Lidl Danmark Anmeldelser

4.119

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 619 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede dårlig kundeservice og uhjælpsomt personale, hvor det ofte var svært at få hjælp. Anmeldere fandt hyppigt tomme hylder, især for annoncerede tilbudsvarer, hvilket førte til frustration. Derudover var der gentagne problemer med forkerte priser, overopkrævninger og vanskeligheder med at indløse kuponer. Flere bemærkede også svingende produktkvalitet og generel uorden i butikkerne. Dog nævnte nogle kunder også positive oplevelser med personalet. Enkelte anmeldere fremhævede medarbejdere, der var hjælpsomme, venlige og gjorde en ekstra indsats for at assistere.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med produkter, hvor mange udtrykte frustration over, at annoncerede... Se mere

Staff

Anmeldere nævner negativ feedback om personalet, hvor mange oplever uhøflig, arrogant og inkompetent service,... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne tvetydige, da mange rapporterer forvirring omkring prismærkning og skjulte... Se mere

Discount

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med discount, hvor mange udtrykker frustration over tilbud, der... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kundeservice, hvor mange føler sig dårligt behandlet og ikke... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Kontrol og mistillid i selvbetjeningsslusen "Hurtigkasser" - Ikke nok med at man selv skal skanne Og tilmed skanne flere stykker sf samme varegruppe hver for sig, For man kan ikke umiddelbart... Se mere

Så skete det igen. Alt for mange kunder hos Lidl glemmer at kontrollere deres bon. og det er dumt, for der er alt for ofte fejl i Lidls tilbud og kupon indløsninger. Når man så henvender sig til... Se mere

Var i Lidl i Kokkedal i går ved 11 tiden ,ved kassen stod der 6 kunder før mig - spurgte om de kunne åbne en ny kasse ,men fik med bestemt tone et stort NEJ og spurgte om de kunne åbne scan selv og ig... Se mere

Oplever elendig lagerstyring og misinformation i Lidl på Østervangsvej 2 i Esbjerg. Butikken er helt tom for basale kaffefiltre (str. 4), og personalet afviser kunden med besked om, at de slet ikke sæ... Se mere

Dårlig

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(4.119)

618 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlige oplevelser

Lidl på Hans Knudsens Plads og Østerbrogade er altid en dårlig oplevelse. Alt for ofte går man forgæves efter varer, ekdempelvis det ønskede Ølandsbrød. Selv tidlig formiddag er brødet udsolgt. Tilmed aldrig poser eller plastikhandsker til rådighed. Butikkerne bærer præg af dårlig ledelse. Der er meget stor forskel på Lidl i Danmark og Lidl i Tyskland. I Tyskland altid velordnede forhold i butikkerne med aktuelle varer til rådighed.

16. maj 2026

Hej Finn
Det lyder heller ikke godt, det giver vi videre til den butiksansvarlige🙂
Lidl´s kundeservice🛒

Nu håber jeg i bibeholder jeres 500…

Nu håber jeg i bibeholder jeres 500 grams pakker for din Netto og rima 1000 har jo stjålet 150 gram for Vores pakker nu, så jeg håber i bliver ved. Så skal i nok vinge krigen, hvis i fortsætter med at 500 gram kød i jeres pakker. Så Topdoller. til jer, hvis i fortsætter. Nå, så kommer jeg til at lige rette stjernen til 3, for Jeg kan se i har pakker med 400 gram, så det får en straf for. Hvis i er 500 gram algother, så fik i fuld stjerner. Så det startede godt med sluttet s*

15. maj 2026

Hej Hartly
Vi vil gerne undersøge nærmere. Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂

Vi har fået en ny Lidl i Kokkedal

Vi har fået en ny Lidl i Kokkedal. Ofte går jeg forgæves efter varer de reklamerer med og flere gange er kvaliteten ikke helt i orden. Mugne gulerødder, broccoli mm. I dag var jeg ude for en hændelse der gør jeg ikke kommer der mere. Lidl har udmærket Bake Off og jeg købte en kanelsnurre og en kardemommesnurre. Pris for 1 stk. kr. 15 og 2 stk. for kr. 25. Ved kassen blev de slået ind til kr 30. Jeg gjorde opmærksom på fejlen, men det var ikke en fejl fordi der var brugt 2 forskellige krydderier blev der oplyst og så var der ingen rabat. Jeg ville så ikke købe dem og de gik retur til udsmidning vil jeg tro. Hallo, det er da vist det man kalder kundepleje 😔

10. maj 2026

Hej Johan🙂
Det lyder ikke godt, det får vi set nærmere på i butikken👍
Lidl´s kundeservice🛒

Meget skuffende behandling af faste kunder

Vi har været faste kunder i denne Lidl-butik i Brønshøj omkring fire år, og indtil nu har vi altid oplevet en god og respektfuld behandling – både fra vores side og fra personalets side. Derfor var denne oplevelse ekstra chokerende og skuffende.

