BilligLeg Anmeldelser

8.116

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 64 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder roser virksomhedens service, hvor medarbejdere er hjælpsomme og imødekommende, og går langt for at finde løsninger. Folk sætter pris på den hurtige ekspedition og levering, hvor varer ofte ankommer som forventet og forsvarligt pakket. Forbrugerne er glade for produkterne, der beskrives som gode og af fornuftig kvalitet, ofte til gode priser. Dog oplevede nogle kunder problemer med defekte eller beskadigede varer, som ikke levede op til forventningerne eller beskrivelsen. Andre nævner lange leveringstider, pakker der ikke ankom som lovet, eller blev sendt til forkert adresse. Nogle anmeldere var utilfredse med kundeservicen, hvor sager ikke blev løst, eller der var manglende opfølgning på reklamationer.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med product, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med "gode... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange roser hurtig levering og god... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, hvor nogle roser den gode og hurtige service, samt hjælpsomme og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder rapporterer om defekte varer, der... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om priser, hvor nogle finder dem gode og fornuftige, og endda billige. Dog... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg lagde en ordre med en god portion Hama-perler og perleplader. Pakken blev sendt og kom hurtigt, men der manglede en pose perler, jeg havde bestilt. Derudover modtog jeg nogle andre plader, e... Se mere

Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside der kom ud til pakkeshoppen ret hurtigt. Da der opstod et problem med at finde pakken der fik jeg efter en henvendelse til deres kundeservice svar på... Se mere

Min mand kørt til butikken for at købe to el biler til vores piger og lidt anden, da han kom derop får han så og vide det er på fjernlager og vi tænker åh nej, men sikke en service manden i butikken t... Se mere

1. nr. 71 af de 75 bedste virksomheder i Hobbyforretning
  2. nr. 36 af de 48 bedste virksomheder i Legetøjsbutik

Legetøj hos BilligLeg. Vi har et kæmpe udvalg i legetøj og du finder danmarks "måske" bedste kundeservice hos os. Besøg vores store webshop i dag eller giv os et kald på telefonen hvis du har spørgsmål, vi er klar til at hjælpe. Vi byder dig velkommen til BilligLeg

Hurtig dag til dag levering

Vi afsender over 97% af alle ordre på under 24 timer.

Vi afsender 97% af alle vores ordre på under 24 timer - så er du sikret din pakke er hos dig lyn hurtig.

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.116)

Modtog aldrig det bestilte og betalte

Jeg skulle have min julegave og nogle december gaver af min dejlige kæreste. De dukkede dog aldrig op. Og nu efterlyser i pakken. Kritikken går på den dårlige orientering og kontakt som ikke er der. Jeg har købt rigtig meget også før de nye ejere kom til. Den gamle ejer var der altid og vupti var problemerne klaret det savner jeg og kæresten hos de nye ejere. Var rigtig glad for billigleg, den er dog faldet en del. Håber snart i finder min gave da jeg savner mine gaver.

Mvh
Bjarke Olesen og Marjun Rasmussen

22. december 2025

Hej Bjarke og Marjun

Det er vi oprigtigt kede af at læse. Når gaver – og især julegaver – ikke når frem, og man samtidig føler, at der mangler information, så er det selvfølgelig en rigtig dårlig oplevelse.

Vi kan godt forstå, at I sammenligner med tidligere erfaringer hos Billigleg, og vi beklager, hvis I har oplevet en forringelse i kontakten. Det er ikke den retning, vi ønsker at gå i, og vi tager kritikken alvorligt.

Vi vil meget gerne finde ud af, hvad der er sket med pakken og få sagen løst. For at vi kan handle konkret, har vi brug for at komme i dialog direkte, så vi beder jer kontakte os med ordrenummer, så vi kan undersøge sagen med det samme.

Vi håber, at vi får mulighed for at rette op på oplevelsen og finde jeres gave.

