BilligLeg Anmeldelser

8.116

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 64 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder roser virksomhedens service, hvor medarbejdere er hjælpsomme og imødekommende, og går langt for at finde løsninger. Folk sætter pris på den hurtige ekspedition og levering, hvor varer ofte ankommer som forventet og forsvarligt pakket. Forbrugerne er glade for produkterne, der beskrives som gode og af fornuftig kvalitet, ofte til gode priser. Dog oplevede nogle kunder problemer med defekte eller beskadigede varer, som ikke levede op til forventningerne eller beskrivelsen. Andre nævner lange leveringstider, pakker der ikke ankom som lovet, eller blev sendt til forkert adresse. Nogle anmeldere var utilfredse med kundeservicen, hvor sager ikke blev løst, eller der var manglende opfølgning på reklamationer.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med product, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med "gode... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange roser hurtig levering og god... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, hvor nogle roser den gode og hurtige service, samt hjælpsomme og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder rapporterer om defekte varer, der... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om priser, hvor nogle finder dem gode og fornuftige, og endda billige. Dog... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg lagde en ordre med en god portion Hama-perler og perleplader. Pakken blev sendt og kom hurtigt, men der manglede en pose perler, jeg havde bestilt. Derudover modtog jeg nogle andre plader, e... Se mere

Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside der kom ud til pakkeshoppen ret hurtigt. Da der opstod et problem med at finde pakken der fik jeg efter en henvendelse til deres kundeservice svar på... Se mere

Min mand kørt til butikken for at købe to el biler til vores piger og lidt anden, da han kom derop får han så og vide det er på fjernlager og vi tænker åh nej, men sikke en service manden i butikken t... Se mere

Jeg modtog min ordre i dag fra billigLeg og der var desværre skader på kassen så jeg to kontakt til dem på mail og de svarede hurtigt og spurgte om det var muligt for mig at åbne den og samle indholde... Se mere

1. nr. 71 af de 75 bedste virksomheder i Hobbyforretning
  2. nr. 36 af de 48 bedste virksomheder i Legetøjsbutik

Legetøj hos BilligLeg. Vi har et kæmpe udvalg i legetøj og du finder danmarks "måske" bedste kundeservice hos os. Besøg vores store webshop i dag eller giv os et kald på telefonen hvis du har spørgsmål, vi er klar til at hjælpe. Vi byder dig velkommen til BilligLeg

Hurtig dag til dag levering

Vi afsender over 97% af alle ordre på under 24 timer.

Vi afsender 97% af alle vores ordre på under 24 timer - så er du sikret din pakke er hos dig lyn hurtig.

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.116)

68 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte et bygge sæt at en golf 1 med…

Bestilte et bygge sæt at en golf 1 med lim og maling
Modtog så byggesættet uden lim og maling
Da vi gjorder dem opmærksom på der manglet lim og maling var de så godt klar over det
Det virker lidt fusket vi selv skal gøre dem opmærksom på det når de så godt ved det vi har betalt ekstra for ik følger med
Men go kundeservice for de svare straks at de godt er klar over det og de vil finde det der mangler og eftersende det
I følge brugsanvisningen skal der bruges 15 farver
Vi modtager 4 farver en tube lim og en pensel
Ik et sted jeg handler igen
Nej mener ik jeg har fået mere end jeg betalte for
Kommer ik til at bruge halvdelen af den farve der var i de små bøtter maling så der blir bare et støre spild
Så kan ik rigtigt bruge det til noget
Og igen når I skriver det er med lim og farver så kan jeg ik gætte mig til det er med 4 farver og jeg selv skal købe resten ved siden af så misvisende annonce vil jeg kalde det
Kan i øvrigt oplyse jer om på revell,s hjemme side er den med 5 farver og kun 3 af dem er dem I har sendt med og der er den så også en del billigere

3. august 2025

Hej Tom,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af den fejl, der skete i forbindelse med din ordre. En medarbejder havde desværre set forkert på varen og ved en fejl sendt en anden udgave af samme byggesæt end den, du havde bestilt.

Da vi blev gjort opmærksomme på det, kontaktede vi straks leverandøren for at sikre os, at vi kunne rette ordentligt op på fejlen. Herefter fremsendte vi lim og maling – i øvrigt med dobbelt så meget indhold som normalt, så du fik mere end hvad den originale vare indeholder.

Som du også skriver, kræver brugsanvisningen 15 forskellige farver maling, men i det oprindelige byggesæt følger der kun 4 farver, lim og pensel med (hvilket leverandøren har bekræftet) – de øvrige farver er tilkøb. Og på Revells egen hjemmeside gælder det også, at de 5 farver er vejledende, da det er dem på produktet på billedet, du skal gå ud fra.

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, men vi kan desværre ikke gøre mere, end det vi har forsøgt at gøre. Vi har sendt mere end bestilt til dig (og beklager selvfølgelig, at det bare er blevet til spild for dig). Med hensyn til at du synes annoncen/ brugsanvisningen er misvisende, må du kontakte Revell omkring (der har vi ikke nogen indflydelse, da vi blot er opkøbere af produktet).

Vi ønsker dig en god dag!

Veronika
Billigleg.dk

Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Derudover modtog jeg nogle andre plader, end jeg troede, jeg havde bestilt. Det viste sig at være min egen fejl.
Alligevel blev jeg mødt af søde, servicemindede medarbejdere, der gik meget langt for at hjælpe med en løsning, og både perler og de rigtig plader er nu på vej.

