Vi købte en Bullitt for 7 år siden til at fragte vore tre børn i (små tvillinger og en storebror). Vi købte cyklen med beltdrive (altså en gummibælte fremfor en alm. kæde) og jeg er imponeret over... Se mere

Jeg købte min bullit i september måned 2022.. Forgaflen havde 2 store hakker som jeg reklamerede over… Jeg fik oplyst at de ville skifte forgaflen… Hjulene var ikke spændt ordentlig, hvorfor cyklen... Se mere

Jeg har nu haft min Bullitt i over et år og jeg må i den grad konstatere, at det er den mest fantastiske cykel jeg nogensinde har haft og jeg kommer bestemt aldrig til at cykle på andet! Selvo... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BULLITT Ladcykler af Larry vs Harry, En dansk designet let ladcykel med aluminiumsstel. Larry vs Harry ladcykler, Copenhagen.

4,0

God

Skarpt koncept - fede produkter - høj service!

Købte familiens Bullitt sidste sommer og oplevede lidt start vanskeligheder med det obligatoriske eftersyn hvor tingene ikke blev gennemgået helt til punkt og prikke. Mit input blev modtaget konstruktivt og efter lidt praktik frem og tilbage samt en super dialog løste alt sig. Skarpe produkter, fedt koncept, og et højt service niveau. Kan varmt anbefale alle at træde ind i dette univers!

12. januar 2020

Besvarelse fra Larryvsharry

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Casper, og godt at i fik styr på de umiddelbare udfordringer - vi er så glade for at have dig som del af Bullittfamilien.

Med venlig hilsen,
Dante, Larry VS. Harry

De bedste cykler / den bedste service så passer tingene sammen

Jeg har brugt en del tid hos Larry og Harry. Både i.f.m. service/reparationer af vores lækre race-green bullitt cargo bikes, men også fordi vi har investeret i en del specialudstyr. Alt er muligt hos Larry og Harry - og intet lader til at være et problem. At man udover god service så også altid bliver godt behandlet og får løst sine 'cykeludfordringer' gør bare tingene bedre. Og bullitten er bare jordens sejeste cargo bike ...

5. september 2018

Besvarelse fra Larryvsharry

Tusind, tusind tak for de søde ord og fem stjerner Ilja! Det er vi rigtig glade for.
Vi håber at du i fremtiden vil forblive glad for servicen og selvfølgelig for din lækre Race Bullitt!

Tak igen,
Mvh.
Dante, Larry VS Harry

Super service. Afleverede min El-bullet kl. 8:30 fik sms kl. 13. Fik ordnet det jeg bad om, bla. ny sadel. Tak

24. oktober 2017

Hej Tony,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner! Dejligt at alt gik som det skulle.

Du må have en fantastisk dag,

Mvh,
Dante, Larry VS Harry

Skulle have haft 0 stjerner!!!

Efter 2 år og 3 mdr. bryder min el-bullit til 32.000,- sammen. Jeg henvender mig til Larry vs Harry. De er utroligt arrogante og afviser mig. Siger at hvis det er noget med el-systemet må jeg henvende mig til den danske importør og er ligeglade med at cyklen er købt i deres butik.
Importøren af Bionix siger at da garantien udløb for 3 mdr. siden kan han ikke hjælpe, men vil gerne sælge mig en ny motor med rabat som jeg så kan få monteret hos en cykelsmed (ca. 5.000,-).
Jeg henvender mig igen til Larry vs Harry, som nu tilbyder mig at fjerne alle el delene og give mig et nyt baghjul uden motor så kan jeg sælge den i Den Blå Avis og de vil så sælge mig en ny el-cykel med 12% rabat.
Tab på 2 år er således ca. 20.000,- og de skal stadig tjene på at sælge mig en ny cykel.
KØB ALDRIG EN CYKEL HOS Harry vs Larry!!!
Det er en iskold pengemaskine. Er aldrig blevet behandlet så arrogant og dårligt.

16. august 2017

Verdens bedste ladcykel

LarryVSHarry laver verdens bedste ladcykel, og har et fantastisk team som yder virkelig god service. Når jeg har tilkøbt ekstra komponenter o.l. Sender jeg blot en mail, får en faktura og ordrebekræftelse - og modtager delene 2-4 dage senere! Wow(:

27. december 2016

Hej Bille,

Tak for anmeldelsen, vi forsøger at gøre det så nemt som muligt - dejligt at det også er din opfattelse, det er vi glade for.

Du må have en rigtig god dag!

Mvh. Dante, Larry VS Harry

Fantastisk cykel, elendigt eftersyn!

Selvom cyklen, efter min overbevisning, nu nok er for dyr (20.000 for min model), er pengene aligevel godt givet ud i sidste ende.
Jeg er bare så glad for den!

