God service ud over det sædvanlige og gode priser. De bestilte varer kunne jeg hente på posthuset dagen efter.
⭐ Jeg købte en lås hos Lavpris-Låse i forventning om, at den kunne låse døren. Det viser sig imidlertid, at låsen kun deaktiverer dørhåndtaget og dermed ikke fungerer som en egentlig lås på d... Se mere
Rigtig god service og hurtig levering. Kontaktede dem via chat for spørgsmål omkring produkt inden bestilling. Super kompetente svar. Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opk... Se mere
Jeg bestilte ekstranøgler til min kædelås online i går. Betalte med mobilepay og allerede i dag kunne jeg hente dem i pakkeshoppen som jeg selv valgte. Eneste måde det ku blive bedre, ville være h... Se mere
Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.
Mejerivej 15, 4700, Næstved, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Hjælpsomme i telefonen og levering næste dag.
Gav god rådgivning om muligheder og hvordan jeg skulle bestille.
Da jeg desværre mistede en del til en lås, var de eget i mødekommende og selv om delen ikke fandtes på webshoppen, blev det klaret alligevel.
Fantastisk service over telefonen, fik helt uden problemer ombyttet en dørlås som fejlede efter en opdatering.
Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at Lavpris-Laase.dk virkelig fortjener samtlige 5 stjerner: Jeg bestiller, ved en fejl, først, en seriøs- og kraftig hængelås fra Ruko til en virkelig god kampagnepris. Jeg havde dog overset en vigtig detalje!. Jeg havde bestilt en hængelås – úden cylinder og nøgler. Jeg kontaktede først firmaet pr tlf: Vi drøftede problemet og enedes om, at jeg skulle returnere varen og bestille en tilsvarende god model – méd cylinder og nøgler. 3 dage herefter ankom den ny pakke og samtidig hermed genindsatte Lavpris-Laase.dk beløbet på min gl ordre – incl PORTOEN!. Det kalder jeg virkelig SERVICE for alle pengene!. Fejlen var jo oplagt mit ansvar!.
Bare perfekt, de 5 stjerner er faktisk i underkanten, Her er de sidste ⭐️⭐️⭐️
Hurtig problemfri levering og ombytning. God kundeservice.
Rigtig fint og flot arbejde. Handler gerne med Lavpris-laase igen
Kvalitetsprodukter, men restordre gjorde, at jeg måtte vente mange uger på levering. Jeg måtte selv tage kontakt flere gange. Er dog super tilfreds med håndtag og låse.
Vires levering var længe undervejs og skiftede status nogle gange. Vi holdt dog ved og nu hvor vores dørhåndtag er kommet, er vi virkelig glade for dem. God kvalitet til en fair pris! Skruerne der hører til, er dog intet værd - bliver udboret med det samme, så der måtte vi købe nye.
Jeg har fået fantastisk service af Morten i forbindelse med køb af dørhåndtag. Prisen var konkurrencedygtig og al kommunikation og hjælp var i top og derudover var der hurtig levering.
Plejede at benytte mig af siden, men sidst jeg købte en vare på på deres hjemmeside og betalte med Dankort fik jeg to dage efter pludseligt en yderligere regning da varen åbenbart var 20% dyrere end angivet på hjemmesiden.
Fik at vide at dette var en "åbenlys" fejl, hvorfor varen kun blev sendt, hvis jeg betalte. Valgte derfor at annullere ordren.
Synes det er lidt ærgerligt og utrygt at man ikke kan være helt sikker på at man reelt kan få varen til annonceret udsalgspris.

Besvarelse fra Lavpris-laase.dk
Super hurtig levering af rette produkt til ret pris :-)
Køb af tyv alarm + online opsætning
Er tilfreds med købet og fik god service med online opsætning af alarm 😊
Fejl i leverance, hvilket man ikke helt forstod, men ville vende tilbage snarest!!!
Det tog 3 min. Så ringede de og oplyste, at de manglende dele ville blive eftersendt hurtigst muligt.
Stadigvæk lidt træls
Fin service, manglede nogle skruer, som blev eftersendt uden omkostninger, levering til tiden, rimelige priser
Har bestilt varer 2 gange i denne uge.
Levering på adressen næste dag, selvom der var omkodning på låsene.
Hurtig og professionel service med hurtig levering, dejligt og tillidsvækkende