kl 10 næste dag og sjovt nok har de fået vores vare, enten meget sent aften eller natten, hvem ved, de står i butikken, ( vi mangler bla. ben til et bord) men kan først nu levers næste uge. (får at vide at de så sandelig ikke kommer til vores by hverdag, derfor skal vi vente igen en uge) . Vi altaler vi kommer til butikken så må vi finde en løsning eller annullere ordren. Vi har over 100 km til forretningen. Der kan ikke findes nogen former for kompensation og de er også komme til at sende vores bordben med en vognmand (vi står i butikken). Så her står vi, og forklaringerne inden levering har været mange.. Så vi vælger at få annulleret ordren. 1 stjerne er fint for der har været en del gode søforklaringer undervejs (dog på ingen måde til vores fordel).
Jeg tør simpelthen ikke at købe fra den kæde igen.

Living Room Fredericia.
Venligt personale som hjælper med at finde de rette ting til den rette pris og svare på alle spørgsmål, store som små..
Super betjening hele vejen igennem køb af flere produkter.

Super fed butik
Super fed butik, med masser af ALT for lækre ting. Rigtig søde og hjælpsomme personale - i hvert fald den der ligger i Fredericia. Eneste ulempe er at det er svært bare at køre forbi - bilen trækker derind, selv om man ikke mangler noget :-) Mine bedste anbefalinger, Pia

Besvarelse fra Lukket
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig levering til butikken jeg kunne hente mine stole allerede 2 dage efter de var bestilt
Fredericia afdelingen er bestemt et besøg værd og butikken er indrettet overskueligt og indbydende

Besvarelse fra Lukket
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering - er mega glad for mit nye spisebord:-)

Besvarelse fra Lukket
Absolut tilfreds- bestilte min vare og…
Absolut tilfreds- bestilte min vare og havde dem i løbet af få dage. Rigtug fine kurve som jeg er meget tilfreds med

Besvarelse fra Lukket
Trods fejl levering reddede Stefan den
Startede ud med super god service, og hurtig levering.
Desværre havde de byttet rundt på vitrineskabet jeg købte, og fik derfor en forkert farve. Super irriterende, da de ikke havde noget på lager i deres Taastrup afdeling.
Stefan ringede, og informerede først at de kun kom om formiddagen. I dag har han ringet og sagt, at han personligt kommer efter arbejde og leverer mit vitrinekskab, og tager det gamle med. Det er service, der vil noget og burde hyldes.
Well done. :)

God kundeservice
Efter en yderst dårlig oplevelse ved en anden møbelforhandler, var det med noget blandede følelser at min kone og jeg valgte, at prøve Living Room.
Vores skepsis blev dog totalt gjort til skamme. Betjeningen i butikken var venlig og meget ærlig. Et eksempel var, at ekspedienten, for en sikkerheds skyld, ringede til chefen, for at kunne give en præcis leveringsuge. Leveringen var meget hurtig, og den aftalte uge holdt 100% - det kalder jeg god kundeservice.

Besvarelse fra Lukket
De leverede 2 i halve måned forsinket.
De leverede 2 i halve måned forsinket.
De ikke informerede da leverings tid andrede, det skulle være mig som ring/skrev og spørger

Besvarelse fra Lukket
Kom ind i Living Room i Fredericia…
Kom ind i Living Room i Fredericia efter jeg var blevet brændt af at et andet firma og møder Kenneth og Gonca som bare yder den bedste service man som kunde kan ønske sig. Jeg købte en sofa og da jeg kom hjem og ville samle den var der et gevind der ikke duede. Jeg ringede til butikken og forklarede mit problem. De ville ringe tilbage og som lovede ringede Gonca 10 min efter og spurgte hvor jeg boede for så ville hun da lige komme forbi og se om hun kunne gøre noget. Et kvarter efter stod hun i min lejlighed. Det var desværre ikke noget hun kunne klare da det var en fejl fra leverandøren. Hun bestilte et nyt armlæn til min sofa og spurgte så om hun lige skulle hjælpe mig med at få resten samlet. Om fredagen håbede man at mit armlæn var kommet men det var det ikke, så Living room ringe til mig og beklagede at det ikke var med men mandag skulle det gerne være kommet.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet i Living room og kan kun anbefale andre til at besøge butikken i Fredericia.