Min ægtefælle blev uden nogen rimelig grund bedt om at forlade butikken, og bagefter blev vi beskyldt for dårlig opførsel over for personalet, hvilket simpelthen ikke passer. Situationen blev håndteret på en ubehagelig og respektløs måde af medarbejderne i butikken.

Det mest skuffende var dog, at da vi efterfølgende forsøgte at klage og få sagen afklaret gennem Lidl’s kundeservice og højere instanser, oplevede vi heller ikke her en professionel eller fair behandling. Vi følte os ikke taget seriøst, og efter flere ugers ventetid fik vi stadig ikke et tilfredsstillende svar.

Som loyale kunder gennem flere år havde vi forventet en mere respektfuld og professionel håndtering af situationen.

22. marts 2026

Hej Shima🙂
Vi kan ikke finde din sag. Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂

Lidl i Frederikssund

Lidl i Frederikssund. Yderst hjælpsomt personale, altid.

11. maj 2026

Hej Torben🙂
Vi er glade for, at du synes at vores personale er hjælpsomme, mange tak for rosen🌹🤩
Lidl´s kundeservice🛒

Hypotetisk spørgsmål når der er kø i…

Hypotetisk spørgsmål når der er kø i jeres fysiske kasse og jeres selvbetjeningens kasse alle var åbne (alle skilte lyste grønt) er det så meningen de bare står til pynt siden man får en vrissen medarbejder med beskeden (næste gang der står en afspæring må man ikke gå ind) desværre har stod der allerede en i selvbetjening og scannede sine vare ergo lidt misvisende 😅 og nej han fik ikke samme besked 😏 netto ligger lige ced siden af og de forstår at holde selvbetjeningen åben så måske man bare skal lægge sine penge der 🤣

10. maj 2026

Hej Marina🙂
Det lyder ikke godt😦Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂
Lidl´s kundeservice🛒

Pas på med at handle I lidl glostrup

Pas på med at handle I lidl glostrup, parkeringsvagterne står klar når som helst til at give dig en bøde. Selv for den mindste lille fejl. Hver gang Jeg skal derhen, handler Jeg hurtigt fordi Jeg er bange for jeg får en bøde, selv hvis Jeg parkere ordentligt.

9. maj 2026

Hej Oren🙂
Vi beklager, hvis du har fået en p-bøde😬Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂

Så skete det igen.

Så skete det igen.
Når man så henvender sig til personalet, bliver man betjent af en irriteret medarbejder, der sørger for at fejlen bliver rettet.
Ingen undskyldning - i stedet irritation over henvendelsen.
Forslag: Drop alle de der kuponner. Giv os nogle reelle tilbud og simplidficer jeres systemer, så de fungerer.
Det vil give personalet bedre arbejdsbetingelser og os forbrugere reelle priser at forholde os til.

8. maj 2026

Hej Jesper🙂
Der skulle ikke gerne være fejl, det er vigtigt at aktivere kuponer inden du går til kassen😉
Lidl´s kundeservice🛒

1 stjerne – virkelig dårlig kundeoplevelse hos Lidl.

1 stjerne – virkelig dårlig kundeoplevelse hos Lidl.

Jeg besøgte hele 2 forskellige Lidl-butikker for at købe Esmara Men Sabot sko til 99 kr., som var markedsført i jeres tilbudsavis med salgsstart torsdag d. 07.05.2026. Begge steder fik jeg mangelfuld og dårlig information fra personalet, og varen var ikke tilgængelig.

Jeg er fuldt ud klar over, at der tages forbehold for kampagnevarer, men almindelig god kundeservice burde som minimum være, at butikkerne informerer kunderne ordentligt. Hvorfor sætter man ikke bare en seddel op om leverandørsvigt eller manglende levering, så kunder ikke spilder tid og energi på at køre fra butik til butik i håb om, at varen findes?

Det virker uprofessionelt og respektløst over for kundernes tid. Meget skuffende oplevelse.

