Vi købte en Bullitt for 7 år siden til at fragte vore tre børn i (små tvillinger og en storebror). Vi købte cyklen med beltdrive (altså en gummibælte fremfor en alm. kæde) og jeg er imponeret over... Se mere
Jeg købte min bullit i september måned 2022.. Forgaflen havde 2 store hakker som jeg reklamerede over… Jeg fik oplyst at de ville skifte forgaflen… Hjulene var ikke spændt ordentlig, hvorfor cyklen... Se mere
Jeg har nu haft min Bullitt i over et år og jeg må i den grad konstatere, at det er den mest fantastiske cykel jeg nogensinde har haft og jeg kommer bestemt aldrig til at cykle på andet! Selvo... Se mere
Jeg har brugt en del tid hos Larry og Harry. Både i.f.m. service/reparationer af vores lækre race-green bullitt cargo bikes, men også fordi vi har investeret i en del specialudstyr. Alt er muligt hos... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
BULLITT Ladcykler af Larry vs Harry, En dansk designet let ladcykel med aluminiumsstel. Larry vs Harry ladcykler, Copenhagen.
Danmark
- www.larryvsharry.com
Gedigent håndværk - god kvalitet
Vi købte cyklen med beltdrive (altså en gummibælte fremfor en alm. kæde) og jeg er imponeret over kvaliteten.
Vi har ikke haft nogen problemer med cyklen og den virker upåklageligt.
Jeg plejer ikke at lave en masse anmeldelser, men synes at Harry vs. Larry fortjener ros for deres produkt. Vi er i hvert fald meget tilfredse.
Ærlig og top professionel service
Ærlig og top professionel service, et fantastisk produkt og altid med kunden i højsædet uanset behov.
Larry vs Harry leverer altid det bedste af det bedste.
Vi har længe købt deres cykler og benytter dem dagligt til transport af blodprodukter på tværs i Region Hovedstaden og når lokummet brænder, så er man ikke længere væk end et simpelt opkald og en beroligende oplevelse rigere. Vi punkterede og 20 min senere rullede vi ud af butikken igen og de praktiserende læger fik deres prøver afhentet. Der er intet efterladt til tilfældighederne og vi er glade og tilfredse brugere.
Super service!
Super service!
Fik fantastisk behandling ved seneste tjek - nu kører den 10 år gamle Bullit igen som en drøm!
Jeg kommer helt sikkert igen!
Venlige
Venlige, dygtige og imødekommende. Gode cykler, vil klart anbefale!
Venlighed og kundeservice i top
Venlighed og kundeservice i top, og cyklerne bliver ikke bedre. 6 år senere er det stadig den bedste cykel, jeg har haft.
Jeg kan varmt anbefale Larry vs Harry og Bullit-cyklerne.
En butik man ikke kan gå forbi👌🏻
Den familiære følelse man får i butikken er unik🤗
Verdens fedeste og bedste cykel med et personale der matcher 🫶🏻
Tak for fantastisk service af cykel og menneske.
10/10
Udover at have et kanon produkt, så er det altid en fornøjelse at komme i butikken, hvad end det drejer sig om reparationer, service af cykel eller blot generelle spørgsmål. Man føler sig altid velkommen, og jeg oplever altid 110% service og engagement.
Den bedste cykel
Den bedste cykel, virkelig god rådgivning og service i butikken. - Både ved køb, alm. service eller hvis jeg blot dropper forbi med spørgsmål.
Fantastisk service til et fantastisk produkt
Larry vs. Harry har et fantastisk produkt. En virkelig god cykel med tilhørende eminent service. Det er altid en fornøjelse at få serviceret sin cykel. En bullitt-cykel opfylder alle hverdagsbehov og mere til. Den er god til fragt af alverdens ting, og den er smidig nok til at være en effektiv hverdagscykel.
Kæmpe anbefaling af butik og Bullit
Kæmpe anbefaling af både cykel, service og butik.
Har fløjet gennem byen på min Bullit de sidste 3,5 år. Har en rimelig standard 8-gears udgave med kæde uden el, 2 børn og kører 3-4000 km om året. Perfekt kombi mellem en racercykel og en lastbil.
Har netop haft til service og den kører fantastisk! Vildt god betjening i butikken, og føler nærmest det er for billigt, når jeg har været forbi.
Jeg kan mærke kvaliteten lige meget hvor tungt jeg laster, og kvaliteten i personalet når jeg er i butikken. Det er så fedt at de KUN sælger Bullit og kun reparere Bullit.
