Lagkagehuset Anmeldelser

2.713

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 421 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder bemærkede, at maden og bagværket ofte virkede tørt og kedeligt, og at kvaliteten slet ikke levede op til de høje priser, de betalte. Desuden udtrykte forbrugerne stor utilfredshed med den langsomme betjening og manglende rengøring i de forskellige forretninger. Nogle anmeldere var glade for den venlige modtagelse, det imødekommende personale og den hurtige servering af drikkevarer. Disse gæster oplevede en fantastisk service og følte sig rigtig godt tilpas, når de besøgte bageren. Flere personer fortalte også med glæde, at de elskede de velsmagende kager og det lækre brød i visse af butikkerne.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktkvaliteten. For eksempel oplevede nogle kunder en lækker... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten skuffende og påpeger, at de høje priser ikke modsvares af velsmagende varer.... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydig meninger om staff. Forbrugere udtrykker stor frustration over langsom betjening,... Se mere

Service

Brugere beskriver negative interaktioner med service og udtrykker stor utilfredshed med den oplevede... Se mere

Price

Mennesker rapporterer stor utilfredshed og frustration over prisniveauet, idet mange finder produkterne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Lortevirksomhed Brødet når ikke økologisk surdejsbrød til sokkeholderne. Deres fabrikskoncept maskeret som håndværksbrød har ikke noget på sig Schulstad gør det bedre. De bruger for meget salt for a... Se mere

Appen fungerer ikke ordentligt: Når man bestiller på forhånd, er produkter ofte “sold out”, selvom de reelt findes i butikken. Databasen er tydeligvis ikke opdateret. Sidste gang bestilte jeg 2 frosn... Se mere

Viborg. Ost/skinke sandwich/toast og cafe latte. Kaffen tynd sjask og senneps dressing splattet og altoverskyggende smag. Lignende oplevelse i Silkeborg 1 mnd siden. ØV. Ikke mere lagkagehus. Alt for... Se mere

Lagkagehuset Meny Risskov Aarhus. Sandwichbrødet var så sejt, at det ikke var til at bide over eller tygge! Der var klasket et slattent iceberg salatblad i, hvilket ikke gjorde noget godt! Utroligt a... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.713)

399 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Trist oplevelse på Lagkagehuset

Jeg sidder her på Lagkagehuset på Islandsbrygge.
Jeg er i chok over hvor beskidt her er .
Alle borde er møgbeskidte og her flyder med beskidte kopper og tallerkner
I disken står der tomme beskidte plader uden varer på .
Og ja der kan ha været travlt , men nu har jeg siddet her i 1/2 time og her er stille og roligt .
Der er masser af tid til lige at få ryddet bordene og få tørret dem af samt få styr på disken , men nej de gider de ikke lige .
Sidste gang jeg kommer her i denne svinesti .

18. april 2026

Hej Heidi,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse, selvom det selvfølgelig er rigtig ærgerligt at læse.

Det er på ingen måde den standard, vi ønsker at møde vores gæster med, og jeg forstår godt, at det har været en frustrerende og skuffende oplevelse at sidde i beskidte omgivelser.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt. Der er allerede blevet taget kontakt til både butikschefen samt distriktchefen, så de kan følge op på situationen og sikre, at der bliver rettet op med det samme.

Renlighed og gæsteoplevelse er helt grundlæggende for os, og det skal naturligvis være i orden, hver gang.

Julie, Lagkagehuset

Det kunne være rart, hvis I opdaterede jeres menu i appen

Jeg tror nu, det er tredje gang, jeg har bestilt i appen og derefter venter et kvarter, før jeg har fået at vide, at et af produkterne er udsolgt. Ja, ting bliver jo udsolgt, men det er bare træls :/ Bag enten noget mere eller opdater jeres menu oftere, så der ikke står, at varen er tilgængelig, når den ikke er alligevel.

13. april 2026

Hej Mathilde,

Tusind tak for din besked, og fordi du gør os opmærksomme på det!

Vi forstår virkelig godt, at det er frustrerende at bestille i appen og så efterfølgende få at vide, at noget alligevel er udsolgt.

Vores medarbejdere i butikkerne gør sig meget umage med løbende at få markeret varer som udsolgt i systemet, men i perioder med ekstra travlhed kan der desværre opstå en forsinkelse i opdateringen. Det er selvfølgelig ikke en optimal oplevelse, og det beklager vi.

