Kontrol og mistillid i selvbetjeningsslusen "Hurtigkasser" - Ikke nok med at man selv skal skanne Og tilmed skanne flere stykker sf samme varegruppe hver for sig, For man kan ikke umiddelbart... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Profilvej 9, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Lidl er en fantastik butik med mange lækre varer hver uge dog er det tit deres Lidl+ App ikke registerer de tilbud de har kørende hver uge. Kan se der var problemer igen da jeg var nede og handle købte en enkelt cola som skulle kun have kostet 5kr. men i stedet tog de 8kr. for den da jeg tjekkede kvittering på Lidl+ Appen. Jeg ville ikke gå tilbage og spilde min tid på 3kr. men det er stadig meget frusterende at deres app ikke tager prisen fra på de ugentlige tilbud de har kørende.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Hvorfor sælger i stadig polske æg når man ved de kan være med salmonella som man kan læse om medierne det er noget svineri det står med meget småt at de er fra Polen generelt er polske fødevarer dårlige end andre EU-lande

Lidl, Hjørringvej, Frederikshavn.
Rodet butik.
Prismærkning ofte fejlplaceret!
Finder ofte fejl på de opkrævede beløb ved gennemgang af bon.
Ubehøvlet personale og butikschef!

Besvarelse fra Lidl Danmark
Lidl Sønderborg har ofte ikke halvdelen af de varer de har på tilbud fra samme dag

Besvarelse fra Lidl Danmark
Lidel på Frederiksberg. Dirk passer alle.
Der skal man ikke handle. Deres medarbejdere er voldlige. Jeg var der idag. Og var ved at falde i pap der lå og lige midt i gangen. Jeg fik en albue i rygge fordi jeg sparket til pappet.
Så jeg overvejer at melder det til politiet.

Lidl Grenå
Jeg er meget utilfreds med en Tilsiter ost, jeg har købt hos Lidl. Da jeg åbnede pakken, opdagede jeg tydeligt mug på osten, selvom den stadig var inden for holdbarhedsdatoen og burde være frisk.
Jeg henvendte mig til personalet i butikken, men fik at vide, at der ikke var noget galt med produktet. Det er jeg helt uenig i – mug på en ost, der ikke skal være muggen, er ikke acceptabelt, og det burde tages seriøst.
Som kunde forventer jeg, at fødevarer er friske og sikre at spise, samt at personalet reagerer professionelt, når man gør opmærksom på et problem. Denne oplevelse har desværre gjort mig usikker på kvaliteten og håndteringen af varer i butikken.
Jeg håber, at Lidl vil tage dette til efterretning og forbedre både kvalitetskontrol og kundeservice fremover.

Besvarelse fra Lidl Danmark
HVEM END DER HAR GIVET DEM 1 STJERNE ER I HELT KOMPLET STANG BARCARDI ELLER HVAD?!!!???

Besvarelse fra Lidl Danmark
Købte et pølsehorn i Lidl i Skalborg, som var helt rå indeni.. dejen klistrede og trak tråde af dej da jeg tog en bid. Måtte smide det ud, øv..

Besvarelse fra Lidl Danmark
Magen til dårlig service. Deres køleboks var fyldt op med oksekød. Der var ikke mindre end 4 stilte som viste 29 kr. ved kassen går de ind til 49 kr. butikken gøres opmærksom på dette. De siger bare ærgeligt de koster 49. Da jeg så vil have varerne retur får jeg besked på at stille mig bagerst i køen (der var meget lang kø)
Har også handlet der med en handicappet som akut skulle på wc. Der fik jeg beskeden at var den handicappet ikke medlem af en toilet service så måtte han skide i bukserne.
Jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen.

Meget dårlig forretning,
Varene på tilbud er der ikke nogle af, ALTID UDSOLGT, samt dårlig betjening, hvis man ellers er heldig at finde een.
Jeg var tilmeldt Lidl Plus, men har nu AFMELDT mig, og jeg kommer IKKE i Lidl mere.

