Lavpris Træ Anmeldelser

2.827

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 348 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og effektive levering, hvor varerne ankommer som aftalt og ofte inden for få dage. Mange sætter pris på den fremragende service, både online og i butik, samt de konkurrencedygtige priser. Chaufførerne roses konsekvent for deres venlighed, hjælpsomhed og gode kommunikation, idet de ofte ringer i forvejen for at aftale præcis placering af varerne. Dog oplevede nogle kunder længere leveringstider end forventet, og i enkelte tilfælde manglede information om forsinkelser. Derudover har nogle få anmeldere bemærket problemer med produktkvaliteten, såsom beskadigede varer eller dårlig presning af briketter, samt enkelte tilfælde af forkert leverede produkter. Nogle få andre oplevede, at medarbejdere ikke altid kunne svare på specifikke spørgsmål eller yde den forventede hjælp ved udlevering.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering og den præcise... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode betjening, venlige og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle kunder fandt, at varerne var som... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen, idet mange roser de gode og skarpe priser, der tilbydes.... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og roser ofte medarbejdernes venlighed og hjælpsomhed, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en asfaltstøder online Fik hurtig en ordrebekræftelse og kunne hente den i Køge dagen efter Virkede helt perfekt Samtidig fik jeg et godt indtryk af udvalg af træ med videre

Den var rigtig fin, blev dog ikke informeret om at mine varer ikke kom den dag der først var aftalt, først da jeg selv ringede. Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.

Efter lidt lang leveringstid (13 dage), blev det leveret yderst punktligt, og så på en helligdag. En meget venlig og hjælpsom chauffør, kørte det ind og pladserede det lige hvor jeg ønskede det. Træ... Se mere

fra bestilling til levering ingen Problemer. Selvom en del varer var forsinket, som kan jo ske, var kommunikationen udmærket. Stor ros også til Chaufføren som var flink og hjælpsom. Og kvaliteten var... Se mere

1. nr. 11 af de 16 bedste virksomheder i Byggemarked
  2. nr. 15 af de 18 bedste virksomheder i Leverandør af byggematerialer

Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.827)

329 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg bestilte

Jeg bestilte, de leverede. Tommel op.

9. februar 2026

Kære Mirza

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det er skønt at høre, at alt forløb som det skulle fra bestilling til levering. Tak for tommel op – og fordi du valgte os!

Hurtig og god service

Hurtig og god service

13. februar 2026

Kære Jette

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Hurtig og god service er noget, vi prioriterer højt, så det er skønt at høre, at det blev oplevet. Tak fordi du valgte os!

Var derinde for at købe briketter 1/1

Var derinde for at købe briketter 1/1, og købte 10 pakker. Ekspedienten prøvede at sælge en palle, men jeg ville lige teste dem. Godt jeg gjorde det, for de var nærmest værdiløse. Presningen var så dårlig at de efter kort tid gik i opløsning i brændeovnen. Virkelig dårlig kvalitet og spild af penge.

1. februar 2026

Hej Stig,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker, at vores kunder møder, og det tager vi alvorligt.

Vi sælger løbende brændebrikketter til mange kunder med gode erfaringer, så det lyder som en afvigelse, vi meget gerne vil se nærmere på.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med oplysninger om dit køb.

Vi tager feedback som denne med i vores løbende kvalitetskontrol, så vi kan sikre den standard, vores kunder med rette forventer.

kom virkelig hurtig

kom virkelig hurtig, og ingen problemer:)

1. maj 2025

Kære Jørgen
Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at alt forløb uden problemer. Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne levere 5 stjerner næste gang 😊

Super godt tilfreds

27. januar 2026

Kære Lisbet

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det glæder os meget at høre, at du er super godt tilfreds. Tak fordi du valgte os!

Skønne medarbejdere i Slagelse

I Slagelse afd. har jeg altid fået en god betjening. Det kan godt være, at medarbejderne ikke altid lige kan svare på specifikke spørgsmål, men de tager sig tid til at søge svaret på computeren.
De er hjælpsomme, de hilser med et smil, når man kommer ind, de springer op af stolen og går med ud i hallen, hvis man har brug for det.
I dag ville jeg returnere nogle byggematerialer, som jeg alligevel ikke fik brug for.. ingen himmeivendte øjne.. ingen "den slags tager vi normalt ikke retur"... næ, kun smil og "selvfølgelig, det finder vi da ud af"

Selv dem, som går udenfor på pladsen hilser med et smil.

Ikke bare i dag, men hver gang gør I det til en positiv oplevelse at handle hos jer.

Tak, I søde mennesker !!

23. januar 2026

Kære Brit

Tusind, tusind tak for de 5 stjerner og de utrolig flotte ord!
Det betyder virkelig meget for os at læse, at du gang på gang oplever god betjening i vores Slagelse-afdeling.

