Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også vanskeligheder med at kontakte virksomheden telefonisk og fandt hjemmesiden bureaukratisk. Derudover var der tilfælde, hvor kunder følte, at virksomheden ikke var fagligt kompetent eller ikke ydede tilstrækkelig støtte i forbindelse med specifikke ansættelsesforhold eller abonnementsspørgsmål.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder fremhæver især den hurtige, kvalificerede og venlige... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice. Kunder roser den høflige, imødekommende og... Se mere

Subscription

Forbrugere finder abonnementet tvetydigt. Mens nogle kunder, herunder langvarige medlemmer, roser deres... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle rapporterede hurtig og kompetent hjælp, hvor problemer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Se mere

Har i flere omgange haft behov eller ønske om hjælp fra Lederne ifbm nye job og senest en fratrædelsesaftale. Støtten har været uovertruffen både på det professionelle og personlige plan. Det har gjor... Se mere

1. Fagforening
  2. Indtægtsbeskyttelsesforsikring

Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk

4,4

Svarer typisk inden for 48 timer

God og brugbar rådgivning

27. februar 2026

Besvarelse fra Lederne

Tusind tak for din tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du oplevede rådgivningen som både god og brugbar :-)

Projektlederuddannelse med reel værdi

Jeg deltog i projektlederuddannelsen hos Lederne i september 2025. Seks intensive dage fordelt på tre uger og afsluttet med eksamen.

Det er den bedste af de tre projektlederuddannelser, jeg har taget.

Underviseren, Rune Josefsen, er en af de stærkeste formidlere, jeg har mødt. Han kombinerer mange års praktisk erfaring med en evne til at gøre stoffet konkret og anvendeligt. Det var ikke bare teori på slides det blev oversat til virkelige situationer og til vores egen hverdag.

Jeg arbejder ikke klassisk med projektledelse i min nuværende rolle. På uddannelsen fik jeg både lukket huller og genopfrisket fundamentale værktøjer og styrket min strukturelle tilgang. Særligt vekslen mellem teori og praksis fungerede: Vi gennemgik et emne, arbejdede med det, kom tilbage og reflekterede og byggede videre. Det gjorde, at læringen satte sig fast.

Det var nemt at forstå og nemt at gå til. Svært i praksis. Men både Rune og materialet støttede én hele vejen. Bogen er stadig en, jeg slår op i, når jeg er i tvivl. Den er konkret og brugbar.

Hvis man vil have en projektlederuddannelse, der faktisk kan anvendes i hverdagen – og ikke bare ser godt ud på CV’et så er det her et rigtig stærkt valg.

24. september 2025

Kære Christian

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os.

Hvor er det dejligt at høre, at vores uddannelse i projektledelse har gjort en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :-)

Komptent rådgivning

Komptent rådgivning. Hurtig og klar tale.

26. februar 2026

Kære Claus

Det er vi glade for at høre. Tak for den fine anmeldelse :-)

Hele setuppet

Hele setuppet. Gratis parkering på kompetence centret, gode hotelforslag i gåafstand (Amager) og en helt igennem fantastisk underviser.

24. februar 2026

Kære Alex

Hvor er det dejligt at høre, at både rammerne og underviseren levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse :-)

Professionel og saglig rådgivning

Rådgivning udover hvad jeg havde forventet. Der var god fokus på min situation og min baggrund. Virkelig godt.

23. februar 2026

Kære Jesper

Det betyder meget for os at høre, at du har fået en god rådgivning med fokus på din situation og baggrund. Tak for din anmeldelse.

Tóra fra Lederne

Er blevet ledig og har fået så fin…

Er blevet ledig og har fået så fin vejledning - kan virkelig anbefale denne fagforening

25. februar 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har fået en god vejledning.

Tóra fra Lederne

velvalgte og relevante emner på en let tilgængelig måde

- en oplevelse af en høj grad af professionel tilgang til at dele velvalgte og relevante emner på en let tilgængelig måde.

17. februar 2026

Kære Mads

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever vores emner som velvalgte, relevante og let tilgængelige.

Tóra fra Lederne

Jeg kan ikke anbefalde nok Lederne som…

Jeg kan ikke anbefalde nok Lederne som A-kasse. Min oplevelse med dem har været bare fantastik fra dag 1, meget professional, hjælpsom, og nærvær sparring

Kære Jill

Mange tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Lederne som A-kasse. :-)

Mvh
Josefine fra Lederne

Nærværende og konstruktiv samtale.

