Li er en dygtig og meget professionel person. Hun sætter kunden først og gør sit arbejde grundigt og ordentligt . Her får du både god service, fantastiske vipper og en god oplevelse. Li er meget passi... Se mere
Den bedste service, de mest holdbare vipper jeg nogensinde har haft. Har prøvet mange forskellige førhen, men fandt Li for nogle år siden, og stopper aldrig ved hende. De er super holdbare, og fyldige... Se mere
Li er jordens sødeste redningskvinde!! Jeg er højgravid og føder om to dage. i den forbindelse ønskede jeg et flot sæt vipper, så selvtilliden stod ved efter fødslen. Jeg var ved to tekniker... Se mere
Kære alle søde kunder. Jeg håber at i er tilfreds med min opgave. Jeg skal altid arbejde for at forbedre min service. Mvh Li
Vestergade 1, 9400 Nørresundby , 9400, Nørresundby, Danmark
Liem er simpelthen den bedste til vipper! Hun er præcis, super professionel og skaber altid en hyggelig stemning. Jeg føler mig tryg og forkælet hver gang. Hun er den eneste, jeg stoler på til mine vipper – ingen gør det som hende!❤️❤️❤️❤️
Li er jordens sødeste redningskvinde!!
Jeg var ved to teknikere på samme dag, som begge formåede at ødelægge mine vipper fuldkommen.
Jeg kontaktede Li, trods hun havde lukket, men den søde kvinde tog mig ind med det samme og har skabt et mesterværk, trods mine ødelagte vipper var lidt af en udfordring.
Jeg har de smukkeste vipper nu og er SÅ klar til, at skulle føde og tage en masse billeder med familie og venner!🥰
Kan klart anbefale hende, lige meget hvor ødelagte dine vipper er🥰

Besvarelse fra Liemeyelash
Jeg var første gang ved Liem i dag.
Det bliver bestemt min fremtidige vippeteknikker. Blev taget super godt imod, og så er hun bare sød og skøn at snakke med. Jeg fik de smukkeste vipper 🥰

Besvarelse fra Liemeyelash
Den bedste vippe teknikker i Aalborg, de holder bare og ser så naturlige ud 😍 man bliver altid mødt af et smil og godt humør, samt man går altid glad derfra 🤩 helt klart 5 store stjerner herfra ❤️ har brugt hende i et år, og blev anbefalet hende af en veninde 😃

Besvarelse fra Liemeyelash
En Super ubeskrivelig fantastisk dygtig vippe tekniker 😍 et altid smuk resultat af vipper og god holdbarhed 👍🥰 kan helt klart anbefales ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Liemeyelash
Sødeste Li!🫶🏽 En smilende, glad og dygtig vippeteknikker, som altid laver hendes arbejde til UG!
Jeg har nu været hos Li i over 6 måneder og det er det helt rigtige sted for mig! Vipperne sidder altid lige i skabet og holdbarheden er ubeskrivelig🙌🏽.
En kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Liemeyelash
Nordjylland bedste vippetekniker 💜.
Ingen andre skal lave mine vipper!
Jeg kan virkelig anbefale at få lavet vipper hos Li 🥰

Besvarelse fra Liemeyelash
Søger du en god vippetekniker så kan liem helt klart anbefales.🥰 Jeg har været der i over 6 måneder og går hjem glad og tilfreds hver gang . Der har aldrig været noget hos hende .vipperne holder i over 1 måneder og servicen er FANTASTISK 🥰 en smilende og fantastisk dame at komme ind til🥰 ikke nok med hun giver dine vipper et boost så giver hun dig også en god dag , når du træder ud af butikken grundet hende gode humør og venlighed 🥰

Besvarelse fra Liemeyelash
Søde Li kan helt klart anbefales!
Lang holdbarhed på vipperne, samt en lækker atmosfære med beroligende musik og i en virkelig god stol, som gør at jeg altid slapper af, når jeg får behandling.
Jeg har nu brugt Li i lige knap et halvt år og har altid været tilfreds med hendes arbejde!
Jeg vil altid anbefale Li, hvis folk spørger efter hvor man skal få lavet sine vipper, da hun er vildt dygtig 👏🏽😍

Besvarelse fra Liemeyelash
5 stjerne af de helt store skal Li have ❤️Dygtigere vippe teknikker findes ikke.
Li er så dygtig og resultatet kan på
Ingen måde måde sig med det jeg har fået lavet andre steder -
langt flottere bippere og langt mere holdbart og at Li så
Samtidig altid er så sød og i mødekommende er blot endnu et stort plus
Tak Li for dit fine arbejde

Besvarelse fra Liemeyelash
Jeg har lavet lashes hos Li siden 2016 og kører glædeligt til Aalborg fra Vejle for at få det lavet. Har prøvet at få lavet lashes +20 forskellige steder, men har aldrig været tilfreds med behandlingen. Kan varmt anbefale Li! Ingen vipper holder bedre eller er smukkere ❤️

Besvarelse fra Liemeyelash
Jeg har nu flere gange fået lavet vipper her! Og elsker dem hver gang! ❤️ de blir så flotte, også er hun bare rigtig sød og behagelig. Kan kun anbefale at få lavet dine vipper her 😍👍
Når jeg forlader salonen, er jeg altid glad og tilfreds! Hendes arbejde er altid spot on, og til overkommelige priser sammenlignet mange andre vippesaloner!
Klar anbefaling herfra

Besvarelse fra Liemeyelash
Virkelig den bedste vippe teknikker i Aalborg! Hun er så dygtig til sit arbejde og vipperne holder så længe - og så er hun skide sød!🥰

Besvarelse fra Liemeyelash
Jeg har nu i langtid kun fået lavet mine vipper ved Li. Jeg er fuldt ud tilfreds hver eneste gang. Et rigtigt behageligt sted at komme. De flotteste vipper som holder rigtig godt. Jeg har aldrig været utilfreds med mit resultat og anbefaler stedet til alle som ønsker smukke vipper.

Besvarelse fra Liemeyelash
Rigtig dygtig til hendes arbejde. Vipperne holder rigtig godt og man bliver altid godt taget i mod❤️
Topklasse vipper og den bedste service . Altid! At komme hos Li er afstressende og uden bekymring.

Besvarelse fra Liemeyelash
Absolut smukkeste, bedst holdbare og bedste vipper i byen.
Hos Li er det altid fantastisk, at komme i rolige og hyggelige omgivelser. Li sætter rigtig god tid af og lytter til ønsker. Man kommer altid tilfreds ud med smukkeste resultat! 💐

Besvarelse fra Liemeyelash
Altid yderst kompetent og faglig stærk,går altid hjem med et smukt og meget holdbart resultat , kan kun varmt anbefales ✨💕

Besvarelse fra Liemeyelash
Altid en fornøjelse at komme hos Li☀️
Hun er super dygtig og jeg går altid tilfreds derfra!
Utrolig god service og altid et smukt resultat. Jeg kan klart anbefale Li til alle som ønsket en professionel vippetekniker i Aalborg / Nørresundby området.