Team Billigleg

Vedr ordre nr. 245017

Jeg bestilte noget legetøj til en julegave, som efter få dage blev anførst som afsendt. Pengene var hævet på min konto, men her efter en uge er pakken ikke engang overleveret til GLS og nu når den naturligvis ikke at komme. Jeg har bedt om at få ordren refunderet, da jeg måtte købe en anden gave, men det vil forretningen ikke - de end ikke svarer. Det er ikke den form for service der er brug for, når man gerne vil støtte små virksomheder :-(

19. december 2025

Hej Louise,

Tak for at du har brugt tid på at lave en anmeldelse, jeg ved ikke hvem du har talt med angående denne sag - Men det er beklageligt at din pakke er fosvundet under transporten, da vi ved den er afleveret til kureren, det er desværre udenfor vores hænder, når først de har hentet pakkerne, men vi hjælper stadigvæk med at lave efterlysning hos GLS/Bring.

Naturligvis kan vi ikke bare refundere et beløb på nogle produkter vi har sendt, før en sag hos GLS/Bring er afsluttet, som du selv nævner er vi en lille virksomhed - Som forsøger at overleve med de vilkår som den danske stat har sat for forbrugeren og virksomhederne, og da vi alle er i juletravlhed, tager det bare generelt længere tid.

Jeg formoder din sag er under behandling og at du har kontaktet os via mail.

God jul, og godt nytår når i kommer dertil.

Vh
Christian
Billigleg.dk

Der gik 10 dage inden jeg modtog varen

Der gik 10 dage inden jeg modtog varen, - måske man kunne have skrevet til mig, at varen var i restordre !
Men varen var perfekt, og alt i orden...

16. december 2025

Hej Bolony

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette - og vi beklager den lange leveringstid. Leveringstiden er forlænget på juletravlheden, og det undskylder vi!

Vi har som fast praksis at informere vores kunder ved restordre, men her er det desværre glippet – det beklager vi meget.

Det er godt at høre, at varen var perfekt, og vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Venlig hilsen Team Billigleg

uhøflighed og mangel på professionalisme

Jeg kan bestemt ikke anbefale dette syn. Jeg købte en kollimator, og batterierne indeni lækkede på grund af alder, hvilket beskadigede elektronikken. Jeg modtog nye batterier som kompensation. Det er latterligt. Jeg returnerede varerne, og Klarna, den finansielle formidler, modtog intet svar, så pengene blev suspenderet.

30. november 2025

Hej Sebastian

Det er vi kede af at læse – den oplevelse stemmer bestemt ikke overens med den service og professionalisme, vi ønsker at give vores kunder.

Det lyder som om, der kan være sket en kommunikationsfejl i forløbet, og det beklager vi oprigtigt. For at vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning, beder vi dig venligst kontakte os direkte med dit ordrenummer, så vi kan få overblik over sagen og også sikre korrekt dialog med Klarna.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få sagen afklaret og afsluttet på en ordentlig måde.

Team Billigleg

Hobby-butik med super god kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Da der opstod et problem med at finde pakken der fik jeg efter en henvendelse til deres kundeservice svar på hvad jeg kunne gøre for at løse problemet.

Allerede den næste dag var pakken fundet af GLS der havde lavet en efterlysning på den.

Tak for en god kundeservice med hurtigt svar på min forespørgsel! I får 5 stjerner for den hurtige håndtering af min situation så alt blev godt igen!

Jeg vender tilbage igen som kunde hos jer!

9. december 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem, og at vi kunne hjælpe, da der opstod udfordringer hos GLS.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi glæder os til at se dig igen 😊

Venligt og hjælpsomt personale

Jeg bestilte en pakke 28/11-2025, og samme dag blev pengene trukket og jeg fik besked om at pakken var afsendt. Da jeg brugte track & trace link fra GLS stod der dog, at de endnu ikke havde fået pakken. Jeg tænkte at dette nok var grundet weekend, og ventede til ugen efter med at prøve igen.
Ugen efter var der dog ikke noget ny information på track & trace, og jeg valgte derfor at skrive til BilligLeg tirsdag 2/12-2025 og spørge ind til dette. Her fik jeg svaret, at medarbejderen tidligere havde snakket med GLS, der havde informeret hende om, at de var bagud med at registrere de pakker, de henter, og at jeg derfor lige skulle give det en dag eller to - dette går jeg med til.
Den 4/12-2025 er der stadig ikke sket mere og jeg vælger derfor selv at ringe til GLS. GLS siger dog, at de ikke er bagud med at registrere pakker, så de er meget uforstående overfor den besked, jeg har fået fra BilligLeg. Jeg vælger derfor at kontakte BilligLeg telefonisk. Det er den samme medarbejder (Veronika), som jeg har mailet med, der tager telefonen. Hun vil igen tage fat i GLS, og sender mig senere en mail som aftalt.
Da Veronika lyder troværdi vælger jeg ar gå med til at vente til mandag 8/12-2025. Da jeg denne dag tjekker track & trace er der stadig ikke sket noget. Veronika snakker igen med GLS og så er min pakke pludselig på vej.
Lang historie kort, så har jeg netop hentet min ventede pakke (9/12-2025).