Jeg takker tusinde gange for den fine behandling og kommer helt sikkert igen.

5. august 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Tak for din tålmodighed og de pæne ord – det sætter vi stor pris på! Godt vi fandt en løsning, og rigtig god fornøjelse med perlerne ✨ Vi glæder os til at se dig igen!

Købte en H&K USP compact…

Købte en H&K USP compact Hardball-pistol. Magasinet kunne ikke sidde fast, og den kunne kun skyde med hardball, hvis man holdt op på magasinet.
De skriver selv, at vi ønsker at din købsoplevelse hos os, skal være så god som mulig. Derfor er det vigtigt at du kontakter os med det samme, hvis du oplever fejl og mangler. Dette gjorde jeg så.
Jeg fik bare aldrig noget svar tilbage.

20. maj 2025

Hej Arne

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet med din H&K USP Compact hardball-pistol.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi beklager meget.

Vi har de seneste dage forsøgt at komme i kontakt med dig telefonisk uden held og har i dag også sendt dig en e-mail i et forsøg på at løse sagen. Vi lytter til din henvendelse og vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning!

Vi vil gerne sikre os, at du får et produkt, der fungerer som det skal, og vi står klar til at behandle sagen videre – uanset om det drejer sig om ombytning, reparation eller andet. Du er meget velkommen til at vende tilbage til os via telefon eller mail, så vi sammen kan finde en løsning, du bliver tilfreds med.

Vh Veronika
Billigleg.dk - Ribe

Super butik

Super butik, godt ud valg og gode beskrivelser med hvad evt kunne være tilkøb

2. juni 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Tusind tak for din flotte anmeldelse Steffen. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både butikken, udvalget og beskrivelserne:)

Man køber en luftpistol og alle kugler…

Man køber en luftpistol og alle kugler flyver ud på en gang og skriver til b-leg men får bare at vide sådan skal det være. Så man køber bare noget som ikke dur her og service findes ikke. Det er som det skal vær og længer er den ikke. Så spar dine penge og led efter et andet sted at bruge penge. For her det bare penge ud af vinduet og varen er som den skal være ingen service.

23. april 2024

MEGET MEGET lang ventetid uden info...

Hej.
Jeg bestilte en varer hos jer d. 6-3.2025 og idag
d. 1-4.2025 og har intet hørt, og i sendte mig en mail om jeg ikke godt ville bedømme jer her på trustpilot men den mail modtog jeg allerede efer nogle dage efter bestillingen, jeg kan forstå at i lige har overtaget butikken men så burde man ogå være der for sine kunder, jeg har sendt jer en mail med jeg annulere ordren. Jeg beklager men jeg syntes den ene stjerne er velfortjent desværre, jeg har handlet tit hos jer og absolut uden problemer,

6. marts 2025

Hej Johnny.
Det er rigtigt vi netop har overtaget butikken. Vi har dog ikke adgang til det hele. OG har derfor først i fredags fået adgang til hjemmesiden. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt

Mvh

Har købt en vare

Har købt en vare, som er returneret for over en måned siden, men pengene er stadig ikke kommet retur, til trods for flere mails. Dog har de ikke svaret på de sidste to mails, og ser nu at de er gået konkurs.
Fanme ikke i orden at de ikke bare returnerede dengang de modtog varen.

20. februar 2025

Besvarelse fra BilligLeg

Hej Mai-Britt. Vi har netop overtaget forretningen. Du bedes kontakte os på salg@hobbybutikken.dk så sørge vi for du får dine penge retur med det samme.

Tobias - Billigleg.

Fantastisk butik

Super sted med de sødeste og mest servicemindede indehavere. Simpelthen så trist at sådan en god dansk legetøjsbutik og webshop skulle gå konkurs. Håber virkelig folk vil stoppe med at handle på Temu. Alt det bedste til jer, Lars og Maj-Britt

3. marts 2025

Havde bestilt nogle vare

Havde bestilt nogle vare, men pludselig var de gået konkurs og kan ikke få mine penge refunderet. 🤬🤬🤬

10. marts 2025

Hej Carsten.
Det er ikke helt korrekt. Der er ikke trukket penge for noget der ikke er leveret. Det kan være at din betaling er reserveret, men alt skulle være frigivet, mener du stadig at der er trukket penge for noget der ikke er leveret så skal du sende en mail til info@legbilligt.dk så tager vi hånd om det

De er gået konkurs og jeg fik IKKE min…

De er gået konkurs og jeg fik IKKE min være!

4. marts 2025

Hej JL.
Det er rigtigt virksomhedden gik konkurs. Den er nu solgt til os, og vi vil meget gerne sørge for du får din vare eller penge retur. Send os gerne en mail på salg@hobbybutikken.dk

bestilte et byggesæt den 5-3

bestilte et byggesæt den 5-3, fik ordre bekræftelse samme dag, fik aldrig varen, ser nu at de er gået konkurs, dette viste man altså da jeg bestilte.
Platugler og svindlere er ikke en mangelvare i den butik

5. marts 2025

Hej Kenneth.
Vi beklager den oplevelse. Firmaet gik desværre konkurs men er nu solgt. Os de nye ejer vil meget gerne gøre det godt igen. Så du må gerne sende en mail på salg@hobbybutikken.dk
-Tobias

Fantastisk forretning

Fantastisk forretning, der desværre er gået konkurs 😔

21. juni 2024

Hej Ann.
Vi er oppe og køre igen om et par dage! Vi håber på du kommer igen!
- Billigleg.