Appen fungerer ikke ordentligt: Når man bestiller på forhånd, er produkter ofte “sold out”, selvom de reelt findes i butikken. Databasen er tydeligvis ikke opdateret. Sidste gang bestilte jeg 2 frosn... Se mere
Virksomheden har svaret
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dortheavej 10, 2400, København NV, Danmark
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Totalt til grin. Man bager og laver meget lidt når der tilbud på Jordbær kager Godt jeg fik sat til side. Frisk franskbrød og rugbrød er åbenbart helt umuligt og bestille til en påske lørdag. Udsolgt denne dag. Jøsses Man vil forud bestille så i kan bage nok men umuligt. Har i ikke kapacitet nok eller nok ansatte. Så meget for i skulle være så kæmpe store grådighed og ikke kan levere varen Vi skal bruge 1 fransk brød og 1 rugbrød

Besvarelse fra Lagkagehuset
Købte 4 pitabrød, men det er nok de mindst funktionelle pitabrød jeg har fået. Der var intet mellem rum i dem. Det var mere en sandwich bolle. De skulle nok hellere sælge dem som burger eller sandwich boller.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Købte kaffe og en flødebolle og ville nyde det på stedet. !!
Ingen tallerkener og møgbeskidte borde og gulve !!
Det er i Sønderborg og burde lukkes ....føj ( dyrt og mega kedeligt ).

Besvarelse fra Lagkagehuset
Købte i dag 2 Kartoffel kager og 1 lille jordbær kage, det var det værste jeg har købt, de smagte som de fra dagen i forvejen prisen 3 x 36 kr jeg sætter prisen til 30 kr
Det er synd for Meny, de har fået sådan en forretning under samme tag.🥵

Besvarelse fra Lagkagehuset
Jeg kommer ind i lagkagehuset for at købe 2 Othellosnitter, på skiltet står der 2 for 60 kr. når hun taster prisen ind siger hun 72 kr.
Jeg undre mig over prisen da det jo ikke er det de koster på skiltet!?
Ekspedienten siger det er sidste uges tilbud, men da de ikke har fået nye skilte har det ikke været muligt at udskifte det gamle skilt?
Jeg prøver at argumentere for at de da må sælge kagen til den pris de reklamere med på skiltet, men hun, ekspedienten insistere på at de koster 72kr.
Super dårlig service!
Jeg gik uden kagerne.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Der er intet at klage over i forhold til den betjening vi får i butikken, men shrinkflationen har nu også ramt Lagekagehuset
Softkernerugbrød er skrumpet ca 30%
Det er prisen ikke
Det er da noget af en “pris”stigning

Besvarelse fra Lagkagehuset
Fin og venlig betjening, men desværre meget mangelfuld rengøring. Bordene fremstod urene, og gulvene var tydeligt beskidte, hvilket trak oplevelsen markant ned.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Terminal A Kastrup. Utrolig lækkert brød og fin betjening.
Men her er så beskidt både på gulvet, stole og borde- hvor er det ærgerligt.
Håber I vægter hygiejne bedre fremadrettet.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Prøv igen 🙁Haderslev . Købte 2 pizza stykker med lidt rød farve, 10 små billige skinkestrimler af de allerbilligste 1 stk ost . Virkelig uspiselig , Husk når I laver noget om så test lige om det er spiseligt.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Elsker en god kop kaffe i Lagkagehuset, Bruunsgade Århus, men alt for mange unge sidder og larmer og taler højlydt i deres mobiler. Det burde der tages hånd om. De sidder i timevis og oplader også deres mobiler?!

Besvarelse fra Lagkagehuset
Bordene står med rest på der kommer åbart ikke personale og rengøre disse, det var det samme sidst jeg var her hvor jeg troede det bare var en lille fejl men det er åbenbart standarden her.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Efter at have bestilt en kage 5 dage i forvejen til en fødselsdag, siger de ved afhentning at de ikke har kagen. De trækker dog pengene og rykker mig dagen efter for ikke at have hentet min kage, og mener at det er min egen skyld, da jeg kun sagde navnet på bestillingen, og ikke ordrenummeret ved afhentningen. Efterfølgende er der intet forsøg på at kompensere eller rette op på deres fejl.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Tirsdag den 17.3.2026 købte jeg fødselsdagsboller og kartoffelboller hos Lagkagehuset, Langenæs, Aarhus.
De eneste boller som var spiselige (la-la) var kartoffelboller, de øvrige fødselsdagsboller var fuldstændig uspiselige og kunne med lidt god vilje have været anvendt til rasp. ØV.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Købte rosin boller mandag d 16/3 2026 I Lagkagehuset i Menu ved Skanderborg, de var så tørre og uspiseligt.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Lufthavnen. 159 for 2 rundstykker og en kop kaffe. Og der er så møgbeskidt og rodet.
Og det er gammel møg.
Totalt nedslidt.
Pinligt.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Jeg købte en sandwich med kylling karry hos Lagkagehuset. Mens jeg var i gang med at spise den, opdagede jeg pludselig, at der var bacon i. Der stod intet nogen steder om bacon i beskrivelsen, og jeg spiser ikke gris.
Jeg synes ærligt talt, det er virkelig respektløst, at sådan noget ikke bliver oplyst tydeligt. For nogle handler det om religion, for andre om personlige valg eller allergier. Uanset hvad burde man kunne stole på, at ingredienserne passer med det, der står.
Det ødelagde virkelig oplevelsen for mig, og jeg håber, at Lagkagehuset fremover bliver bedre til at skrive præcist, hvad der er i deres mad.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Ej hvor er jeg skuffet har lige brugt 60kr på to Tivoli kager i jeres butik på lyngby hovedgade. Havde glædet mig til at smage udgaven med rabarber midte og skuffelsen var derfor stor, da der ingen rabarber var. Der var sådan set kun bund, creme og marengs :( :(

Besvarelse fra Lagkagehuset
Købte en toast med kylling ved Lagkagehuset i Carlsbergbyen i København. Fik den slemmeste omgang madforgiftning efterfølgende. Skrev dem en mail og her, næsten en uge efter, har de ikke svaret. Aldrig igen.

Besvarelse fra Lagkagehuset
Dårlig oplevelse… købte 2 quinoa salater i Bagsværd, Alt quinoaen var stiv frossen , og kunne slet ikke spises… 2x69kr ud af vinduet… jeg har sendt billeder på Facebook.. som selfølgelig ikke er åbnet og set … det var sidste gang jeg handler der

Besvarelse fra Lagkagehuset
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.