Jeg vælger at give 5 stjerner, da jeg kun er blevet mødt at hjælpsomt personale, der har været hurtige til at besvare mine henvendelser - det betyder meget, når man er ved at være lidt frustreret. Jeg synes dog ikke, at det er OK at GLS fuldstændig afviser, at det er dem, der er bagud, da det jo tydeligvis var tilfældet her.

9. december 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Tak for de flotte ord og din tålmodighed!

Der var tydeligvis noget rod i kommunikationen omkring din pakke enten hos os eller GLS, og det beklager vi.

Men vi er meget glade for, at du alligevel følte dig hørt og hjulpet – det og er den kundeservice vi altid stræber efter at give, så det betyder meget for os!

Godt at pakken endelig kom frem og god fornøjelse med den! 😊

Lagerstatus forkert på flere varer og ingen information

Jeg bestilte varer d. 26. nov. 2025. På hjemmeside og ordrebekræftelse, står der 1-2 dages levering. Da varerne ikke bliver afsendt som lovet, forsøger jeg at komme i kontakt med BilligLeg, da jeg skal bruge varerne senest d. 5. dec. Det er nærmest umuligt, at komme i kontakt med dem. De tager ikke telefonen og henviser til mail, som de så heller ikke reagerer på. Da jeg endelig kommer i kontakt med dem, oplyser de, at 2 af varerne slet ikke er på lager. De undskylder sig med, at der er travlhed, hvilket er fair nok, men så oplys om det på hjemmesiden, og oplys i det mindste kunderne om, at leveringstider ikke kan overholdes, da varerne ikke er på lager. Selvom jeg har fået at vide pr. telefon, at 2 af de varer, jeg havde bestilt ikke er på lager, så står de fortsat som lagervare på hjemmeside med 1-2 dages leveringstid. Så stol ikke på hverken lagerstatus eller leveringstid

2. december 2025

Kære Lena,

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi har haft en ekstraordinært travl periode pga. et meget højt antal Black Friday-ordrer, og samtidig har sygdom i teamet gjort det svært at følge med, som vi normalt gør. Vi har udvidet vagtplanen og gør alt, hvad vi kan.

Jeg modtog din mail i går, og selvom vi bestræber os på at svare hurtigt og tjekker mails hver dag, kan der i disse dage være en smule længere svartid, hvilket jeg beklager. Det er derfor ikke korrekt, at vi slet ikke er til at komme i kontakt med – men jeg forstår godt, at ventetiden er frustrerende. Vi tager normalt altid telefonen, men enkelte gange er butikken så fyldt, at vi ikke kan nå den.

Angående lagerstatus: Varerne var højst sandsynligt ankommet, men vi nåede ikke at få opdateret systemet rettidigt midt i travlheden. Det er vores fejl, og vi arbejder allerede på at forbedre processen, så det ikke sker igen.

Jeg forstår, at forsinkelsen har været til stor gene, særligt når du havde en tidsfrist.

Endnu engang undskyld for de gener, du har oplevet, og tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet.

Vh Team Billigleg

Deffekt

De sender en defekt co2 pistol og melder det ind til dem, de sagde bare at det troede de ikke på og jeg fik den ikke byttet så nu sidder jeg bare med en defekt vare.

Køb aldrig vare her de sender kun defekte varer ren snyd og bedrag er forretningen

19. november 2025

Hej,

Tak for din feedback.
Det lyder bestemt ikke som den service, vi plejer eller ønsker at give, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre.

Et CO2-våben kan nogle gange drille, hvis en lille detalje ikke sidder helt rigtigt, og derfor kan der være flere årsager til, at det ikke virker som forventet. Kontakt os endelig igen, så vi kan gennemgå det sammen og sikre, at alt fungerer — eller finde en løsning, hvis der er en fejl.

