Lukket Anmeldelser

3,2

Bestilte stole i december,21. Leveringstid 5-6 dage. Og nu er vi gået ind i årets anden måned og stadig ingen stole! Har forsøgt kontakt via mail, mobil og Facebook. Ingen respons! Tilmed oplyses e... Se mere

Fik bestilt fra Living-room Fredericia rigtig god kvalitet og dejlig service til en rimelig pris!! Jeg blev serviceret af medarbejder som var Dygtig til sit arbejde og lytter til ens behov, u... Se mere

Helt ufattelig dårlig oplevelse, vi mangler at modtage de sidste 7 Kennedystole som vi købte og betalte 13000kr for i Aalborgbutikken mellem jul og nytår. Det lader til, at det hele er gået konkurs!... Se mere

Vi stod og manglede et vitrineskab, og faldt over de gode priser hos Living-room. Brisbane serien var lige det vi havde ledt efter – så vi skyndte os at bestille, og modtog varen kort tid efter. D... Se mere

Middel

3,2

Hvis jeg kunne give 0 stjerne så havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerne så havde jeg gjort det.

Aldrig har jeg oplevet så elendig kundeservice!
Føj.
Tænk at have købt en dyr sofa ude hos jer, hvor i lover guld og grønne skove, for så at gå konkurs nogle dage senere.
I burde skamme jer.
Vil aldrig nogensinde anbefale jer til nogle.
Tænk at i kan have samvittighed til at tage penge fra mennekser, uden at kunne levere eller overholde datoer.

I burde skamme jer!

ALDRIG KØB TING HOS LIVING-ROOM! DE VIL BARE HAVE ENS PENGE OG IKKE EN SKID ANDET.

9. februar 2022

Lad vær med at handle her.

Svindler firma - Hold jer væk!
Jeg bestilte et spisebord d. 7/12/21 og blev lovet at den kom i start januar eller mere præcis d. 15 januar. Jeg skulle flytte og overtog lejligheden d. 11 så jeg valgte at købe bordet på baggrund af at den blev lovet leveret d. 15 januar. Da det ikke kom valgte jeg at ringe og rykke for det og fik at vide at det kom i næste uge. Ugen efter ringede jeg igen da jeg heller ikke havde hørt noget men fik det samme at vide, den kom i næste uge.
Jeg har ringet flere gange for at rykke efter den og det ender tilsidst med at hun faktisk ikke ved hvor den er.
Grunden til at jeg skriver svindler firma er at de har brudt loven gentagende gange.
1. Hvis en vare er forsinket skal kunden have besked om det.
2. Hvis der er gået mere end 30 dage efter køb af varen og virksomheden ikke har leveret varen har kunden ret til at hæve købet.
Jeg har ventede i 2 måneder på min vare.
Jeg har stadig ikke fået den.
Jeg har nu lavet et påkrav til deres infomail, det sagde ekspedienten jeg skulle for hun måtte ikke udbetale pengene i butikken. (gad vide hvorfor)
Hovedkontoret har ikke reageret.
Jeg har endda fundet ud af at ifølge købeloven har jeg ret til at få mine penge tilbage.
Ekspedienten tager ikke telefonen, men påstår at hun har taget telefonen hele dagen, nej vent, det er rigtigt hun ringede tilbage men lagde røret på med det samme hun hørte at det var mig.
Har nu lavet en indsigelse i banken.
Teksten her er meget kort og præcis for jeg er simpelhen så raresende over dette "firma" så det halve kunne være nok.
(Esbjerg afdeling)

9. februar 2022

Kan desværre ikke give 0 stjerner 🥺

Kan desværre ikke give 0 stjerner 🥺
I 2 1/2 md har jeg ventet på min tillægsplade til mit spisebord da der Car en fejl på det leverede . Når jeg ringer fåe besked på, at tillægsplade kommer hjem i næste uge. Kan nu ikke komme i kontakt
med dem da der er telefon svare på. Er de mon ved at gå konkurs??? Pas på med at handle der

Under al kritik...!