Vi tager helt klart din feedback med videre til de relevante kollegaer, så vi kan blive bedre på det område.

Tak fordi du skrev til os!

Køb Frost brød i stedet

Endnu en weekend hvor skuffelsen over brød og kager i meny, denne gang Haslev. Er på laveste niveau muligt for bagerbrød.
Tør slet ikke tænke på hvad en rigtig bager tænker om at blive erstattes af kvalitet, selv en dan cake citron måne fundet på lageret efter 20 år, ville kigge skævt til.

12. april 2026

Hej Jakob,

Tak for din besked.

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback meget alvorligt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vil de tage hånd om din sag og hjælpe dig videre

Tør gulerodskage og Chr.havnerkager fra dagen før :(

Jeg er stor fan af Lagkagehuset og har igennem tiderne brugt en mindre formue på jeres kager. Jeg er især fan af jeres gulerodskage og Chr.havnertærte.

Jeg må dog indrømme at jeg de sidste flere gange er blevet pænt skuffet. Tørre gulerodskager og Chr.havnerkager fra dagen før. Tør nøddebund og helt blød og opløst frugt på toppen :( Gulerodskagen har jeg de sidste to gange smidt en halv i skralderen fordi den var for tør til at jeg gad at spise den.

Med de priser burde det være muligt at få frisk fra samme dag, som det mindste i hvert fald med flødekagerne :( Øv øv...

Og så savner jeg jeres store Chr.havnertærte, Jeg HÅBER den kommer tilbage på et tidspunkt. Dem har jeg nemlig aldrig været uheldig med. Det er kun de små.

Vh Rikke

12. april 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for din besked!

Vi er rigtig kede af at høre om dine seneste oplevelser med både gulerodskagen og Christianshavnerkagerne. Det lyder bestemt ikke, som det skal være. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside – så vil de tage hånd om din sag og hjælpe dig videre

Hvor er det også dejligt at høre, at du savner den store Christianshavnertærte. Den er lige nu ude af sortiment for at give plads til andre produkter, men vi kan heldigvis sige, at den vender stærkt tilbage i nærmeste fremtid.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os!

Øhhh pitabrød???

Købte 2 af jeres pitabrød hos nemlig.com
Pitabrød er brød med hul i hvor man kan stoppe forskellige ting i, så lad være med at kalde jeres brød pita når der netop ikke er hul i. Så er det bare et almindeligt brød. Gider da ikke stå og prøve at rage indmaden ud pga. falsk varebetegnelse

11. april 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis det ikke fungerer, som man havde regnet med.

Vi tager din feedback med videre og sørger for at give den videre til den relevante afdeling, så de kan kigge nærmere på det.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Julie, Lagkagehuset

Undskyld hvor er mine point.

Undskyld hvor er mine point.
Jeg fik en kage som var meget tør. Kontaktede Lagkagehuset. De undskylde og tilbød mig enten mine penge tilbage eller point til deres app hvilket jeg syntes lød godt så det sagde jeg ja til. Nu de så væk. Blev aldrig informerer om at de ville forsvinde efter 1 år. Jeg gik bare og sprede sammen og tænkte de var rare og ha stående. Men nu de væk og ja, nu står det så også meget tydeligt at de kun er der i begrænset tid. Det gjorde det bare ikke til at starte med, og fik intet at vide. Viste jeg det havde jeg taget pengene i stedet for....

11. april 2026

Hej,

Tak for din besked!

Dine point har en begrænset gyldighed, og vi sender løbende information ud på mail (til den e-mail, der er tilknyttet appen), når pointene er ved at udløbe.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis det ikke har været tydeligt, og hvis det har givet anledning til frustration.

Købte siarugbrød

Købte siarugbrød, og opdager da jeg vil pakke det til frysning, at det kun er halt bagt, hvilet er sket flere gange. Så nu er det slut med at købe rugbrød der.

8. april 2026

Hej Niels,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Jeg er ked af at høre, at rugbrødet ikke var bagt helt igennem, det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi kan hjælpe med en passende løsning og sikre, at det ikke sker igen.