En velsmurt maskine
Købte en Bullit cykel i Marts 2022. Jeg har kun haft én punktering og cirka kørt 90 timer på den siden marts 2022, men det skal også siges at jeg kører gennem Gothersgade hver dag, så sandsynligheden for at ramme et glasskår i løbet af den periode er nok lig 100 procent 😅
Jeg har haft et standard servicetjek, punktering, montering af foldesæde, også en booking til skift af bremseklodser, al kontakt med personale og mekanikkere har være super, og de har altid været ekstremt hjælpsomme. I de dialoger jeg har haft med personalet, så viser det bare at de elsker deres job, og at de gennemtester alle deres reservedele.
Så hvis du er på jagt efter en cykel der bare virker, så skal du ikke kigge længere. Dette er dit stop.
Cykel:
Ebullit 6100 med carbonbælte
Vi er mere end tilfredse
Vi har været kunder hos Larry vs Harry de seneste 4-5 år og er mere end tilfredse med alle vores cykler og servicen i butikken. Vi glæder os til mange flere år sammen❤️
Nærværende
Nærværende, høflig og særdeles professionel betjening. Lækre produkter i top kvalitet.
Meget behagelig oplevelse.
Kan bestemt anbefales!
Ringeste oplevelse længe
Som jeg kan se flere skriver fin (men alt for dyr i forhold til kvaliteten) cykel, til gengæld er kundeservicen i butikken helt i bund.
Køber tilbage i 2022 min bullit cykel, og lige fra den dag jeg henter min cykel går det galt.
1. Jeg får leveret cyklen med et andet styr end bestilt (og betalt for), da jeg spørger indtil det andet styr, får jeg “flabet” at vide jeg må have forståelse for Coronasituationen.
2. Ved betaling af cyklen, får jeg oplyst forkert reg. og kontonummer af butikken, hvilket ender ud i pengene bliver overført til forkert konto af butikkens.
3. Da jeg endelig får pengene retur på min konto, vælger jeg at tage ind og betale cyklen kontant, for så efterfølgende at blive beskyldt for ikke at have betalt cyklen.
4. I forbindelse med uenighed om betalingen, oplever jeg ubehagelige opkald og diverse ubehagelige personlige henvendelser fra medarbejdere i butikken.
5. Har ved hvert servicebesøg påtalt larmende og dårligt virkende bremser, samt gear der ikke virker korrekt, jeg får en “sang fra de varme lande” i butikken, men intet bliver ordnet.
Jeg har opgivet helt nu, og fået en “rigtig” cykelmekaniker til at klare diverse.
Så vil du købe en super (men alt for dyr i forhold til kvaliteten) cykel, og opleve helt igennem ringe kundeservice, så er det her butikken at gå til.
For ringe kvalitet
Så fik jeg min Bullitt cykel tilbage. Det er nu 2. gang jeg har måtte have den på værksted da den viser fejl w011 og derefter w013. Første gang skiftede de motor og nu var den så gal med speedsensoren, som jeg måtte betale for at få repareret med begrundelsen at den var 2 år gammel og at det var en kendt defekt! Jeg måtte påpege at en cykel til den pris ikke burde skulle repareres efter hver 2. år. Jeg fik ligeledes sat en ny baglygte på hvor de har indbundet ledningen i tape, som allerede er ved at falde af efter 2 timers brug. Jeg fik i samme omgang lavet service, men i forbindelse med at cykle den hjem, hakker motoren ved skift og giver efter ved tråd. Jeg må bare indrømme at jeg er glad for min cykel når den virker, men at kvaliteten virker for dårlig. Jeg vil umiddelbart ikke anbefale denne (dyre) cykel til andre.
Jeg købte min bullit i september måned…
Hjulene var ikke spændt ordentlig, hvorfor cyklen blokerede mens jeg var ude at cykle.. jeg indleverede cyklen som blev efterspændt, dog var der stadigvæk udfordringer som jeg fremlagde. Dog uden det blev afhjulpet. På første service kunne de godt se udfordringen, og løste problemet… Forgaflen kunne nu ikke udskiftes!! Jeg fik refunderet forgaflen selvom jeg hellere ville have en ny…Jeg er glad for cyklen, men forløbet og service er ikke tilfredstillende…/ Claus
God håndtering af fejl
Har købt en cykel hos forhandleren. En motor blev byttet på garantien og et baghjul blev byttet på kulance. Rigtig fin service, det får de fem stjerner for. Dog ærgerligt at fejlene overhovedet opstod.

Besvarelse fra Larryvsharry
Super service og fantastiske cykler.
Super service og fantastiske cykler.
Har kørt på deres cykler i snart 10 år og er fortsat yderst tilfreds med både cyklen og den service, som jeg modtager i butikken i København.

Besvarelse fra Larryvsharry