Bestilte stole i december,21. Leveringstid 5-6 dage. Og nu er vi gået ind i årets anden måned og stadig ingen stole! Har forsøgt kontakt via mail, mobil og Facebook. Ingen respons! Tilmed oplyses e... Se mere
Fik bestilt fra Living-room Fredericia rigtig god kvalitet og dejlig service til en rimelig pris!! Jeg blev serviceret af medarbejder som var Dygtig til sit arbejde og lytter til ens behov, u... Se mere
Helt ufattelig dårlig oplevelse, vi mangler at modtage de sidste 7 Kennedystole som vi købte og betalte 13000kr for i Aalborgbutikken mellem jul og nytår. Det lader til, at det hele er gået konkurs!... Se mere
Vi stod og manglede et vitrineskab, og faldt over de gode priser hos Living-room. Brisbane serien var lige det vi havde ledt efter – så vi skyndte os at bestille, og modtog varen kort tid efter. D... Se mere
Meget tilfreds
Meget tilfreds! Varer som beskrevet, fine ting, modtaget efter 5 dage.

Besvarelse fra Lukket
Bestilte et plankebord og har stadig ikke fået det
Bestilte et plankebord, som de sagde ville komme på lager efter 4 uger. Nu er vi snart på tredje måned og har intet hørt fra dem, udover når vi selv har taget kontakt til dem. De lovede at sende bordet ud i fredags. Nu er det onsdag og vi har stadig intet hørt fra dem.
Virkelig et uprofessionelt firma, som lægger skylden over på leverandøren. Og ikke yder noget godt kundeservice.

Besvarelse fra Lukket
Sofaen levede op til forventningen
Sofaen levede op til forventningen. God og komfortable sofa til pengene.

Besvarelse fra Lukket
Så længe man ikke modtager varer som…
Så længe man ikke modtager varer som åbenbart har været solgt to gange, så er det svært at vurdere vores nye spisebord…… og nu kendes dato for levering åbenbart ikke. Bestilt slut august.

Bestilte 2 pyntepuder
Bestilte 2 pyntepuder
De skulle være ens, men det var de langt fra
Til gengæld var de besværlige at få byttet

Besvarelse fra Lukket
kanon service og hyggelig butik
kanon service og hyggelig butik i Esbjerg 👍
jeg havde kæmpet længe for at få fat i et par sofaborde hos andre leverandører, også kontaktede jeg living room, hvorefter jeg kunne få bordene med hjem samme dag😍

God og hurtig levering!
Der var lidt udfordringer med at samle skabet, men det tog bare lige et par ekstra forsøg og så spillede de hele! ;)

Forkert farve sofa modtaget
Forkert farve sofa modtaget. Og manglende tæppe som også skulle være ankommet sammen med.

Besvarelse fra Lukket
Jeg kan ikke anbefale at købe hos…
Jeg kan ikke anbefale at købe hos Living-room.dk.
Jeg bestilte et bord online som skulle leveres i uge 40/41, som ikke kom.
Jeg kan sagtens acceptere forsinkelser, hvis firmaet selv skriver/ringer og opdaterer mig herom. Kæden ryger lidt af, når jeg selv skal kontakte LR for at høre status.
Jeg har ikke fået det bord som de har vist billede af på hjemmesiden - billedet stemmer ikke overens med den vare de sender når man bestiller pågældende bord. Så det skal man lige være obs på.
De trak pengene få dage efter køb primo oktober - altså før varen blev afsendt.
Det er mig bekendt ulovligt i forhold til markedsføringsloven.
Det er også noget jeg har videresendt til Forbrugerombudsmanden.
Bordet er købt med rabat, da der kan være “små skønshedsfejl”. Og det var små fejl jeg sagtens kunne leve med, hvis altså jeg havde fået det rigtige bord.
Jeg syntes iøvrigt også det er lidt frækt at bede ens kunde om at betale for fragtmand selv, ved returnering - når det er en klar fejl fra firmaets side.
Ps: husk at tjekke LR’s Facebook anmeldelser inden du overvejer køb.
God oplevelse
Vi har købt et vitrine skab hos Living-room i Esbjerg. Vi oplevede en god stemning i butikken, og fik god betjening. Varen skulle hentes hjem fra lageret, hvilket ville tage en uge. Ekspedienten ringede og gav status på leveringen i løbet af den uge der gik, inden skabet kom hjem, hvilket er super god stil. Vi kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Lukket
De sendte et andet bord end det
De sendte et andet bord end det, jeg havde bestilt, under påstand om, at det kunne være lige så godt 😕

Living Room Blankstedgårdvej i Odense 5 stjerner herfra
Living Room Blankstedgårdvej i Odense
er lig med smil og god service , lang leverings tid på grund af corona og at skibsfarten der i øjeblikket sejler i øst og vest, kan man jo ikke lægge det meget hjælpsomme og altid friske personale til last.
Og vi blev vi underrettet om forventet levering med sms .og ved telefonisk henvendelse blev der ringet hurtigt tilbage ,
en lille fejl på en stoleryg blev uden problemer skiftet til en ny stol.

Besvarelse fra Lukket
vi kom ind i en lækker butik
vi kom ind i en lækker butik med et smilene og hjælpsom personale vi følte os velkommen i butikken.
vi fandt nogle stole vi gerne vil købe 12 stk. men der er en ca. en uges ventetid føre vi kan få dem, vi siger ok det venter vi på, de vil ringe når de er i butikken så vi kan hente dem, dagen efter ringede de fra butikken og jeg hentede vores stole. stort tak til de to smilene kompetente medarbejdere i Fredericia