Kunne -10 stjerner gives var det sket!

I forbindelse med jeres flytte-udsalg i jeres fysiske butik i Aalborg købte jeg lørdag den 29. januar 2022 blandt andet en bordplade i træ til kr. 3.599,60. Jeg købte i tillæg fragt til kr. 499,00 med lovning på, at varen ville blive leveret inden for 10 hverdage. Kort tid efter blev jeg ringet op, at ekspedienten havde fejloplyst mig: At prisen på fragt - grundet vægten på bordpladen - ikke var 499, som oplyst og aftalt i butikken, men derimod 1.000 kr. Jeg havde to valgmuligheder: 1. At overføre 501 kr, med det samme, eller hente varen fysisk i butikken dagen efter (!?) Det var ikke en mulighed at hente med så kort varsel, og der var jo en grund til at jeg i første omgang betalte for fragt! Jeg ønskede imidlertid heller ikke, at betale 1.000 kr. i fragt, da jeg havde fået oplyst og betalt for et helt andet beløb. Derfor ønskede jeg at annullere købet og få pengene retur, da det ikke stemte overens med det aftalte og tidligere betalte. Jeg kørte derfor ud i butikken, hvor ekspedienten oplyste, at hun ikke måtte give mig pengene tilbage, hvorefter jeg bad hende ringe til chefen. Jeg talte så med chefen (Louise) som blot oplyste, at hun ville ringe tilbage mandag, hvor vi ville finde en løsning. Der kommer dog intet opkald fra Louise i løbet af i dag, hvorfor jeg ringer til hende. Her får jeg svaret "Du skal ringe til Michael fra hovedkontoret i Odense (...) ". Jeg ringer til Odense, og får af vide, at Michael er ude at køre, og at han vil ringe tilbage, når han kommer retur. Dette er endnu ikke sket. Jeg har gentagne gange ringet til jeres nummer - både i Aalborg og Odense, men vi får hver gang kun en telefonsvarer!

Jeg har været forbi butikken i Aalborg og min bordplade står stadig derinde, men eftersom der ingen folk er derinde er det ret svært at få den hentet - kan vi finde en løsning på dette INDEN i begærer jer konkurs?

Michael som er direktør har naturligvis nedlagt sit telefonnummer og tumperne i "kundeservice" i Odense lukker ikke andet end l*** ud hvis man er så heldig at komme igennem!

Jeg står næsten som alle andre - dog har jeg den mulighed at troppe op til butikken i Aalborg og kigge ind ad vinduet og se min bordplade, men ikke få den udleveret.

Så alt i alt - køb for guds skyld ikke varer fra Living-Room!

Det hjælper desværre nok ikke alverden, at brokke sig herinde, men alt andet er prøvet uden held.

8. februar 2022

Jeg har modtaget de smukkeste lamper

Jeg har modtaget de smukkeste lamper. Ikke til at finde andre steder. Hurtig levering.
Den sidste stjerne giver jeg ikke, fordi det har været umuligt at komme i telefonisk kontakt med Tåstrup afdelingen. Det er utrygt.

