Lavpris Træ Anmeldelser 2.778

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 372 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den hurtige levering og den fremragende service, ofte med en venlig og hjælpsom chauffør, der placerer varerne præcis som ønsket. Mange fremhæver også den gode kvalitet af produkterne og de konkurrencedygtige priser, hvilket gør virksomheden til et foretrukket valg for byggematerialer. Den nemme bestillingsproces online og den effektive kommunikation via SMS og mail bidrager yderligere til den positive kundeoplevelse. Dog oplevede nogle få kunder længere leveringstider end forventet, og der var enkelte tilfælde af manglende information om forsinkelser. En lille del af anmelderne var utilfredse med kvaliteten af visse produkter, såsom briketter, og nævnte også, at varer ikke altid blev placeret som forventet af chaufføren.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange roser den hurtige og præcise levering, ofte... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange forbrugere roser god kvalitet og materialer... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den super gode og venlige... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen, hvor mange fremhæver gode produkter til prisen og god... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, idet mange roser materialer af god kvalitet til rimelige priser, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en asfaltstøder online Fik hurtig en ordrebekræftelse og kunne hente den i Køge dagen efter Virkede helt perfekt Samtidig fik jeg et godt indtryk af udvalg af træ med videre

Efter lidt lang leveringstid (13 dage), blev det leveret yderst punktligt, og så på en helligdag. En meget venlig og hjælpsom chauffør, kørte det ind og pladserede det lige hvor jeg ønskede det. Træ... Se mere

Den var rigtig fin, blev dog ikke informeret om at mine varer ikke kom den dag der først var aftalt, først da jeg selv ringede. Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.

Bestilte vare over nettet, med levering med lastbil. Lavpris træ informerede om planlagt levering via sms og mail. På dagen ringede chaufføren da han var på vej, og igen ved ankomst for at bekræ... Se mere

1. nr. 12 af de 17 bedste virksomheder i Byggemarked
  2. nr. 15 af de 18 bedste virksomheder i Leverandør af byggematerialer

Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.

4,4

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Der var lang leveringstid

Der var lang leveringstid. Da jeg ringede til kørselsafdelingen sagde den flinke herre bare vi har så mange ordrer så jeg ved ikke hvornår det er din tur, det er skidt når man skal aftale med en tømmer hvornår han skal komme 😔

16. april 2026

Lang leveringstid på lagervarer.

Lang leveringstid på lagervarer.

Bestilte den 9/4 og fik først leveret den 21/4, selvom hjemmesiden angiver 1–4 hverdage. Jeg måtte ringe to gange for at rykke for min ordre og fik ingen form for proaktiv besked om forsinkelsen.

Første gang jeg kontaktede dem, fik jeg blot at vide, at de havde travlt, og at levering måske kunne ske “i næste uge” – samt at jeg selv kunne hente ordren, hvis det hastede. Hvis jeg havde haft lyst til selv at håndtere en masse terrassebrædder, havde jeg nok valgt afhentning fra start.

Meget skuffende service.

21. april 2026

Jeg bestilte nogle varer og der stod de…

Jeg bestilte nogle varer og der stod de ville levere indenfor 4 hverdage. Det tog 10 hverdage og det var kun fordi jeg ringede flere gange og spurgte tli ordren. Fik så at vide, at jeg kunne få mine fragt penge retur, så får man fakturaen og sørme om ikke fragt er på alligevel, håbløst.

21. april 2026

Lavpris træ passer til kvaliteten på min ordre den er virkelig LAV

Først vil jeg sige, at Lavpris træ lever op til navnet.. de materialer som jeg købte (ved godt at et køb på 4300 kr. ikke er en kæmpe ordre) er virkelig LAV kvalitet
(19x100mm hegnsbrædder trykimprægneret korte længder)
(Længde: 210 cm)
18,80 kr
men ud af 40 brædder er 28 i så dårlig kvalitet,at jeg står med en følelse af når man bestiller online med levering så får man virkelig det som ingen andre vil have.
de er på ingen måde pæne til et hegn, 28 brædder med bark kanter og så mange knaster, at det er pinligt. jeg har taget billeder af dem. og nu må jeg jo nok købe brædderne et andet sted for at blive færdig.
Jeg har siden læst, at Lavpris træ anbefaler at man køber mere end man skal bruge, men så meget skal man vel ikke købe.

2. april 2026

Bestilte vare over nettet

Bestilte vare over nettet, med levering med lastbil.
Lavpris træ informerede om planlagt levering via sms og mail.

På dagen ringede chaufføren da han var på vej, og igen ved ankomst for at bekræfte hvor varene skulle placeres med kran.

13. april 2026

Klasse kundeservice

Trods fejl i leveringen af min ordre vil jeg uden at blinke give 5 stjerner. I har behandlet mig SÅ godt, og hjulpet mig med at få manglerne i min ordre hurtigt og uden problemer. Klasse Service.

5. april 2026