Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også vanskeligheder med at kontakte virksomheden telefonisk og fandt hjemmesiden bureaukratisk. Derudover var der tilfælde, hvor kunder følte, at virksomheden ikke var fagligt kompetent eller ikke ydede tilstrækkelig støtte i forbindelse med specifikke ansættelsesforhold eller abonnementsspørgsmål.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder fremhæver især den hurtige, kvalificerede og venlige... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice. Kunder roser den høflige, imødekommende og... Se mere

Subscription

Forbrugere finder abonnementet tvetydigt. Mens nogle kunder, herunder langvarige medlemmer, roser deres... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle rapporterede hurtig og kompetent hjælp, hvor problemer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Se mere

Det var en rigtig god og behagelig oplevelse at være til stede hos konsulenten. Der var en tydelig nærværende tilgang, gode input og en tryg guidning gennem samtalen. Jeg fik flere brugbare idéer til... Se mere

Jeg tog kontakt gennem deres webside med papirer som jeg gerne ville have kigget efter, jeg blev ringet op dagen efter af en af deres jurister som havde gennemgået sagen. Senere blev jeg kontaktet af... Se mere

1. Fagforening
  2. Indtægtsbeskyttelsesforsikring

Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk

4,4

Svarer typisk inden for 48 timer

Jeg har talt med en Helle den 10/12 og…

Jeg har talt med en Helle den 10/12 og Hejdi i går, meget kompotente medarbejder helt fint, vær glade for dem.

11. december 2025

Hej Lars

Det er vi glade for at høre!

Mie fra Lederne

Professionel støtte og rådgivning…

Har gennem mange år været organiseret hos Lederne, og har i rolle som tillidsperson haft en del kontakt til dem. De har professionelt bistået med de udfordringer der har været.

10. december 2025

Kære Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig med de udfordringer, der har været, og at du været hos os gennem mange år.

Freja fra Lederne

Panden mod muren.

Panden mod muren.
Som selvstændig skal du vurdere nøje som du skal være medlem her.
Jeg bliver sendt rundt og skal søge job i håb om, at få dagpenge med tilbagevirkende kraft, da min virksomhed ikke er lukket ned endnu, men da jeg har udfyldt en tro og love erklæring, hvor man skal vente i 2 måneder på at få dagpenge (dog søge job inden de 2 måneder er gået og man kan få dagpenge) og derefter kan få 4 måneders dagpenge inden det så ophører igen, hvis virksomheden ikke er lukket ned, stadig man stadig søge jobs og komme til samtaler derefter, for det kan være at man så er berettiget dagpenge med tilbagevirkende kraft. Om der så går 2-6 måneder, er de ligeglade med.
Jeg uddyber gerne ved privat henvendelse på min mail, hvis du er i tvivl om du skal være medlem her eller ej som selvstændig.

9. december 2025

D.10.12.25

Kære Lars

Tak for din henvendelse. Vi ved, at reglerne omkring dagpenge og selvstændig virksomhed kan være komplekse og til tider udfordrende. Som hovedregel kræver lovgivningen, at man skal være ophørt med sin virksomhed for at være berettiget til dagpenge. Der er dog en undtagelse, som tillader udbetaling af dagpenge i en begrænset periode, mens man afvikler sin virksomhed. Ifølge lovgivningen skal virksomheden være endeligt afviklet inden for 6 måneder for at kunne modtage dagpenge.

Vi har fuld forståelse for, at afviklingen af en virksomhed kan være en tidskrævende proces, og vi er her for at støtte dig i denne overgang. Vores forpligtelse til at følge lovgivningen betyder ikke, at vi er ligeglade med din situation. Vi er her for at hjælpe og vejlede dig bedst muligt inden for de rammer, vi har.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Charlotte Klovborg
Juridisk chef

----------------------------------------------------
D. 09.12.25

Kære Lars

Vi er kede af, at du har den oplevelse af os. Jeg undersøger din sag nærmere og vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Medlem i mere end 30 år

Jeg har været medlem af Lederne i mere 30 år, og har i flere omgange ifm. jobskifterhaft draget stor nytte og glæde af Ledernes råd og vejledning, det giver for mig en stor værdi og tryghed.
Jeg kan kun anbefale medlemskab i Lederne.

8. december 2025

Kære Torben

Tak for anmeldelsen og dit lange medlemskab. Vi er glade for, at du drager stor nytte af os og oplever værdi og tryghed.

God rådgivning

God rådgivning
Oplevede god rådgivning ifm. en sag. De tager dig alvorligt og sætter sig ind i tingene.

27. januar 2025

Hej

Vi er glade for, at du har oplevet god rådgivning hos os.

Tóra fra Lederne

Lederne er altid klar til at hjælpe

Lederne er altid klar til at hjælpe, når man har brug for dem, og det gør en stor forskel i hverdagen at vide, at jeg har et kompetent hold, der hjælper med at tale min sag.

6. december 2025

Kære Thomas

Tak for de fine ord. Vi er glade for, at du føler dig ordentligt hjulpet, og at det gør en forskel i din hverdag.

