Har kig på den nye Lenovo Idea Tab Pro Gen 2 tablet, men Lenovo skriver at den kun får to Android opdateringer og 4 års sikkerhedsopdateringer, selv om de nye EU regler siger minimum 3 Android opdater... Se mere

Den største fejl, du kan begå i livet, er at købe et Lenovo-produkt. Tjek anmeldelserne på Trustpilot, før du overvejer det – det sparer dig en masse besvær. De utallige 1-stjerne anmeldelser afspej... Se mere

Jeg købte min første tablet, Lenovo tb 505l for knap 1 år siden, den er ekstremt langsomt selvom jeg har en hurtig hastighed på internettet. Det er uanset om jeg streamer film eller jeg bare spill... Se mere

Købte en bærbar computer til black-week, jeg har nu fået 3 forskellige forsendelsesetiketter fra UPS, 4 forskellige datoer fra både UPS og Lenovo for levering og 2 beskeder om, at min pakke var fo... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shop Lenovo computers. Special offers on ThinkCentre and IdeaCentre desktops and ThinkPad and IdeaPad laptops, notebooks and netbooks. For business, home and school.

1,3

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Handl ikke hos Lenovo

Jeg vil fraråde enhver at handle med Lenovo.

Jeg er ret imponeret over Lenov's service eller mangel på samme.

Hvis man vælger at returnere et produkt, kan man vist godt glemme alt om at modtage sine penge retur.

Man får sågar ikke engang en bekræftelse på, at produktet er modtaget retur. - Det skal man selv rykke for.

Jeg kan jo se, at jeg ikke er den eneste, så tydeligt er der noget helt galt med Lenovo.

Produktet jeg modtog, et E14 G7, fremstod i pænt dårlig stand med skæv skærm, skæv bund og løse taster.

Jeg har kontaktet min bank med henblik på at modtage mine penge retur og vil råde enhver at gøre det samme.

28. november 2025

Umulig levering fra Lenovo

Umulig levering fra Lenovo. Bestilte 28/11, får besked om levering 02/11. Dagen efter får jeg besked om levering 08/12. Får 02/12 besked om levering 04/12. Får 04/12 besked om forsinkelse på ubestemt tid.

4. december 2025

LAD VÆR AT HANDLE MED DEM!

LAD VÆR AT HANDLE MED DEM!

de er simpelthen elendige... jeg køber 2 skærme ved dem, den ene er i stykker fra dag 1, jeg ringer til dem og er ret sikker på jeg ender på telefon med en ai robot ??? da jeg endelig får fat i en tekniker skal jeg igennem et langt forløb med over 10 mails med ekstra information de vil have for at udfylde deres rapport om en åbenlys fejl af skærm ''flicker'' ... jeg skal så vente flere dage på at kundeservice kontaker mig med label til at returnere ... jeg sender skærmen retur og efter 7 dage kontakter jeg dem for at finde ud af hvor mine penge bliver af, jeg får at vide det tager 15 DAGE!!! for at de modtager produktet og så skal de inspicere produktet og så udbetaler de penge som så tager 5-7 dage derefter... selvom jeg sendte video til tekniker som selv sagde det var dead on arrival(DOA) og at de har information om jeg har sendt produktet så nægter de at udbetale før tid... så HVIS du er så dum at handle ved dem skal du være afklaret med hvis produktet er defekt skal du vente 20-30 dage før du får pengene igen så du kan købe et andet produkt.