Det gik lige så godt

Det gik lige så godt, men nu… hvad sker der lige???
Vores forløb startede rigtig godt ud tilbage i sommeren 2021, fik den bedste service og levering til tiden mv. kunne man give 10 stjerner lå de hos jer. Også til den første reklamation efter, for det gik strygende. Men nu her på 2. Reklamation af udskiftning af vores sofa et vinden skiftet. Pg jeg er dissideret MÅLLØS.
Vores forløb er som følgendende:
Vi køber vores sofa efter at se, røre, mærke, teste den i deres Aalborg butik og gå derfra med en god mavefornemmelse. Med lovning om levering sidst på ugen, hvilket gik super. Vi oplever med det samme vi tager sofaen i brug at skummet kollapser, hvilket det ikke bør når det er koldskum. 14 dage efter den er taget i brug ser vi at stoffet giver sig i sygningen og det bliver kun grimmere som dagene går. Jeg indsender min 1. Reklamation og her er der ingen indvendinger. Det går rigtig fint og der er hurtigt behandling. Vi modtager vores udskiftning og får denne samlet og taget i brug først efter vi selv er flyttet. Og desværre oplever vi det samme. Skummet kollapser og sygningen går igen. Jeg indsender en ny reklamation, og de forklarer de har skiftet leverandør fordi der har været mange problemer med tideligere. Men vi får muligheden for at vælge ud fra to modeller fra den nye leverandør og som sidst sender de instruks videre til Aalborg afd, for at de skal levere den nye valgte model.

Vi aftaler 1. Leverings forsøg: sidst på ugen og vi tager fri for at stå klar. Jeg skriver ind og Beder om en status, men høre intet. Der er så noget bøvl med deres mail og mobil så info modtager jeg først om mandagen. Info fra dem var at vi ikke ville modtage fordi de ikke kunne få den med.
Men jeg er large og vi aftaler om mandagen at de skal levere sidst på ugen igen. Dvs. Leverings forsøg nr. 2. Jeg får fri igen og skriver ud “hvad er status på levering” de bekræfter den er med og vi modtager besked når chaufføren er på vej.
Omkring middagstid ringer de fra Aalborg afd. at der er sket en fejl og sofaen ikke er med. Men de lovede udtrykkeligt at deres chef ville personligt levere sofaen mandag istedet, der var simpelhen tale om en fejl. Vi godtager med den lovning, især fordi en chef må vel have interesse i sin egen butik. Mandagen kommer. Leverings forsøg nr. 3. Jeg skriver igen ud på en leveringsatatus, her på sms og mail. Jeg høre intet… der er rungende stilhed. Men jeg giver dem en chance til at svare. Da vi når omkring sidst på formiddagen og endnu intet har hørt, har de lukket telefonen, jeg prøver af flere omgange, der er slukket og lukket. Jeg får min mand og andre til lige at teste om det bare er mig, og nej… de har lukket ned for telefonen.
Jeg forsøger at ringe op på deres nr. slået op på Facebook og havner her ved en gimpe i Odense afd. jeg forklarer pænt hvad der er forløbet sig og vedkommende er måske fusteret fordi jeg ikke er den første som har ringet ind. Men hun får vifter mig hurtigt væk fordi det er ikke hendes bord.
Der er indsendt yderligere til deres reklamationsteam og vi har stadig ikke hørt fra dem.

Nu står vi her med en ubrugelig sofa, ingen kontakt til firmaet og ikke ved hvad F… vi skal stille op.
Så dig der overvejer større køb igennem L.R. Spørg lige dig selv om det her er hovedpinen værd.. jeg har grueligt fortrudt…
Vores næste skridt er Forbrugerklagenævnet.

Dårligste kundeservice EVER

Det startede godt ud med besøg i den fysiske butik i Taastrup, hvor servicen var fin og alt var godt, men der skulle vi jo også bruge penge! Nu har vi så ventet 16 uger på 2 stole - der skulle have være 8 ugers leveringstid på, og så starter balladen. Hvis man er heldig at få svar er det en sludder fra de varme lande og de lover og lover men vender ikke tilbage som aftalt. De sidste par dage er det slet ikke muligt at komme i kontakt med nogen fra Living-room, alle telefoner til de forskellige butikker svare ikke - det virker som om firmaet er gået konkurs, og derfor er gået i skjul. Det er simpelthen så usmageligt at behandle kunder på den måde - så det virker til man kan vinke farvel til stole og 12.000 kr. HOLD JER LANGT VÆK FRA LIVING-ROOM

8. februar 2022

Ekstremt useriøs og dybt uprofessionel…

Ekstremt useriøs og dybt uprofessionel forretning

Lover og lover og der sker intet.
Hold dig væk fra dem og undgå deres løgne og spion-historier om løsninger.
Der sker aldrig noget, man får ikke sine varer og ens penge bliver ikke refunderet !

