Lavpris Træ Anmeldelser 2.781

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 371 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med den hurtige levering og den gode service, de modtager. Mange fremhæver den venlige og hjælpsomme chauffør, som ofte ringer i forvejen og placerer varerne præcis, hvor kunden ønsker det. Priserne og kvaliteten af produkterne, især træ og byggematerialer, får også ros, og mange finder virksomheden til at være den billigste på markedet. Dog oplevede nogle kunder længere leveringstider end forventet, og enkelte nævnte, at de ikke blev informeret om forsinkelser i tide. Der var også et par tilfælde, hvor produkter ankom beskadiget, eller hvor kvaliteten af visse varer, som briketter, ikke levede op til forventningerne.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig og præcis... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt, hvor nogle kunder roser gode produkter til prisen, hurtig... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode opførsel og hjælpsomhed fra... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen, idet mange fremhæver gode produkter til prisen og god... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, og mange roser den gode kvalitet til prisen, især for terrassebrædder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en asfaltstøder online Fik hurtig en ordrebekræftelse og kunne hente den i Køge dagen efter Virkede helt perfekt Samtidig fik jeg et godt indtryk af udvalg af træ med videre

Den var rigtig fin, blev dog ikke informeret om at mine varer ikke kom den dag der først var aftalt, først da jeg selv ringede. Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.

Efter lidt lang leveringstid (13 dage), blev det leveret yderst punktligt, og så på en helligdag. En meget venlig og hjælpsom chauffør, kørte det ind og pladserede det lige hvor jeg ønskede det. Træ... Se mere

Bestilte vare over nettet, med levering med lastbil. Lavpris træ informerede om planlagt levering via sms og mail. På dagen ringede chaufføren da han var på vej, og igen ved ankomst for at bekræ... Se mere

1. nr. 12 af de 17 bedste virksomheder i Byggemarked
  2. nr. 15 af de 18 bedste virksomheder i Leverandør af byggematerialer

Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.

4,4

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Virkelig god service ved levering

Træet er også helt som det skal være.

5. april 2026

Den var rigtig fin

Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.

5. april 2026

Selv om der var forsinkelse på…

Selv om der var forsinkelse på leveringen må jeg indrømme at det var super service de havde lagt alt ind under overdækningen i vores carport.
Mange andre havde lagt ved vejen.

God service og ikke sidste gang jeg handler her

31. marts 2026

God helhedsindtryk

.De har næsten alt det, man skal bruge, og leveringstiden er fin. Ved afsætning af materialerne er de fleksible og sætter dem der, hvor kunden ønsker det.
Den eneste grund til, at de får fire stjerner, er, at når man søger, skal det være præcis det, de kalder materialerne, man søger på – ellers kan søgemaskinen ikke finde det. Derudover kan det drille lidt at lægge i kurven, når man skriver antal.
Småting i forhold til helhedsoplevelsen

26. marts 2026