Aldrig mere Lagkagehuset…

Ser der er to kartoffelkager for 60 kr...dem køber jeg....da de er pakket og jeg skal betale får jeg at vide at det er prisen fra igår så jeg må betale fuld pris.....ja...konklusion er at fremover handler Jeg hos Oliver på Søborg Torv...simpelthen uartigt

8. april 2026

Hej Annie,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Jeg er rigtig ked af, at oplevelsen med prisen på kartoffelkagerne ikke levede op til forventningerne – det må have været frustrerende.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi kan finde en god løsning sammen. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at gøre det bedre fremover.

Ida, Lagkagehuset

Jeg har netop været forbi bageren på…

Jeg har netop været forbi bageren på falkoner alle 80, for at købe noget bagværk. Jeg gør pigen, der betjener mig, opmærksom på, at hun kun har handske på den ene hånd, selvom hun bruger begge til at holde på rugbrødet med, da hun skal skærer det over. Og hun har lige stået med sin mobil, og helt ren er den jo nok ikke. Hun er ret uforstående overfor situationen, men tilbyder mig dog et andet rugbrød. Anden ekspedient sukker og ruller med øjnene, og det italesætter jeg, da jeg virkelig bliver provokeret af, at det ikke kan være rigtigt, at jeg som kunde ikke må påpege den dårlige hygiejne. Hun bad mig om at handle et andet sted fremover. Er i chok over den dårlige betjening. Jeg har sendt samme mail til Lagkagehuset, da jeg er ret chokeret over, at en af deres ekspedienter beder mig om ikke at komme der igen - what!! Kan de ikke engang leve om til minimumsstandarder ift hygiejne. Det var en meget underlig oplevelse. Det er desværre ikke alle der egner sig til at være i servicefaget.

6. april 2026

Hej Samanda,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive til os og dele din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at situationen har været både frustrerende og ubehagelig, det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi tager hygiejne og god kundeservice meget alvorligt, og det, du beskriver, lever ikke op til vores standarder. Jeg vil derfor tage din henvendelse videre til butikschefen, så de kan følge op internt og sikre, at det ikke sker igen.

Vi sætter stor pris på, at du gjorde os opmærksom på det, og vi håber, at du vil give os en chance for at levere en bedre oplevelse næste gang.

Endnu engang tak for din henvendelse.

Kolding.

Kolding.
Hvis du ikke er til formbrød, hvor både endeskiver og kanterne er så bløde som en the bolle.
Så køb ikke deres formbrød. Jeg har spurgt, deres formbrød skal ikke være sprøde men bløde.
Må sige, det har jeg aldrig oplevet ved andre bager, eller bake off i supermarkederne.
Men derimod med brød der har ligget I en plastikpose natten over.
Vores gæster var af samme mening.

5. april 2026

Hej Lene,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg forstår godt, at vores formbrød ikke levede op til dine forventninger – det skal selvfølgelig føles frisk og lækkert, selvom formbrødet er designet til at være blødt hele vejen igennem.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi sammen kan finde en god løsning.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil tage den videre for at sikre, at vores brød altid lever op til den standard, vores kunder forventer.

Endnu en gang tak for, at du gjorde os opmærksomme på det.

Lagkagehuset Aabenraa

Lagkagehuset Aabenraa: total dårlig oplevelse. App afhentningskaos! Derefter bestilling af rundstykker. Det var godt at jeg kontrollerede posen, idet der var ikke pakket det jeg havde betalt for. Det gode ved det er, at de undskyldte ikke, men nærmere at det var frækt at man kiggede posen igennem.

5. april 2026

Hej Jakob,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Jeg kan godt forstå, at din oplevelse i Lagkagehuset Aabenraa har været både frustrerende og forvirrende, det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve afhentning og bestilling.

Vi sætter stor pris på, at du gjorde os opmærksom på situationen, og vi vil tage din feedback videre, så vi kan forbedre vores processer og sikre, at bestillinger og pakning altid lever op til den standard, vores kunder forventer.

Endnu engang tak for din henvendelse.

Ida, Lagkagehuset

Havde et gavekort til Lagkagehuset med…

Havde et gavekort til Lagkagehuset med 12 kr tilbage på. De 12 kr ville jeg så bruge til en romkugle, som kostede 15 kr. Det var ikke muligt at bruge de 12 kr med gavekortet og betale de sidste 3 kr kontant eller med kort. Jeg spurgte, hvordan jeg så skal få brugt de sidste 12 kr, og her sagde den søde ekspedient “Det kan du åbenbart ikke, men ha en god dag”, og henvendte sig til næste kunde.
Det er mig bekendt ulovligt ikke at give penge retur eller at kunne bruge et gavekort helt op. (Gavekortet var under en måned gammel, så ikke i nærheden af udløb).