7. februar 2022

Køb ikke noget der uden at få varen med når du går....

Jeg er helt enig med Nicoline og Jesper Petersen i deres anmeldelser af Living Room dags dato.
Jeg har præcist samme oplevelser og frustrationer over firmaet. Betalte i november for en sofa som jeg skulle have leveret i fredags, ingen sofa og ingen svar hverken når jeg ringer eller skriver. Jeg startede med at kontakte dem for en uge siden. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og er rimelig rystet. Har efterfølgende læst anmeldelser af firmaet på Trustpilot, og det er jo tydeligt, at det er sådan de driver forretning.
Jeg overvejer hvad jeg vil gøre for det skal stoppes.

Mangel på kundeservice!!!!

Jeg bestilte for 15.000 kr. spisebord og stole d. 20/12. Pengene blev trukket med det samme, trods de ikke kunne levere produktet med det samme. Men vi skulle bare ringe et par dage inden vi skulle bruge det, så de kunne få det hjem. Første uge i januar ringede jeg for at få det hjem, jeg måtte ringe 9 gange hver dag i 2 dage, før jeg fik fat i dem. Her fik jeg at vide, at de ikke kunne komme hjem endnu. Dette er sket 2 gange siden. Hver gang jeg gerne vil i kontakt med dem, skal jeg afsætte flere dage til at få fat i dem. Sidst jeg snakkede med dem, fik jeg at vide, at min ordre ville blive leveret d. 3-4/2. Jeg har ikke hørt fra dem siden og heller ikke modtaget mine varer. Nu har jeg forgæves prøvet at få fat på dem siden d. 2/2, og det er endnu ikke lykkedes mig. Når jeg ringer til butikken går den direkte på telefonsvarer og når jeg ringe til online service er nummeret ude af drift. Det er virkelig op ad bakke og jeg ville aldrig anbefale folk at købe noget herfra, med mindre det kan tages med hjem med det samme. Ekstrem dårlig service!

Useriøst og elendig kundeservice

Har forsøgt kontakt via mail, mobil og Facebook. Ingen respons! Tilmed oplyses et nummer (60 67 02 96), der slet ikke eksisterer.
Stolene er selvfølgelig betalt ved bestilling!
Synes, vist som en oplagt sag for DRs kontant?

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice
Købte en stol i den fysiske butik Aabenraa. Da jeg kom hjem med den opdagede jeg at den var defekt, og kørte derfor retur til butikken næste dag, for at få den ombyttet. Det var dog den sidste stol de havde af den type, og kunne derfor ikke ombytte den.
Jeg ønskede derfor mine penge retur, men sælgeren var meget afvisende (og havde helt sikkert ikke læst en eneste side i bogen om god kundeservice) han kunne/ville ikke udbetale pengene. Jeg skulle først oprette en reklamation på firmaets internetside, og herefter ville jeg kunne få mine penge.
Autosvar fra firmaet siger at jeg kan forvente at få svar inden for 5-15 dage!!
Jeg køber og returnerer netop mine varer i en fysisk butik, og forventer derfor selvfølgelig at de i butikken selv kan tage stilling til en åbenlys reklamation og derfor kan refundere pengene, uden at jeg skal oprette en sag på hjemmesiden.

6. februar 2022

Holder ikke hvad de lover! Lang leveringstid!

Vi har bestilt en sofa og to stole. Får af vide, at leveringen vil ske 5 dage senere. Får en sms dagen inden, med hvilket tidsrum de kommer med sofaen. Vi er hjemme den dag. Men de kommer ikke. Den vil blive leveret en anden dag, fordi der er sket en fejl. Vi får en ny dag og får besked om, at de vil komme om formiddagen. Der kommer ingen! Så får vi en besked dagen efter, at der vil gå yderligere 10 dage før vores levering vil komme.
Det er SÅ ringe service! Og vil ALDRIG købe noget derfra igen eller anbefale dem til nogle!

