Overskuelig hjemmeside i forhold til booking og ekstra serviceydelser. God underretning hele vejen igennem, herunder i forhold til ændringer omkring booking, gate-skift etc. kan kun anbefales her fra,... Se mere
De snyder og betaler ikke tilbage ved annullering af billet fra hjemturen De sender en anmodning på tilbagebetaling men når man vil acceptere er anmodningen overskredet tidsmæssigt det er snyd og h... Se mere
Alt var godt fra starten og til slutningen. Afhentning i lufthavnen gik smertefrit, samme med turen til hotellet, hurtig indcheckning, meget venligst personale, fint værelse, gode senge, alt rent og... Se mere
Virkelig nemt og unden nogen form for bøvl eller omrokering . Super god oplevelse både med mellemlanding , check in og rejsen .
At lastminute.com, travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick. Born in 1998 (yep, we’re vintage), we’ve been jazzing up online travel ever since. As one of the top dogs in the game, we help over 10 million thrill-seekers a year find their perfect slice of holiday heaven. As the home of Last Minute holiday deals, with us, it's never too late to book that dream trip (and get a great price for it!). These are time-limited Flight + Hotel packages that offer you even bigger savings on a range of curated holidays. So whether you're after a spontaneous sunny beach break or a thrilling city escape, we’re here to make every holiday unforgettable.
lastminute.com - the home of Last Minute holiday deals

- Travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick.
- Born in 1998 (yep, we’re vintage), and jazzing up online travel ever since, every year we help over 10 million thrill-seekers find their perfect holiday. With us it's never too late to book your dream trip (and get a great price for it!). We offer flights with over 400 airlines and more than 2 million accommodations worldwide, plus transfers, experiences, car hire and more. And our signature Last Minute deals are known for their exclusive, time-limited savings on a range of curated holidays.
Schweiz
- www.lastminute.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vi bestilte en ferie hos lastminut
Vi bestilte en ferie hos lastminut. Fly og ophold på Mirage Bay hotel (4 stjerner) i Hurgharda i en uge. Vi glædede os vildt - hvad kan gå galt…alt andet end flyet. Hotellet var et hul, beskidt, slidt ned til sokkeholdere, og direkte uhygiejnisk og livsfarligt.
Vi forlagde dette for selskabet da vi var på stedet og de ville bestemt tilbunds i vores anklage. I følge dem prøvede de fleregange at komme i kontakt med os men det lykkedes desværre ikke hvilket jeg ikke forstår da jeg på intet tidspunkt kan se at jeg er blevet ringet op på telefonen ej heller kan min mand.
Vi valgte at flytte hotel og har selvfølgelig sendt regningen til lastminut. Vi har ikke hørt fra dem siden. Vores råd er: Hold jer væk fra lastminut de tjekker ikke op på om det de sælger er korrekt. Jeg giver hotellet 1 1/2 stjerne. Maden er elendig. Fiskehoveder til frokost og fugle der flyver frit runde og nipper af buffeten.
Og så gider lastminut ikke end gang kontakte os.
Booking ID: 3217039320
Rigtig god planlægning
Rigtig god planlægning, både af fly og hotel. Hotellet levede op til forventningen, ligeledes fly afgangene, på nær lidt forsinkelser på vej hjem.
Vi rejste som en familie med 3 børn og…
Vi rejste som en familie med 3 børn og havde en dejlig ferie, med gode værelser, dejlig pool og strand. Maden var udmærket og der var et stort udvalg. Dog følte vi at tjenerne favoriserede nogle borde og vi måtte selv gå på jagt efter bestik, glas osv. næsten til hver måltid. Ellers personalet søde og hjælpsomme. Mine børn elskede det hele ved ferien og derfor får stedet 4 stjerner
Nem booking af flybilletter lidt…
Nem booking af flybilletter lidt besværligt at tjekke ind
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Der var ikke pool på hotellet
Der var ikke pool på hotellet, som anvist da jeg bookede via lastminute. Jeg skulle derfor betale igen for at komme i nærliggende svømmehal.
Receptionisten havde oplevet det før og prøvet at komme i kontakt med Lastminut for at det ikke skulle ske igen, men det gjorde det så desværre.
Hotellet var fint og der var god betjening.

tlf eller mail til dem?
Nogen der ved hvordan man kommer i dialog med en medarbejder fra Lastminute? De har ingen kontaktmail eller tlf nr, hverken på App eller website. Og chatten kan ikke bruges, da det drejer sig om, at jeg er kommet til at købe for meget bagage check-ind, og ønsker nogle penge tilbage. Vi rejser om 4 dage først.
Adm af rejse via min side virker ikke til den slags, og der er et tlf nr til køb af rejser.