Vi er meget stolte af vores medarbejdere – både i butikken og ude på pladsen – og det glæder os, at du mærker deres hjælpsomhed, engagement og smil. At tage sig tid til at finde svar, gå med ud i hallen og håndtere returneringer uden bøvl er præcis den service, vi gerne vil stå for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for din tillid.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Hej Stefan

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig og fin service 😍
Vi glæder os til at se dig igen!

Der var en gipsplade

Der var en gipsplade, det var gået i stykker ved leveringen, men jeg fik en kreditnota, uden problemer.

7. januar 2026

Hej Kjeld

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi er glade for, at sagen med den beskadigede gipsplade blev løst hurtigt og uden problemer.
Det er vigtigt for os, at tingene bliver håndteret smidigt, hvis noget ikke går som planlagt.
Tak fordi du handlede hos os – og vi håber at se dig igen.

Hej Tom

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi er glade for at høre, at du oplevede både venlig og hurtig betjening.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Lavpris Træ

Handler ofte i Slagelses lavpris træ

Handler ofte i Slagelses lavpris træ. Altid god og behandling

15. december 2025

Hej Tom

Det glæder os virkelig at høre, at du ofte handler hos os i Slagelses Lavpris Træ, og at du oplever god behandling hver gang.
Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Det fungerer bare !!

8. december 2025

Hej Lars

Tusind tak for de 5 stjerner!
Det er skønt at høre – det fungerer bare, præcis som det skal 💪
Vi glæder os til at se dig igen!

Fyrretræsgulv - 5 stjerner

God service i Hillerød, nem bestilling på nettet. Virkelig fin kvalitet fyrretræsgulv til en fantastisk pris. Levering af varerne af den sødeste chauffør der ringede i forvejen.
Der handler vi meget gerne igen.

10. december 2025

Kære Anne

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service i Hillerød, den nemme onlinebestilling og kvaliteten af fyrretræsgulvet – og til en pris, der levede op til forventningerne. Det betyder også meget for os, at leveringen og chaufførens service gjorde et godt indtryk.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang. Rigtig god fornøjelse med det nye gulv!

hurtig og perfekt levering

hurtig og perfekt levering
dejligt

2. december 2025

Kære Peter

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en hurtig og perfekt levering. Dejligt at vi kunne leve op til dine forventninger. Du er altid velkommen hos os igen.

DBH

God levering

God levering, som var planlagt og med SMS information. Varer var godt emballeret.

1. december 2025

Hej Bent

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen forløb som planlagt, at SMS-informationen fungerede godt, og at varerne kom sikkert frem i ordentlig emballage.

Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse – tak fordi du tog dig tid til at dele den! 🌟

Du er altid velkommen hos os igen.

MVh
Lavpris Træ

Leveret så tæt på.min bolig som muligt

Leveret så tæt på.min bolig som muligt. Fantastisk service.

24. november 2025

Hej Jonathan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen kom så tæt på din bolig som muligt, og at du oplevede servicen som fantastisk.

Det sætter vi stor pris på – og du er altid velkommen hos os igen! 🌟

BH
Lavpris Træ

Det er første gang jeg handler hos…

Det er første gang jeg handler hos Lavpristræ. Jeg bestilte på deres hjemmeside, og får en tilbagemelding at varen var på lager i Hillerød, så jeg var velkommen til selv at komme og finde varen hos dem, jeg fik en god betjening i Hillerød.
Hilsen
Vagn Kristensen

1. december 2025

Besvarelse fra Lavpris Træ

Tusind tak for din anmeldelse, Vagn!
Vi er rigtig glade for, at dit første køb hos Lavpristræ blev en god oplevelse. Det er skønt at høre, at informationen om lagerstatus var klar og hjælpsom, og at du fik god betjening i vores afdeling i Hillerød.

Tak fordi du valgte at handle hos os – vi håber at se dig igen! 🌟

god service

chauffør placerede varerne fint

27. november 2025

Hej Søren

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 😎 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget. Du er altid velkommen tilbage hos os. 👍😉

God vejledning

God vejledning. Og levering som lovet.

28. november 2025

Hej Lars

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi er virkelig glade for, at du oplevede god vejledning og levering som lovet. Det betyder meget for os, at du er tilfreds.
Du er altid velkommen hos os igen! 🌟

Hurtig behandling af ordren

Hurtig behandling af ordren

24. november 2025

Hej Jan
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig behandling af din ordre. Det sætter vi stor pris på.
Håber vi får lov at hjælpe dig igen! 😊

Meget tilfreds

Meget tilfreds, godt udvalg til gode priser og super god service.

25. november 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er meget tilfreds, og at både udvalg, priser og service levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart! 🌟