7. november 2025

Respekter ikke brugers indstillinger

I Lenovo Vantage kan angives 3 typer beskeder, der ønskes vist: Appfunktioner, Udløst handling og Markedsføring. Jeg har fravalgt Markedsføring. Alligevel får jeg cirka hvert halve år beskeder om at deltage i brugerundersøgelse. Ikke en gang, men dagligt i en længere periode - også selv om undersøgelse er gennemført. Generende, irriterende og også amatøragtigt. Og besynderligt ikke at respektere valgte indstillinger i eget produkter

9. november 2025

Køb ikke en Lenovo

Jeg købte en Lenovo bærbar pc til kr.1.699-. Jeg nåede at bruge den 3 gange før den ikke kunne åbnes & bruges pga mgl "bitlocker-kode".
Jeg fik at vide, at den fejl havde de aldrig oplevet før og at det ikke var noget jeg kunne have gjort galt (hvilket jeg godt vidste, at jeg ikke havde).
Jeg oplevede til at starte med god kundeservice i form af vejledning til (selv) at forsøge at rette fejlen via tlf
Servicemearbejderen (Michael) og jeg prøvede i ca 4 timer ialt.
Jeg fik tilsendt en USB nøgle fra Polen, som efter flere opkald og forsøg også viste sig at være fejlfuld.
Igen fik jeg at vide, at det ikke var min fejl, men jeg havde valget mellem igen at forsøge selv via vejledning pr tlf at forsøge igen-igen-igen eller at sende den bærbare til et andet land
til reparation.
Jeg var nu meget træt af alt dette krævede af mig.
Jeg fik iøvrigt også at vide, at min garanti ikke dækkede; laptoppen blev købt d.28.03.25 og da jeg nævnte dette sagde servicemedarbejderen at han kunne se og bekræfte, at den var købt i 2024 og at garantien derfor ikke gjaldt.
Jeg sendte derefter en kopi af kvittering, og han "rettede fejlen".
Hvis jeg vil sende laptoppen til reparation skal jeg selv printe label og pakke varen i emballage.
Efter mine frustrationer klagede jeg over hele processen og derefter fik jeg sjældent svar tilbage.
Det eneste jeg kan sige er

24. oktober 2025

Jeg har købt en Lenovo Legion tablet

Jeg har købt en Lenovo Legion tablet. Den var ikke billig og er en god tablet men efter hver opdatering tvangs installere Lenovo alverdens skod spil og apps. sikkert fyldt med virus og trackere. Dette kan ikke fravælges, og nu er jeg godt træt af at skulle afinstallere disse apps. igen og igen. Vi snakker virkeligt Bloat som jeg aldrig selv ville installere frivillig. Dette blev sidste gang jeg køber Lenovo, Skam jer!!!

27. oktober 2025

To laptops med strømstyringsproblemer

Min første Lenovo Ideapad laptop fik efter 2 1/2års brug strømstyringsproblemer og måtte sendes til reparation, men havde heldigvis betalt for forlænget garanti. Min anden Ideapad har nu også efter 2 1/2 års brug fået strømstyringsproblemer og Lenovos support, antyder at reparation næppe kan betale sig, da garantien på denne desværre er udløbet. Køber ikke Lenovo igen.

27. oktober 2025

Jeg valgte en Lenova pc - det gør jeg ikke igen

Jeg valgte en Lenova pc , fordi nogle fortalte at de generelt står for pålidelighed og holdbarhed, god ydeevne og solid byggekvalitet til både professionelt og personligt brug. Min har dog vist sig at være alt andet end det - den har aldrig rigtig levet op til noget af det - andet end i kortere perioder.

Jeg købte min ved Elgiganten i Thisted. De har arbejdet meget med den for at få den til at virke - men uden at den vedvarende virker og er pålidelig og solid. Når jeg spørger om ikke jeg burde få en ny pc, siger Elgiganten, at det skal jeg tale med Lenova om. Det kan de desværre ikke hjælpe med.

Jeg ved ikke om det er Elgiganten der kryber uden om deres ansvar ved at have solgt mig en vare, der ikke er god nok og som de ikke vil bytte, fordi det skal gå ud af deres 'kasse' - eller om det er Lenova.

