Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg var til en konference og oplevede høj professionalisme.

Besvarelse fra Lederne
Timely og professionelle svar på mine spørgsmål omkring arbejde i udland

Besvarelse fra Lederne
Jeg er super glad for at være medlem hos Lederne. Koster ikke så meget, er der når jeg har brug for det, masser af relevante arrangementer og god kadence af nyhedsmails med interessant indhold.
Kan varmt anbefales hvis man har brug for inputs til sit arbejde som leder.

Besvarelse fra Lederne
Tilgængelig, i øjenhøjde og relevant. Har brugt Lederne nogle gange ifm tjek af vilkår ifm nyt job, det har været fin service. Og så er det dejligt at kunne sige til telefonsælgere fra diverse forbund og fagforeninger, at jeg er det sted, der passer til mig. Fedt at de også sætter dagsorden på ledelsesområdet - i medierne, vidensmæssigt, på Folkemødet mv.

Besvarelse fra Lederne
Jeg er meget tilfreds med Lederne Virksom – både deres professionelle tilgang til rådgivning og de attraktive forsikringstilbud. Det giver tryghed at have en partner, der formidler klart og kompetent. Kan anbefales!

Besvarelse fra Lederne
Har været medlem i en del år nu, og klart det bedste sted! Altid god kundeservice og kompetente medarbejdere når man ringer ind.
Derudover er de mange effektive og innovative værktøjer tilgængelig på hjemmesiden man frit kan bruge i sit arbejdsliv.
Gode og relevante kurser for ledere eller medarbejdere som stiler efter at blive det

Besvarelse fra Lederne
Jeg har været medlem af Lederne både som selvstændig og som ansat, og jeg har gennem hele mit medlemskab fået en service, der virkelig fortjener ros. Uanset om det har handlet om rådgivning i forbindelse med en ny kontrakt eller støtte under en konkurs i den virksomhed, jeg var ansat i, har Lederne stået klar med kompetent, hurtig og nærværende hjælp.
Deres rådgivere er professionelle, dybt engagerede og formår at skabe tryghed i situationer, der kan være både komplekse og stressende. Det har betydet enormt meget for mig.
Jeg kan klart anbefale Lederne som organisation – ikke mindst fordi de er uafhængige og altid har haft fokus på mine behov som medlem. En stor tak for den støtte, jeg har fået!

Besvarelse fra Lederne
Jeg er ikke leder, men har et ønske om at blive det. Som medlem af Lederne Spring lan man få mulighed for at dyrke ledelse som et fag. Jeg bruger i hvert fald fagforeningen langt mere aktivt, end jeg før har gjort med andre. Muligheden for sparring er også fed.

Besvarelse fra Lederne
Super god fagforening, hurtig respons ved henvendelser, dygtige

Besvarelse fra Lederne
Har virkeligt oplevet en aktiv og konstruktiv medspiller i Lederne efter jeg har meldt mig ledig.
Og vil helt sikkert være endnu mere aktiv i netværket - også når jeg kommer i job igen.

Besvarelse fra Lederne
Jeg har været medlem af Lederne igennem 15 år og altid været glad og tilfreds.....
Jeg har for første gang været ledig i mit liv - heldigvis kun 2 måneder og det er skønt..
Jeg har fundet job og Lederne er kun ude på at skabe problemer, det var sku nemmere at være arbejdsløs og både have jer og Jobcenter i nakken end at komme i job igen.
En af jeres medarbejdere kimer mig ned forbi hun stiller spørgsmål til og min rolle som chef og leder til at kan forblive medlem - hun vil have mig smidt ud af jer for at have et job med ledelses ansvar.
ergo brokker jeg mig til min nye arbejdsplads kan det være jeg mister jobbet - kan jeg få på skrift at i tager ansvaret for at jeg mister mit job fordi ikke gider have mig som medlem når mine arbejdsopgaver er som leder og funktionær-/.
Det virker til at i er ude på at skabe problemer for mig på min nye arbejdsplads - så må i tage kontrakt kampen med COOP
Tidligere har jeg været ansat på liggende vilkår i Salling group og i har aldrig stillet spørgsmål omkring dette
Jeg har aldrig hørt i mit liv at det er en dårlig ting at være medlem af en fagforening og A kasse - er blevet opfordret af mine forældre til dette da jeg fik mit første job som årig i 1998.
Man bliver altid rådgivet til at være medlem at en anderkendt fagforening som HK, 3F eller Lederne, da de altid står til rådighed for en og tegner overenskomsterne.
Min mor har været tillidsrepræsentant igennem en menneskealder i 3F og kender de gode vaner og råd.
at man skal undgå en såkaldt gul fagforening - det kan være tiderne for anerkendt fagforeninger er slut i DK
Hvor kan kan klage over en jer som fagforening - er det forbruger nævnet eller hvor
Hun er ikke sit job værdigt
Jeg vil ikke anbefale Lederne for hverken Venner og Familie hvis jeg smides ud for at arbejde og have et job
fy skam er som fagforening jeg glæder mig til en undskyldning fra jer og forblive medlem

Besvarelse fra Lederne
Jeg fik gode råd til min fremtidige jobsøgning

Besvarelse fra Lederne
God, venlig og seriøs behandling hele vejen igennem

Besvarelse fra Lederne
Lederne lytter og støtter mig som medlem, så jeg bevarer min værdighed, selvtillid og selvværd i en vanskelig situation.
I Danmark har vi for mange dårlige ledere og medarbejder der mistrives og det skal stoppes, på lige fod med partnervold.

Besvarelse fra Lederne
Tak for fremragende juridisk rådgivning i en svær tid.

Besvarelse fra Lederne
Lederne giver hurtig og meget god rådgivning. Jeg har brugt dem flere gange i forbindelse med en opsigelse og de var både kyndige og venlige. Jeg følte jeg fik den bedste mulige rådgivning og støtte.

Besvarelse fra Lederne
En organisation der tager hånd om sine medlemmer. Har netop deltaget i et kursus gennem ledernes kompetance forum, hvor jeg har fået gode redskaber til at begå mig i en verden med AI. Værktøjer jeg kommer til at anvende i min hverdag fremadrettet.