7. maj 2026

Hej Kenneth🙂
Vi beklager meget, at du er kørt forgæves efter skoene😦
Vi kan oplyse, at vi har leverandørsvigt, som vores butikker også meget gerne skulle have fået oplyst.
Vi kan desværre ikke forudsige eventuelle leverandørsvigt, som vi oplever på lige fod med andre dagligvarekæder, og
vi er således nødt til at tage forbehold for dette i vores tilbudsaviser👍
Lidl´s kundeservice🛒

Ingen madspild på kølevarer - øv!

Hvorfor er Lidl den eneste dagligvarekæde i Danmark, som ikke har madspild på kølevarer?
Jeg var i dag i Lidl, Københavnsvej i Roskilde, og der fik jeg at vide af en ekspedient, som lød ret træt af mit spørgsmål, eller måske han bare var arrogant, at Lidl ikke har madspild på kølevarer. Går jeg i Coop, Rema eller Menu, er der et stort udvalg af madspildskølevarer, og det er ofte muligt at gøre et godt fund, så man kan spare lidt penge og samtidigt gavne klima og de sparsomme ressourcer.
Lidl besmykker sig ellers med økologi og fairtrade - og det er virkelig fint, selv om der er langt mellem varerne, men det kommer vitterligt til at lyde hult, når alle kølevarer, der er gået på dato eller ved at gå, bare kasseres til ingen verdens nytte. Det er ikke særlig gennemtænkt.

6. maj 2026

Hej Jens🙂
Vi har madspildsposer med kød/kølvarer, men de bliver sammensat af overskudsvarer, tæt på udløbsdato, som butikkerne har. Hvis de ikke har overskud, laves poserne ikke🙂
Lidl´s kundeservice🛒

Jeg blev snydt igen i Lidl i …

Jeg blev snydt igen i Lidl i Østervang, men denne gang vil jeg skrive en anmeldelse! Det stod meget tydeligt at økologiske mandler var til 15kr men når jeg kom hjem og kiggede på min digitale kvittering havde Lidl taget 20kr per stk. Besøg inden, havde jeg fået for lidt penge tilbage? Jeg synes det er utroligt når virksomheden snyder i en klimaet med høje madpriser!!!

4. maj 2026

Hej Kenan🙂
Vi vil gerne se nærmere på det. Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂
Lidl´s kundeservice🛒

Igen ingen tilbudsvare som smør osv…

Igen ingen tilbudsvare som smør osv ,rodet butik samt som altid ved mangelende personale. Lukkede for flaskeautomaten .Det er sørgeligt når man tænker på at i fremtiden skulle det være billiger at bruge Lidl ? Men det hjælper jo ikke når varen ikke er på hylderne ?

30. april 2026

Hej Benny🙂
Det lyder ikke godt. Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂

Kæmpe anerkendelse af

Kæmpe anerkendelse af, at i gør noget nyt ved, at holde mere ind 150 faste varer - lavpris.

Jeg elske, når man tør gør noget nyt og være et forbilled for andre supermarkeder, så istedet for, at i følger de andre og lader jer stige, så holder i "fast lavpris" så man altid kan få det til den pris og ikke kun som et tilbud i en uge.
Ros skal i have !!!

1. maj 2026

Hej Simone🙂
Vi er glade for, at du synes godt om vores nye tiltag🤩Mange tak for rosen🌹
Lidl´s kundeservice🛒

meget irreteret idag da jeg handler ind…

meget irreteret idag da jeg handler ind hos Lidl vejen Rasp olje på tilbud 10 kr.men brug app og hanlder ind for minum 150 kr.så træls tilbud og deres chef Råbter af sin medarbejde om deres opgaver ,,så ubehagelig at handler ind på den måde og deres pris skilt passer ikke på deres vare mange gang.defor giv jeg kun 1 stjerne

1. maj 2026

Hej Rosalinda
Det lyder ikke godt😦Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂

fandt en vare på hylde

fandt en vare på hylde. et regn slag til hund sat ned i pris
ved kassen fik jeg af vide den måtte de ikke sælge til mig, den skulle sendes retur . den fejlede ikke noget

30. april 2026

Hej🙂
Det lyder også underligt😦Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂

MANGEL PÅ TILBUDSVARER

Det er utroligt, at hver gang der er monster på tilbud til 69kr. Ryger de efter 2 dage selvom I har dem på tilbud i en uge! Jeg er kørt forgæves i 2 butikker, og man kan ikke engang ringe til en enkelt butik og høre ad om i har dem på lager… Jeg syntes det er under alt kritik at i ikke får flere hjem når i VED at de bliver revet væk på få dage!

