Lavpris Træ Anmeldelser

2.822

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 350 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den gode service, især den venlige og hjælpsomme chauffør, der leverer varerne præcis som ønsket. Mange sætter pris på den hurtige levering og den effektive kommunikation via SMS og mail, der informerer om leveringstidspunkter. Derudover roses virksomheden for at tilbyde materialer af høj kvalitet til rimelige priser, og mange angiver, at de vil handle her igen. Dog oplevede nogle få kunder længere leveringstider end forventet, og enkelte varer ankom beskadiget eller forkert. Nogle var også utilfredse med, at de ikke blev informeret om forsinkelser, eller at de modtog modstridende oplysninger om levering. Enkelte anmeldere nævnte også problemer med produktkvaliteten, såsom briketter der gik i opløsning, eller varer der ikke blev fundet frem som forventet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering og den præcise... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode betjening, venlige og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle kunder fandt, at varerne var som... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen, idet mange roser de gode og skarpe priser, der tilbydes.... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og roser ofte medarbejdernes venlighed og hjælpsomhed, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en asfaltstøder online Fik hurtig en ordrebekræftelse og kunne hente den i Køge dagen efter Virkede helt perfekt Samtidig fik jeg et godt indtryk af udvalg af træ med videre

Den var rigtig fin, blev dog ikke informeret om at mine varer ikke kom den dag der først var aftalt, først da jeg selv ringede. Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.

Efter lidt lang leveringstid (13 dage), blev det leveret yderst punktligt, og så på en helligdag. En meget venlig og hjælpsom chauffør, kørte det ind og pladserede det lige hvor jeg ønskede det. Træ... Se mere

fra bestilling til levering ingen Problemer. Selvom en del varer var forsinket, som kan jo ske, var kommunikationen udmærket. Stor ros også til Chaufføren som var flink og hjælpsom. Og kvaliteten var... Se mere

1. nr. 11 af de 16 bedste virksomheder i Byggemarked
  2. nr. 15 af de 18 bedste virksomheder i Leverandør af byggematerialer

Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.822)

Afsætningen af pillerne blokerer reelt…

Afsætningen af pillerne blokerer reelt vores indkørsel.
Nu har vi båret det ene ton ind og min kone ligger med ondt i ryggen mens de to andre paller står og bliver våde i regnvejret.
Der var ingen notifikation om de begrænsede afsætningsmuligheder. Og at rotere pallerne så de spærrer mest virker mærkværdigt.

Jeg bruger ikke Lavpris træ igen.

I relation til lavpristræ's svar, skal jeg meddele at levering med kran først blev oplyst så sent at jeg ikke kunne komme i kontakt med dem for afbestilling.
Mht foto fremgår det tydeligt at pallerne er drejet så de blokerer indkørslen mest (stikker mest ud)... hvorfor ?
Desuden er der flere meter fra halvtag.
De fleste træpilleleverandører leverer med mobiltruck af samme grund.

12. marts 2026

Hej René,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen.

Vi leverer altid vores træpiller med kranbil, da det giver os mulighed for at yde den bedst mulige service for vores kunder. Med kranbilen kan vi ofte placere pallerne længere inde på grunden i stedet for blot at stille dem ved kantstenen. Desværre har kranbilen også nogle begrænsninger, og det er blandt andet ikke muligt at læsse af under et halvtag eller andre overdækninger, som du ønskede.

Ud fra billedet fra leveringen kan vi se, at de 3 paller træpiller er placeret pænt i siden af din indkørsel. Vores chauffører forsøger altid at placere pallerne så hensigtsmæssigt som muligt under de forhold, der er på adressen.

Vi beklager selvfølgelig, hvis placeringen har givet jer besvær, og vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre til at informere om leveringsmuligheder og begrænsninger.

Lavpris Træ

Jeg bestilte online … der var 2 spot…

Jeg bestilte online … der var 2 spot vare de ikke havde flere af, men fandt en bedre løsning og tilbød det som alternativ løsning

God betjening

25. februar 2026

Kære Kjeld

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse 🙌

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din online bestilling. Selvom vi desværre var udsolgt af de to spotvarer, er det dejligt at vide, at vi kunne finde en endnu bedre løsning og tilbyde et godt alternativ.

Hos Lavpris Træ gør vi altid vores bedste for at finde en løsning, når noget ikke går helt som planlagt – så det betyder meget for os, at du oplevede det positivt.

Vi håber, vi kan hjælpe dig igen næste gang 😊

Lavpris Træ

Fair pris og hurtig levering

Fair pris, hurtigt levering, nem hjemmeside, alt lige til

17. februar 2026

Kære Kim

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Vi er glade for at høre, at du oplevede fair priser, hurtig levering og en nem hjemmeside – præcis som det skal være. Tak fordi du valgte os!

mvh

Jeg bestilte

Jeg bestilte, de leverede. Tommel op.

9. februar 2026

Kære Mirza

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det er skønt at høre, at alt forløb som det skulle fra bestilling til levering. Tak for tommel op – og fordi du valgte os!

Hurtig og god service

Hurtig og god service

13. februar 2026

Kære Jette

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Hurtig og god service er noget, vi prioriterer højt, så det er skønt at høre, at det blev oplevet. Tak fordi du valgte os!

Var derinde for at købe briketter 1/1

Var derinde for at købe briketter 1/1, og købte 10 pakker. Ekspedienten prøvede at sælge en palle, men jeg ville lige teste dem. Godt jeg gjorde det, for de var nærmest værdiløse. Presningen var så dårlig at de efter kort tid gik i opløsning i brændeovnen. Virkelig dårlig kvalitet og spild af penge.

1. februar 2026

Hej Stig,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker, at vores kunder møder, og det tager vi alvorligt.

Vi sælger løbende brændebrikketter til mange kunder med gode erfaringer, så det lyder som en afvigelse, vi meget gerne vil se nærmere på.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med oplysninger om dit køb.

Vi tager feedback som denne med i vores løbende kvalitetskontrol, så vi kan sikre den standard, vores kunder med rette forventer.

kom virkelig hurtig

kom virkelig hurtig, og ingen problemer:)

1. maj 2025

Kære Jørgen
Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at alt forløb uden problemer. Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne levere 5 stjerner næste gang 😊

Super godt tilfreds

27. januar 2026

Kære Lisbet

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det glæder os meget at høre, at du er super godt tilfreds. Tak fordi du valgte os!