Men jeg kan på ingen måde anbefale en Lenova. Når den virker er den lækker og god at arbejde med, men min har langt længere periode, hvor den ikke fungerer - end der hvor den fungerer. Ærgeligt for et produkt som jeg har givet ca. 12.000 kroner for.

21. september 2025

Jeg havde bestilt en konfigurerbar…

Jeg havde bestilt en konfigurerbar bærbar til omtrent 16 løg. En uges tid efter fik jeg en mail, hvor der stod at leveringen var forsinket med en måned. Derefter gik jeg straks ind og annullerede ordren, da jeg ikke vil vente så længe. To måneder gik der før jeg fik mine penge tilbage 😃😃 Godt klaret Lenovo. Aldrig bestil derfra.
God dag 👍🏼

7. september 2025

Tablet skærm

Købte en sprit ny lenovo idea tab. Den har vitterligt lagt stille i en uge indtil et cover kom hjem. Der er allerede en lille revne i skærmen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. At en skærm bogstaveligt talt går istykker ved at kigge på den.

1. september 2025

Jeg fik tilsendt en defekt PC

Jeg fik tilsendt en defekt PC. Den blev voldsomt varm, lukkede ned for skærmen, der har også været problemer med at musen slukkede mv. Altså en stor mængde fejl.

Jeg henvendte mig med det samme til Lenovo, som gik i gang med den mest absurde "support" jeg har oplevet på så dyrt et produkt, som jeg i øvrigt købte med opgraderet support.

Det lykkedes en medarbejder at få mig guidet til at fikse problemet med at computeren blev varm og lukkede så herefter ned for min support tricket.

Jeg har gentagne gange bedt om at returnerer produktet, fordi jeg har brugt timer på selv at forsøge at fikse den, ved hjælp af de omfattende vejledninger, nedlukninger, genskabelser mv. jeg er blevet bedt om.
Efter rensning af PC bliver den varm igen, og vi kan starte forfra med dette absurde teater.
Flere medarbejdere sørger for, at jeg spilder tid med de samme vejledninger igen og igen. Samtidig har de trukket tiden med langsommelige svar, weekend, mv. Nu er der gået mere end fjorten dage, og jeg kan nu ikke returnerer produktet, selvom jeg med det samme sagde den var syg.

For at få yderligere service, SKAL jeg foretage ENDNU en nulstilling af PCén - så vil de tilbyde en service - hvad det så end betyder ...

Jeg er blevet truet med, at hvis jeg ikke er villig til at foretage den fejlfinding som de sender links til (igen), så kan de ikke hjælpe mere, og der skal tre gange service til før jeg kan få et erstatningsprodukt. Jeg har nok udført 50 gange service på deres vejledning.

Når man ringer til dem, bliver man sendt til en død telefon, efter at have valgt dansk flere gange, og kun får engelsk robottale aligevel. Chat med dem er ligeså latterligt. De sender blot vejledninger, som dirigerer mig tilbage til teknisk support, som jo altså intet vil have med mig at gøre. Jeg skal have en Dead on arival fomular fra dem, men får den jo ikke.

Jeg tvivler på der nogensinde kommer noget der bare ligner service ud af dette forløb, som har gjort mig meget vred. Hvad i alverden bilder de supportmedarbejdere sig dog ind?! De taler pænt, men jeg skal ikke bruge venlighed - jeg skal bruge hjælp!

Det er det vildeste bondefangeri. Hver gang jeg beder om vejledning til at returnerer produktet, så får jeg besked fra support om at de vil lukke sagen - intet svar på mit spørgsmål. Faktisk er det det eneste de er ude på hele tiden - at lukke sagen.

På hjemmesiden kan jeg ikke returnerer varen, da de fjorten dage er gået.

Det bliver forbrugerklagenævnet, hvis der ikke er en medarbejder der tager ansvar NU!

27. august 2025

Har computer fra Lenovo.

Har ellers været tilfreds, men nu efter garanti perioden er afsluttet er der absolut ingen service, og er umulig at få kontakt til både på telefon og på mail.

