Kæmpe Anbefaling
Har gået hos La Petite Clinuque i så mange år, og får virkelig den bedste behandling. Kan til enhver tid anbefale dette sted☺️
Kunde i over 10 år
Jeg har været kunde hos Zhila i over 10 år, og jeg er altid blevet mødt med den bedste service. Hun er utroligt imødekommende og professionel. Hendes engagement og omsorg for kunderne er virkelig bemærkelsesværdig. Jeg kan varmt anbefale La Petite Clinique til alle.
Threading
Dyreste og ringeste trådning af overlæbe og hage, jeg har oplevet. Ujævnt resultat – kunne selv hive lange, mørke ud med en pincet efterfølgende, der var mange stubbe, flere hår var knækket over i stedet for at være blevet trukket ud ved hårsækken.
Stedet lignede, at det var under ombygning, beskidt og rodet. Fik heller ikke tilbudt at få smurt hverken creme eller rens på det behandlede område.
Behandler gik og sukkede og virkede irriteret.
Kostede 240,-. Har fået bedre behandlinger for halvdelen.
Zhila var eminent dygtig og…
Zhila var eminent dygtig og professionel - og samtidig virkelig sød. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og har allerede bestilt tid til næste behandling
Effektiv!
Hurtig, super sød og super godt resultat. Helt klart at anbefale hvis du leder efter et sted til sugaring 👍
København bedste sugaring!
København og omegns bedste sugaring! Lynhurtigt, professionelt og effektivt.
Det sødeste og mest personlige personale og nu i endnu hyggeligere lokaler i Store Kongensgade. Den smule smerte der er ved sugaring er ALTID det hele værd hos Zila 💜
Super tilfreds
Super tilfreds. Kan varmt anbefale til andre. Det er første men ikke sidste gang jeg kommer der:) Fik sugaring behandling og farvning og tilretning af bryn. Er super tilfreds med begge resultater.:)
Ren optur.
Efter mere end 20 års hjemmevoksning gider jeg ikke mere! For første gang har en anden fået lov, og jeg er mere end tilfreds. Denne klinik har fået en ny fast kunde❤ Tak Alia
Altid flot sugaring-resultat
Altid flot sugaring-resultat og altid sød og venlig betjening!
spam sender konstant tilbud
Altid fantastisk service
Jeg har været kunde hos La Petite Clinique lige siden at Zhila startede klinikken op alene for flere år siden. Jeg har altid fået fantastisk service og behandling uanset hvilken medarbejder, der har stået bag, og jeg kan varmt anbefale klinikken, når det kommer til diverse sugaring-behandlinger.
Kan varmt anbefales
Jeg er blevet behandlet med sugaring en del gange nu og er efterhånden blevet en fast kunde hos la petite.
Zhila skaber en behagelig og afslappet atmosfære og er altid sød og venlig:) og selvom det gør lidt ondt at få fjernet hår, er det altid det hele værd, når man ser resultatet:)
Kan varmt anbefales
Super god sugaring behandling hos La Petit Clinique. Meget professionelt og man føler sig tryg.
Zila er super sød og fjernede alt hår på 10 min. Jeg har været fast kunde i et stykke tid og har altid været tilfreds.
5 stjerner her fra.
Ingen over - ingen ved siden af!
Jeg har prøvet brazilian rigtigt mange steder; med varierende resultat. Men jeg havde fundet et sted i Kbh der var ret okay hvor jeg gik fast (normal voks). Så en dag så jeg tilbuddet fra La Petite Clinique, og jeg havde haft lyst til at prøve sugaring, så jeg besluttet mig for at give det en chance. Det har jeg ikke fortrudt! Jeg har været fast kunde i over et år nu, og Zhila skuffer aldrig!
Hun leverer det absolut bedste resultat jeg nogensinde har oplevet! :) Og den bedste og hyggeligste service! Jeg vil varmt anbefale La Petite Clinique, og ikke mindst Zhila, til absolut alle der overhovedet har vurderet hårfjerning! :)
Jeg er fast kunde "for life"! ;)