Det var en rigtig god og behagelig oplevelse at være til stede hos konsulenten. Der var en tydelig nærværende tilgang, gode input og en tryg guidning gennem samtalen. Jeg fik flere brugbare idéer til konkrete tiltag, jeg kan arbejde videre med. Samtidig blev det formidlet klart og enkelt, at det jeg gør og tænker, er helt rigtigt – det gav både ro og fornyet motivation.

Besvarelse fra Lederne

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en tryg og nærværende rådgivning, og at du kunne tage både konkrete tiltag og fornyet motivation med dig videre.

Rigtig god dag :-)

Mie fra Lederne

Fantastisk sparring og oprigtig interesse – TAK!

Jeg har i dag haft en virkelig god oplevelse hos Lederne. Jeg talte med Sine Halberg Petersson, som gav mig fantastisk sparring op til et vigtigt møde, jeg skal til på mandag. Hun var lyttende, skarp og gav mig konkrete vinkler, jeg straks kunne bruge.
Bagefter ringede jeg ind på hovednummeret for at fortælle Per Casthøj om min positive oplevelse med Sine – og her blev jeg igen mødt af oprigtig nysgerrighed og tid til en god snak om mine udfordringer.
Det betyder meget at blive grebet så godt i en situation, hvor man har brug for støtte og klarhed.
Så et stort TAK for jeres hjælp, jeres tid og jeres engagement. Det gør en kæmpe forskel.

Besvarelse fra Lederne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at høre om din gode oplevelse, og vi giver selvfølgelig dine pæne ord videre til både Sine og Per.

Tak fordi du tog dig tid til at dele :-)

Seriøst

God gået tak for hjælpen

12. februar 2026

Kære Claas

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med hjælpen!

Mie fra Lederne

God og professionel gennemgang af min…

God og professionel gennemgang af min fratrædelsesaftale, hvor der blev påpeget flere konkrete forbedringer til mig.

28. januar 2026

Kære Michael

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Mie fra Lederne

Jeg tog kontakt gennem deres webside…

Jeg tog kontakt gennem deres webside med papirer som jeg gerne ville have kigget efter, jeg blev ringet op dagen efter af en af deres jurister som havde gennemgået sagen. Senere blev jeg kontaktet af deres A-kasse ang. eventuelle spørgsmål. Så jeg synes at jeg har fået god hjælp.

2. februar 2026

Kære Claus
Det er vi glade for at høre. Tak for din fine anmeldelse :-)

Man får kvalificeret rådgivning

Man får kvalificeret rådgivning

Altid god rådgivning, ærlig og redelig. Konsulenterne er super venlige, lyttende og sætter sig ind i mit "problem"

12. januar 2026

Hej Birger

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever vores rådgivning som kvalificeret, ærlig og lyttende :-)

Lederne er i topform

De er meget imødekommende og professionelle, tilbyder relevante løsninger og sikrer, at man kommer på rette spor igen.

14. januar 2026

Kære Michael

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at at vores løsninger hjalp dig godt videre.

Yderst tilfreds kunde

Jeg har kun gode oplevelser med Lederne. Proffesionelt og dedikeret personale, har oplevet den bedste hjælp i henhold til da jeg var ledig og skulle i arbejde, med hjælp til min kontrakt.
Er alt perfekt, det er det aldrig, men jeg er yderst tilfreds med dem!

12. januar 2026

Kære Jakob

Vi er glade for at kunne hjælpe :-)

Manglende gjensidige respekt

Lidt ærgeligt at sætte en fredag af, for at skulle snakke forsikringer, for så at blive brændt af, uden så meget som en mail om at mødet er aflyst.

9. januar 2026

D.12.01.26

Kære Bobby

Sikke en ærgerlig oplevelse, og vi forstår din utilfredshed. Ud fra de oplysninger, som du har oplyst her, ser det ikke ud til at det er Lederne Forsikring, du har haft en aftale med. Vi kan nemlig ikke finde dig i vores medlemsbase.

Vi er altid meget opmærksomme på at give besked, hvis vi mod forventning er nød til at rykke et forsikringsmøde.

Står du registreret under et andet navn, er du meget velkommen til at kontakte mig på hbl@lho.dk, så jeg kan undersøge, hvad der i så fald er sket.

Lederne

Heidi Bligaard
Vicedirektør for Salg & Forsikring

------------------------------------------------------------
D. 12.01.26

Kære Bobby

Vi er kede af, at du har den oplevelse af os. Jeg undersøger din sag nærmere og vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Tóra fra Lederne

En meget professionel og klar…

En meget professionel og klar besvarelse på mit spørgsmål. Lige hvad jeg havde brug for.
Tak 🤩

8. januar 2026

Kære Lissi

Tusind tak for de rosende ord. Dejligt at høre, at du har fået den hjælp, du havde brug for.