Lidl Nyborg
Aldrig har jeg i mit liv oplevet så flabet og nedslående kasse ekspedient som da jeg var i Lidl i Nyborg 9/4-26 ca 18:15.. svarede kunden bag mig igen og var total på stående og lyttede slet ikke. Sagde ikke god aften eller noget.. hele hans attitude hører ingen steder i en butik og hvis det er sådan de er så er al det her palaver med at kunder bliver sure osv sgu forståeligt!(Ved godt det ikke er alles egen skyld!)

Besvarelse fra Lidl Danmark
Uhhhhh hvor går man tit forgæves efter et tilbud i Lidl Holbæk.
Få nu bestilt hjem så der er noget i butikken også efter 1 time 😡😡😡😡😡

Lidl, Vejlevej, Kolding
Rodet butik og mange af varerne er der ikke pris på.
Der er indrettet selvbetjeningskasser, men de er næsten altid lukket, så man skal stå i kø op til 5 minutter.
Mega dårlig service.

søde og venlige ansatte.
pænt og rent
godt udvalg af især frugt og grønt

Besvarelse fra Lidl Danmark
Dårlig behandling når man har brug for hjælp i lidl Nørrebrogade 209.kbh.N.
Jeg har oplevet en meget dårlig behandling i butikken, især når jeg beder om hjælp ved selvbetjeningen. Der er en ældre medarbejder, som virker meget arrogant, uhøflig og sur og taler ikke pænt til kunderne.
Jeg mener, at medarbejdere bør få bedre oplæring i, hvordan man behandler kunder med respekt og venlighed i butikken.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Lidl, Grenaa har ansatte der taster mere ind på ens bon end man har købt, ved godt kom kunde bør jeg tjekke den inden jeg går derfra. At de gør det uden at tøve, er virkelig noget jeg synes er tarveligt. Jeg troede at vi som danskere kunne stole på hinanden.
Jeg har købt blandt andet 1 liter skummetmælk 3-hjerter, men da jeg kom hjem så jeg at der var tastet 2 liter mælk ind. Det

Flinke og flittige
I vores lokal Lidl har jeg oplevet virkelig god service i løbet af en uge. Da jeg købte 2 pakker Spanske Chorizo pålæg overså jeg Lidl Plus. Det havde jeg ikke dengang. Prisen var 29 Kr. uden Lidl plus. Jeg vil returnerer det pga. min budget. Flink medarbejder brugte sin egen Lidl plus for min skyld. Det var imponerende. I en anden tilfælde manglede jeg 17 kroner, fordi jeg havde ikke mit kort med på den dag, kun kontanter, betaler kasse manden resten fra sit eget kort. Jeg kom tilbage med pengene senere på dagen og betalt min gæld. Disse venlige handlinger
efterlod mig med et meget godt indtryk.

Besvarelse fra Lidl Danmark
Jeg hader Lidl plus app. Det tager altid en evighed at handle i Lidl nu fordi så mange kunder spørger om hjælp hos kassemedarbejderen. Jeg kommer ALDRIG til at handle i Lidl igen…

Besvarelse fra Lidl Danmark
Handler ret ofte ind i Lidl ved Nordhavn station, det sker ret ofte at prisen ved kassen er en anden ind det varerne er prismærket til i butikken, jeg vil ikke gøre en større sag ud af det. Men jeg har en formodning om at det skyldes der er mange udenlandske handlende der og de ikke tænker over det !!

Besvarelse fra Lidl Danmark
Var i lidel Ikast, de havde et godt tilbud, køb for 150 så får du piskefløde til 9 kr.
Det skulle jeg da, desværre fungere det ikke, dels skulle du have en aro, det havde jeg selvfølgelig, desværre virkede det ikke, du så ud som om. Tilbuddet ikke var der, nå men så slår i den vel bare ind til 9 kr stk, nej det kunne hun ikke.
Men jeg kunne kontrakte lidel og få de 18 kr retur.
Virkelig flot, det er mit ansvar jeres app ikke virker, nå men køen vokser ,kasse medarbejdere blev mere og mere bleg, jeg opgav, det gjorde den næste også, den næste igen gik fra sine vare.
Må indrømme at jeg føler mig snydt og kommer ikke efter jeres tilbud igen.