Mvh Team Billigleg

Jeg har aldig før set noget så løgnagtigt.

Har aldrig før set noget så uærligt som fra billigleg.

17. november 2025

Hej Ole,

Vi tager din kommentar alvorligt, men din kritik er svær at håndtere uden konkrete detaljer. Vi stræber efter fuld ærlighed og god service i alle sager. Kontakt os gerne direkte, så vi kan høre, hvad der har fået dig til at opleve det anderledes!

Jeg har forsøgt at kontakte dig flere gange i går og i dag, da vi har fået din pakke sendt tilbage til os. Ring venligst på 71 99 71 70, så vi kan finde en løsning!

Mvh Team Billigleg

Jeg modtog min ordre i dag fra…

Jeg modtog min ordre i dag fra billigLeg og der var desværre skader på kassen så jeg to kontakt til dem på mail og de svarede hurtigt og spurgte om det var muligt for mig at åbne den og samle indholdet for og se om der var skader på det os. Jeg sendte nogle billeder af kassen inden den blev åbnet så de kunne se de skader der var, da den så blev åbnet og samlet var der heldigvis kun en lille skade på det ene hjul på bilen. De fik de os et billede og videomateriale af så de kunne se skaden. Og de takkede pænt for dokumentation og forklaring og tilbød mig en rabatkode som jeg kan bruge til næste gang jeg handler hos dem. Jeg har kun stor ros til dem det er sku god service fra deres side super rare mennesker at skrive med 😉😉 mvh Michael en tilfreds kunde 😉😉

18. november 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Michael!
Dejligt at høre, at vi fandt en god løsning sammen, og at du føler dig godt behandlet – sådan skal det være.

Tak fordi du tog dig tid - vi ser frem til at hjælpe dig igen 😊

Jeg er blevet snydt

Købte en Warhammer Kill Team starter set til en fornuftig pris. Men da jeg åbnede sættet, var det i ret dårligt stand, og jeg kunne tydeligvis se at det var resealed. Det bliver værre - en af de space marine sprues er blevet skiftet ud med en duplicate, og nogle dele mangler også fra en anden sprue. Jeg tror I er blevet snydt med et returneret sæt, og nu fik jeg den fornøjelse. Øv.

23. september 2025

Hej Lewis,

Tak for din anmeldelse, på trods kun 1 stjerne.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig og finde ud af hvordan det kan lykkes at du har fået et produkt med så mange fejl og mangler, som du beskriver her i beskeden.

Du må meget gerne rette henvendelse med billeder og ordrenummer til Info@legbilligt.dk så får jeg kontaktet Games Workshop - Men jeg skal bruge flere detaljer herom først.

Vh
Christian
Billigleg.dk

Total misvisende mht str!

Jeg havde bestil en tyrolerkjole. Der stod i beskrivelsen at den var lille i str, så man skulle gå en str op. Jeg bruger L-XL, bestiller en XXL og får den hjem. Jeg er fuldstændig chokeret over man kan tage så meget fejl mht str. Træls at smide penge efter noget man tror kan passe i str, når man går en ekstra, ja næsten 2 str op. Så kunne man tydelig se på kjolen da jeg pakket den ud, at det var bestemt IKKE en XXL! Det er mere en S/M! Øv hvor er det surt at man regner med at str er sikret, når man bestiller næsten 2 str op. I beskrivelsen burde der have stået at man skal 3 str op end normalt.

2. oktober 2025

Hej Judy
Tak for din anmeldelse! Vi beklager, at størrelsen på kjolen ikke levede op til dine forventninger. Størrelsesangivelserne kan variere fra model til model. Men vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder den bedst mulige vejledning. Din feedback er vigtig for os, og vi vil justere vores størrelsesanbefalinger med det samme. Kontakt os endelig på mail, så vi kan finde den bedste løsning for dig!
Mvh Team Billigleg

Batteriet til min søns nye fjernstyret…

Batteriet til min søns nye fjernstyret bil var gået i stykker. Skrev og spurgte om det var muligt at købe et nyt. Det var det og det blev sendt med det samme. Super god kundeservice 😊

23. september 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe! :)

Troværdig og godt

Billig, godt, hurtig og god betjening. Nem at kontakte hvis der er spørgsmål.
De bedste anbefalinger herfra.

23. august 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Det er vi glade for at høre - mange tak! :)