Besvarelse fra Lukket
Super god oplevelse i Fredericia og…
Super god oplevelse i Fredericia og særdeles god betjening af Kenneth

Besøg Living Room i Odense
Besøg Living Room i Odense, hvis du er heldig møder du Kent, professionel, serviceminded og smilende, tak Kent for super service og hurtig levering i Langeskov af vores spisebord samt med hjælp vedr. spisebordsstole.

Besvarelse fra Lukket
Trækker penge, giver ikke leveringsinformation, leverer ikke rette vare, men gerne brugte varer, svarer ikke på skriftlige henvendelser
Bestilte en sofa søndag og fik samtidig en ordrebekræftelse. Derpå hørte jeg intet. Onsdag trak de pengene uden information om levering, hvilket gjorde mig mistænksom. De besvarede ikke henvendelse på mail om, hvornår der blev leveret. Efter flere forsøg onsdag kom jeg igennem på telefonen, hvor jeg blev oplyst om, at der ikke kunne gives information på så ny en ordre, men at jeg ville høre fra deres fragtfirma. Jeg undrede mig over dette og kontaktede dem på mail og deres chat torsdag, men intet svar og stadig ingen information om levering, trods det, at pengene var hævet.
Fredag kom jeg igennem på telefonen og sagde, at jeg vil have leveringsoplysninger ellers pengene tilbage. Medarbejderen ville undersøge sagen, og ringede mig op med oplysning om, at der ville ske levering lørdag ml 9-15, og at deres fragtfirma desuden ville kontakte mig, både når de kørte afsted med sofaen og 30 min. inden de kom. De vilkår accepterede jeg.
Lørdag kl. 13 havde jeg intet hørt. Jeg ringede på nummeret, der oplyses på hjemmesiden og fik fat i en af Living-Rooms butikker. De sagde, at de intet havde med webhandlen at gøre, men godt kunne tjekke op på fragtmanden. Medarbejderen vendte tilbage med besked om, at fragtmanden var på vej til mig i Aarhus. Hun sagde, at hun håbede, at jeg blev glad for sofaen- og var da sødt af hende, men hvilken sofa? Klokken 17.10 havde jeg ikke hørt fra nogen. På intet tidspunkt har Living-Room svaret på skriftlige henvendelser, givet korrekt information eller varetaget deres oplysningspligt overfor mig som kunde. De har trukket pengene fra min konto og har ladet mig vente på ingenting.
Klokken 21.50 lørdag blev jeg ringet op af fragtmanden, der kunne tilbyde levering 23.30 eller en anden dag. Jeg valgte levering, selvom jeg fandt tidspunktet højst usædvanligt. Fragtmanden var venlig og hjalp, men det der blev leveret var 2 chaiselonger på metalben. Jeg havde bestilt en grøn sofa på træben. Sofaens farve passer desuden ikke med billedet fra hjemmesiden. Fragtmanden villeforsøge at kontakte firmaet søndag med henblik på levering af en sofa og træben. Living-Rooms online-telefon er ikke åben i weekenden, så jeg må tåle, at der står to kæmpe chaiselonger i min stue, indtil fragtmanden kunne finde en løsning. Søndag hører jeg intet fra fragtmanden og kontakter derfor nummeret fra hjemmesiden til butikkeni Odense, som vil prøve at finde ud af noget og vende tilbage. Da de ikke er vendt tilbage 3 timer efter ringer jeg igen, og så vil de lige prøve at finde ud af noget. Jeg ringer en time efter og får at vide, at de ikke kan løse sådan noget på en søndag. Eftersom jeg skal tåle manglende information og forkert levering ved midnat en lørdag aften havde jeg forventet en højere grad af service.
Mandag kontakter jeg dem. De kan love levering torsdag eller pengene tilbage. Jeg får lov at tale med chefen Jesper, der siger, de godt nok har nogle svipsere internt, herunder i forhold til leveringsinformation, men nu vil han tage hånd om det og refunderer 500 kr i kompensation for ulejligheden. Han vil selv foretage levering tirsdag. Jesper kommer og skynder sig at køre efter levering. Har har godt nok leveret en sofadel men derudover 10 brugte træben, hvoraf flere endda er uanvendelige pga manglende gummidut underneden. Nu er det ikke muligt at få Jesper i tale længere. Det nummer han oplyste, er ikke længere i brug.
Lad være at handle hos Living-Room. Så utroværdigtet firma.
Meget dårlig oplevelse.
....Bemærkninger til jeres svar: Jeg genkender ikke jeres hændelsesforløb, men ja, tak! Jeg er meget glad for min sofa, som jeg jo endte med at købe et andet sted efter en gensidig ophævelse af vores aftale.