Det er så første og sidste gang jeg har en computer fra Lenovo.

18. august 2025

Ansvarsløst - tragisk/komisk

Jeg købte i foråret en ny Lenovo skærm. Som hurtigt svigtede. Siden har jeg fået byttet skærm 2 gange (brugte, som har været defekte allerede ved modtagelsen - og nu har jeg modtaget nr. 3 skærm som slet ikke kan tændes).
Det er slemt!
Men nu kommer det “tragisk/komiske” - dialogen med “supportdamen” (så tåbelig at det må være en fejlinformeret algoritme).
Nå - men jeg vil lige give Lenovo et par dage til at sendt mig en skærm som virker, og ellers kan læserne her - se frem til at læse en meget umenneskelig, magtfuldkommen, krænkende og kunde nedgørende kommunikation fra Lenovos side. Efterfulgt af en officiel klage…..

1. august 2025

Meget dårlig support – ingen reel hjælp og masser af døde links

Jeg er meget skuffet over Lenovos kundeservice.
Support-chatten er tydeligvis bare en robot, som gentager sig selv og ikke giver nogen brugbar hjælp.
Når man forsøger at kontakte et rigtigt menneske, bliver man sendt rundt i cirkler mellem formularer, support-sider og ofte endda til hjemmesider der giver fejl (404-sider).

Der er ingen tydelig vej til at få fat i nogen, som faktisk kan hjælpe – og det er virkelig frustrerende, når man har et teknisk problem, der kræver support.

Havde forventet meget mere af en stor producent som Lenovo.

14. juli 2025

Min computer havde et problem med mouse padden, så jeg bruge min service garanti på at få den reperaret. Nu er den tilbage og i tip top stand, super proffesionelt arbejde fra service teamet. Derudover lækker computer!

14. juli 2025

Samme fejl 2 gange.

Købte en (ganske vidst brugt) computer i 2023
Jeg modtog den, og få dage efter gik bundkortet i stykker. Den blev sendt ind, og lavet. Nu 2 år efter går den i stykker, potentielt med samme fejl.
Jeg havde nok forventet en computer kunne holde længere. Mærket har man også betalt for.
Min gamle Lenovo var også til rep pga tastatur. Jeg har ellers været tilfreds når de har virket.
Men med den historik... Aldrig mere Lenovo.

14. maj 2025

Anbefaler IKKE Lenovo bærbar

Jeg købte en Lenovo Yoga Slim 7. Efter godt et år falder en skrue ud (den er knækket) øvrige skruer er løse og bunden står 0,5 cm åbent. Efter reklamation og godt 2 måneders behandlingstid, får jeg tilbud om en ny enhed da de ikke kan skaffe originale reservedele længere. Jeg får min nye enhed i maj 2024.

Jeg spørger dengang, og har på skrift at ved nye vare tillægges der ny garanti på 2 år. Men i dag, hvor jeg reklamere over at batteriet er dødt og ikke vil lade, er det åbentbart ikke rettet og så er garantien ikke længere gældende. Jeg kan forsøge selv at oprette en batteri-rapport.

Køber ikke Lenovo igen. Det er spild af tid og ressourcer og dårlig kundeservice.

12. maj 2025

Absolut 0 stjerner til Lenovo købte i…

Absolut 0 stjerner til Lenovo købte i dag to levono iPad + men oplader virkede ikke så prøvede to andre oplader men intet virkede, så ringede til en medarbejder som snakkede i et væk ville ikke høre hvad jeg sagde
prøvede at forklare men pludselig sagde hun jeg kan ikke høre dig og lagde røret på, ringede så om igen fik en anden medarbejder i røret, som midt i samtalen lagde røret på så ingen hjælp at hente der vil nu gå i Elgiganten og returnere de 2 iPad sikken et dårligt firma føj siger jeg bare 😡

8. maj 2025