Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtig og præcis svar på mine spørgsmål
flink og imødekommen

Besvarelse fra Lederne
Jeg har talt med en Helle den 10/12 og Hejdi i går, meget kompotente medarbejder helt fint, vær glade for dem.

Besvarelse fra Lederne
Har gennem mange år været organiseret hos Lederne, og har i rolle som tillidsperson haft en del kontakt til dem. De har professionelt bistået med de udfordringer der har været.

Panden mod muren.
Som selvstændig skal du vurdere nøje som du skal være medlem her.
Jeg bliver sendt rundt og skal søge job i håb om, at få dagpenge med tilbagevirkende kraft, da min virksomhed ikke er lukket ned endnu, men da jeg har udfyldt en tro og love erklæring, hvor man skal vente i 2 måneder på at få dagpenge (dog søge job inden de 2 måneder er gået og man kan få dagpenge) og derefter kan få 4 måneders dagpenge inden det så ophører igen, hvis virksomheden ikke er lukket ned, stadig man stadig søge jobs og komme til samtaler derefter, for det kan være at man så er berettiget dagpenge med tilbagevirkende kraft. Om der så går 2-6 måneder, er de ligeglade med.
Jeg uddyber gerne ved privat henvendelse på min mail, hvis du er i tvivl om du skal være medlem her eller ej som selvstændig.

Besvarelse fra Lederne
Jeg har været medlem af Lederne i mere 30 år, og har i flere omgange ifm. jobskifterhaft draget stor nytte og glæde af Ledernes råd og vejledning, det giver for mig en stor værdi og tryghed.
Jeg kan kun anbefale medlemskab i Lederne.

God rådgivning
Oplevede god rådgivning ifm. en sag. De tager dig alvorligt og sætter sig ind i tingene.

Besvarelse fra Lederne
Lederne er altid klar til at hjælpe, når man har brug for dem, og det gør en stor forskel i hverdagen at vide, at jeg har et kompetent hold, der hjælper med at tale min sag.

Besvarelse fra Lederne
Altid en god og professionel service

Besvarelse fra Lederne
Meget kompetente og professionelle. Havde brug for Ledernes hjælp til gennemgang af kontrakt og efterfølgende aftale. Kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra Lederne
Jeg har tidligere for en del år siden haft stor glæde af ledernes kompetente gennemgang af ansættelseskontrakt via deres juridiske team. Hurtigt og kompetent rådgivning, der gav gode perspektiver og input 👍. Ligeledes god relevant information via nyheder - målrettet ledende jobfunktioner.

Besvarelse fra Lederne
Har i flere omgange haft behov eller ønske om hjælp fra Lederne ifbm nye job og senest en fratrædelsesaftale. Støtten har været uovertruffen både på det professionelle og personlige plan. Det har gjort mig i stand til at træffe de for mig rigtige valg med sikkerhed for at det juridiske grundlag har været på plads, samt givet en solid kontekst som ballast i de specifikke forhandlinger.

Besvarelse fra Lederne
Altid venlig, hjælpsom og professionel.
Hurtig svar på forespørgsler.

Besvarelse fra Lederne
Jeg har tidligere været rigtig glad for Lederne, men da jeg tog min anden uddannelse, ringede jeg til dem, da der var mere end et år tilbage af min uddannelse. Her sagde de eftertrykkeligt tre gange til mig 'at hos dem skulle jeg først melde mig til senest 14 dage efter min sidste eksamen, ikke et år inden'. Hvilket er en fuldstændig forkert vejledning som har kæmpe fatale konsekvenser.
Det har resulteret i at jeg har:
1. En måned karens uden penge
2. En meget lavere dagpengesats, idet jeg så kun kunne komme på dimmitendsats, selvom jeg har arbejdet nok til at komme på almindelig sats og
3. Har et års dækning i stedet for 2 år.
Det er vildt flovt at blive snydt på den måde. Jeg må have været virkelig presset på studiet, for jeg ved bedre.
Det viser sig at de ikke har studiemedlemskaber og har derfor med stor sandsynlighed sagt sådan med vilje. Deres forklaring er "vi har kun pligt til at informere vores eksisterende medlemmer korrekt". Jeg har klaget, men det lader til at deres klageindstands undersøger sig selv og jeg kan ikke bevise forløbet til ankemyndigheder, idet de har været snedige nok til ikke at efterlade sig skriftlige beviser.
Jeg vil fraråde en hver studerende fra at lytte til den vejledning jeg har fået fra Lederne. - Meld dig i stedet til en a-kasse der har studiemedlemskab, som man bør have i et år inden endt studie, for ikke at blive straffet.

Besvarelse fra Lederne
Jeg har fået rigtig god rådgivning, som medlem i Lederne. Stor tak for det!

Besvarelse fra Lederne
Lederne er en proffesionel leder organisation, er der altid når man har brug for dem. Altid venlige og positive og hjælper en videre til enhver tid!

Besvarelse fra Lederne
Fantastisk service ved indmeldelse. Glæder mig til at benytte et de mange kurser lederne tilbyder. Meget relevante og interessante

Besvarelse fra Lederne
En kort telefonisk henvendelse med en problemstilling, ja den blev løst prompte og meget kompetent - med en kort redegørelse og vurdering.
Det er topklasse håndtering og så på en fredag kl 15:52 hvor de fleste har lukket telefonen - eller ville udsætte et svar til ugen efter.
Det viser at I er til for medlemmerne og yder service der er kompetent og nærværende. Tak for det! Og tak for afklaringen.
God weekend 😊