Super fast …
Jeg havde en tur til London med…
Jeg havde en tur til London med lastminute og hvor var det nemt det hele. Både det med at få hotel og fly. Og til gode priser.
Næste gang jeg skal afsted vil jeg igen vælge lastminute 🤗
Hader at tale med folk som ikke kan…
Hader at tale med folk som ikke kan dansk i telefonen, og skal forklare mig selv.
Bestilte en rejse til Polen, som jeg tænker vi kunne have gjort lige så vel selv og sparet en masse penge. Forvirring omkring transfer og mødested i lufthavnen, hvor oplysninger ikke passede. Heldigvis var det en god chauffør som skrev til os og vi fandt ud af det. Da vi skulle hjem var der ingen transfer som kom ved hotellet trods aftalt, så vi endte med at skulle betale en taxa selv.
God oplevelse og søde og venlige…
God oplevelse og søde og venlige mennesker på fly hotel og transport 😊
Gode tilbud, nemt og billigt.
Har brugt tilbud fra Lastminute.com flere gange og det har fungeret perfekt hver gang. Gode tilbud, nemt og fungerer upåklageligt. Fortsætter med at bruge Lastminute’s tilbud.
100% tilfreds ☺️ Punktlighed
100% tilfreds ☺️ Punktlighed, organisering, fremragende kundeservice
Virksomheden fralægger sig ansvar og…
Virksomheden fralægger sig ansvar og yder utilstrækkelig kundeservice
Jeg bestilte en pakkerejse gennem lastminute.com, som omfattede både fly og hotel. En afgørende forudsætning for mit køb var, at hotellet blev markedsført som adults only, da rejsen var en kombination af ferie og arbejde, hvor jeg havde behov for rolige omgivelser.
Ved ankomsten viste det sig imidlertid, at hotellet var fyldt med børn. Der var dagligt aktiviteter, shows og underholdning målrettet børn, hvilket skabte et højt støjniveau og gjorde det meget vanskeligt at arbejde. Hotellet levede derfor ikke op til den beskrivelse, der lå til grund for min booking.
Jeg kontaktede straks lastminute.com og bad om at blive flyttet til et andet hotel. Dette afviste de og oplyste, at de først kunne behandle sagen, når jeg var vendt hjem. Da jeg efter rejsen kontaktede dem igen, tilbød de mig et gavekort på cirka 130 euro som kompensation. Begrundelsen var, at jeg havde gennemført rejsen og ikke valgt at afbryde den.
Jeg har anmodet om fuld refusion, da den leverede pakkerejse ikke svarede til det, jeg havde købt. Lastminute.com afviser dette med den begrundelse, at flyrejsen blev gennemført som planlagt, og at problemet derfor alene vedrørte hotellet. Den argumentation finder jeg uforståelig. Jeg købte ikke fly og hotel som separate produkter, men som én samlet pakkerejse. Jeg ville aldrig have købt flybilletterne uden det annoncerede adults only-hotel, som var den afgørende årsag til mit valg af netop denne rejse.
Virksomheden fastholder deres tilbud om et gavekort på cirka 130 euro. Det har jeg afslået, da jeg ikke ønsker at være bundet til at handle hos en virksomhed, der efter min opfattelse hverken tager ansvar for egne fejl eller yder en rimelig kundeservice, når der opstår problemer.

Besvarelse fra lastminute.com
Vi har prøvet at ændre en pakkerejse…
Vi har prøvet at ændre en pakkerejse fra den 24. august 2026 til den 28.september 2026. Fik mail på at det ikke var muligt, prøve selv at lave en ny booking med afrejse med den ønsket dag, her var det både muligt med fly og det ønskede hotel, men igen vendte de tilbage at det ikke var muligt.
De burde slet ikke få en stjerne
De burde slet ikke få en stjerne! Har booket fly fra Billund til Firenze, men får i nogle uger inden afrejse en besked om at der er ændringer til hjemrejsen som nu skal foregå over København med en rejse til Billund dagen efter ankomst til KBH. Der står i mailen at Lastminute dækker ekstra udgifter til hotel i den forbindelse. Jeg accepterer og får efter en uges tid bekræftelse på mail om de ændrede flytider. Ikke betryggende at der går så lang tid. Men jeg får heller ikke nogen information om at de har booket hotel for den ene nat i KBH. Intet kommer og jeg bruger oceaner af tid på at skrive med diverse virtuelle assisteneter som intet fatter og som lover at man lige vender tilbage. Da der langt om længe kom en som forstod hvad henvendelsen drejede sig om blev der oprettet en klagesag. Nu er der gået 8 dage uden at jeg har fået svar på klagesagen. Og endnu et par timer med diverse virtuelle assistenter. Og så et opkald til lastminute.com i Tyskland som ingen vegne førte. Men de har ingen andre kundeservicetelefonnumre der virker. Nu fralægger I jer ansvaret på hotelovernatning i KBH inden den videre rejse til Billund. Der er INTET af det her der er acceptabelt. Jeg accepterer ikke at I prøver at undlade at der skal bookes hotel på jeres regning. Og jeg kommer aldrig aldrig aldrig til at anbefale dette rejseagentur til nogen som helst.