Den bedste service, de mest holdbare vipper jeg nogensinde har haft. Har prøvet mange forskellige førhen, men fandt Li for nogle år siden, og stopper aldrig ved hende. De er super holdbare, og fyldige... Se mere
Li er jordens sødeste redningskvinde!! Jeg er højgravid og føder om to dage. i den forbindelse ønskede jeg et flot sæt vipper, så selvtilliden stod ved efter fødslen. Jeg var ved to tekniker... Se mere
Søger du en god vippetekniker så kan liem helt klart anbefales.🥰 Jeg har været der i over 6 måneder og går hjem glad og tilfreds hver gang . Der har aldrig været noget hos hende .vipperne holder i ov... Se mere
Kære alle søde kunder. Jeg håber at i er tilfreds med min opgave. Jeg skal altid arbejde for at forbedre min service. Mvh Li
Vestergade 1, 9400 Nørresundby , 9400, Nørresundby, Danmark
Li er så dygtig. Jeg har fået lavet vipper af de fleste i Aalborg, men Li er den eneste, som laver dem helt perfekte. Derudover er hendes priser også gode <3 tak for altid smukke vipper Li :-)!

Besvarelse fra Liemeyelash
Jeg har fået lavet vipper hos Liem i 3 år nu, og jeg har altid været tilfreds.
Vipperne er pæne og de holder.

Besvarelse fra Liemeyelash
Li er simpelthen den absolut bedste vippetekniker. Jeg er altid mere end tilfreds🥰 Og så er hun samtidig super sød og behagelig. Jeg går aldrig andre steder hen og får ordnet vipper igen.

Besvarelse fra Liemeyelash
Li er en dygtig og meget professionel person. Hun sætter kunden først og gør sit arbejde grundigt og ordentligt . Her får du både god service, fantastiske vipper og en god oplevelse. Li er meget passioneret og dedikeret og ser ikke kun vipper men hele mennesket. Den Aller bedste !!

Besvarelse fra Liemeyelash
Det er altid en fornøjelse at komme ved Li. Jeg har været fast kunde gennem flere år, og er altid super tilfreds med både service og resultat. Vipperne er smukke, bløde og holdbare, og Li er bare super sød 😍

Besvarelse fra Liemeyelash
Liemeyelash er mit yndlingssted at få lavet vipper 😍 Jeg skal ikke andre steder hen og få lavet vipper fordi Li gør et fantastisk stykke arbejde og derudover kan andre slet ikke konkurrere med prisen hos sødeste Li 💕 Det er altid en fornøjelse at komme der 🥰

Besvarelse fra Liemeyelash
Li er den dygtigste vippetekniker jeg har været ved. Hun udfører sit arbejde så professionelt! Skal du være hamrende lækker, så skal du besøge Liemeyelash

Besvarelse fra Liemeyelash
Li laver de mest fantastiske vipper, har gode priser og så er hun også et virkelig dejligt menneske. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Liemeyelash
Det bedste sted at komme. Servicen er i top. Kvaliteten af vipper og produkter er også i top. Lange åbningstider. Så alle kan få lavet sine vipper. Helt klart et sted vil anbefale til andre. 5 stjerner fra mig, 10 hvis jeg kunne give det !!!

Besvarelse fra Liemeyelash
Super, fantastisk service. God kvalitet, hvor Li sætter holdbar naturlig løsning, fremfor indtjening = passer på dine naturlige vipper

Besvarelse fra Liemeyelash
Bedste vippeteknikker i Aalborg og omegn. Jeg har været forskellige steder for at ordne vipper, men Li har været den bedste af dem alle. Jeg har fået lavet vipper hos hende i nogle år og det kommer jeg til at fortsætte med.
Hun yder en virkelig god service og man går derfra med de pæneste vipper. Kæmpe stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Liemeyelash
Bedste sted at få lavet vipper! Efter at have prøvet mange forskellige vippeteknikker i Aalborg uden at være helt tilfreds, prøvede jeg til sidst søde Li og hun er uden tvivl den bedste, man går altid der fra med de smukkeste vipper. Jeg vil til hver en tid anbefale Li.❤️

Besvarelse fra Liemeyelash
Jeg har prøvet forskellige vippeteknikere i forbindelse med at have fået lavet vipper i over 10 år - men der er ingen tvivl om at Li er, og bliver den bedste.
Li er yderst professionel og formår at levere den bedste service, samt et perfekt resultat hver gang som er langtidsholdbart. Li er fantastisk selskab og man går ikke kun derfra med de smukkeste vipper, men også god energi.
Jeg vil til hver en tid anbefale Li <3

Besvarelse fra Liemeyelash
Simpelthen det bedste sted at få lavet vipper. Jeg er kommet fast hos Li gennem flere år. Hun er den dygtigste vippeteknikker man kan tænke sig. Jeg ville aldrig komme andre steder.
Hun er super servicemindet og vil gøre alt for at hjælpe, hvis man har problemer med at finde en ledig tid.
Jeg vil anbefale Liem Eyelash til alle som ønsker sig et sted, hvor man kan være tryg og få smukke vipper.

Besvarelse fra Liemeyelash
Holdbare eyelash extensions og god service! Der er også gode parkeringsmuligheder
Jeg får lavet rigtig smukke vipper hos Li. Jeg fik hende anbefalet af min datter, der går hos hende og nu er jeg selv blevet helt afhængig af at få lavet dem. Li er rigtig dygtig.

Besvarelse fra Liemeyelash
Li er den dygtigste vippeteknikker jeg har været hos. Da jeg kom tilbage til Aalborg fra København, brugte jeg lang tid på at finde en dygtig teknikker i Aalborg. Ar lige ved at opgivet da jeg endelig fandt Li 😍 Hun laver de flotteste vipper og til en god pris. De holder og sidder som de skal. Får lavet volumemix og har gået hos Li de sidste 3 år. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Liemeyelash
Det bedste sted at få lavet vipper! 🤩
Li er fantastisk dygtig til sit arbejde og perfektionistisk! Samtidig er hun serviceminded og rigtig sød.
Jeg har gået ved Li i over 5 år, og jeg er tilfreds med resultatet hver gang!
Det er simpelthen den bedste oplevelse at komme ind til hende og få lavet vipper. De holder, de er pæne, og de er ikke overfyldte med lim. Derudover giver hun også en rigtig god snak og vejledning om, hvad man egentlig kan gøre for at beskytte ens vipper bedst muligt. Alt i alt en fremragende butik og service samt en skøn Li ❤️