Advarsel

Advarsel, eller rettere vær på agt når du handler med virksomheden LIVINGROOM. Jeg har handlet i butikken i Tåstrup. Endda talt med en af ejerne Jesper direkte, det har ikke hjulpet. DEL GERNE

Kopi af mail sendt idag

Kære Living room

I håb om der er nogen voksne tilstede skriver jeg til denne mail da indehaveren eller Jesper hverken svarer på mail eller telefon

Som tidligere skrevet finder jeg det usympatisk, utroværdigt og måske tangerende til svindel den måde I driver Jeres virksomhed. Ved ikke at overholde almindelige aftaler som I indgår, lyve mig direkte op i ansigtet når jeg er tilstede og her taler jeg om Jesper som jeg nu har mødt 2 gange uden noget resultat.

At I leverer produkter som på ingen måde lever op til hvad man kan forvente, udstillingsmodeller, og borde hvor bordet dårligt kan sidde fast pga purøse huller til skruerne hvor træet er ødelagt, bordplader der er flækket, og ikke nok med det, fejlleveringerne sker ikke en gang, ikke to gange men 3 gange så i burde kende adressen.

Udover produkterne blev vi stillet en rabat i udsigt, vi fik et fint kort for så at finde ud at rabatten ikke var på kortet, den skulle tidligere være fratrukket ved køb, men vi tænke ikke at LIVING ROOM ville være det første sted vi havde lyst til at handle.

Da der ikke har været en voksen tilstede til at svare på vores klager, lægges vedlagte idag på de sociale medier.

I håb om I servicerer Jeres fremtidig kunder bedre og leverer hvad i sælger ønsker jeg Jer god søndag.

Fantastisk oplevelse

WOW ! sikke en fantastisk butik, virkelig inspirerende og sikke nogle gode priser !!!!!

Alt igennem en virkelig, virkelig god oplevelse, vi kommer helt klart igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. februar 2022

Nul stjerner - HOLD DIG LANGT VÆK!

Har aldrig i mit liv, oplevet så dårlig kundeservice – eller mangel på samme!

Jeg fortryder, at jeg nogensinde satte mine ben i butikken (Taastrup), men endnu mere, at jeg overhovedet købte noget af dem!

Købte sofa og sofabord 14. maj 2021, med levering 4 uger efter. Men sofaen bliver forsinket, først 4 uger, og så igen 7 uger.

Jeg hører intet fra dem, må selv ringe og rykke for informationer. Jeg kommer i dialog med XX (LR), som er helt uden forståelse for min frustration.

Jeg prøver om jeg kan annullere ordre, men da der er tale om en modulsofa, kan det desværre ikke lade sig gøre.

Da sofa og bord endelig bliver leveret (knap 16 uger efter bestilling/betaling), er det med et stort hul i bunden af sofaen, ben der ikke passer på træpladen, hvor de skal monteres, medmindre jeg vil skrue dem fast gennem stoffet.
Sofabordet er i den forkerte farve, så kunne det vidst ikke blive værre, troede jeg – for værre blev det, da jeg kontaktede LR (XX), som ikke mente at hullet havde nogen betydning, idet det jo var i bunden af sofaen??? Bordet skulle jeg selvfølgelig nok få byttet (men, det skal vise sig ikke at være så nemt)!

Først efter at have kontaktet reklamationsafdelingen (YY), blev sofaen byttet (altså kun den del, hvor hullet var), og mht. bordet (som jeg endnu ikke havde fået byttet, da det nu var i restordre), her lovede YY at jeg ville blive kontaktet af XX, og YY bekræftede, at bordet kom på lager første uge i november.