20. marts 2026

Hej Louise,

Tak for din besked og for at gøre os opmærksomme på situationen.

Det er bestemt muligt at bruge et gavekort og samtidig betale forskellen kontant eller med kort, hvis varen koster mere end gavekortets resterende beløb.

Du må meget gerne skrive til vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice så vi kan få oplyst, hvilken butik du har været i. På den måde kan vi sende din oplevelse videre, så personalet bliver opmærksomme på det fremover.

Ida, Lagkagehuset

Købte en jordbærtærte i Lagkagehuset/…

Købte en jordbærtærte i Lagkagehuset/ MENY Bagsværd i går fredag 3/4-26.
Den kostede kr. 125,- , og det var ikke pengene værd.
Bunden smagte elendigt, og det virkede som om, at der var tilsat noget forkert. Normalt er bunden er mazzarinbund, med sødme af marcipan.
Vi endte med at smide den ud, ganske enkelt fordi den smagte dårligt.
Dette bekræfter kun, at kvaliteten er elendig hos Lagkagehuset.

3. april 2026

Kære Marianne,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at jordbærtærten ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen og finde en passende løsning.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Lagkagehuset Rødovre centrum

Lagkagehuset Rødovre centrum.
Står dernede i dag kl. 08.02 da jeg skulle købe fødselsdag morgenmad, men bliver mødt af et “vi har ikke åbent” til trods for der står åbningstid 07.30-17. Så enten skal man holde sig opdateret sine åbningstider eller måske overveje at ikke sende kunder væk til trods for en åben butik. Vi valgte at gå forbi Carls Ro bageriet hvor man altid bliver mødt med et smil og venlige ekspedienter.

4. april 2026

Hej Rukhsana,

Tak for, at du deler din oplevelse med os. Jeg kan godt forstå, at det var frustrerende at blive mødt med, at butikken ikke var åben, selvom åbningstiden på skiltet viste noget andet, det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi tager din feedback videre, så vi kan sikre, at åbningstiderne overholdes, og at alle kunder mødes med venlighed og service.

Tak igen for, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, vi kan byde dig velkommen på en bedre måde næste gang.

Ida, Lagkagehuset

Bestilte rugbrød til skærtorsdag og…

Bestilte rugbrød til skærtorsdag og spurgte om det ville være friskbagt og det forsikrede ekspedienten. Det var det bare ikke, brødet var ikke bagt samme dag. Det var på Værnedamsvej.
Prisen er høj nok, så daggammelt brød er ikke godt nok.

2. april 2026

Hej Beate,

Vi er kede af at høre, at rugbrødet ikke levede op til dine forventninger. Vores brød bages hver dag, og det skal naturligvis også opleves som friskbagt, så vi forstår godt din skuffelse.

Vi tager din feedback med videre, da det er vigtigt for os at sikre en god og ensartet kvalitet i alle vores butikker.

Du er derfor også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice så skal de nok hjælpe dig videre og finde den bedste løsning.

Tak for din besked og rigtig god påske.

Ida, Lagkagehuset

Hvis man så gerne vil være digital

Hvis man så gerne vil være digital, så kunne det være rart at det virkede. Som hyppig bruger af appen kan jeg konstatere at ofte når vi kommer til helligdage så kan man ikke bestille. Og der kommer alle mulige fejl meldinger. Den værste service er den man ikke kan stole på. En træt bruger 😔

2. april 2026

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse – og for din ærlige feedback.

Vi er kede af at høre, at du oplever udfordringer med appen, særligt i forbindelse med helligdage. Det er selvfølgelig ikke i orden, at den ikke fungerer stabilt, når man som kunde gerne vil kunne stole på den, især når behovet for forudbestilling ofte er størst netop dér.

Vi forstår godt din frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Det skal være nemt og trygt at bruge vores app, og vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre stabiliteten.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Rigtig god påske til dig.