27. april 2026

Hej Natasha
Det er også meget beklageligt😦Det giver vi videre herfra👍
Lidl´s kundeservice🛒

Dårlig service og går i små sko

Her den 29. april 2026 kl 19.26 var jeg i jeres butik i Valby, Vigerslev. Jeg tager en Guldstøv bagespray fra hylden da den er på tilbud til 25 kr. Ved kassen får jeg at vide den koster 35 kr. Jeg går med den butiksansvarlige den dag, til hylden og han påstår at det er prisen ved siden af under "Bagedekoration" der er gældende. Der står 16g og 18g ud for den og Guldstøv sprayen er på 10g, så umiddelbart passer hverken beskrivelsen eller indholdet med skiltningen. Jeg gør gældende at jeg i god tro har taget sprayen med den opfattelse, at det var bagespray skiltningen, uagtet, at der så står en forkert angivelse af vægt. Vægten har jeg slet ikke lagt mærke til, men kan nu se at der står 200 ml. Hvilket ikke passer med Guldstøv sprayen eller de øvrige varer på hylderne. Så jeg går ud fra, at den person der har lavet skiltningerne ikke har været omhyggelig. Den butiksansvarlige står og diskuterer med mig om at jeg skal give 35 kr for den, fordi det er en Bagedekoration og fordi jeg måtte kunne se den ikke er på 200 ml. Bagedekoration skiltningen er ej heller korrekt så hvordan kan han påstå, at hans vurdering er mere rigtig end min? Jeg som kunde går ud fra, at prisskiltning med titel er i overensstemmelse med den vare jeg står i hånden med. Det er sådan købeloven er skruet sammen på. Ser jeg en vare til den angivne pris, har jeg krav på at få den til den pris. Jeg troede det ville være en ganske kort visit hos Lidl, men medarbejderen blev fornærmet over, at jeg sagde at det var dårlig service og at det sådan er efter købeloven, ligeså vel som, at hans vurdering ikke var bedre end min - især henset til, at det er mig som kunde der bliver vildledt. Det her handler ikke om 10 kr. Jeg lagde varen tilbage, fordi behandlingen var så uprofessionel og grov, men dette handler om etik og moral og om ordentlig uddannelse af personale så de kan yde en god service. Han var særdeles grov i sin tone og ikke særlig venlig og ej heller imødekommende. Jeg kommer nok ik derind igen.

OPDATERING: LIDL besvarer nedenfor med en nedladende kommentar om at "det ikke var så godt" og at jeg bare kan skrive til kundeservice. Det har jeg skam gjort, men den nedladende kommentar kunne I have undværet. Det er dog et godt eksempel på den behandling jeg fik i butikken også. Uprofessionelt og dybt kritisabelt!

29. april 2026

Hej🙂
Det lyder ikke godt. Skriv gerne til minkundeservice@lidl.dk🙂
Lidl´s kundeservice🛒

Fremragende produkter til god pris.......men som mange skriver...Varer fra avis er der ikke som beskrevet allt for tit. Har lige været i adskillige butikker efter sko der var i avis.

Har lige ringet til kundeservice...! Leverandørsvigt er forklaringen på gentagne mangel på annoncerede sko.
Kunne ikke forklare hvad problemet var hos leverandøren. Kunne heller ikke oplyse om nogen butikker eller hvad for butikker der evt. har fået. Ingen service inge sko . Reklame der ikke er ærlig gang på gang

19. april 2026

Hej Ketty
Det er meget beklageligt, og det er korrekt at der er leverandørsvigt på dem, så ingen butikker får dem😬

Aldrig mere lidl!

Aldrig mere lidl!
Lidl hobro, er butik chef i krigs humør, beskylder min pårørende for tyveri, den såkaldte butik chef ( er ved at brække mig) beskylder min pårørende for at stjæle en trøje hun har købt om morgen, som hun har bon på, og som hun vil bytte til anden størrelse. Den så kaldte butiks chef vil ikke høre på at den er købt om morgen( med bon), og vil heller ikke forholde sig til overvågning fordi hun har travlt, hvor det ender med at min pårørende bliver forvist fra butikken med den byttet trøje🤔🤔og hun må aldrig komme i butikken mere! Føj en oplevelse, nu bliver butik chefen politi anmeldt, da Lidl ikke tager sagen alvorlig.
Aldrig mere lidl føj!!!!

23. april 2026