I midten af november ringer jeg så igen til LR, da jeg endnu engang ikke har hørt noget fra XX. Taler med ny sælger, som kan se der står et nyt bord til mig, han siger direkte ”der står en kasse her med dit navn på”. Han tilbyder endda, at de kan samle det for mig, inden de levere det – som en ekstra kundeservice – men inden jeg siger ja til det, sikre jeg mig lige, at de ikke bare tilbyde det, fordi der er tale om et udstillingsbord. Han forsikre mig om, at der tale om et helt nyt bord.

Så langt så godt, for da bordet bliver leveret (samlet) opdager jeg til min store skræk, at der ER tale om et udstillingsbord!! Bordet er ridset, og man har ”glem” at fjerne en plastikdims (den hvor prisskiltene hænger). Jeg nægter, at modtaget det, og ringer straks til XX, der mener han har gjort det for min skyld, så jeg da i det mindste havde bordet i den rigtige farve, indtil mit eget bord var på lager igen – fordi bordet åbenbart ikke var kommet hjem (altså var der ingen kasse med mit navn på), og var i yderligere restordre?

November gik, december gik (uden LR kontaktede mig, jeg kontaktede dem, hver gang), og endelig skulle det komme hjem. “Uge 1 er de på lager igen, og vi kontakter dig straks vi har modtaget dem”, lød det. Og XX tilbyder, at kommer personligt hjem til mig med det, og samle det i min stue, så jeg kan se det er et nyt bord.
Uge 1 går, og jeg høre igen intet. Ringer igen, og får nu nyt leveringstidspunk, nu kommer de 100% i uge 3.

Nu skriver vi uge 5, og i går onsdag kommer jeg hjem fra arbejde, og der foran min hoveddør, står to papkasser fra LR. Slæber dem ind og orker ikke engang at være sur over, at de endnu engang ikke har kontaktet mig, og at XX ikke var der til at samle, som lovet! Skynder mig bare at åbne kassen med bordpladen og konstatere at farven er rigtig. Kan dårlig huske, hvordan bordet skal se ud, men husker trods alt farven.

Pakker alle dele ud, og gør klar til at samle det – KUN for at opdage, at det F….. gale mig er det forkerte bord…!

Selv mod tåber, kæmper guderne forgæves!

Nu venter jeg på at XX, eller bare en eller anden fra LR reagere på min meget lange og meget sure mail jeg måtte sende afsted i går – da de som sædvanligt ikke tager telefonen. Har forsøgt at ringe, men den går direkte på telefonsvare!!

3. februar 2022

Kan ikke anbefales

Jeg har købt en sofa i deres butik for flere måneder siden. Min leveringsdato var for 2 uger siden men det er umuligt at komme i kontakt med dem. Købte den i Living room Taastrup hvor jeg fik god betjening i butikken men efterfølgelse har jeg været i chok over den dårlig kundeservice der er. Kunne aldrig finde på at købe noget igen. De tager ikke telefonen når man ringer. Har brugt flere dage på at få fat i dem. Når jeg få endelig har fået fat i dem lover de at ringe tilbage men det sker ikke. Når jeg så igen bruger flere dage (ringer mellem 10-20 gange om dagen) på at få fat i dem kender dette personale intet til at jeg skulle ha været ringet op. I den uge jeg blev lovet min sofa (efter første forsinkelse) blev butikken lukket ned pga corona. Men dette måtte jeg selv finde ud af ved at køre ud til butikken fordi deres telefon gik direkte på telefonsvarer uden at give en besked om de var lukket. Når jeg ringede til de andre butikker var der igen dårlig kundeservice og flabet svar! Jeg fik gentagende gange besked på at skulle skrive til mail og at de andre ikke kunne hjælpe mig selvom min sofa skulle komme i den uge jeg ringende. Kan på ingen måde anbefale dette sted. Har aldrig oplevet et sted med så dårlig kundeservice. Man får ingen information og andre jeg kender der også har bestilt der sidder i samme situation. Man kan ikke regne med dem!!!!

3. februar 2022