Lavpris Træ Anmeldelser 2.778

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 372 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den hurtige levering og den fremragende service, ofte med en venlig og hjælpsom chauffør, der placerer varerne præcis som ønsket. Mange fremhæver også den gode kvalitet af produkterne og de konkurrencedygtige priser, hvilket gør virksomheden til et foretrukket valg for byggematerialer. Den nemme bestillingsproces online og den effektive kommunikation via SMS og mail bidrager yderligere til den positive kundeoplevelse. Dog oplevede nogle få kunder længere leveringstider end forventet, og der var enkelte tilfælde af manglende information om forsinkelser. En lille del af anmelderne var utilfredse med kvaliteten af visse produkter, såsom briketter, og nævnte også, at varer ikke altid blev placeret som forventet af chaufføren.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange roser den hurtige og præcise levering, ofte... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange forbrugere roser god kvalitet og materialer... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den super gode og venlige... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen, hvor mange fremhæver gode produkter til prisen og god... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, idet mange roser materialer af god kvalitet til rimelige priser, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en asfaltstøder online Fik hurtig en ordrebekræftelse og kunne hente den i Køge dagen efter Virkede helt perfekt Samtidig fik jeg et godt indtryk af udvalg af træ med videre

Efter lidt lang leveringstid (13 dage), blev det leveret yderst punktligt, og så på en helligdag. En meget venlig og hjælpsom chauffør, kørte det ind og pladserede det lige hvor jeg ønskede det. Træ... Se mere

Den var rigtig fin, blev dog ikke informeret om at mine varer ikke kom den dag der først var aftalt, først da jeg selv ringede. Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.

Bestilte vare over nettet, med levering med lastbil. Lavpris træ informerede om planlagt levering via sms og mail. På dagen ringede chaufføren da han var på vej, og igen ved ankomst for at bekræ... Se mere

1. nr. 12 af de 17 bedste virksomheder i Byggemarked
  2. nr. 15 af de 18 bedste virksomheder i Leverandør af byggematerialer

Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.

4,4

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Lavpris træ OK, levering kunne være bedre.

Jeg har købt træpiller hos Lavpris Træ to gange. Prisen er fin, pillerne er ok, men leveringen er desværre ikke en god oplevelse.

Første gang kunne chaufføren ikke køre ind i indkørslen pga. sne – det har jeg fuld forståelse for. Men anden gang var der ingen sne, og alligevel blev pallerne sat oppe ved vejen. Chaufføren havde ellers tidligere forklaret, at det kun var sneen, der var problemet.

Det undrer mig, da jeg har fået leveret træpiller til samme adresse i 16 år (over 30 leveringer) uden problemer fra andre leverandører.

Når varerne bare bliver sat ved vejen, kræver det en del ekstra arbejde at få dem ind, og så giver det ikke længere mening for mig prismæssigt.

Derfor ender jeg nok med at finde en anden leverandør næste gang.

13. april 2026

Flot kvalitet og hurtig levering

Flot kvalitet på terrassebrædder og reglar! Der var endda tilføjet et par ekstra brædder for at imødekomme de få brædder med fejl. Hurtig levering. Prisen på terrassebrædder mv. var meget lig andre trælasthandler, men Lavpris Træ lå inde med lange terrassebrædder (540 cm).

1. april 2026

Lang levetid-Dårlig kommunikation

Lang levetid, dårlig kommunikation, havde taget fri den dag varerne skulle leveres, men på dagen fik jeg besked på at det ville blive leveret dagen efter, ringede til kørsel Hillerød som sagde at det ikke passede at jeg havde fået besked på at mine vare skulle leveres på den pågældende dag, til trods for at jeg have fået en sms hvor det fremgik.
Alle kan lave fejl og nu har jeg fået mine vare, de er fine og jeg kan endelig komme igang med at lave min terrasse, tak for det, men er sgu ikke sikker på at jeg vil bruge lavpris træ igen.
En kompensation havde nok gjort min utilfredshed lidt mindre !!

8. april 2026

Virkelig god service ved levering

Træet er også helt som det skal være.

5. april 2026