Meget kompetente

Meget kompetente og professionelle. Havde brug for Ledernes hjælp til gennemgang af kontrakt og efterfølgende aftale. Kæmpe anbefaling!

1. februar 2025

Hej Jesper

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået god hjælp med kontrakten og den efterfølgende aftale. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Kompetent rådgivning og information

Jeg har tidligere for en del år siden haft stor glæde af ledernes kompetente gennemgang af ansættelseskontrakt via deres juridiske team. Hurtigt og kompetent rådgivning, der gav gode perspektiver og input 👍. Ligeledes god relevant information via nyheder - målrettet ledende jobfunktioner.

5. december 2025

Kære Michael

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft glæde af vores rådgivning, og at den gav dig nye perspektiver og input.

Tóra fra Lederne

Har i flere omgange haft behov eller…

Har i flere omgange haft behov eller ønske om hjælp fra Lederne ifbm nye job og senest en fratrædelsesaftale. Støtten har været uovertruffen både på det professionelle og personlige plan. Det har gjort mig i stand til at træffe de for mig rigtige valg med sikkerhed for at det juridiske grundlag har været på plads, samt givet en solid kontekst som ballast i de specifikke forhandlinger.

6. oktober 2025

Kære Steen

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har følt dig støttet og i stand til at træffe de rigtige valg for dig :-)

Venlig hjælpsom professionel.

Altid venlig, hjælpsom og professionel.
Hurtig svar på forespørgsler.

4. december 2025

Hej Joan

Tusind tak for de rosende ord :-) Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Studerende - Pas på!

Jeg har tidligere været rigtig glad for Lederne, men da jeg tog min anden uddannelse, ringede jeg til dem, da der var mere end et år tilbage af min uddannelse. Her sagde de eftertrykkeligt tre gange til mig 'at hos dem skulle jeg først melde mig til senest 14 dage efter min sidste eksamen, ikke et år inden'. Hvilket er en fuldstændig forkert vejledning som har kæmpe fatale konsekvenser.

Det har resulteret i at jeg har:
1. En måned karens uden penge
2. En meget lavere dagpengesats, idet jeg så kun kunne komme på dimmitendsats, selvom jeg har arbejdet nok til at komme på almindelig sats og
3. Har et års dækning i stedet for 2 år.
Det er vildt flovt at blive snydt på den måde. Jeg må have været virkelig presset på studiet, for jeg ved bedre.

Det viser sig at de ikke har studiemedlemskaber og har derfor med stor sandsynlighed sagt sådan med vilje. Deres forklaring er "vi har kun pligt til at informere vores eksisterende medlemmer korrekt". Jeg har klaget, men det lader til at deres klageindstands undersøger sig selv og jeg kan ikke bevise forløbet til ankemyndigheder, idet de har været snedige nok til ikke at efterlade sig skriftlige beviser.

Jeg vil fraråde en hver studerende fra at lytte til den vejledning jeg har fået fra Lederne. - Meld dig i stedet til en a-kasse der har studiemedlemskab, som man bør have i et år inden endt studie, for ikke at blive straffet.

9. juni 2025

Opdateret d. 04.12.25
Kære Mai

Vi går ikke ind i enkeltsager på Trustpilot, så vi vil ikke drøfte din konkrete sag videre her. Vi er naturligvis kede af din oplevelse, og du er derfor velkommen til at kontakte mig for en opfølgende drøftelse af forløbet.

Kasper Nyrup
Chef for Medlemskab
Tlf. 3283 2549
Kære Mai

Mie fra Lederne

Jeg har fået rigtig god rådgivning

Jeg har fået rigtig god rådgivning, som medlem i Lederne. Stor tak for det!

17. marts 2025

Kære Anita

Tusind tak for de søde ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning :-)

Mie fra Lederne

Lederne er en proffesionel leder…

Lederne er en proffesionel leder organisation, er der altid når man har brug for dem. Altid venlige og positive og hjælper en videre til enhver tid!

28. november 2025

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk service ved indmeldelse

Fantastisk service ved indmeldelse. Glæder mig til at benytte et de mange kurser lederne tilbyder. Meget relevante og interessante

26. november 2025

Hej Freja

Det glæder os at høre, at du har fået en god service hos os og håber, at du får glæde af vores gode kurser :-)

Gennemført professionelt

Gennemført professionelt, generøst

18. november 2025

Hej Henrik

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fortsat god dag :-)

Danmarks bedste fagforening

En kort telefonisk henvendelse med en problemstilling, ja den blev løst prompte og meget kompetent - med en kort redegørelse og vurdering.

Det er topklasse håndtering og så på en fredag kl 15:52 hvor de fleste har lukket telefonen - eller ville udsætte et svar til ugen efter.

Det viser at I er til for medlemmerne og yder service der er kompetent og nærværende. Tak for det! Og tak for afklaringen.

God weekend 😊

21. november 2025

Hej

Tusind tak for de rosende ord. Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe.

Bedste hilsner