Jeg må dog med stor beklagelse konstatere at eftersyn på cyklen i butikken har været til grin elendigt.
Jeg påpejede nogle forskellige ting der skulle justeres og efterses, men da jeg hentede den efterfølgende, kunne jeg hurtigt konstatere, at der intet var gjort ved den. Det er så fornærmende ringe!

En helt igennem suveræn cykel, men med et elendigt eftersyn, man heldigvis da kan få andre gode steder!

15. august 2015

Hej,

Vi stræber til hver en tid efter at levere en service som kan leve op til det produkt vi er så stolte af. Af samme årsag er vi meget kede af at læse, at dit besøg ikke har levet op til hverken dine - eller vores forventninger.

Heldigvis er det denne type feedback der hjælper os med at blive bedre og også den type feedback som jeg lover, har gjort os bedre, siden datoen for din oplevelse.
Derfor vil jeg håbe på at du vil give os en chance til, og jeg vil meget gerne invitere dig til at komme ned forbi butikken næste gang din cykel mangler et eftersyn, så vores dygtige mekanikere kan rette op på denne uheldige oplevelse.

Hvis jeg kan gøre noget som helst for at hjælpe dig yderligere, er du mere end velkommen til at sende mig en mail på Dante@larryvsharry.com. Oplys her, gerne dit trustpilot-brugernavn.

Jeg beklager endnu engang den dårlige oplevelse og du ønskes en rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
Dante, Larry VS. Harry

Rigtig god kundeservice!

Da jeg kiggede på en Bullitt ladcykel, var jeg meget fristet til bare at bestille en på nettet, da jeg bor i Odense. Men at købe en cykel til så mange penge, uden at vide om man kan kan li' at køre på den, om ungerne kan være i den osv. ville jeg alligevel ikke.

Der blev udvalgt en lørdag til at besøge hovedstaden og Larry VS. Harry på Frederiksborggade. Kone og to børn ind i bilen, over broen og ind til byen. Da vi rammer byen, går det op for os, at der afholdes VM i halvmarathon, og at det meste af inde by er spærret af, inklusiv Frederiksborggade og vejen derhen. Hvad er oddsene lige for det ? Anyway - lang historie kort - vi bruger flere timer på at komme frem til butikken men må desværre indse at vi lige nøjagtig ikke kan nå det før de lukker... Heldigvis tager en ven (fra københavn) forbi butikken og spørger om de har mulighed for at holde åbent lidt længere, hvilket de gerne vil.

15 min efter sædvanlig lukketid, når vi frem til butikken. Vi når begge en lille prøvetur og en lille snak med dem i butikken. FEDT!

Efterfølgende skriver vi lidt frem og tilbagemed dem hos Larry VS. Harry, med div. spørgsmål vi har. Vi når frem til hvilken kombination af udstyr vi skal have, og får det bestilt via mail.

Cyklen kom en uge efter, som de allerede havde varslet.

Et par dage efter vi havde modtaget cyklen, opdager jeg en mindre skade på det ene sidepanel. Jeg skriver straks til Emilie fra Larry VS. Harry, der hele forløbet igennem har været fantastisk hurtig og sød til at svare på alle mine mails og spørgsmål. Heller ikke denne gang skuffer hun, hun svarer hurtigt tilbage at det må være en transportskade og at jeg får en midlertidig erstatning af sidepanelet tilsendt, indtil jeg får et nyt panel om nogle uger, når de er på lager igen.

Kæmpe ros til Emilie og de andre fra Larry VS. Harry for fantastisk kundeservice! OG naturligvis også ros for markedets fedeste ladcykel!

14. april 2014

Service på cykel i top

Skulle have min cykel serviceret med nogle stjålne dele og udstyret kom dagen efter med posten (bor ikke i kbh). Super service som giver 5 stjerner!

Man kunne ønske en lidt friskere hjemmeside, men man får svar over email inden for kort tid.

20. marts 2014

Hej Thomas,

Sådan! Godt at alt gik som det skulle og tusind tak for de fem stjerner.
Der er sket lidt siden 2014 og jeg håber at du har haft en muligheden for at tage et kig på vores nye og opdaterede hjemmeside (for den skulle bestemt friskes op). https://www.larryvsharry.com/

Tak igen,
Mvh. Dante
Larry VS. Harry

Super lækker cykel, men ..

.. måske har de for travlt til at snakke med kunder og opdatere deres HP

27. marts 2013

Hej Andreas,

Tak for de 4 stjerner, vi er glade for at du er glad for din Bullitt. Vi er dog rigtig kede af oplevelsen i butikken og håber at du har været forbi til en federe oplevelse sidenhen.

Du må have en rigtig god dag!

Mvh. Dante,
Larry VS Harry

Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)