Lavpris-laase.dk Anmeldelser

4.544

4,1

God service ud over det sædvanlige og gode priser. De bestilte varer kunne jeg hente på posthuset dagen efter.

⭐ Jeg købte en lås hos Lavpris-Låse i forventning om, at den kunne låse døren. Det viser sig imidlertid, at låsen kun deaktiverer dørhåndtaget og dermed ikke fungerer som en egentlig lås på d... Se mere

Rigtig god service og hurtig levering. Kontaktede dem via chat for spørgsmål omkring produkt inden bestilling. Super kompetente svar. Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opk... Se mere

Jeg bestilte ekstranøgler til min kædelås online i går. Betalte med mobilepay og allerede i dag kunne jeg hente dem i pakkeshoppen som jeg selv valgte. Eneste måde det ku blive bedre, ville være h... Se mere

1. Låseleverandør
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Isenkræmmer
  4. Marked for byggematerialer
  5. Køkkenrenovering

Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.

God

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(4.544)

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service og viden

Jeg købte en Easytouch dørlås som jeg selv monterede. Jeg fik problemer med at jeg havde en gammel model stanglås, og fik derfor kontakt til Peter som er montør. Hans viden om diverse dørlåse systemer og pædagogiske evner bevirkede at jeg fik det til at spille som det skal. Mange tak Peter.

26. januar 2022

5 stjernet oplevelse!

5 stjernet oplevelse!
Fik kompetent hjælp på 1 minut og varen blev afsendt indenfor 10 minutter - handler klart der igen næste gang jeg smækker min datter ude på toilettet og låsen går i stykker :)

4. november 2021

Lover mere end de kan holde

Talte med deres Webshop torsdag morgen, da jeg skulle bruge nogle dele til weekenden. De fortalte mig, at hvis jeg bestilte med det samme, ville de sende varene samme dag, og jeg ville derfor kunne få dem som ønsket. Fredag morgen kunne jeg se, at ordren slet ikke var ekspederet, og jeg kontaktede derfor igen lavpris-laase og fik at vide, at de desværre først ville blive afsendt indeværende dag. Jeg fik således et track-and-trace nummer fredag formiddag, men her kl. 17.30, er pakken ikke engang hentet hos firmaet af Postnord. Mit projekt røg således i vasken .. regn derfor altid med længere leveringstid end angivet og stol aldrig på Lavpris-laase i forhold til aftalt levering

27. august 2021

En forretning der yder super service.

En forretning der yder super service.
Opstår der problemer med et købt produkt er der også en utrolig support og hjælpsomhed, også selv om man bor langt væk fra firmaet.
Selv om det foregår per telefon, kan man altid føle et smil og en kæmpe hjælp. Kunden er virkelig sat i centrum. Fem stjerner er næste for lidt.
Der skal lyde en stor stor tak fra min side

13. juli 2021

afsindigt god service

afsindigt god service! mangler du svar på hvilken låsekasse - slutblik - eller nøglesystem svarer chatten prompte - og de afsender meget hurtigt efter... Det viste sig ikke at blive sidste gang jeg handlede der!

9. juli 2021

Super hjælp og service før handlen og…

Super hjælp og service før handlen og hurtig levering. Desværre sendte de en forkert vare første gang, men ny vare blev hurtigt sendt samnen med retur seddel til den forkerte sending. De skulle have maks stjerner, men jeg trækker 1 fra pga. Den forkerte sending.

5. juli 2021

God service.
Nødt til at returnere varen, da jeg havde bestilt forkert. Pengene kom tilbage på min konto efter en enkelt påmindelse.

17. juni 2021