Ida, Lagkagehuset

2 små cafe latte der var iskolde og en…

2 små cafe latte der var iskolde og en tør croissant til jr. 128,00. Da jeg klagede over at kaffen var kold, fik jeg oplyst at det var forventeligt. Det var kun CORTADO der var varm. Fik en ny kop, som var lige så kold og en kop kaffe (havde betalt for en cafe latte). Hold jer langt væk. Der er så mange andre steder i lufthavnene man kan købe sin kaffe.

1. april 2026

Hej Mette,

Vi er kede af at høre om din oplevelse – det lyder bestemt ikke som den kvalitet eller service, vi ønsker at levere. En café latte skal naturligvis serveres varm, og det er ikke i orden, at du har fået en anden besked i butikken.

Vi forstår godt din frustration, både i forhold til kvaliteten af kaffen og oplevelsen ved reklamationen. Det er ikke sådan, det skal være at handle hos os.

Du er meget velkommen til at skrive ind til vores kundeservice via (https://lagkagehuset.dk/kundeservice), så vi har mulighed for at se nærmere på din konkrete oplevelse.

Tilsætningsstoffer

Jeg har handlet i Lagkagehuset i over 20 år og har altid troet, at jeg betalte ekstra for god kvalitet og ægte bagerhåndværk. Jeg er desværre blevet skuffet over, at nogle produkter indeholder mange tilsætningsstoffer, emulgatorer og konserveringsmidler.
Det føles som om, man betaler for “premium” håndværk, men får industrielt fremstillede produkter med lange ingredienslister. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke har undersøgt ingredienserne nærmere – jeg ville hellere have brugt pengene på fx økologiske produkter i supermarkedet.

Det her er min oplevelse, og jeg håber, Lagkagehuset fremover vil overveje mere transparente ingredienser og mere håndværksmæssig kvalitet.

1. april 2026

Hej Trine,

Tak for din feedback.

Vi tager alle henvendelser fra kunder med i vores interne arbejde med løbende at udvikle og forbedre vores produkter og sortiment.

Vi ønsker dig en god påske.
Venlig hilsen Ida, Lagkagehuset

Vi var meget spændte og skulle lige…

Vi var meget spændte og skulle lige give os en god eftermiddag med en flødeskumskage og chokolade med flødeskum. men chokoladen er lavet af og smagte kun af vand. og kage var tør og efter prisen meget lille. Det var en kæmpe skuffelse

31. marts 2026

Hej Brian,

Mange tak for din henvendelse. Vi er rigtig kede af at høre, at jeres oplevelse med kagerne ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår godt, at det var en skuffelse, især når man havde glædet sig til en hyggelig eftermiddag.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi tager det med videre, så vi kan arbejde på at forbedre kvaliteten af vores kager fremover. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via (https://lagkagehuset.dk/kundeservice), så vi kan finde en passende løsning.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig påske.

LAGKAGEHUSET LANGENÆS ÅRHUS

LAGKAGEHUSET LANGENÆS ÅRHUS . Dårlig oplevelse ,personale som vist har været der for længe, helt tilbage i de gode tider hvor Mitzi og Michael ejede det, hun er vist kørt træt. Ingen smil, man kan ikke klage over servicen, for der er ingen..
Der imod Lagkagehuset DTC Vejle er en fantastisk oplevelse hvor vi nyder at besøge jer ..
Ærgerligt I ikke ligger på Århus Ø ..

31. marts 2026

Kære Pia Elizabeth,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, og for at dele de gode oplevelser fra vores butik i DTC Vejle. Det sætter vi virkelig pris på.

Det glæder os meget at høre, at I gennem flere år har haft så gode oplevelser og mødt god service i Vejle. Den slags beskeder betyder rigtig meget for os og for vores medarbejdere.

Samtidig er vi selvfølgelig kede af at høre, at jeres oplevelser i vores butik på Langenæs ikke har levet op til de forventninger, man skal kunne have hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Derfor tager vi også din besked med videre internt, så den kan blive fulgt op på.

Vi håber, at I alligevel vil have lyst til at besøge en af vores andre butikker i Aarhus, så vi forhåbentlig kan give jer en meget bedre oplevelse næste gang.

Endnu en gang tak fordi du delte din oplevelse med os – og vi ønsker jer også en rigtig dejlig dag og en skøn påske.

Bedste Hilsner